Juttu on nyt näin: haluaisin poistaa entisen rekisteröidyn nimimerkkini täältä, koska eräs tuttuni tietää sen. En pidä siitä ajatuksesta, että hän laittaisi sen tuohon hakukenttään ja selailisi viestejä.
Viestejä en ilmeisesti voi edes poistaa yksitellen, vaikka tuossa sivussa hehkutetaan nytkin "Uutta: Rekisteröitynyt käyttäjä voi itse poistaa oman rekisteröidyllä nimimerkillä kirjoittamansa viestin." Ja pah.
Mitä jos poistan koko tunnuksen? Katoavatko viestit silloin? Miksi tämä palvelu on niin hiton onneton...
Viestejä en ilmeisesti voi edes poistaa yksitellen, vaikka tuossa sivussa hehkutetaan nytkin "Uutta: Rekisteröitynyt käyttäjä voi itse poistaa oman rekisteröidyllä nimimerkillä kirjoittamansa viestin." Ja pah.
Mitä jos poistan koko tunnuksen? Katoavatko viestit silloin? Miksi tämä palvelu on niin hiton onneton...
Vastaukset 2
Vanhimmat
Muokkaa Galleria-sivuasi
Suomi24 > Galleria ”Muokkaa Galleria-sivuasi”
Voi asettaa valinnan:
Galleria-sivun tila on joko julkinen taikka piilotettu
Ja omat viestit voi poistaa kun asettaa viestien esitystapa 1. (yksi) viesti kerrallaan valinnan niin tulee sitten poista oma viesti valinta,
(oman profiilin poistamisesta en tiedä)
se ei onnistu mikäli suljet tunnuksesi sitä ennen.
Kirjaudu sisään sille rekatulle nimimerkillesi, etsi kirjoittamasi viesti, valitse tuosta sivun oikeasta ylälaidasta viestien esitystapa 1 niin viestissä nickisi alle ilmestyy teksti jota klikkaamalla pääset poistamaan sen viestin.
Saman teet kaikille viesteillesi niin muutaman päivän viiveen jälkeen ei laaja haku löydä viestejä enää edes muististaan.