Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kaavotusta Kaustisella?!

Miksi kauppa ei käy?

Minkälaisen vastaanoton olette saaneet, kun olette Kaustisen kunnassa viime vuosina asioineet tontti kauppojen merkeissä?!

Kyliltä kun kuuluu että tontti kaupoissa väkeä ohjataan naapuri kuntiin...

Tähän olisi luonnollisesti saatava radikaali muutos. Esimerkiksi aloittaa kaavoitus yksityisten maanomistajien kanssa ja luonnollisesti myynnin hoitaa maanomistaja, koska kunnan virkamiehiltä se ei näytä onnistuvan! Koskee myös poliitikkoja!

Ottakaa yhteyttä ja kertokaa kokemuksistanne!!!

7

1300

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Epä Käpy

      Kaustisenseutukunnassa on noin 10v toiminut EU-rahoitteisia hankkeita joilla pyritään saamaan paluumuuttajia. Kunta on osarahoittajana.
      Eräs Pirityistenkin painopistealue on väestön lisääminen alueella paluumuuttajien avulla.

      Eli mikä mättää järjestelmässä kun kunnanvirkaihmiset on nihkeitä avustamaan paluumuuttajia tai muuten seutukuntaan muuttavia tontteja etsiviä.

      Kyselkä asiaa politikoilta.

      • Kaustisilla

        Vastaavaa valtuutettua kuin on tämä Puumala Kokkolassa? Semmoinen Kehittyvien Maakuntien Suomen rahoittama mies kun olisi kaavottamassa, sais ainakin vaaliavustuksella tontteja.


    • hyvää palvelua

      Oletko varmasti kysynyt tontteja oikeilta ihmisiltä. Kannattaa kysellä kunnan tontteja rakennustarkastajalta tai keskuksen kanslistilta. Varmasti saat asiallista palvelua. Minä ainakin sain ja sopiva tontti löytyi. Ongelmana tuntuu olevan se, että yksityiset eivät ilmoita tonttejaan kunnalle, vaan ne myydään vähän niinkuin pärstän mukaan sille joka eniten maksaa.

      • Kaavoitusta Kaustisella...

        Olet ilmeisesti muuttanut ulkopaikkakunnalta Kaustiselle, ja siihen asti kaikki käy. Mutta odotappa muutama vuosi niin asiat alkavat hankaloitumaan. Jo pidemmän aikaa täällä asuneet ovat sen huomanneet!

        Mutta onpas se kumma että taloja nousee yksityisten omistamille tonteille enemmän, kuin kunnan kaavoittamille alueille. Eikä taida olla rahasta kiinni! Ja yksi esimerkki kunnan rahoittama kerrostalo. Vain yksi kiinteä kauppa on tehty! Ehdotankin että tehdään senioritalosta junioritalo.

        Onnittelut teille omasta puolestani onnistuneesta kaupasta! Kaustinen on KING!!!


      • Varpalota
        Kaavoitusta Kaustisella... kirjoitti:

        Olet ilmeisesti muuttanut ulkopaikkakunnalta Kaustiselle, ja siihen asti kaikki käy. Mutta odotappa muutama vuosi niin asiat alkavat hankaloitumaan. Jo pidemmän aikaa täällä asuneet ovat sen huomanneet!

        Mutta onpas se kumma että taloja nousee yksityisten omistamille tonteille enemmän, kuin kunnan kaavoittamille alueille. Eikä taida olla rahasta kiinni! Ja yksi esimerkki kunnan rahoittama kerrostalo. Vain yksi kiinteä kauppa on tehty! Ehdotankin että tehdään senioritalosta junioritalo.

        Onnittelut teille omasta puolestani onnistuneesta kaupasta! Kaustinen on KING!!!

        Lauantain 12/7 Keskipohjanmaassa kaupattiin tontteja Kaustisen keskustassa.


    • syrjäkylän mies

      Mielestäni pitäisi kovaa kyytiä kunnan valmistautua tähän kaivostoiminnan aloittamiseen paikkakunnalla. Vuokrattavia rivitaloasuntoja pitää olla tarjolla kun väkeä muuttaa kaivostoiminnan alettua. Ei ne muuttajat, jotka työn perässä muuttaa, ole ensimmäisenä ostamassa omakotitontteja. Kyllä ne tarvii ensin vuokra-asunnon. Tulevat valtuutetut, ottakaa tämä huomioon!!

    • Kid Joe

      Minulle kävi näin!

      Olen syntyisin Kaustiselta ja olin muualla töissä useamman vuoden. Muutin takaisin vaimoni kanssa ja päätimme ruveta rakentamaan omakotitaloa. Vanhemmillani on täällä jonkin verran tonttia, jolla on ennestään pari taloa. Luonnostaan päätimme rakentaa tähän ja alussa näytettiinkin vihreää valoa. Mutta kas kummaa yhtä äkkiä kaikki vaikeutui. Keksittiin mitä eriskummallisempia syitä että homma saatiin torpedoitua. Talo paikkaa siirrettiin moneen kertaan edullisempaan suuntaan, ns pihapiiriinkin. Mutta ei. Asia oli Vaasan hallinto-oikeudessakin, ja haettiin samalla isäni nimellä rakennuslupaa. Ohjeet tulivat että poistakaa se valitus Vaasasta, niin eiköhän tämä saada yhdessä katsottua ja vietyä loppuun.
      Tässä kohtaa ilmeisesti olimme vahvoilla voittaa projekti. Noh, aikaa kului ja se viimeinenkin rakennuslupa tuli sitten Vaasasta bumerangina takaisin. Ja kun kysyimme että kuinkas näin, niin siihen vain sanottiin että voi,voi mites se nyt sillain... Ja homma siittä vain kuin syvenee...
      Että tällaista likaista peliä täällä Kaustisella. 100% KUSETUS!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1957
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1743
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1604
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1346
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1262
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1236
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1223
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1212
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe