Ihastuminen netissä

sandi

Mitä mieltä olette, onko ihan naurettavaa ajatella että netissä voisi aidosti ihastua? Ja teille jotka olette sen kokeneet, missä määrin ihastuminen on siirtynyt 'todellisuuteen'?

16

5234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yks vaan

      ..... ollenkaan meillekkin kävi niin ja nyt asuttukkin yhessä jo jonkin aikaa.....

    • sukka

      tuurista kiinni. me olemme kirjoitelleet jonkin aikaa ja ihastus vain syvenee ja syvenee. uskallammeko tavata... ehkä ei koskaan... ehkä piankin... aika näyttää.

      netti-ihastuminen voi olla paras tie koska ensin tutustuu toisen ihmisen sielunelämään, ja sitten vasta, jos tavataan, näkee miltä toinen näyttää. jos ulkonäköseikat ei ole tärkeintä, niinkuin ei saisi, voi nettiystävyydestä kehkeytyä pitkä ystavyys- ja rakkaussuhde. ja eikös se olisi hienoa se?

      kokeilla kannattaa mihin se vie.

    • HuppuLuuranko

      Omakohtaisesta kokemuksesta voin kertoa että tapasin kerran erään ihmisen chatissa, täysin sattumalta. Puhuimme kaikkea taivaan ja maan väliltä ilta seitsemästä aina aamuviiteen asti ja sitä kesti kaksi vuotta, välillä olimme kirjeenvaihdossa kun menetin nettini hetkeksi laskujen takia ja lopulta kun tapasimme aloimme seurustella..kuitenkin välimatka koitui suhteen turmioksi mutta ystäviä olemme edelleenkin ja tulemme varmaan aina olemaankin...eli vastaus kysymykseesi on että netissäkin voi ihastua..loppu on kiinni itsestäsi

    • Nyt vaimo

      Toki aitoa ihastumista voi netissä tapahtua. Itse tapasin mieheni netin senssipalstan kautta 1 1/2 vuotta sitten. Nyt ollaan naimisissa ja ältsin onnellisia yhdessä.

      Netissä ajatustenvaihto voi olla syvällisempää jo ensi kontaktista kuin live-treffeillä. Vaaranpaikkana sitten on, että muodostaa oman mielikuvansa vastapuolesta, mikä ei sitten todellisessa elämässä toteudu. Kaikki riippuu sattumasta ja onnesta.

    • miesmies

      uskon että voi ihastua ja eiköhän se sitten ole ihan hyvä pohja treffeille ja tapaamiseen kun tuntee jo ihmistä. Tietysti kemiastahan ne asiat on kiinni sitten tavatessa, mutta en ottaisi asiasta paineita, eiköhän ensitapaamisella ihmiset jännitä kuitenkin jonkin verran ja se oikea luonnekin sieltä rivien välistä paljastune.

    • Caaleppi

      Minuun on muutama ihastunut netissä ja kun tavattiin luulin että raiskaavat siihen paikkaan, mutta pakoon oli meikäläisen pakko lähteä, kunpa edes yksi olisi ollut sellainen jonka kanssa kemia olisi pelannut!

      Naiset ainakin näköjään rakastuvat netissä...

      Itse en enää siihen pysty, kemialla on niin suuri merkitys.

      • sandi

        ..tosin omien määritelmieni mukaan ihastuminen ja rakastuminen ovat ihan eri asioita..


    • nuori nainen

      ensimmäisen kanssa mailailin pari vuotta ja ihastus kehittyi hiljalleen, tavattiin muutaman kerran parin vuoden jälkeen in real life - ihan positiivinen kokemus, hän oli kyllä ihan mitä oli sanonutkin. kemiat olivat ystävätasoa ja edelleen ollaan kavereita.

      toinen netti-ihastukseni asui ruotsissa enkä sinne koskaan lähtenyt, vaikka lähellä joskus olikin. en kummankin puolelta leikittelyä. suurin ihastus on haihtunut, kun on kummallakin ollut muuta elämää. ajoittain se palaa, ja jutellaan edelleen eri tavalla kuin useimpien ihmisten kanssa. joskus varmasti tavataan.

      nykyisenkin ihastukseni tunnen ainoastaan internetin kautta ja kuitenkin maailmani (ajatukseni) pyörii tämän ihmisen ympärillä. kumpikin arvostaa todella paljon sitä sisäistä maailmaa, mutta tietää, ettei toista voi todella tuntea oikeasti tapaamatta. tapaamista onkin suunniteltu, mutta se kieltämättä melkein pelottaa. voimaa siihen saan kokemuksesta, että netti-ihastumisesta on todella vaikeaa päästä eroon muutenkaan...

    • Rakastunut nainen

      Olen elävä esimerkki siitä, että nettituttavuuteen voi rakastua. Olen ollut kirjeenvaihdossa jo vuosia erään miehen kanssa. Alussa ei ollut aikomustakaan tavata. Olemme molemmat naimisissa, mutta emme onnellisia.
      Meni varmaan kolme vuotta, kunnes päätettiin tavata, kun siihen tuli tilaisuus. Niin siinä sitten kävi, että kemiat kävi yksiin. Ollaan tavattu monta kertaa ja myönnän olevani rakastunut. Tämä on ollut uusi kokemus, että ensin tutustuu ihmisen henkiseen puoleen ja sitten vasta ulkokuoreen.
      Aviomiehen kanssa kävi aikoinaan niin, että ihastuin ulkokuoreen. Nyt olen tajunnut, että hän on luonteeltaan aivan väärä ihminen minulle ja varmaan minä hänelle. Toivon vaan, että olisin sen tajunnut aikaisemmin.
      Eli positiivinen kokemus muuten, mutta mitään positiivista ei tietenkään siinä ole, että olemme varattuja. Mutta eihän sitä tiedä, mitä tässä elämässä vielä tapahtuu.
      Mutta mielestäni oikein hyvä tapa tutustua näin. Tietty meitähän on joka lähtöön, eli aina ei voi onnistaa.

    • Anonyymi

      Kohta 20 vuotta sitten alotettu 🙈🙈🙈🙈

      • Anonyymi

        Sinunko?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinunko?

        Aloitus on yli 15 vuoden takaa.
        sandi
        16.09.2003 10:30


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloitus on yli 15 vuoden takaa.
        sandi
        16.09.2003 10:30

        Toihan on ollut xp-aikaa ;D Aloittaja on museoikäinen dino! ;D


    • Anonyymi

      Mä en pystyisi ihastumaan netissä. Pitää olla livekokemus ihmisestä ennenkuin ihastun. Sen jälkeen toki ihastuminen voi syventyä kirjoitellen, mutta ei syttyä.

    • Anonyymi

      Beata on ihanaa katseltavaa ja jäänee vain katselun tasolle

    • Anonyymi

      vaikka ketju on vanha niin aina ajankohtainen. ensimmäisen tyttöystäväni tapasin jippiin/suomi24 chatissa vuonna 2000 eli aloittajan kysymykseen vastaus on kyllä.

      t.se oli sitä surutonta ja hullua nuoruusaikaa :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2387
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1938
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe