panojuttu (totta)

no mikäettei

Takavuosina olimme vaimo siskon ja hänen miehen mökillä. Mökki oli kaksiosainen ja isäntä ja vaimon sisko nukkuivat omassa siivessä mökkiä. Juotiin ja saunottiin koko ilta ja mentiin nukkumaan, minä ja vaimo ja vaimon sisko miehensä kanssa eri puolille isoa mökkiä.

Yöllä heräsin, kun siskon mies veti minua kädestä tosi rajusti, että lähde saunaan. Totta kai lähdin juomaan olutta ja saunomaan. Yllätys tuli kesken saunamatkan joka sijaitsi heidän puolellaan, kun vaimon sisko röhntti sängyllä (parivuoteella) ilkosillan ilman peittoa. Isäntä kumartui ja lipaisi rouvan pillua kielellä ja tuuppasi minut siihen niskasta jälkeensä. Hyppäsin pois tilanteesta, kun se tuli noin yllättäen. Sitten menimme saunomaan ja isäntä antoi ymmärtää, että näin on tehty ennenkin "laivalla" vaimon kanssa.

Totta se oli, imin vaimo siskoa rinnoista puolituntia myöhemmin ja sitten se tajosi pillua minulle takaapäin. Aamulla kyseinen rva tarjosi minulle vielä pyttipannut ja hymyili.

Nyt välillemme on tullut etäisyyttä, kun juttu levisi keskuudessamme (känninpäissä) leveillessä, että nussittin mökillä, että silleen.

Aika mukava pano kuitenkin ja vaimon sisko soittelee minulle vieläkin, kun on tarpeeksi ottanut. Mutta muuten tilanne on jäätynyt, vaikka asumme samalla kylällä eteläsuomessa.

Ihme akka (vaimon sisko) haluaa mut sänkyyn ja pimeässä, muuta muullon vain on etäinen ja muka loukkaantnut leveilystä.

Oma vaimoni on joviaali ja sukkuloi tilanteessa, että se on vaan mun hurjakemies ja hulvaton sisko ja sen mies.


Miten välit saataisiin taan normalisoitua? panokin maistuisi, ei haittaa vaikka kyseinen rva on 51 v.

t, male

5

23708

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jesjee..

      Jatkoa mökkipanoille seurasi, kun vaimon sisko kysyi, että olenkos koskaan kiikkunut kiikkustoolilla tandemina? Hämmästyin, mitä tarkoitat? Ahaa siis haluat kokeilla. sitten hän sanoi, että mene istumaan tuohon kiikkustooliin ja tempaisi minun pyyhkeen pois. Sitten hän istahti päälleni ja "hupskuikkaa" kiskaisi vekkihameenhelman pois väliltämme. Tulipa kostea olo, oli muuten alapään tiiviste mamilla vuotanut. Mela hakeutui heti pöheeseen ja minä pääsin ajamaan tandemina.

      Seuraavaksi kerron siitä kauppamatkasta, kun istuin tarakalla ja täti laittoi munan loppujen lopuksi tarakan jousen alle, kun se ei laskenut millään.

      • jo, ei

        tarvitse jatkaa. Homma tuli selväksi.

        P.S Ketä ne vaimo sisko ja vaimon sisko olivat?


      • Anonyymi
        jo, ei kirjoitti:

        tarvitse jatkaa. Homma tuli selväksi.

        P.S Ketä ne vaimo sisko ja vaimon sisko olivat?

        Isojen poikien lehtiä taas luettu hehehehee 🤣 😂


    • Anonyymi

      Mies oli reissutöissä lähdin perjantaina mökille oli jo ilta laitoin saunan lämpiämään, mökillä ei ollut muuta kuin konjakkia, naukkailin muutaman konjakin lämmitti rintaa ja vähän humalaa päälle. Makoilin saunassa, olin kuulevani oven kolauksen mutta jatkoin makoilua. Ovesta tuli outo mies alasti sisään, ai sori eikö Marko olekkaan täällä lupasi minulle viikonlopuksi tämän mökin anteeksi. Katsoin miestä, Marko on töissä, Olen Petri, minä olen Mira no tule saunaan kun olet jo nähnyt minut. Tunsin kihelmöintiä pillussa kun näin miehen kalunroikkui pitkänä ja lersti oli näkyvissä. Nousin ja hain konjakkipaukut. Kerroin että lähden huommenna kun olitte sopineet mökistä. Naukkailtiin juomaa ja keskusteltiin. Siirryin pesemään kun koskin rintoihin tunsin vihlasun pillussa, mietin miten voin noin äkkiä olla kiimassa, kun olin pessyt näin kaaressa olevan kalun. Kun Petri tuli saunasta näin kohouman pyyhkeen alla, olin jo kokeillut pillua kun tykytti niin valuin kiimaa. Laitoin puita takkaan ja kumarruin kunnolla tiesin pillun huulet näkyy kunnolla, menin sohvalle viereen ja kilistettiin uudelle tuttavuudelle. Nauroin ja sanoin aika kiva ensiesittely, Mitähän Marko sanoisi ? Ei kerrota en halua sotkea välejä.
      Siirsin miehen pyyhettä katsoin kalua kuiskasin tähän pitää tutustua paremmin Marko vähän esteli mutta kun sain kalun suuhun kuiskasi voi että tekee hyvää olet hyvä imemään käytin syvällä imin ja nuolin tunsin kiimaa tuota isoa kalua kohtaan.
      Nousin syliin, Petri tuon ei anneta laueta kuin minun kiimapilluun istuin syvälle tunsin olen aivan täynnä nain kuin pornokuvissa ei mitään estoja Petri imi rintoja en kestänyt pitkään laukesin syliin. Istui liikkumatta ja tunsin tuo mieletön kalu oli aivan syvällä, aloin sievästi naida nauroin Petrille nyt saat hienosto rouvaa kunnolla.
      En olisi tiennyt että olen näin puutteessa mutta sun iso kalu sai minut kiimaan. Tunsin että valun kivesille kiimaa jystin aina pohjaan huusin nyt anna nyt kun kalu laukesi tärisin pitkään en ottanut pois ihana tunne kun kalu hiljaa pieneni.
      Laitoimme ruokaa kuin vanhat tutut, sillä erolla että Petri otti kesken ruuanlaiton takaa tiskipöytää vasten ja siirsi minut seinää vasten kylmä seinä rintoja vasten ja kiivas työntely sai minut heti laukeamaan, Petri siirtyi istumaan, kysyin etkö halua loppuun asti puisti päätä. Olet minun narttu aamuun otan välillä sinua, halasin Petriä vai narttu, tunsin sormet huulilla olisin halunnut ne sisään mutta ei. Kun noustiin pöydästä Petrin iso kalu oli pystyssä peräännyin edellä kaaduin sänkyyn Petri tuli heti sisään levitin jalkoja Petri imi rintoja kovemmin kuiskas et pääse pakoon ja työnsi syvälle, tunsin olen pantavana työnsin lantiota sain kunnolla isoa lerstiä olin niin herkällä että laukesin heti Petri laski sisään. Maattiin vierekkäin, mieheni soitti. Hei sinne mökille menee mun kaveri etää tiedät, kiva kun kerroit makaan nyt kotona jo sängyssä, ajattele jos menisin sinne saisinko naida sitä väsyksiin, nyt jo pillu kastuu kun ajattelen, Petri laittoi sormia sisään puistelin päätä hänelle. Kulta rakas hyväile vaan pillua haluan kuunnella. Nyt minulla on sormet sisässä ihanaa ja kiljahtelin, odota odota käyn dildon laatikosta. Käännyin kontalleen iso terska painui sisään, voi luoja miten dildokin tuntuu näin hyvältä aiih aiih se on kokonaan sisällä en kestä en, smalla Petri työnti aivan pohjaan kiljuen laukesin, hu huh kuulitko rakas. Kuulin kulta ei sinua saa päästää sinne imet pojan tyhjiin, hyviä öitä. Petri käänsi seljälleen nyt seurapiiri nainen anna pillua avasin reidet leviälle tule ja ota seurapiiri hutsua ai ihanaa kun sinä osaat panna Petri tuli taas sisään.
      Aamuulla pitkä lähtönainti ja lähdin, kotona mietin miten vieras saa noin äkkiä minut sekaisin annoin pillua kuin hutsu, pakko oli alkaa hyväilemään rintoja pillu sykki kuin hullu, menin suihkuun, nukuin kun mies tuli en päästänyt nuolemaan kun spermaa oli varmaan sisällä vedin miehen päälleni työntyi sisään kuiskin ihana eilinen puhelu pane nyt hutsuasi kunnolla tunsin että tulen kohta tunne vain kasvoi ja kasvoi laukesin huutamalla mieheni laukes ja sitä tuli ja tuli. Nukuimme aamuun pillu oli kyllä arka voitelin kasi päivää ja aina alkoi tykyttämään, soitin Petrille ja kerroin haluan olla sinun milloin käy. Kertoi että perjantai koko päivä aikaa ok tulen aamusta lintsaan töistä ja ukko menee töihin. Haluaisin olla koti äiti ja sinä kiimanen renki joka ottaa milloin haluaa Petri sanoi kuulostaa kivalta,

      • Anonyymi

        Buuaahaa mikä hupiukko


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1651
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1066
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe