Kokemuksia: Printmix?

asdifjosidj

Eli olisiko työntekijän tai asiakkaan näkökulmasta jollakin kokemusta ko. yrityksestä? Pitävätkö sen, mitä rekryilmoituksessa luvataan? Realistista tienatakin jotain?

41

3747

Vastaukset

 • Palkka kerran viikossa myydyistä tuotteista, ei tarvi odotella, että asiakas maksaa laskun. Homma toimii, kauppa käy ja karavaanit haukkuu.

  • justiinsa näin. aikuisten paikka!


 • Provikka palkka selittääkin sen miksi ystävällisesti kieltäydyttyäni mainoksesta
  postiluukusta tipahti lasku vammaisten tukemiseksi. Maksoin sen typeränä ihmisenä mutta yritäppä samaa toisen kerran.

  • Itse sain eilen laskun mainoksesta k.o. firmalta, jonka olin muka henk.koht. hyväksynyt 1.7., jolloin olen fyysisesti ollut Tanskassa lomalla, enkä ole edes yhtään työpuhelua vastaanottanut siellä. Soittamalla lasku peruttiin, eikä mies puhelimessa vaikuttanut edes yllättyneeltä. Tästä lähtee kyllä liikkeelle syytös petoksesta, ja graafikoltamme asia etenee copyright-rikkomuksesta. Mainos oli suora print screen nettisivultamme, ja sellaisia mainoksia emme ikinä hyväksyisi.


 • Sain myös laskun ilmoitksesta josta olin kieltäytynyt. Olisikohan niin että joku muu kun ilmoitusmyyjä on kirjannut tuon ilmoituksen laskutukseen?????

 • Kyllä se on ollut valitettavasti myyjä, 99 % niistä on onneksi rehellisiä ja rahatkin menee luvattuihin kohteisiin. (Kaikilla keräyksillä on ymmärtääkseni viranomaisten lupa, muutenhan menisi lappu luukulle, muutamassa kuukaudessa)
  Ilman niitä myyjiä valtaosa vammaisista, veteraaneista yms. jäisi ilman tukirahoja, eli hyvää työtä tekevät!

  • Veteraanijärjestöjen varallisuus on n 87 miljoonaan euroa. Myös vammaisten asialla tienataan ja yhdistyksistä tulee itsetarkoituksellisia organisaatioita. Keräyksiin voi halutessaan lahjoittaa suoraan. Tilinumerot ovat yhdistysten sivuilla ja monella myös mobiilimaksaminen mahdollista. Ei, vammaiset ja veteraanit eivät jäisi ilman tukirahoja. Välikädet jäisivät kyllä ilman tuloja.


 • Miksi ihmiset aina kyselevät täällä sen sijaan että menisivät paikan päälle katsomaan?

 • Käsittämätöntä että joku yritys haluaa tukea tällaista toimintaa jossa sinänsä hyviin asioihin tarkoitetuista rahoista leijonan osa menee keräystä toteuttavalle yritykselle.

 • Joo laita kerran ilmoitus niin saat 50 soittoa Printmixiltä. ja kaiken huippu ne ei lähetä edes tilausvahvistusta eikä sen paremmin mitään äänikuittausta että oot hyväksynyt luvan antaa laittaa ilmoituksen. Ja scanletto samalla systeemillä liikkeellä. ja aina soittavat sieltä missä sun firmaskin on . Täysin pelle firma : ja samat listat pyörii joka jannulla niin ei tarvii ihmetellä miks saat samasta asiasta monta soittoo samalla viikolla ! täyttä bullshiftiä !

  • Tilausvahvistuksen saa, kun osaa sen itse pyytää!!
   Kaikki myyjät eivät vain osaa ja ymmärrä sanoa, että sen saa, jos sen haluaa.


 • Aiheeton lasku tulla tupsahti meillekin juuri eilen, mukana ohjelmalehtinen. Puheluita on tullut riesaksi asti, ollaan kieltäydytty selkein sanoin. Ensimmäisillä kerroilla selvensimme että valitsemme hyväntekeväisyyskohteen aina vuoksi kerrallaan, ja maksamme kohteeseen suoraan ilman välikäsiä. Puhelut jatkuivat ja lopulta sanoimme vain EI.

  Lähetin sähköpostia, jossa ilmoitin pyytäväni heitä lähettämään hyvityslaskun, poistamaan meidät soittolistalta (saako näille lähestymiskiellon?). Lisäksi ilmoitamme heidät Suomen Yrittäjille epäeettisestä toiminnasta ja laskutamme setvimis- ja muusta työaikaamme vievästä harmista tuntitaksamme mukaan + alv. Onhan näitä "aikaa" selvittää kun olen yövuorossa ja on hiljaisempaa, mutta oikeaa työtäkin olisi tehtävänä.

  Erityisesti harmittaa se, että nämä käyttävät hyväkseen heikossa asemassa olevien asiaa (vammaiset ym)

 • Aivan loistava paikka. rAUhallinen ja työajat pystyy sopimaan. Palkka kerran viikossa. Jos istumatyö kiinnostaa niin suosittelen. Tienaa jos työ vaan muuten sopii. Olin ja meinaan pyytää uudestaan töihin kun tilanne sitä vaatii.

  • Turku ainakin toimii. Suosittelen vaikka provikka..


 • Epämääräinen firma

 • Hyvä luotettava työpaikka. Itse lähdin ulkomaille toisen työn perässä. Joustavat työajat ja oma työhuone. Palkka vaihtelee, mutta hyville tuntipalkoille pääsee.

 • Tuli myös lasku ko firmalta. Olin vuosi sitten luvannut yhden ilmoituksen. Nyt muistan että yritti soittaa useamman kerran nyt tammikuussa, en halunnut osallistua...yllätys yllätys tuli mainos ja lasku!
  Reklamaatio ja puhelu Herra myyjältä, pokkana väitti että sovittu on! En oikein muistanut tarkasti siinä vaiheessa olinko luvannut, totesin vain kun ilmoitus näyttää aivan joltain entisen kopiolta, jollaista en nyt laittaisi.
  "Ei ei kyllä se soviittiin, rehdisti me toimimme!"
  JA paskat, tarkistin kirjanpidon ja oikein muistin. Vanha ilmoitus kopsattu.
  PASKA maku!! hyvä asia saa huonon maun.... taidanpa ottaa yhteyttä järjestöihin mihin myy mainoksia...

 • Kyllä on tyhmiä ihmisiä; joita saa kusetettua tämmöisillä mainoksilla; joista ei ole paskankaan hyötyä: Varmaan nauravat partaansa ja laskevat euroja kuinka paljon taas tuli ihan ns. "tyhjästä":
  yrittäjiähän nää valtion elätit tietysti ekana kiusaa kun luulevat että nyt pitää mainostaa:

 • Kusetusta ei tuo missään vaiheessa ole.
  Sinä asiakkaana voit aina kysyä suoraan, minkä verran summasta menee siihen itse tarkoitukseen ja yleensä se on 50-60% mikä menee. Loppu osa menee palkan maksuun ja firmalle, joille maksetaan painatus. Ei hekään ilmaiseksi painata lehteä, koneetkin maksavat ja materiaalit.

  Kyseessä ON hyväntekeväisyys.

  • Haluaisimpa nähdä projektin jossa printmix on maksanut 50% liikevaihdosta kohteelle. Uskon prosentin olevan lähempänä 10% + ilmaiset esitteet.


  • Elähännarraa kirjoitti:

   Haluaisimpa nähdä projektin jossa printmix on maksanut 50% liikevaihdosta kohteelle. Uskon prosentin olevan lähempänä 10% + ilmaiset esitteet.

   Luultavasti 2% ovat maksaneet, korkeintaan


  • Hyvään tapaan kuuluisi että tämä Printmix pystyisi esittämään mustaa valkoisella miten varoja ohjataan eteenpäin vaikka sellaisenkin todistuksen uskottavuus on kyseenalaista, niin suuressa luottamuspulassa tämä ala on yrittäjien keskuudessa. Puheet 50% tilityksestä on niin suurta puppua ettei siihen usko edes Erkkikään.


  • KUSETUSTA JUURI!

   Tuote on suppealla jakelulla jaettava arvoton vihkonen, ei oikea Rautakirjan telineiltä löytyvä 90K painolla jaettava aikakauslehti

   Summasta ei mene tarkoitukseen kuin korkeintaan 5-12 prosenttia. 90 prosenttia menee näiden rosvojen liiveihin

   Halvalle paperille painettavan pehmeäkantisen vihkosen painotyö on halpaa.


 • Itse olen ollut töissä Printmixissä. Huippupaikka. Puhelimella tehtävää mainosten myyntiä yrityksiin sekä sähköpostitse jonkin verran.
  Palkka myynnistä kerran viikossa + bonukset. Saa oman huoneen, joten ei vierekkäin huutamista kuin jossain lehtimyyntitouhuissa.
  Suosittelen ainakin väliaikaiseksi työpaikaksi.

  • Totta. Talossa ollut nyt 4v ja liksa 2800-3500e /kk. Huudelkoot asiasta tietämättömät.


  • Itsellä ainakin kävi niin, että sovittua kk-kohtaista 'takuupalkkaa' ei sitten ikinä tullut, selittyy osin huonolla (tarkoituksella?) perehdytyksellä tms.... Täytyyhän noissa kaikissa puhelinmyyntihommissa olla hiukan roiston sielu ja sietää se, että on yrittäjän riskillä orjan osassa hommissa...


  • Ilmoitustilamyyjä kirjoitti:

   Totta. Talossa ollut nyt 4v ja liksa 2800-3500e /kk. Huudelkoot asiasta tietämättömät.

   SAMA TÄÄLLÄ LIKSA PYÖRI 3000e TIENOILLA


  • Viimevuoden aikana tienasin noin 25 000 euroa ilmoitustilamyynnillä 3-4 päivän työviikoilla. Pelkällä puhumisella ja sähköpostien lähetyksillä.


  • Esba kirjoitti:

   SAMA TÄÄLLÄ LIKSA PYÖRI 3000e TIENOILLA

   sain takuupalkan ensimmäiseltä kuukaudelta, kuten työsopimuksessa lukee. Jatkossa en sitä tarvinnut. Talvella taas takaisin töihin koulunpenkiltä. Ok mesta.


  • kotoakäsin kirjoitti:

   Viimevuoden aikana tienasin noin 25 000 euroa ilmoitustilamyynnillä 3-4 päivän työviikoilla. Pelkällä puhumisella ja sähköpostien lähetyksillä.

   Tukijat ne ovat juuri niitä joilla on suuret sydämet mutta pienet aivot


 • Pelkkä pieni provisio palkka.. Samat soittolistat pyörii kaverilta toiselle. En suosittele.

  • Kuulostaa sellaiselta, että olet käynyt koittamassa ja laiskana et jaksanut edes tätä työtä.
   Raskasta istua ja puhua puhelimeen sekä lähetellä sähköposteja.
   Jos ei pelkää provisio työtä ja valmis tekemään töitä niin aivan huippuduuni.
   Itse tein sitä aikanaan 2,5v mutta perheen kanssa ulkomaille ja oli lopetettava.


 • Meillekin kävi samaa, soitettiin ja lähetettiin laskun ja lehti, jossa on firman mainoksen luvatta.
  Puhuin myyjän kanssa, mutta hän vaan väitti, että hän on soittanut firman puheliin, keskustellut ja sopinut MINUN kanssa, joka oli ulkomaalla kyseisenä päivänä (ei siis voi vastata firman puheliin). Ihmeellistä!
  Hyvä tietää, että Priintmix on huijari.
  Siitä hyvitystä saatiin, mutta ärsyttävää, että tällainen firma on olemassa.
  Voiko ilmoittaa jollekulle tutkimaan asioita? Poliisi? Koska en mulla enää ole hyvä mieli niille lehdillekään, vaikka tämä asia ei ole niiden syytä.

 • Itse täällä taistelen kun lasku tuli vaikka selkeästi ilmoitin että ei... Niinkuin viimeiset 2vuotta olen toistuviiin puheluihin sanonut.
  Tämä jo toinen kerta kun laskuttavat vaikka en tilausta ole tehnyt...

 • Olin kesätöissä ja kaikki toimii!!

 • Pitääkö näillä paikkansa se heidän lupaama takuupalkka jos soittaa tietyn määrän puheluita viikossa?

  • Kyllä pitää. Et vaan tarvitse sitä. jos osaat työsi


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kyllä pitää. Et vaan tarvitse sitä. jos osaat työsi

   Loistavasti Printmix esitti itselleen kysymyksen ja vastasi siihen parin viikon päästä


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kyllä pitää. Et vaan tarvitse sitä. jos osaat työsi

   Printmix kusettaa takuupalkalla. Vaatimukset takuupalkkaan on asetettu niin korkealle että se on kohtuutonta saavuttaa. Kela huomioi lisäksi pitkänä miinuksena tälläisen takuupalkan vaikka sitä sellaista ei olisi edes Printmix maksanut.

   Kiinnittäkääpäs tähän huomiota.


 • up.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 39 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  90
  3647
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1696
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  59
  1342