Kokemuksia: Printmix?

asdifjosidj

Eli olisiko työntekijän tai asiakkaan näkökulmasta jollakin kokemusta ko. yrityksestä? Pitävätkö sen, mitä rekryilmoituksessa luvataan? Realistista tienatakin jotain?

49

4473

  Vastaukset

  • Palkka kerran viikossa myydyistä tuotteista, ei tarvi odotella, että asiakas maksaa laskun. Homma toimii, kauppa käy ja karavaanit haukkuu.

   • justiinsa näin. aikuisten paikka!


  • Provikka palkka selittääkin sen miksi ystävällisesti kieltäydyttyäni mainoksesta
   postiluukusta tipahti lasku vammaisten tukemiseksi. Maksoin sen typeränä ihmisenä mutta yritäppä samaa toisen kerran.

  • Sain myös laskun ilmoitksesta josta olin kieltäytynyt. Olisikohan niin että joku muu kun ilmoitusmyyjä on kirjannut tuon ilmoituksen laskutukseen?????

  • Kyllä se on ollut valitettavasti myyjä, 99 % niistä on onneksi rehellisiä ja rahatkin menee luvattuihin kohteisiin. (Kaikilla keräyksillä on ymmärtääkseni viranomaisten lupa, muutenhan menisi lappu luukulle, muutamassa kuukaudessa)
   Ilman niitä myyjiä valtaosa vammaisista, veteraaneista yms. jäisi ilman tukirahoja, eli hyvää työtä tekevät!

   • Veteraanijärjestöjen varallisuus on n 87 miljoonaan euroa. Myös vammaisten asialla tienataan ja yhdistyksistä tulee itsetarkoituksellisia organisaatioita. Keräyksiin voi halutessaan lahjoittaa suoraan. Tilinumerot ovat yhdistysten sivuilla ja monella myös mobiilimaksaminen mahdollista. Ei, vammaiset ja veteraanit eivät jäisi ilman tukirahoja. Välikädet jäisivät kyllä ilman tuloja.


  • Miksi ihmiset aina kyselevät täällä sen sijaan että menisivät paikan päälle katsomaan?

   • Koska kokeileminen voi olla iso riski. Jos paikka ei olekaan hyvä ja haluaa lopettaa, niin tulee karenssi


  • Käsittämätöntä että joku yritys haluaa tukea tällaista toimintaa jossa sinänsä hyviin asioihin tarkoitetuista rahoista leijonan osa menee keräystä toteuttavalle yritykselle.

  • Aiheeton lasku tulla tupsahti meillekin juuri eilen, mukana ohjelmalehtinen. Puheluita on tullut riesaksi asti, ollaan kieltäydytty selkein sanoin. Ensimmäisillä kerroilla selvensimme että valitsemme hyväntekeväisyyskohteen aina vuoksi kerrallaan, ja maksamme kohteeseen suoraan ilman välikäsiä. Puhelut jatkuivat ja lopulta sanoimme vain EI.

   Lähetin sähköpostia, jossa ilmoitin pyytäväni heitä lähettämään hyvityslaskun, poistamaan meidät soittolistalta (saako näille lähestymiskiellon?). Lisäksi ilmoitamme heidät Suomen Yrittäjille epäeettisestä toiminnasta ja laskutamme setvimis- ja muusta työaikaamme vievästä harmista tuntitaksamme mukaan + alv. Onhan näitä "aikaa" selvittää kun olen yövuorossa ja on hiljaisempaa, mutta oikeaa työtäkin olisi tehtävänä.

   Erityisesti harmittaa se, että nämä käyttävät hyväkseen heikossa asemassa olevien asiaa (vammaiset ym)

  • Aivan loistava paikka. rAUhallinen ja työajat pystyy sopimaan. Palkka kerran viikossa. Jos istumatyö kiinnostaa niin suosittelen. Tienaa jos työ vaan muuten sopii. Olin ja meinaan pyytää uudestaan töihin kun tilanne sitä vaatii.

   • Turku ainakin toimii. Suosittelen vaikka provikka..


  • Epämääräinen firma

  • Hyvä luotettava työpaikka. Itse lähdin ulkomaille toisen työn perässä. Joustavat työajat ja oma työhuone. Palkka vaihtelee, mutta hyville tuntipalkoille pääsee.

  • Tuli myös lasku ko firmalta. Olin vuosi sitten luvannut yhden ilmoituksen. Nyt muistan että yritti soittaa useamman kerran nyt tammikuussa, en halunnut osallistua...yllätys yllätys tuli mainos ja lasku!
   Reklamaatio ja puhelu Herra myyjältä, pokkana väitti että sovittu on! En oikein muistanut tarkasti siinä vaiheessa olinko luvannut, totesin vain kun ilmoitus näyttää aivan joltain entisen kopiolta, jollaista en nyt laittaisi.
   "Ei ei kyllä se soviittiin, rehdisti me toimimme!"
   JA paskat, tarkistin kirjanpidon ja oikein muistin. Vanha ilmoitus kopsattu.
   PASKA maku!! hyvä asia saa huonon maun.... taidanpa ottaa yhteyttä järjestöihin mihin myy mainoksia...

  • Kyllä on tyhmiä ihmisiä; joita saa kusetettua tämmöisillä mainoksilla; joista ei ole paskankaan hyötyä: Varmaan nauravat partaansa ja laskevat euroja kuinka paljon taas tuli ihan ns. "tyhjästä":
   yrittäjiähän nää valtion elätit tietysti ekana kiusaa kun luulevat että nyt pitää mainostaa:

  • Kusetusta ei tuo missään vaiheessa ole.
   Sinä asiakkaana voit aina kysyä suoraan, minkä verran summasta menee siihen itse tarkoitukseen ja yleensä se on 50-60% mikä menee. Loppu osa menee palkan maksuun ja firmalle, joille maksetaan painatus. Ei hekään ilmaiseksi painata lehteä, koneetkin maksavat ja materiaalit.

   Kyseessä ON hyväntekeväisyys.

   • Haluaisimpa nähdä projektin jossa printmix on maksanut 50% liikevaihdosta kohteelle. Uskon prosentin olevan lähempänä 10% + ilmaiset esitteet.


   • Elähännarraa kirjoitti:

    Haluaisimpa nähdä projektin jossa printmix on maksanut 50% liikevaihdosta kohteelle. Uskon prosentin olevan lähempänä 10% + ilmaiset esitteet.

    Luultavasti 2% ovat maksaneet, korkeintaan


   • Hyvään tapaan kuuluisi että tämä Printmix pystyisi esittämään mustaa valkoisella miten varoja ohjataan eteenpäin vaikka sellaisenkin todistuksen uskottavuus on kyseenalaista, niin suuressa luottamuspulassa tämä ala on yrittäjien keskuudessa. Puheet 50% tilityksestä on niin suurta puppua ettei siihen usko edes Erkkikään.


   • KUSETUSTA JUURI!

    Tuote on suppealla jakelulla jaettava arvoton vihkonen, ei oikea Rautakirjan telineiltä löytyvä 90K painolla jaettava aikakauslehti

    Summasta ei mene tarkoitukseen kuin korkeintaan 5-12 prosenttia. 90 prosenttia menee näiden rosvojen liiveihin

    Halvalle paperille painettavan pehmeäkantisen vihkosen painotyö on halpaa.


   • Elähännarraa kirjoitti:

    Haluaisimpa nähdä projektin jossa printmix on maksanut 50% liikevaihdosta kohteelle. Uskon prosentin olevan lähempänä 10% + ilmaiset esitteet.

    Tuttavani sai haltuunsa tälläisen yhden poliisien yhdistyksen tarjoaman sopimuskaavakkeen, allekirjoituksineen ja päivineen.

    Dokumentti on tällä hetkellä KRP:llä rikosprosessissa sekä ministeriössä missä kyseisille poliiseille vaaditaan viraltapanot. Kyseinen todistus todistaa että poliisi tarjosi sopimusta missä tyytyy 4-5 prosenttiin.

    Jotenkin identtinen tämän kanssa

    https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000030453.html


  • Itse olen ollut töissä Printmixissä. Huippupaikka. Puhelimella tehtävää mainosten myyntiä yrityksiin sekä sähköpostitse jonkin verran.
   Palkka myynnistä kerran viikossa + bonukset. Saa oman huoneen, joten ei vierekkäin huutamista kuin jossain lehtimyyntitouhuissa.
   Suosittelen ainakin väliaikaiseksi työpaikaksi.

   • Totta. Talossa ollut nyt 4v ja liksa 2800-3500e /kk. Huudelkoot asiasta tietämättömät.


   • Itsellä ainakin kävi niin, että sovittua kk-kohtaista 'takuupalkkaa' ei sitten ikinä tullut, selittyy osin huonolla (tarkoituksella?) perehdytyksellä tms.... Täytyyhän noissa kaikissa puhelinmyyntihommissa olla hiukan roiston sielu ja sietää se, että on yrittäjän riskillä orjan osassa hommissa...


   • Ilmoitustilamyyjä kirjoitti:

    Totta. Talossa ollut nyt 4v ja liksa 2800-3500e /kk. Huudelkoot asiasta tietämättömät.

    SAMA TÄÄLLÄ LIKSA PYÖRI 3000e TIENOILLA


   • Viimevuoden aikana tienasin noin 25 000 euroa ilmoitustilamyynnillä 3-4 päivän työviikoilla. Pelkällä puhumisella ja sähköpostien lähetyksillä.


   • Esba kirjoitti:

    SAMA TÄÄLLÄ LIKSA PYÖRI 3000e TIENOILLA

    sain takuupalkan ensimmäiseltä kuukaudelta, kuten työsopimuksessa lukee. Jatkossa en sitä tarvinnut. Talvella taas takaisin töihin koulunpenkiltä. Ok mesta.


   • kotoakäsin kirjoitti:

    Viimevuoden aikana tienasin noin 25 000 euroa ilmoitustilamyynnillä 3-4 päivän työviikoilla. Pelkällä puhumisella ja sähköpostien lähetyksillä.

    Tukijat ne ovat juuri niitä joilla on suuret sydämet mutta pienet aivot


   • pöppöpöö kirjoitti:

    Itsellä ainakin kävi niin, että sovittua kk-kohtaista 'takuupalkkaa' ei sitten ikinä tullut, selittyy osin huonolla (tarkoituksella?) perehdytyksellä tms.... Täytyyhän noissa kaikissa puhelinmyyntihommissa olla hiukan roiston sielu ja sietää se, että on yrittäjän riskillä orjan osassa hommissa...

    Vedättivät siis sinulta lupaamansa takuupalkan? Et taida olla ainoa. On monia joilta ovat jättäneet palkat maksamatta jopa kokonaan että palkkaturva on joutunut puuttumaan peliin. Taitavat elää nyt kädestä suuhun ja pumpata kassaa tyhjäksi ennen konkurssia


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tukijat ne ovat juuri niitä joilla on suuret sydämet mutta pienet aivot

    Printmixin taustat lyhyesti täältä. Kannattaa lukea ja viisastua:

    Artikkeli: https://urly.fi/1ERK


   • Anonyymi kirjoitti:

    Printmixin taustat lyhyesti täältä. Kannattaa lukea ja viisastua:

    Artikkeli: https://urly.fi/1ERK

    Printmix on Scanetto Oy:n entisen työntekijän Trogenin virittämä huijaus. Saat lisätietoa mitä Scanetto tekee laittamalla googleen seuraavan lauseen:

    Varainkeräyshuijareitten käryämisiä


  • Pelkkä pieni provisio palkka.. Samat soittolistat pyörii kaverilta toiselle. En suosittele.

   • Kuulostaa sellaiselta, että olet käynyt koittamassa ja laiskana et jaksanut edes tätä työtä.
    Raskasta istua ja puhua puhelimeen sekä lähetellä sähköposteja.
    Jos ei pelkää provisio työtä ja valmis tekemään töitä niin aivan huippuduuni.
    Itse tein sitä aikanaan 2,5v mutta perheen kanssa ulkomaille ja oli lopetettava.


  • Meillekin kävi samaa, soitettiin ja lähetettiin laskun ja lehti, jossa on firman mainoksen luvatta.
   Puhuin myyjän kanssa, mutta hän vaan väitti, että hän on soittanut firman puheliin, keskustellut ja sopinut MINUN kanssa, joka oli ulkomaalla kyseisenä päivänä (ei siis voi vastata firman puheliin). Ihmeellistä!
   Hyvä tietää, että Priintmix on huijari.
   Siitä hyvitystä saatiin, mutta ärsyttävää, että tällainen firma on olemassa.
   Voiko ilmoittaa jollekulle tutkimaan asioita? Poliisi? Koska en mulla enää ole hyvä mieli niille lehdillekään, vaikka tämä asia ei ole niiden syytä.

   • Printmixin ja Scaneton toimintamalli on sana: massoittain aiheettomia laskuja eli petoslaskutusta. Elellä mainittu puuh


   • Anonyymi kirjoitti:

    Printmixin ja Scaneton toimintamalli on sana: massoittain aiheettomia laskuja eli petoslaskutusta. Elellä mainittu puuh

    Printmixin ja Scanetto Oy:n toimintamalli on sama: massoittain aiheettomia laskuja eli petoslaskutusta. Edellä mainittu puuhastelu on ikävä kyllä raskaan sarjan talousrikollisuutta ja poliisin on reagoitava siihen ihan viran velvoittamana. Jokainen joka osallistuu näiden firmojen masinoimiin "vaeainkeräyksiin" (eli varainkeräyshuijauksiin) maksaa ainoastaan siitä että tekee itsensä hölmöksi ja menettää rahaa. Verkossa kiertää jo mustat listat näiden kioskien höynäyttämistä sinisilmäisistä yrittäjistä


  • Itse täällä taistelen kun lasku tuli vaikka selkeästi ilmoitin että ei... Niinkuin viimeiset 2vuotta olen toistuviiin puheluihin sanonut.
   Tämä jo toinen kerta kun laskuttavat vaikka en tilausta ole tehnyt...

  • Olin kesätöissä ja kaikki toimii!!

   • Tottakai olit "kesätöissä" koska olet Printmixin perustaja


  • Pitääkö näillä paikkansa se heidän lupaama takuupalkka jos soittaa tietyn määrän puheluita viikossa?

   • Kyllä pitää. Et vaan tarvitse sitä. jos osaat työsi


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä pitää. Et vaan tarvitse sitä. jos osaat työsi

    Loistavasti Printmix esitti itselleen kysymyksen ja vastasi siihen parin viikon päästä


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä pitää. Et vaan tarvitse sitä. jos osaat työsi

    Printmix kusettaa takuupalkalla. Vaatimukset takuupalkkaan on asetettu niin korkealle että se on kohtuutonta saavuttaa. Kela huomioi lisäksi pitkänä miinuksena tälläisen takuupalkan vaikka sitä sellaista ei olisi edes Printmix maksanut.

    Kiinnittäkääpäs tähän huomiota.


  • up.

  • Up up. Ois taas työilmoituksen paikka. Ei tonne vissiin uskalla hakea kun tän luki.

  • Katsokaas jo yli 70 kielteistä palautetta = poistettua kommenttia. Kertoo siis miten huono maine tällä firmalla on

   • Nyt lähes sata kielteistä palautetta eli poistetut kommentit

    Välttäkää rutossa tälläistä kioskia!


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 134 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   89
   4639
  2. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   161
   1146
  3. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   86
   1057
  4. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   123
   1022