"burberry laukku"thaimaasta

onko niitä siellä

Olen ollut Thaimaassa noin 9v sitten, ja nyt talvella menossa sinne. Myydäänkö siellä Burberry feikki laukkuja?

16

4369

Vastaukset

 • Kaikki "merkkitavarat" ainakin Phuketissa:Karon/Kata hyvin edustettuina,eli
  esillä muutamia ja loput 90% takahuoneissa.

 • miks ostaisit burberryn?Niitä myydään joka maailmankolkassa ja nyt näkee joka puolella kaupunkia burberryn laukkuja.taitaa olla 95% tuotu just espanjasta tai taikuista.Osta guessi tai vuittoni.

  vastaus kysymykseen on kuitenkin kyllä.kyllä niitä saa,joka puolelta ja halvalla.

  • Joo niin niitähän burberryjä näkee joka maailman kolkassa, ostin kanarialta talvella "dolcegabbana" laukun. "burberry" oli siellä liian kallis. Viimeks oon ostanut "burberryn" Tallinnasta. Ja se on kulunut.Ollut kovassa käytössä. Ja "burberryn" haluan...


 • Kannatatte lapsi- ja orjatyövoimaa. Miksi feikkejä, kun aitojakin voi ostaa. Ne kestävät äidiltä tyttärelle ja ovat laadukkaita. Hinta/laatusuhde on taattu. Jos ei ole varaa ostaa aitoja, jättäkää feikit roikkumaan kadunvarsipuotiin. Aidot erottaa feikeistä tottunut silmä...Thaimaassa olen nähnyt varsin vähän Burberryfeikkejä!

  • Toiset haluu näyttää, että on varaa ihan aitoihinkin merkkikamoihin, mutta toisille taas on sama onko aitoa tai vaikka barberry nimellä, jos muuten on kivan näkönen. Itse en ainkanaan osta sen takia feikkilaukkuja tai muuta kamaa, että saisin näyttää muille että mullakin on (ja toivoa, ettei huomata että on feikkiä), vaan ostan just ja sen takia, jos on musta hyvännäköinen... Mutta jokainen tyylillään ja tavallaan...


  • Ei vois sitten mitään ostaa, jos alkaa ajattelee, et lapsityövoimalla tehdään...monet vaatteet, älä osta niitä hienoja kudottuja mattoja. Olen itse nähnyt Marokossa kun lapset tekivät niitä jne.


  • ja tavallaan kirjoitti:

   Toiset haluu näyttää, että on varaa ihan aitoihinkin merkkikamoihin, mutta toisille taas on sama onko aitoa tai vaikka barberry nimellä, jos muuten on kivan näkönen. Itse en ainkanaan osta sen takia feikkilaukkuja tai muuta kamaa, että saisin näyttää muille että mullakin on (ja toivoa, ettei huomata että on feikkiä), vaan ostan just ja sen takia, jos on musta hyvännäköinen... Mutta jokainen tyylillään ja tavallaan...

   Voit saada sakkoja piraattituotteen ostosta.
   Kannattaa varoa tullissa.


  • ruuturaitaympyrä kirjoitti:

   Voit saada sakkoja piraattituotteen ostosta.
   Kannattaa varoa tullissa.

   En muista millä reissulla, mutta piraattituotteet voidaan ottaa pois tullissa, tai sakotetaan. Siis se oli joulureissulla Teneriffalla ja myös Thaimaassa on asiasta kerrottu. Omin luvin sitten vaan.


  • santtura kirjoitti:

   En muista millä reissulla, mutta piraattituotteet voidaan ottaa pois tullissa, tai sakotetaan. Siis se oli joulureissulla Teneriffalla ja myös Thaimaassa on asiasta kerrottu. Omin luvin sitten vaan.

   Eiköhän jokaisen Thaimaasta tulijan laukusta
   löydy mikroskoopilla joku "feikkituote",ostettu tietoisesti tai jopa tietämättään. Kunhan noita tavaroita ei tuo laukkukaupalla. Ei kannata kaikesta syyllistää ?


  • Omaan käyttöön kirjoitti:

   Eiköhän jokaisen Thaimaasta tulijan laukusta
   löydy mikroskoopilla joku "feikkituote",ostettu tietoisesti tai jopa tietämättään. Kunhan noita tavaroita ei tuo laukkukaupalla. Ei kannata kaikesta syyllistää ?

   Thaimaassa feikit ovat niin feikkeijä,ettei sitä
   edes huomaa,mitä on ostanut,kunhan on ruutua....
   ja tuskin niitä kovin edes vahdataan tullissa.
   Toisin on Italiassa,siellä voit napsahtaa
   jo yhdestä feikkilaukusta,jos huonosti käy.


  • feikki kirjoitti:

   Ei vois sitten mitään ostaa, jos alkaa ajattelee, et lapsityövoimalla tehdään...monet vaatteet, älä osta niitä hienoja kudottuja mattoja. Olen itse nähnyt Marokossa kun lapset tekivät niitä jne.

   Poliisikierros Firenzen periferian tehdashalleihin jatkuu, ja vain hikipajoissa valmistettavien luksustuotteiden nimet vaihtuvat: Louis Vuitton, Dolce&Gabbana, Prada, Richmond, Ferragamo, Montblanc, Dior ja monta muuta.

   http://www.hs.fi/talous/artikkeli/Luksusmuoti syntyy laittomissa hikipajoissa Italiassa/1135237378801

   tuotantokulut 10e, myyntihinta 1000e


 • Siis mä en ymmärrä kyl noita feikkejä. Joskus ärsyttää ihan v****i kun jollain pennulla on just näitä ns. vuittoneita, chaneleita ja muita vastaavia. Jos ei oo varaa aitoon niin voi voi...saa niitä merkkilaukkuja halvempaanki kun vaan osaa penkoo..Pieni vinkki vaan et kannattaa käydä helsingin vintage liikkeissä. Niistä saa ihan mukavaan hintaan aitoja laukkuja. parhaat liikkeet on kaunis veera, ruuturouva ja amodo. Itse löysin ruuturouvasta aidon vintage Burberryn 140 e.

  • ja se jäljennös maksaa Thaimaassa 10 euroa....etkä eroa huomaa. Se on vain kassi...oli sitten aito tai ei. eli ihan sama.....


 • Mä en kyllä myöskään ymmärrä, miksi ihmeessä porukkaa rahtaa Suomeen noita feikkilaukkuja ja muuta feikkikamaa. Jos ei ole rahaa ostaa kalliita merkkejä, niin sitten vaan suosimaan vähän halvempia . Opiskelijana ei itselläkään ole todellakaan varaa hankkia kaiken maailman merkkituotteita, mutta mieluummin säästän ja ostan harvemmin kuin kerään kaapit täyteen jotain surkeaa kopiokamaa. Mutta tietty kukin tekee niinkuin parhaakseen näkee.

  • Eikös tuo edellinen *minä ainakin ostan* jo vastannut kysymykseesi? Miksi pitää esittää se kysymys vielä sitten uudestaan?


 • Thaimaasta saa myös aitoja laukkuja esim prada

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.