Tunnista rapu

tähtimerkit taistelussa

Työläässä rapu-oinas -suhteessa kohta 8 vuotta eläneenä haluan valaista ravun luonnetta. Hyviä ominaisuuksia ravulla on mm. perhekeskeisyys ja kotona viihtyminen ja kodin laittaminen, mutta ne kyllä unohtuu niiden huonojen ominaisuuksien ottaessa vallan. Rapu on itsekäs ja itsekeskeinen. Lähtökohtaisesti asiat tehdään ja suunnitellaan niin, että lopputulos on itselle mahdollisimman edullinen. Asiat vain naamioidaan ikäänkuin otettaisiin vain ja ainoastaan huomioon muita ihmisiä. Rapu on herkkä kritiikille, varo vain arvostelemasta mitään ravun tekemisiä jos et halua kuunnella huutoa ja pitkään jatkuvaa jankutusta siitä, kuinka pilasit taas kaiken arvostelullasi ja rapu on vain sinua ajatellen tehnyt noin ja noin. Blaa blaa. Rapu on dominoiva ja haluaa kontrolloida kaikkea ja kaikkia. Vaihtoehdot, joita tarjoat ravun etukäteen tekemille suunnitelmille, saavat aikaan ilmiriidan. Rapuhan on näes jo miettinyt kaiken valmiiksi, eikä siihen tarvitse kenenkään enää puuttua. Rapu on aina vaatimassa huomiota muilta. Rapu liioittelee puheissaan ja nauttii muiden ihmisten manipuloimisesta.
Sellainen on rapu.

14

3377

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • enkeli ja paholainen samass...

      Vihdoinkin joku joka kertoo todellisesta ja juonittelevasta ravusta.Olen juuri sellainen ja jos en saa sita mita haluan niiiiiiiiiiiiiin on sota kaynnissa.Kiitos sinulle joka valistat tietamattomia!

    • hottisrapu

      Semmoisia me ollaan..rapu tietää mitä tahtoo ja jos ei sitä saa, niin....kyllä se sen saa kuitenkin!

    • elänyt sellaisen kanssa

      plää plää

      • mä aattelin

        ihan samaa kun luin tota!


    • EXXXX -5v. riitti

      Allekirjoitan täydellisesti. Paitsi meillä ei tullut ravulta(mies) huutoa, vaan jääkylmää hiljaisuutta.

    • ..kuulostaa

      Kiva, olen rakastunut rapumieheen, seurustelua ei ole vielä kuitenkaan aloitettu. Olen tuntenut hänet muutaman vuoden ja nähnyt kokenut yhtä ja toista hänen kanssaan. Luonteeseen olen päässyt myös tutustumaan. Olen huomannut, että on johtajatyyppiä, mutta osaa myös olla pehmein mies, jonka olen koskaan tuntenut.

      Olen ymmärtänyt, että rapu on erittäin herkkä ja epävarma sisimmässään, vaikka usein vaikuttaakin huiman itsevarmalle. Hänen kanssaan on oltava ehdottoman avoin puheyhteys, jotta häntä kykenee ymmärtämään.

      Onneksi rapu keskustelee mielellään, myös vaikeista asioista.

      Uskon kyllä siihen, että rapu todella ajattelee muita tehdessään ratkaisujaan, mutta ei varmastikaan aina osaa ajatella tarpeeksi syvällisesti muiden todellisia tarpeita. Niin kuin muissakin ihmissuhteissa, toiveita ei voida ottaa huomioon, jollei niitä ilmaista.

      Jälkeenpäin saa varmasti riitaa ja pahaa oloa aikaiseksi, varsinkin jos rapu tuntee uhrautuneensa.

      Kuten sanoin, emme ole vielä pari, joten en varmastikaan tunne hänestä kuin jäävuoren huipun ja vähän sen päälle, varmasti tulevaisuudessa tiedän asiasta enemmän.

      Toivon, että hän todella sydämestään ja käytännössäkin jaksaa olla kiinnostunut myös minusta ja toiveistani, jotta meillä olisi mahdollisuus luoda yhteistä elämää yhdessä. Vain siten voimme saavuttaa onnen.

      Rakkaus on toisen huomioimista ja kunnioittamista, molempiin suuntiin. Ja sitä avointa keskusteluyhteyttä.

      • tähtimerkit..

        Hei rakastunut,
        Jos satut olemaan oinas ja se rakkautesi kohde rapu, teet erittäin viisaasti kun käännyt kannoillasi ja lähdet ja lujaa karkuun. Rapu ja oinas ovat syanidia toisilleen. Kyllähän sen suhteen voi saada toimimaan, mutta se on alituista kompromissia puolin ja toisin. Ne tukahdutetut halut ja tunteet purkautuvat sitten mitä erilaisimmilla tavoilla esille ja ne tavat ovat myös juuri niitä, jotka sitä toista osapuolta eniten ärsyttävät. Rapu huutaa ja oinas vetäytyy jääkylmyyteen eikä puhu eikä pukahda. Jos haluat helpomman mutta yhtä rakastavan ihmissuhteen, älä sido suhdetta rapuun, vaan oinaalle johonkin paremmin sopivaan tähtimerkkiin. Oinaan suorapuheisuus ja ravun herkkyys eivät vain sovi yhteen.


      • ..onneksi!
        tähtimerkit.. kirjoitti:

        Hei rakastunut,
        Jos satut olemaan oinas ja se rakkautesi kohde rapu, teet erittäin viisaasti kun käännyt kannoillasi ja lähdet ja lujaa karkuun. Rapu ja oinas ovat syanidia toisilleen. Kyllähän sen suhteen voi saada toimimaan, mutta se on alituista kompromissia puolin ja toisin. Ne tukahdutetut halut ja tunteet purkautuvat sitten mitä erilaisimmilla tavoilla esille ja ne tavat ovat myös juuri niitä, jotka sitä toista osapuolta eniten ärsyttävät. Rapu huutaa ja oinas vetäytyy jääkylmyyteen eikä puhu eikä pukahda. Jos haluat helpomman mutta yhtä rakastavan ihmissuhteen, älä sido suhdetta rapuun, vaan oinaalle johonkin paremmin sopivaan tähtimerkkiin. Oinaan suorapuheisuus ja ravun herkkyys eivät vain sovi yhteen.

        Taitaa pitää paikkansa tuo oinaan ja ravun huono yhteensopivuus. Oinaassa on jotain hyvin jäätävää, sellaista kovuutta, joka saa minutkin usein takajaloilleni.

        Olen huomannut, että oinasystäväni usein pyörittelevät päätään minun rapututtavani edesottamuksille..

        Olen horoskoopiltani vaaka ja samalla nouseva rapu, toivon jälkimmäisen antavan minulle keinoja ymmärtää ravun maailmaa. Tosin on minussa jonkinverran itsessänikin rapumaisia piirteitä..

        Rapumies on ehdottomasti rakastamisen arvoinen!


    • en edes enää viitsi lisätä,

      mutta tällainen on Rapu -mies TODELLAKIN!!

    • Annica11

      Hyvin osuva kuvaus ravusta! Avomieheni on rapu, itse olen neitsyt. Tähän asti rakkautta on riittänyt vaikka savua korvista nousee useinkin, saa nähdä kauan jaksan hänen oikkujaan ymmärtää. Allaolevaan voisin lisätä vielä, että rapu(mies) on:

      - Hillittömän omistushaluinen ja mustasukkainen
      - Todella pihi, yrittää päästä raha-asioissa aina siitä missä aita on matalin. Aina yllättäen pankkikortti jäänyt kotiin kun ollaan tekemässä viikon ruokaostoksia..
      - Huomionkipeä. Jos ei saa tarpeeksi huomiota, alkaa epäilemään "pettämistä" tms. ja alkaa hankalaksi
      - Pröystäilevä. Kaikki pitää olla parempaa, suurempaa ja kalliimpaa kuin kavereilla tai naapurilla.
      - Ajatusmaailmaltaan kieroutunut. Näkee asioissa puolia, joita ei ole olemassakaan
      - Lyhytpinnainen. Tästä ei varmaan tarvi enempää sanoa.
      - Tottunut saamaan kaiken valmiina, usein johtuen äidistä joka on lellinyt pojan piloille. Ei osaa tehdä alkeellisimpiakaan kotihommia, koska ei ole koskaan niitä joutunut tekemään.

      En ole itsekään maailman helpoin luonne, mutta rapumies on jotain sellaista, mitä en aiempien suhteiden perusteella edes tajunnut olevan olemassa. Rapumiesten naiset, lycka till ja helvetin pitkää pinnaa..sitä tulette tarvimaan!

      • surkean

        olet kohdannut niin miksi ihmeessä aloit hänen kanssaan suhteen ja vieläkin roikut hänessä?kai siinä jotain hyvää oli,on?!jos ei,niin jätä.


      • ravutar

        Luulenpa, että neitsyt tuo ravussa esille nuo huonot puolet. Meissä jokaisessahan on puolet enkeliä ja puolet paholaista. Tuntemani neitsyet ovat oman napansa ympärillä pyörijöitä ja heidän kanssaan ei voi pitää hauskaa. Siispä tähtimerkkinne eivät kohtaa.


    • ihan kuin minusta kirjoitit

      Olen rapu nainen ja olen rakastunut neitsyeen ei ihme kun olemme niin samanlaisia

    • sannuli

      EN KYLLÄ TÄYSIN OO SAMMAA MIELTÄ KANSSASI.
      JOS SIULLA MANIPULIO IMMEISIÄ JA NAUTTII HEIJÄN TILANTEISTAAN,NIIN EN OO SAMMAA MIELTÄ OMIENI KOHTEEN,
      RAPUHAN ON KOTI IMMEINEN JA TOSI OMISTUKSENHALLUINEN, SEN MYÖNNÄN. ITE OON SAMMAA
      LUONNETTA. MUT, NIINHÄN SITÄ OLLAAN KUIN ANNETAAN OLLA............

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4985
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3154
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe