Juhannusko

Jaloin

Juhannus jaloin juhla? kö?
Onneksi olen päässyt eroon juhannuksen pakkojuhlinta kirouksesta.
Ei vie enää juhannus meikää ku ennen.
Juhannuksena enimmäkseen säälittäviä känniläisiä ja vielä puhutaan juhlasta jaloimmasta :) heheheee

Voi teitä tyhjäpäitä.

50

7437

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jamo!

      Joo jussihan on vain ihan perus pidennetty viikonloppu. Meikä juhlii sillon ku siihen on joku parempi syy omalta tahtolta ku jonku määräämä pakkojuhla.

    • Olet saanut

      pääsi kuntoon. Itse en koskaan ole jussia juhlinut, enkä muitakaan juhlia, turhanpäiväistä hömppää.

      • le_matilda

        No kyllä sillon alle 20v tuli juotua niin paljon kun sielu sieti, oli sitten juhlapäivä tai ei, minä kuin joku muukin tullut järkiini, pari siidua korkeintaan ja nyt kun on mukana elukoita niin en juo ku limua, pysyy järki päässä eikä eläimet jää heitteille juomisen takia :)


    • HeLiZ

      En mäkään tajua,miks ylipäätäänsä kaikkina juhlapyhyni tai vähänkin arjesta poiketen pitää juoda? Eikö mukamas muuten pysty seurusteleen ja hullutteleen ystävien kanssa? No itse olen juhannuksena töissä ja saan hyvän palkan! ;)

    • viettänyt

      juhannusta moeen vuoteen, penskana se meni saaressa, mutta ei enään. Olisin tämänkin juhannuksen viettänyt töissä, mutta kun ei niin ei. Juhannus kuuluu mielestäni saaman gategoriaan kuin vappu ja uusivuosi, eli tavallinen päivä, suurin osa vaan ryyppää, ja "pitävät hauskaa", en näe kyllä mitään hauskaa siinä, että liikaa juo.

      • Le_Matilda

        Juu kyllä yhduyn sinunkin sanoihisi. Tavallisia päiviä ovat ne kaikki, niihin itse luen myöskin syntymäpäivän. Yleensä tehdään boolia, niin minä kaadan ämpäriin mehua ja avot, bileet on päällä. Kerrasta opin kyllä kun kävin lähempänä kuolemaa juomisen kanssa, enää ei juhlita muulla kuin alkoholittomalla, nam :)


      • jeesnääs
        Le_Matilda kirjoitti:

        Juu kyllä yhduyn sinunkin sanoihisi. Tavallisia päiviä ovat ne kaikki, niihin itse luen myöskin syntymäpäivän. Yleensä tehdään boolia, niin minä kaadan ämpäriin mehua ja avot, bileet on päällä. Kerrasta opin kyllä kun kävin lähempänä kuolemaa juomisen kanssa, enää ei juhlita muulla kuin alkoholittomalla, nam :)

        Niin, eikös kaikki ihmisen keksimät juhlat ole tavallisia päiviä?

        Itse olen aina jouluna töissä, kun ei kiinnosta sukulointi, eikä jatkuva odottelu, istuskelu, ihmettely kun ollaan neljän seinän sisälllä ja ulkona on pimeetä.

        Uusvuosi, itsenäisyyspäisä, syntymäpäivä, isänpäivä jne... Mitä niissä on juhlimista? Aina on kylmää ja märkää!!!

        MUTTA JUHANNUS, voi olla märkää, mutta on ainakin valoisaa, eikä tarvi istua sisällä. Sauna ja grilli kuumana ympärivuorokaudun, vedetään nuppi turvoksiin ja ihmetellään kun aurinko ei laske ollenkaan. Pelaillaan pihapelejä, kalastellaan, syödään hyvin ja remutaan neljä päivää mökillä!!!

        JUHANNUS ON JUHLA JOSTA MINÄ EN TINGI!!! koko vuoden kohokohta

        ...juon kaljaa auringon nousuun


    • kyllästynyt kai

      En tiedä onko se nyt niin jaloin mutta kyllä se on vaan ihanaa kun juhannus on ainoa viikonloppu koko kesään vapaata. Mielelläni mökkeilisin kesällä paljon ja olisin luonnossa mutta töissä sitä vaan on oltava. Kerta kesässä mökkeilyä on aivan liian vähän.

    • Jussista joo ..

      Siis ei voisi vähempää kiinnostaa... Vielä olis viikko töitä jussin jälkeen jäljellä ja loma alkais. Nyt pikku pakko lähteä sukulaisten kanssa jussin viettoon mökille. Hirveetä dokaamista ja viikon darra tiedossa,riitoja ja morkkiksia. Jos et lähde niin muijalta ja muksuilta vihat niskaan ja sukulaisetkin katsoo kieroon. Toivottavasti rekat tukkii tiet koko jussin ajaksi.

      • tuttua hommaa...

        sama täällä...ja kun ei tunnuta välittävän etttä siinä o välissä muksuja...vaan tankataan..et o juhannus ja sitä pitää nk.juhlia suomalaiseen tyyliin.....hih...kuullostipas tutulta.


    • mintsu.AGENTS

      ei sitä tarvi juhlia niinkuin toiset.
      Mitä varten Suomalaisten täytyy matkia toisia ja sikailla yhdessä.
      Juhannuksen voi viettää ihan hyvin raittiina,jos ei ossoo juoda asiallisesti.
      Täytyy ajatella miten käyttäytyy,jos ei osaa.

    • vkkgf

      Eihän sitä kukaan pakota ketään juhlimaan ja jokainenhan meistä itse päättää millai juhlii ja missä juhlii ja missä kunnossa....
      Itsestäni mukavaa kun vaihteeksi saa olla töistä vapaalla ja "juhlia" jussia ihan niinkin kun saunoa, grillata ja olla yhdessä perheen kanssa seurustellen tai vaikka ulkosalla pelejä pelaillen, ottaa pari sauna olutta, mikäs sen mukavampaa kun olla yhdessä kun ei ole kiire minnekään... :)

    • onneksi

      onneksi sen saa valita itse, juhliiko ja miten juhlii. pidempi vapaa on ihan ok ja ne, jotka on duunissa saa pronsenttiliksaa.
      viinan kanssa läträäminen menee överiksi paljolti arkenakin. by the way juhannus on tärke kristillinen juhla, mikä ikävä kyllä jää 'pakanallisen' kohelluksen varjoon.

      • Ihan oikeasti !

        Oikea valinta on kossuu ja kaljaa ja grillimakkaraa ja vähemmän kaikkee tekopirteetä jeesusteluu josta ei tuu kellekään muuta kun paha mieli kun syyllistetään tarpeettomasti normaaleja ihmisiä tollasella paska-uskontojutuilla. Jos kuolee kännissä veneestä kustessaan niin kuolee ainakin onnellisena ja tyytyväisenä. Pappi voi sitte puhuu paskaa hautajaisissa mutta juhannuksena juodaa viinaa ja kaljaa ja syödään grilliåpihviä :))


    • berliini 9.11.89

      jeps, eikä ollu pakko

      • Lisää viinaaa

        Juhliessa ne topit muijat heittää pois ja sitte on rintaa ja reittä juhannuksena tarjolla kun juo kossuuu


      • Nänni suussa juhannuksena !
        Lisää viinaaa kirjoitti:

        Juhliessa ne topit muijat heittää pois ja sitte on rintaa ja reittä juhannuksena tarjolla kun juo kossuuu

        Lisää kossuuu ja laita akka piiffit paistuuun !


      • Topless juhannus
        Nänni suussa juhannuksena ! kirjoitti:

        Lisää kossuuu ja laita akka piiffit paistuuun !

        Nännit pystyynn juhannus tulee ja juhannus tekee hyvääääääääääääääääää


      • Tissit rulettaaaa
        Topless juhannus kirjoitti:

        Nännit pystyynn juhannus tulee ja juhannus tekee hyvääääääääääääääääää

        Ime VIINAA nänneistä!


      • tissejä ja muita naisia ets...
        Tissit rulettaaaa kirjoitti:

        Ime VIINAA nänneistä!

        Imen viinaa teiän naapurin akan nänneistä ja silitän reittä;)


      • Tarkkaa touhua
        tissejä ja muita naisia ets... kirjoitti:

        Imen viinaa teiän naapurin akan nänneistä ja silitän reittä;)

        Mä tuun kanssa sinne ja viihdytän sitä naapurikadun leidii ja syösyn sukkulalana venukseen...


      • Kulttuurikaupunki

        Pariisissa olisi hyvä viettää Juhannusta voisi Eifeltornista kasata juhannuskokon ja syödä patonkia grillimakkaran kanssa ja juoda kossuu huvikseen ja ruuan kanssa punkkua ja vikitellä parisilaisii muijii.


    • lasten ehdoilla

      on paras tapa viettää juhannusta. Grillausta ja leikkimielistä kisailua ilman alkoholia, se on parasta se. Ei ole krapulaa seuraavana päivänä eikä känniläisten riitoja eikä tarvitse lasten pelätä vanhempiaan.

      Hyvää juhannusta kaikille.

    • misc

      Jokainen juhlikoon tyylillään ja juuri silloin kun miellyttää! Mielipiteeseensä kaikilla tietenkin on oikeus, mutta tämä on sieltä ja syvältä.
      Naurettavaa tuollainen itku humalaisista, pakkojuhlinnasta yms. Pakko ei ole kuin kuolla.
      Jumalauta,jos jotakuta ei satu jussin vietto kiinnostamaan, pysyköön kotona ja syököön päänsä tai menkööt vaikka Kuubaan! Kunhan ette pilaa niiden juhannusta täällä, jotka sitä haluavat viettää!
      JUHANNUS RULES OK!

    • jos miettii mitä muut ajatt...

      Me olemme kimpassa erään perheen kanssa. Järjestämme lapsille mukavaa ohjelmaa ja syömme hyvin. Ei ole kummempi kuin pidennetty viikonloppu

    • ...........

      kuka p.....e pakottaa jussina juhlimaan jokainen viettää sen tyylillään on kännissä tai ei.mun kyllä on myönnettävä,että aijon ottaa ryyppyä vähän reilummin ja tietysti grillata ja saunoo kunnolla.

    • Päällikkö.

      Juhlinta on aina mukavaa, kun on tarpeeksi tuttuja ja fyrkkaa. Ymmärrän sinua ahdistavan, kun työttömyysavustus ei riitä keskariin.

      • Ja pari A:ata putoo kanssa

        Juon viinaa ja nautin tyttöystävästä ja syön piffiä grillistä ja soudan kännissä veneellä kattoon juhannuskokkoo ja vihta on kädessä kanssa ja kusen veneestä ja oon onnellinen kun on kesä ja vittu se on tosi hienoo vaikka näin se menee joka viikonloppu :)


      • Alkoon vie tie
        Ja pari A:ata putoo kanssa kirjoitti:

        Juon viinaa ja nautin tyttöystävästä ja syön piffiä grillistä ja soudan kännissä veneellä kattoon juhannuskokkoo ja vihta on kädessä kanssa ja kusen veneestä ja oon onnellinen kun on kesä ja vittu se on tosi hienoo vaikka näin se menee joka viikonloppu :)

        Kosuu ja Absinttii ja Jalluu ja A-olutta ja punaviinii muijalle ja siiderii lapsille ja sahtii vaarille..


    • miks siitä niin vouhotetaan. Mulle kun toi alko ei juurikaan maistu niin se on mulle vaan yks viikonloppu muitten seassa. Panostan vain enemmän ruokapuoleen muuten se ei eroa normaalista.

      • Juon viinaa kännisssä

        Ruokapuolen lisäksi panostan tyttöystävän takapuoleen ja juon kossuuuu


    • HKI78

      Ihan samaa keskusteltiin täällä eilen, Juhannuksesta on tullut selalinen Pakkojuhla, pakkodokaa, pakko lähtee mökille, pakko sitä ja pakko tätä ja koko suomi on darrassa vkl:n!
      Juhala vkl:ja on muutenkin, juhlikoon se ketä haluaa, monikaan tuskin miettii sitä, miksi Juhannusta edes vietetään. Pakko vaan päästä ryyppäämään. En ole itse alkoholia vastaan, en sylje kuppiin, mutta rajani tunnen. Tuntuu vaan menneen hohto näiltä pakollisilta juhlapäiviltä.

      Me jäämme helsinkiin, olisimme saattaneet mennä lähimpien ystäviemme luo, mutta he lähtevät pakollislle juhannus sukutapaamiselle kapsäkkeineen, stressaamaan itseään lasten kanssa ja katselmaan kun suku vetää jaloviinaa ja palaavat sunnuntaina aivan väsyneinä takaisin.
      Olipas ihana juhannus taas, heh!

      • Vierasta naista saan.

        Vedä viinaa niin että saat vähän vierasta naista niin alkaa toi juhliminen taas maistuu juhlimiselta eikä pakkopullalta ;)


    • MILES

      juhlia! Samanlainen viikonloppu kun muutkin.

      • MILES

        Kirjoitusvirhe.


      • OTAN KALJAA JA TERÄVÄÄ

        Mikäs sen hienompaa on grillatessa ja ryypätessä kolmena päivänä aamusta iltaan. Hienoa kun voi aloittaa aamusta pienellä kaljapöhnällä. Päiväunet puolilta päivin ja taas jakssa ottaa miehekkäästi koko illan. Voiko hienompaa olla housut jalassa? vain suomalainen osaa nauttia alkoholista oikea oppisesti.


      • EI TODELLAKAAN!
        MILES kirjoitti:

        Kirjoitusvirhe.

        Viinaa saa vielä kaupasta, nyt äkkii hakee että on tarpeex viinnaaa juhannuksena kun alkaa juhlii sitä että Johannes poltettiin kokossa vai missä se oli ?


      • Haukikalaaaaa

        Vedä viinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja Kossuuuuuuuuuuuuuuuuu ja Kaljaaaaaaaaaa tai PIhviiiiiiiiiiiiiiiiiii tai GRIlliiiiiiiiiiiiiiiii


    • Juhannuksenakin putoaa

      Juhannus ei ole pakkojuhlintaa vaan keskikesän huipentuma jolloin voi naapurin akkaa laittaa veneessä ja siemailla samalla vähä kossuu tai nelosta ja taas vähä höylää vierasta akkaa ja kattoo onko grillissä syätävväää ja mennä kotiinki joskus

    • HOK H:ki

      Ei ole juhannuksen voittanutta, jopa talvipakolaiset tulevat suomeen juhannuksen viettoon ! itsekkin häivyn suomesta jouluna ja uutena vuotena eli olen poissa koko inhottavan talven ja pitelen baaria ulkomailla, juhannus on pop !

      • makeekekekekek

        eivät vaan voi nauttia jussista niin kuin talven tuiskut ja pakkaset täällä suomessa lumessa ryömineet.


    • Minä vaan

      Pakko juhlintaa niin kuin joulukin, ym. muut päivät. Onneksi ei tarvitse osallistua tähän kesä riehaan :))

    • mutta turhan lyhyt

      Perinteisesti vietetään pienehköllä tuttavaporukalla mökillä ja ilman känniä. Korkeintaan tölkki pari olutta jos sitäkään.(jotain on nuoruudesta oppinut) Pelaten kalastellen syöden saunoten se menee, tietysti ilmoista riippuen.

      Mutta kuten sanoin niin onhan tuo liian lyhyt. Normaali viikonloppu periaatteessa jolle joku on antanut juhannusjuhla nimen. Saman tyyppisiä vkloppuja kesässä riittää. Keskikesä tietysti mutta silti juhannus on vain viikonloppu. Koko viikko olisi jo jotain. Tosin joillekkin on jo tuo pari päivääkin liikaa. Jano on kova. No kuka mitenkin.
      Olis nyt hyviä ilmoja. Hyvät jussit.

    • tziisys.

      Siellä missä nyt sattunut juhannuksena olemaan, on yleensä ollut ihan tarpeeksi porukkaa, joten olen aloittajan kanssa aivan samaa mieltä. Jos ei huvita juhlia, niin jääkää kotiin, toisten juhlia pilaamasta "pakko"-asenteinenne.

      Luultavasti nuo aloittajan kuvaamat säälittävät känniläiset ovatkin hänen omia hengenheimolaisia, joilla ei mitään syytä juhlaan olekkaan, paitsi "pakko". Minä ainakin noista pippaloista aion pysyä kaukana.

    • minäkään

      Ei vaan enää tässä iässä kiinnosta lähteä mihinkään kännissä örveltämään. Teininä tuli kännättyä ihan tarpeeksi. Korkeintaan jotain hyvää ruokaa tehdään ja otetaan ehkä pari olutta. Siinä se juhannuksen juhliminen meidän perheessä..

    • Nimetön

      Pakkojuhlinta? Mikä ihmeen pakkojuhlinta? Pakkojuhlinta kuulostaa tilanteelta, jossa ryhmä sotilaita osoittaa aseella ja luutnantti huutaa vieressä että juhlikaa, perkele!

      Itse olen aina pitänyt juhannusta pakanajuhlana(jota se onkin) ja ison kesän alkajaisjuhlana, johon kuuluu HALUTESSA sitä miestä vahvempaa, mutta ennen kaikkea kokkoja, juhannuskoivuja sekä pöydän täydeltä notkuvia herkkuja.

    • kissanminttua

      No onneksi! ;) itse olen kerran juhlistanut jussia mökillä, mutta muuten olen ollut kaupungissa ja viettänyt ihan rauhaisaa koti-iltaa... voihan sitä tehdä paljon muutakin kesäisää kuin hillua kännissä ja kärventää itsensä grillissä :)
      Mielestäni juhannus on nimenomaan kesän juhla ja jokainen juhlistakoon sitä tavallaan... ei tarvii olla niinku kaikki muut :D

    • No se nyt on taas Ihmisen oma ajatus et onko se pakko juhlinnan aihe mun mielestä on ja eikä silloin kumminkaan tarvi Kumminkaa vetää itteensä siihen kuntoon että pitää konttailla pusikoissa Loppu illasta! :)

    • kotona!

      Mä pysyn ainakin kotona koko juhannuksen. Viinaa ei juo ja ruokaa hankin vaan sen mitä tarvitaan eli hyvin vähän. On ainankin aikaa tehdä pihahommia ja kotitöitä kaikessa rauhassa.

      En kaipaa mitään öykkärijuoppoporukkaa liepeilleni mesoamaan. Onneksi sellaset lähteekin kauas pakkojuhliaan viettämään!

    • pikkujouluista

      kontaten

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      2295
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      73
      1940
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1735
    4. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      160
      1678
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1641
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1619
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1524
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1357
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1321
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1218
    Aihe