Ihmissusi ja sinä

Werewolf's Life

Olisitko tällä hetkellä siinä jos ihmissusi olisi hyökännyt sinua kohti? Et ellet sitten olisi kiivennyt tarpeeksi korkeallu puuhun että se olisi kyllästynyt hakemaan sinua saaliinaan. Jos heidän aluettansa häiritsee, voivat he hyökätä kimppuun, varsinkin jos alueelle vieläpä menet aseen kanssa. He eivät tule täysikuulla, he voivat tulla mihin aikaan tahansa. Jos ihmissusi tulee kohti, et tarvitse hopealuoteja lahdataksesi sitä, eikä muutenkaan kannata ihmissutta metsästää, koska se on voimakas olento joten ennemmin löydät itsesi lahdattuna kuin ihmisusi lahdattuna sinun käsiesi kautta.

Ja kun on kerran muuttunut, siitä ei ole takaisinpaaluuta ellei joku keksi keinoa takaisinpaluuttaa oman itsensä siihen ihmismuotoon missä oli ennen ihmissudeksi tulemista. Mutta kun on mahdollista muuttua ihmissuden muotoon, voidaan olettaa myös samalla että se voi palata takaisin ihmismuotoon jollakin toisilla aineilla. Niin ja vain ihmissuden puremasta voit muuttua, koska sillä tavalla se virus leviää. Hampaat jotka tunkeutuvat lihasi alle ja repivät sen auki niin että virus pääsee sisälle.

Tuossa eräs ihmissusi lahdattuna.

http://fvza.org/askdrp.html

Tuossa isompana kuvana. Ainakin minulla näyttää. Jokin ansa sille viritettiin kaippa ja siihen myös lankesi. Itselläni ei ole tietoa mistä tämä ihmissusi virus on peräisin mutta jos joku löytää niin kertokoon. Voi kenties olla syynä jonkin sortin loinenkin, eli parasiitti joka ottaa valtaan isännän kehon ja käyttää sitä hyväksi omiin tarpeisiinsa ja samalla siinä muuttaa isännän kehoa. Jos niissä kristittyjen ihmissusi videoissa olisi ollut oikea ihmissusi, eivät he olisi niistä myöskään videoita lähetellyt youtubeen.

http://fvza.org/images/wwolfpic2.jpg

Niin ja tässä arvuuttelu tehtäviä, saatte testata että menittekö kuolemaan ihmissuden kanssa vaiko jäittekö henkiin vai mitäkö tapahtui.

http://fvza.org/wquiz1.html

9

1807

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lisääntymisessä on

      otettu huomioon suurpetojen ja tautien osuus. Ja kun ihminen on eliminoinut nämä, on tulos näkyvissä. Vai mitä?

    • nä oot......

      ...saatanan. Ihmissusi on taruolento.

    • sentään.

      Lapsi raukka! eikö sinulla ole muuta tekemistä kuin lukea satukirjoja?!Myös kaikenmaiilman feikkien katselu saattaa sekoittaa sinunlaisia
      heikkomielisiä lapsi/lapsenmielisiä ihmisiä, otappa ja käy vaikka siellä kouluterveydenhoitajan juttusilla ja selitä nämä sinua pelottavat ja painajaisunia herättvät kauhumielikuvat, niin hän osaa ohjata sinut oikean henkilön juttusille. On varmaan myös sinulle itselle hyvin raskasta pelätä siellä peitonalla ja yrittää tänne kirjoitella omista pelkotiloistaan, tosin hieman kauttarantojen. Aivan kaikkea kun ihmisen ei pidä uskoa mitä jotkin höpösedät filmeillään tahtoo herkkiä ihmisiä peloitella.

      • iso aleksi

        Ei heitä voi pelkotiloistaan syyllistää. Täällä netissä näkee jopa yli 20v miesten pelkotiloista viestejä.
        Eräskin tosin opiskelut lopettamaan joutunut pelkää presidenttimme "myyvän" Suomen Venäjälle.


      • Kukkahattutädin maailma

        Syökää kukkahattutädit jodisuolaa niin etteköhän siitä tule sitten immuuneiksi ihmissusille, niin ei tarvitse ihkuilla sitten toisesta tänne omia ajatelmiaan mistä aloittaja ei puhunut paskaakaan. Teillä kukkahattutädeillä on tapana villiintyä kun joku kirjoittaa jostakin joka ei mahdu maailmankuvaanne milläkään, ei Tarja Halonenkaan eikä Pekko taikka Matti ja Teppo tai Mr.Bean, ovat ne kaikki niin kaameita olentoja että henkilö joka puhuu nuista, alatte puhumaan hänestä pelokkaana ja sairaana kun hän uskoo ja tietääkin niistä.

        Jos teillä kukkahattutädeillä olisi vahvempi mieli, olisitte kestäneet lukea tekstin ilman mitään negatiivista vasta kommenttia. Vai taisiko olla koko Kukkahattutätijengin Marttakerho asialla kun niin monta kukkahattutäti kirjoitusta löytyi. Kenties kenties, epäilen ainakin sitä, koska kukaan tervejärkinen ei heti tekstin nähtyään ala kirjoittamaan aloittajasta tuollaista kukkahatutähti draamaa niinkuin sinä kirjoitit, vaikka et edes tiedä koko henkilöstä paskaakaan, et nähnykkään taikka kuullutkaan.

        Mitäs jos henkilö onkin Pentti Pöllinpoika, joka on rohkea kaveri, joka ei pelkää mitään ja on viisaskin. Aina pölli mukana lyömässä kukkahattutädit kumoon, niin ja maapallo pelastuu kun kaikki kukkahattutädit on poissa.

        Kukkahattutädeistä infoa tällekkin palstalle koska tämä keskustelu on joutunut suurimmaksi osaksi kukkahattutätien iskun kohteeksi.

        http://hiki.pedia.ws/wiki/Kukkahattutäti


      • Väkivalta ei ole hyvä

        Toivottavasti poliisi hakee sinut hoitoon koska tunnut olevan hyvin väkivaltainen yksilö. Niin ja erityisesti älä hanki lapsia, teet myöhemmin heille väkivalloin harmia.

        "JOS MINÄ OLISIN TEIDÄN HUOLTAJA NIIN OLISIN JO POLKENUT TEIDÄN PÄÄT LAPSENA MUUSSIKSI JA NAKANNUT JOKEEN."

        Tuo teksti ei ole kenenkään tervejärkisen sanoja. Olet varmaan hirveä rasistikin. Niin ja mitä luultavammin, olet hyvin uskonnollinen henkilö.


      • Myyty jo Suomea Venäjälle
        iso aleksi kirjoitti:

        Ei heitä voi pelkotiloistaan syyllistää. Täällä netissä näkee jopa yli 20v miesten pelkotiloista viestejä.
        Eräskin tosin opiskelut lopettamaan joutunut pelkää presidenttimme "myyvän" Suomen Venäjälle.

        He ovat jo myyneet suuria alueita Venäläisille. Kakkosen yhdessä ohjelmassa käsiteltiin tätä aihetta jos et ole vielä kuullut siitä. Monia suomalaisia kiinnostaa raha ja kun jostakin pienestä maapläntistä tarjotaan paljon rahaa, alkaa silmistä ja suusta tulla kultaista vettä ja myyvät sitten sen maapläntin Venäjälle. Niin ja kyllä presidentti voi senkin tempun tehdä että myy Suomen venäjälle, jos joku seuraava presidentti onkin semmoinen jota kiinnostaa suuri määrä rahaa jos sellaista määrää rahaa tarjotaan yhdestä Suomen maasta.

        Niin ja ottaisit selvää ensin mikä on itse pelkotila. Jos joku kirjoittaa esittelyn vaikka karhusta tai sudesta niin onko sekin pelkotila? Eli mitäkö helvettiä teidän päässä yleensä liikkuu.


      • valtaoikeudet????
        Myyty jo Suomea Venäjälle kirjoitti:

        He ovat jo myyneet suuria alueita Venäläisille. Kakkosen yhdessä ohjelmassa käsiteltiin tätä aihetta jos et ole vielä kuullut siitä. Monia suomalaisia kiinnostaa raha ja kun jostakin pienestä maapläntistä tarjotaan paljon rahaa, alkaa silmistä ja suusta tulla kultaista vettä ja myyvät sitten sen maapläntin Venäjälle. Niin ja kyllä presidentti voi senkin tempun tehdä että myy Suomen venäjälle, jos joku seuraava presidentti onkin semmoinen jota kiinnostaa suuri määrä rahaa jos sellaista määrää rahaa tarjotaan yhdestä Suomen maasta.

        Niin ja ottaisit selvää ensin mikä on itse pelkotila. Jos joku kirjoittaa esittelyn vaikka karhusta tai sudesta niin onko sekin pelkotila? Eli mitäkö helvettiä teidän päässä yleensä liikkuu.

        " Niin ja kyllä presidentti voi senkin tempun tehdä että myy Suomen venäjälle,..."

        Pelleiletkö, vai mitä tuo tarkoittaa? Eihän pressalla ole mitään valtuuksia tuollaisiin sopimuksiin. Oletko ala-asteella vaiko vaan lintsannut kaikki yhteiskuntaopin tunnit?
        Kuinka joku voi olla noin lapsellisen tietämätön.


    • cyberanimus

      Onpa mukava vaihteeksi lukea ihmissusiin liittyvää keskustelua ainaisista vampyyreista jauhamisen sijaan. Itse pidänkin toisaalta enemmän ihmissusista, joten taidan olla hiukan puolueellinen =).

      Tiesittekö muuten, että ensimmäisen kerran juuri ihmissudet mainitsi Herodotos, joka väitti negri-sotilaiden muuttuneen Persian sodassa susiksi.
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmissusi

      Toisaalta ihmissusiin on liitetty myös mielisairaus nimeltä Lykantropia, johon sairastunut luulee olevansa eläin tai muuttuvansa sellaiseksi.
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Lykantropia

      Sitten on vielä ns. susilapset eli Villilapset. He ovat ihmislapsia, jotka ovat joutuneet hyvin nuorena eläinten hoitoon ja eläneet pitkään vain kyseisten eläinten kanssa, ilman ihmiskontakteja.
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Susilapsi

      lisäksi, mielenkiintoinen sivu karhuseuralta liittyen ihmisen muodonmuutoksiin pakanauskontojen kannalta: http://www.karhuseura.net/progradu/proyliluonnolliset.htm

      ja lisää asiaa tutkiville voin kertoa, että googlettamalla, puoliksi ihminen tai muodonmuuttaja /(t)
      löytyy yllättävän paljon materiaalia myös muista ihmiseläin-yhdistelmistä eripuolilla maailmaa aina jumalista (mm. egyptin jumalat)fyysisesti puolikkaisiin olentoihin (mm. kreikan taruolennot) ja samanlaisiin muodonmuuttajiin kuin länsimaiset ihmissudet (mm. jumaltaruista skandinaaviset odin ja loki, kreikan jumalista muutama, myös kansantarut irlannista saukkoihmisistä, intissa ihmispanttereista jne.).

      Hauskaa juhannusta =).

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      348
      3945
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1729
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1520
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1487
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1328
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1295
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1251
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1177
    Aihe