kuusjoen perhesurma

salotar

vuonna 1974 ampui levänen niminen nuorimies koko perheensä kuusjoella keväisenä lauantaina,tietääkö kukaan elääkö vielä ja jos niin miten elämä jatkui tuon jälkeen.

9

3803

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ja hyvin elääkin

      kunnallispolitiikassa aktiivisesti mukana. Iso perhe ja tiilitalo, mersu autotallinluiskalla.

    • vuonna 1976

      Niin, se taisi kyllä tapahtua maaliskuussa 1975, vai olisiko ollut huhtikuussa. Eikä päivä ollut lauantai vaan perjantai. Jarmo oli jokin aika aiemmin päässyt armeijasta. Vanhemmat olivat lähteneet töihin ja pikkuveli kouluun. Parikymppinen Jarmo oli paria vuotta nuoremman siskonsa Merjan kanssa kotona. Sisko istui keittiön jakkaralla vähissä vaatteissa ompelemassa. Jarmo häntä katseli kauempaa ja sitten yhtäkkiä tarttui tyhjään pulloon ja iski sillä tyttöä takaa päin päähän. Pullo meni rikki ja sisko kirkui verissään. Lähti poika hakemaan kellarista lisää pulloja viimeistellääkseen työnsä, mutta sitten päättikin kuristaa, koska huutokin yltyi. Siskon kuoltua veli ilmeisesti käytti häntä vielä seksuaalisesti hyväksi. Päivän aikana hän sitten päätti surmata myös muun perheensä ja jäi odottelemaan näitä kotiin. 14-vuotias Jari-veli tuli Kuusjoen yhteiskoulusta kolmen linja-autolla. Hänet Jarmo ampui vintin portailta eteiseen. Kohta tulivat myös vanhemmat Arvo ja Pirkko. Heidät ammuttiin niinikään eteiseen. Sitten murhaaja varasti vanhempiensa rahat ja pankkikirjan sekä shekkivihkon ja lähti linja-autolla Saloon. Koiran hän jätti pihalle, koska ei hennonnut tappaa niin fiksua eläintä. Salosta hän sitten matkusti junalla ympäri Suomea. Maanantaina löytyivät ruumiit, koska vanhempia alettiin kaivata työpaikalla. Tiistaina paikkakunna lehti Salon Seudun sanomat julkisti Jarmon lehdelle lähettämän kirjeen, jossa hän teki täyden tunnustuksen ja selitti tekonsa vaikuttimia. Torstaina hänet sitten saatiin kiinni kuopiolaisesta hotellista. Joku oli tunnistanut hänet tv:ssä näytetystä kuvasta.

      Tässä myös juttua
      http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=1196&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=5881eba4da5d02626b8c8ddd505671fb

      • adsfsadkladkfjasdf

        Jarmo näki Merjan vähissä vaatteissa ja häntä alkoi himottamaan, ja hän halusi ehdottaa tytölle seksiä. Häntä kuitenkin alkoi kaduttamaan sukurutsaiset ajatukset, ja hän päätyi tappamiseen. Päivän aikana hän aikoi surmata itsensä, muttei siihen pystynyt. Sama aikomus oli hänellä pakomatkalla. Muun perheen hän sitten surmasi jälkensä peittääkseen tai "rakkaudesta", etteivät olisi joutuneet näkemään tapahtunutta. Lehdelle lähetetty kirje oli itsemurhaviesti. Siinä kerrottiin hänen olevan jo kuollut kun se tulee perille. Se oli ilmeisesti kirjoitettu perjantain aikana kotona. Kirje alkoi sanoilla "Terveisiä taivaasta!".


    • ystävä

      Jarmo istui elinkautisen teostaan. Vankilassa hän kirjoitti ylioppilaaksi. todella mukava ja luotettava kaveri. Opiskellut ilmeisesti opettajaksi myöhemmin. Lahjakas matemaatikko. Onnea vaan uudelle elämälle. Harva nousee tällaisen tapahtuman jälkeen. Eilinen on mennyt.

    • yo se

      Oli Matti "Volvo" Markkasen sellikaverina ja "Volvo" kehui tosi lahjakkaaksi mieheksi. Kosti perheen huonon käytöksen surmilla, hän oli ns.päähänpotkittu. Opiskeli kai juristiksi?

      • Siru83.

        ". Kosti perheen huonon käytöksen surmilla, hän oli ns.päähänpotkittu."

        Tuskinpa se 14-v pikkuveli tai sisar potkivat 19-v Jarmoa päähän sanan missään merkityksessä. Jarmo oli itse kertonut poliisille, että hän olisi halunnut maata siskonsa kanssa mutta tiesi ettei tämä suostuisi.

        Lisäksi hän halusi surmata parhaan ystävänsä, koska tämä ei ollut kertonut hänelle uudesta tyttöystävästään. Ei siis tarvinnut välttämättä kovin suurta motiivia tappaakseen.

        Ongelmainen isäsuhde hänellä varmaan on ollut, ja vaikuttaa siltä, että perheenjäsenten välit ovat olleet etäiset, perheenjäsenten välistä kommunikointia on ollut vähän, ja siksi ehkä Jarmo on kokenut perheenjäsenet vieraiksi, ja heidät on ollult helpompi surmata kuin jos välit olisivat olleet läheiset.

        Olen poiminut PPK-kirjasta lainauksia Jarmon Salon seudun sanomille surmien jälkeen lähettämästä kirjeestä tuonne:

        http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=2&t=1196&start=60


    • boyer

      Ruotsissa tuo mulkku asuu ja luki insinööriksi itsensä jo linnassa olleessaan, taitaa olla peräti diplomi sellainen. Ruotsissa asunut jo pian 25 vuotta ja hyvässä asemassa. Vaimo ja poika. Täydellinen psykopaatti. Ei todellakaan kadu tekojaan nyt , eikä milloinkaan.

    • karmeatapaus

      Ruotsissa Tukholmassa toimii isännöitsijänä. Insinööri. Aikuinen poika hänellä on. Muutti 90-luvun alussa Ruotsiin. Omituinen tapaus tuo perheen surmaaminen oli. Älykäs kaverihan on kyseessä. Oli varsinkin matematiikassa luokan parhaita. Linnassa luki ylioppilaaksi ja myöhemmin insinööriksi sitten vankeusaikana. Psykopaattihan miehen on pakko olla, koska pystyy täysin normaalia elämää viettämään tuollaisen teon jälkeen. Ei ilmeisesti ole mitenkään katunut koskaan murhia, jotka teki. Elellyt Ruotsissa hyvää keskiluokkaista elämää ja on ilmeisesti oikein kelpo kansalaisen perikuva uudessa kotimaassaan. Tuskin naapurit miehen taustaa tietävät. Nimensä on muuttanut. Siis sukunimen, mutta etunimi oli ainakin hiljakkoin vielä tuo Jarmo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe