Kauris mies

Kauris nainen

Olen hetken aikaa tapaillut kaurismiestä. Tämä tyyppi on kertakaikkiaan aivan ihana. Hän saa minut nauramaan, tuntemaan oloni halutuksi ja pystyn olemaan hänen seurassaan täysin oma itseni. Olemme hyvin samallaisia, mutta onneksi emme liikaa. Vaikuttavathan kasvatus ja muu sosiaalinen elämä ihmisluonteeseen..

Olen alkanut ihmettelmään tämän ihanan miehen ja itseni horoskoopin vaikutusta luonteisiimme ja muuhun toimintaan. Uskon jollain tietyllä tavalla horoskooppeihin, tai ainakin uskon niiden jollain tavalla ne vaikuttavat elämäämme..

Tämä mies haluaisi muutaman kuukauden tuntemisen jälkeen muuttaa kanssani yhteen, elää arkea minun kanssani. Mutta olen epävarma, en kuitenkaan omista tunteistani vaan hänen.

Mitä horoskoopit sanovat kahdesta kauriista? Entä kaurismiehistä?

3

1771

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • cauris

      No horoskoopit sanoo hyvää kahdesta kauriista, paljon yhteistä rakentamista ja luja liitto. Ongelmana onkin sitten samankaltaisuus, joka voi vuosien saatossa tylsistyttää suhdetta. Siksi on muistettava ruokkia sitä ja se vaatii jonkin verran työtä.

      Olet oikeassa, että kasvatus jne. ihan varmasti vaikuttaa kokonaisuuteen, jos mennään horoskooppien puolelle, myös nousevat merkit vaikuttaa. Ne pystyt selvittämään kysymällä herran syntymäkellonaikaa ja paikkaa ja syöttämällä ne esim. mtv3:n helmisivuston horoskooppiosioon, mistä löytyy tähtikartta. Nouseva merkki, kuumerkki ja venusmerkki vaikuttaa aika paljon ymmärtääkseni rakkaudessa.
      Sinun täytyy tietenkin tietää se miehen syntymäpäiväkin. (minkä varmaan tiedätkin.)
      Tee huvikseen kartta myös itsestäsi ja vertailun vuoksi katso, miten klikkaa. Nouseva merkki on sama kuin merkuriusplaneetan asento syntymähetkellä. Nämä voivat tuoda vipinää suhteeseenne. Meillä esimerkiksi hauskasti sekä nousevat merkit, että kiinalaisetkin sopivat yhteen. Näitä tarkastellessa varmasti aika kuluu:)

      Mitä tulee taas kaurismieheen, he eroavat jonkin verran kaurisnaisesta. Kuuluisia kauriita ovat mm. Orlando Bloom, Ricky Martin, Elvis, Vesa-Matti Loiri, Dima Bilan (=euroviisuvoittaja 2008),Jim Carrey, Timo Jutila, Remu Aaltonen jne jne. Kuten huomaat, laidasta laitaan löytyy miehiä ja kaikki aivan omankaltaisiaan. Minusta se, missä päässä kauriin päiviä on syntynyt, vaikuttaa myös olemukseen.

      Kaurismies on mielestäni hyvin omalaatuinen huumoriltaan, itsevarma, kova tekemään töitä ja sosiaalinen, mutta myös itsepäinen. Kaurismies ei herkästi hievahda, mutta rakastaa pientä flirttailua ja huomiota. Kaurismieheen ei tehdä vaikutusta ulkoisilla, vaan älyllisillä avuilla!:) Rakkaudessa kaurismies on kaurisnaisen kaltainen. Määritelmiä kauriista löytyy netistä pilvin pimein, joita varmasti itsekin osaat hakea esim. googlella.

      • Zodiac-Guru

        "Kuuluisia kauriita ovat mm. Orlando Bloom, Ricky Martin, Elvis, Vesa-Matti Loiri, Dima Bilan (=euroviisuvoittaja 2008),Jim Carrey, Timo Jutila, Remu Aaltonen jne jne."

        Listaa voisi jatkaa esim. sellaisilla nimillä kuin vaikkapa karismaattinen Oscar-voittaja Denzel Washington, maailman tunnetuin nyrkkeilijä Muhammad Ali, omalaatuinen miljönääri-keksijä Howard Hughes, Hollywoodin kaikkien aikojen suosituimmaksi näyttelijäksi tituleerattu Cary Grant, FBI:n pitkäaikainen ja erittäin ristiriitainen johtaja J. Edgar Hoover, Lord of the Rings-fantasiaeepoksen luoja J.R.R. Tolkien, maailman kuuluisin gangsteri Al Capone, hirmuhallitsija Josef Stalin jne. jne.

        Erittäin mielenkiintoisia miehiä on aikojen saatossa syntynyt kauriin merkissä. Tällaiselle horoskooppifanille ehdottomasti eräs kiehtovimmista merkeistä :) Ja ei, en ole itse kauris :D


      • alkup.

        Kiitos asiallisesta vastauksesta. Täytyykin heti alkaa tutkimaan horoskooppeja tarkemmin. =)=)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      2425
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      86
      2030
    3. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      257
      2016
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1757
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1671
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1639
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1544
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1367
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1331
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1238
    Aihe