Loukkasin kaasoa!

Jaana 26v

Heh...tää on vähän hassu juttu, mutta nyt mulla ei taida olla enään kaasoa ollenkaan. Väänsin "hauskaa" läppää mun kaason laktoosi-intorelanssista ja heitin monta kertaa juttua, että mulla ei ole KAASOA vaa KAASU, koska sillä on se pierujuttu eli laktoosiintorelanssi.

Nyt se sano mulle, et se ei halua olla mun kaaso enään, koska nyt kaikki muutkin on alkanut sanoa sitä kaasuksi mun esimerkin mukaan. Mä olen mukamas ristinyt sen uudestaan kaasuksi. On mulle kauhea häpeä, jos se ei ees tuu mun häihin. Enhän mä nyt tosissaan sanonu, että se ois mikään kaasu vaan oisin tietenkin häissä sanonu sitä ihan kaasoksi.

19

5437

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • %&#

      Antaisin tuosta pisteitä 1/10.

      Otsikko on ihan lupaava (kun vertaa muuhun samanlaiseen diibadaabaan mitä tälläkin palstalla kirjoitetaan), mutta sitten vedit yli.

      Hyvän provon/trollin tunnusmerkki on se, että viestiä ei havaitse provoksi jo heti ensisekunneilla.

      Mutta harjoitus tekee mestarin.

      • Jaana 26v

        Elämä osaa joskus yllättää ja toi on valitettavasti tositarina elävästä elämästä :(

        Sanon vielä kerran, et ei ollu todellakaan aikomus loukata tolla.


      • tyhmä pissis,
        Jaana 26v kirjoitti:

        Elämä osaa joskus yllättää ja toi on valitettavasti tositarina elävästä elämästä :(

        Sanon vielä kerran, et ei ollu todellakaan aikomus loukata tolla.

        toiv ukkoski huomaa sen lähtee ajoissa!


    • pilkkaa!

      No oothan sinä hänet uudestaan kaasuksi nimennyt, kun kerran aloitit häntä sillä nimellä kutsua!

      Jokainen, jolla on jonkinlainen ongelma oman kroppansa tai terveytensä kanssa ei varmaankaan kaipaa yhtään lisäpilkkaa omasta vaivastaan! Ihan sama jos sanoisit ylipainosta kärsivää kaveriasi läskiksi, lyhyttä kääpiöksi, akneihoista näppylänaamaksi jne. Kuka sitä jaksaa, varsinkin kun muutkin alkavat hokea samaa?

      Ihan oikean päätöksen kaasosi teki!

    • mieti vähän

      kun pitää omaa kaasoa lytätä?

    • edes kaasoksi?

      Koska yleensähän ystävä pyytä ystäväänsä..
      Mutta et sinä ainakaan ystävä ole jos noin puhut kaverillesi...
      Ajatteleppa itse..Sinua voisi kutsua ihan miksi vain.

    • joopa joo..

      Mitä jos menisit kukkapuketin/lahjuksen ja hemmetin nöyrän asenteen kanssa ovelle ja pyytäisit anteeksi ja sanoisit että et tietenkään itse ymmärrä miltä tuntuu kun on tommoinen tila ja et tajua mikä hitto sut pisti sanomaan niin. Sanot, että itsekkäästi toivoisit sen kuitenkin tulevan hääjuhlaasi, kun niistä ei ilman sitä tule mitään.

      Harjoittele vaikka peilin edessä!

      Itse en antaisi anteeksi, mutta voihan ystäväsi olla minua parempi ihminen ;)

    • Jaana 26v (ap)

      Jos se nyt ketään lohduttaa, niin mun tarkotus ei ollut loukata. Jotenkin se vaan tuntui niin hauskalta jutulta, kun kuitenkin "kaaso" ja "kaasu". Olen jo pyytänyt anteeksi - eikä se antanut. Sanoi että kaasoksi ei varmasti rupea, mutta voi olla, että leppyy ajan kanssa.

      Se sanoi, että viimeinen tikki oli se, kun pyysin kavereiden kanssa häihin ohjelmaa suunnitellessa sitä TÄYSIN VITSILLÄ tekemään petomaaninäytöksen. Ja jos kaikki ei tiedä, niin petomaani tarkottaa pierutaiteilijaa, joka viihdyttää yleisöä pieruillaan :D

      En voi sille mitään, et juttu naurattaa vaikka oon itselleni sydänjuuria myöten vihainen, kun aloin vitsailemaan koko asiasta!

      • raja vastaan

        ja hänellä se tuli tässä.


      • morsian -08

        Mie en voi kun ihmetellä sinua. Miten kehtaat edes kertoa noita juttujasi täällä? ihan kuin jotain kiinnostaisi vitsisi. loukata nyt noin toista. ystävääsi!


    • kuvitella

      ...jutuista päätellen että olet jaana 16v eikä 26v!!

    • Ei pelkästään hajuja..

      Toivosin sinun pohtivat oiekasti mitä tuo laktoosi vaiva oikeasti on!
      Ei kaikille ainoastaan tule pelkkää kaasun muodostusta vaan oikeasti monet tulevat niin kipeäksi että joutuvat hakemaan kipu piikin .
      Ja meistä kaikki piereskelee jokainen! mutta ajatteleppa kun sinulta itseltäsi pääsee paukku niin sun ystävät, omaiset yms. alkaisi tekemään siitä kylillä juttuja että siinä se kaasujaana nyt menee että Jaana pidä meille ukin synttäreillä pieruesitys...
      HALOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • ovat

      niin herkkähipiäisiä, etteivät kestä pienintäkään leikkiä. Ymmärrän tunteesi, kun huomasit loukanneesi ystävääsi. Nyt vain sinun kannattaa etsiä joku toinen kaasoksi, tuskin tämä suostuu enää anteeksipyyntöjenkään jälkeen. Täällä palstalla olet saanut liikaakin lokaa päällesi, älä välitä, joillekin tämä on ainoa irrottelupaikka. Keskity ajattelemaan häitäsi ja onnea matkaan!

      • leikki??

        Pieni leikki on ihan eri asia kuin jatkuva kuittailu ja sen tartuttaminen muihinkin ihmisiin!

        Kyllä minäkin osaan nauraa omille puutteilleni ja virheilleni ihan tuosta vaan, mutta jatkuva vittuilu ja ilkeily ei ole enää varmaan kenestäkään mukavaa. Leikki ja toisen tahallinen satuttaminen on kaksi eri asiaa.

        Jos on todellakin 26-vuotias, eikä tuon vertaa omaa tahdikkuutta, niin oli ystävän syytäkin lähteä!!


      • tuollaista pientä leikkiä

        kokeilla toiseenkin suuntaan. Faktaahan on se, että lähinnä alle kouluikäiset tykkäävät noista pissa ja kakka-vitseistä, joten jaana 26 v lienee jämähtänyt sinne alle kouluikäisten tasolle. Tästähän saisi irrotettua vaikka mitä viatonta pikkuhuumoria esim. ravintolaillallisella kavereiden kesken:

        - Kun tilataan viiniä, voitaisiin jaanalle tilata muumilimpparia. Sitähän alle kouluikäiset ruukaa juomaan muutenkin...

        - Ruokaa tilatessa voisi tarjoilijalta pilan päiten kysyä, että löytyisikö niitä nauravia nakkeja aikuisten annoksena. Tuo Jaana kun on lapsen tasolle jäänyt henkisesti, mutta aikuisen ruumis vaatisi kuitenkin aikuisten annoksenkin...

        - Jaanaa voisi ehkä muistaa pienellä myöhästyneellä häälahjalla: braz-nukke tai lasten huulikiilto söpössä nallekuvioisessa paketissa...

        Ja toki joka väliin voisi keskusteluun ujuttaa pikku huomautuksia Jaanan lapsellisuuteen liittyen. kai sitä nyt vähän voi porukalla vitsiä vääntää toisen kustannuksella ja pikkuinen julkinen nöyryytys ei kai nyt ketään pitäisi loukata. Eiks niin teinix-Jaana??


    • morsian 09

      se on myöhäistä itkeä kun on paskat jo housuissa!
      ei kovin kypsä naimisiin menemään kun alkeellisimmat käytöstavat ja kunnioitus aivan 3v tasolla. herää todellisuuteen ja kasva aikuiseksi. kaasosi teki aivan oikein, turha odotella ystävyyden palaavan enää ennalleen, eihän tuollaiseen itsekeskeiseen lapsen tasolla olevaan voi kukaan luottaa.

      • fact

        No kenenkään 26v nimi ei oo Jaana vaan joku Jenni ennemmin... Provo on siis joku Reijo 50v tod. näk.


      • 26-vuotiaita Jaanoja...
        fact kirjoitti:

        No kenenkään 26v nimi ei oo Jaana vaan joku Jenni ennemmin... Provo on siis joku Reijo 50v tod. näk.

        ...on Suomessa 353 henkilöä, mutta muuten vaikuttaa provolta tämä viesti, etenkin tuon pierutaiteilunumeron jälkeen aloin ajatella näin. Jos joku heittää vitsinä - ei mielestäni niinkään hauskana, mutta huumoriahan on monenlaista - tuon kaasujutun ja huomaa, että toinen siitä loukkaantuu, niin tuskin hän haluaa jatkaa vielä lisää asiasta ivailemalla.


    • =))

      Tää on AIVAN paras juttu! =D Nauroin ihan vedet silmissä ja maha kipeenä!!!!! Mut ymmärrän kyllä, että nyt harmittaa ku vitsi ei enää ollukkaan vitsi.. Oon itekkii menossa naimisiin ja tuntuis kyllä tosi pahalle ja nololta jos kaaso/kaasot loukkaantuisivat ja suuttuisivat ja vieläpä ei tulisi häihin! Koita pyytää vielä anteeksi ja puhua muillekkin etteivät enää kutsuisi häntä kaasuksi. Toivotaan että saat anteeksi!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2663
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      67
      2440
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2081
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1737
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1479
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1429
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1403
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe