Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kaksonen yrittää

ymmärtää ravun

...tunnemaailmaa, mutta niiiin vaikeaa se tuntuu olevan. Vaikka kuinka olisi tutustunut ihmisen psykologiaan ja pohtisi päiväkaudet ihmismielen syntyjä syviä, jättää Rapu ulkopuolelleen...

Sanotaan, että Kaksosella on kaksi puolta, mutta niin tuntuu olevan myös Ravulla? Rapu on sosiaalinen ja huumorintajuinen, mutta myös erakko? Kaipaako Rapu aikaa omille ajatuksilleen vai haluaako vain olla välillä rauhassa ihmisiltä? Miettiikö ja analysoiko Rapu asioita vai elääkö vain tässä ja nyt ja tunteella?

Kaksosta haukutaan pinnalliseksi, mutta itse ainakin tunnen syvästi ja mietin paljon asioita (silloin kun en ole hurlumhei-tuulella;-)). Minua kiinnostaa kovasti Rapu-ystäväni tunne-elämä, mutta hän ei päästä minua lähelleen, vaikka olemme tunteneet toisemme jo joitain vuosia.

Väkisin ei Ravun kuorta kannata murtaa, se on jo todettu. Auttaako enää aikakaan? Rapu haluaa pitää maailmansa omanaan?

7

1531

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ravulla

      Ravulla on erittäin hyvät vaistot. Kaksonen ei sovi ravun ystäväksi, rakkaussuhteesen sen vähemmin.

      Rapu on rehellinen ja rakkailleen omistautuva tunneihminen, joka ajattelee myös järjellään. AIkamoinen pakkaus siis.

      Kaksonen hakee kaikessa aina omaa etuaan. Ei ole todella kiinnostunut muista ihmisistä, sen sijaan pitää muita vähän niinkuin pilkkanaan, vaikka loisteliaasti verhoaakin sen esittämällä uhria. Onhan kaksonen taitava manipuloimaan useimpia ihmisiä ympärillään. Mutta rapua kaksonen ei hämää.

      Eli mielipiteeni on, että rapututtavasi on syystä etäinen. Ja toimii siinä täysin oikein.

      • huh!

        Onneksi minun Rapu-ystäväni ei ole aivan näin itsekäs ja julma ajatuksiltaan. Kuulostat aivan siltä, että Kaksonen on juuri pettänyt sinut...

        Minä olen Kaksonen, jolla on lukuisia lämpimiä ystävyyssuhteita, enkä todellakaan manipuloi ketään.

        Pidän ihmisistä, ja niistä joista todella pidän, huomaavat sen kyllä.


    • Rkesätär

      Minulla on taas rapuna toisinpäin. En voi ymmärtää kaksosmiehen oikkuja. Hän on välillä niin kiinnostunut ja on ikävä on ja lähettelee niin kauniita viestejä suukkojen kanssa. Sitten, kun on treffien aika hän pakenee, ei kuulu mitään, ei kertakaikkiaan mitään. Ehkä hän on pitänyt pahemman kerran pelinappulanaan. Mutta en ymmärrä, mitä hän saa siitä valehtelmisesta, siis jos kaikki hänen tunteensa on valetta. Kerran hän sanoi, että pelkää tapailla sellaista naista, josta oikeasti tykkää paljon. Aika ristiriitaista. Vai mitä?

      Itse rapuna, kyllä varmasti näytän tunteeni sitä mukaan, kun niitä on ja jos ne voimistuu toista kohtaan. Toiset saa syttymään heti ja toiset ovat ensin muuten vaan mielenkiintoisia pakkauksia... niiden kanssa tarvitsee edetä hitaammin, koska ei halua loukata toista ja eikä itse pysty olemaan täysillä mukana, koska ei ole vaan kaikki tunteet pelissä mukana. Uskon, että tämä kyseinen rapu pitää sinusta paljon, mutta tarvitsee just tutkiskella omia tunteitaan ja ajatuksiaan. Ravun kuuluu saada ikävöidä ja huomata kaipaavansa toista. Joten anna hänen huomata kaipaavasi sinua. Näyttää sen varmasti sinulle, jos niin käy. Onnea teille.

    • Rkesätär

      Joo kyllä rapu elää monesti tässä ja nyt tunteella. Mutta on totta välillä tarvitsee aikaa selvittää omaa tunnemaailmaansa rauhassa ja yksin. Rapu on vaikea, mutta ei tahallaan eikä itsekkäästi se vaan on niin meidän päässä sisällämme.

    • aloittelevat suhdetta!

      Karkauspäivänä 2008 Rapu ja Kaksonen kohtasivat ensimmäisen kerran. Rapu naiselle kaksos-mies jäi vahvasti mieleen, koska jo ensi tapaamisella Kaksonen yritti iskeä. Vasta nyt kesällä juttu lähti etenemään, mutta yhteensopivuuden kommentit eivät ole kannustavia. Kertokaa siis kokemuksia, voiko Ravulla ja Kaksosella olla onnellinen elämä. Olemme 4-kymppisiä!

      • Nene

        Olemme myös yli nelikymppinen pariskunta, ja meillä on onnellinen elämä yhdessä. Ei pidä tiukasti lokeroida, että kaksonen on ehdottomasti sitä ja rapu tätä. Kyse on aina yksilöistä. Tunnistan kuitenkin omat rapumaiset piirteeni, olen syvästi tunneihminen ja kaksosmieheni näkee maailman järjen kautta. Elämä on silti tasapainoista ja täysin tyydyttävää.


      • testattu

        on nyt jo kahteen kertaan, yks kerta ei siis riittänyt. Molemmilla kerroilla oli pakko todeta että pinnallinen kaksosmies(ja omahyväinen sekä itseriittoinen) ja tunteella elävä rapunainen yhdistelma ei onnistu. Toisen kokeilin kolmikymppisenä ja jälkimmäisen nelikymppisenä. Nyt uskon että se yhdistelmä ei toimi!
        Mutta Hox! lue tämä mielipide vakavasti vain jos uskot ehdottomasti horoskooppeihin, muuten tee kuten sydämmes sanoo!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1535
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      31
      1227
    Aihe