Uudet sävelet!

poika_nuori

Sain 18 vuotiaana opiskelupaikan Helsingistä. En kerennyt hankkimaan omaa asuntoa, joten isäni vanha kaveri kotopaikkakunnalta lupautui majoittamaan minut huoneistossaan niin kauan, että saisin oman asunnon. Koputin Jarmon ovea ja avaamaan tuli minua huomattavasti pitempi ja lihaksikkaampi nelikymppinen mies. Uusi vuokraisäntäni. Asetuin pieneen huoneeseen jossa oli vain sänky ja lipasto. Jarmon huone oli käytävän päässä oleva iso ja avara huone.

Ensimmäisenä iltana Jarmo lämmitti saunan ja kysyi halusinko minä saunoa. Suostuin, koska olinhan matkustanut pitkään ja kaipasin rentoutusta. Pukuhuoneessa riisuessamme huomasin Jarmon leveät kädet ja lihaksikkaat jalat, sekä pakarat. Hänellä oli vaaleat ohutta kangasta olevat bokserit, joista pystyi tarkasti erottamaan kaikki muodot ja kohoumat. Jäin kiinni katseestani, kun Jarmo kääntyi enkä kerennyt kääntää silmiäni heti pois. Jarmo väläytti hymyä ja sanoi hakevansa meille oluet. Tahtomattakin vilkaisin hänen etumustaan, joka pullistellen lipui ohitseni. Hämmennyi reaktiostani, koska en ollut kokenut vastaavaa aikaisemmin. Jarmo tuli takaisin kahden oluen kanssa, riisui bokserinsa ja painuimme löylyihin. Lauteilla istuessamme en malttanut olla vilkuilematta hänen tummaa paksua elintään, jonka ympäriltä karvoitus oli ajeltu hyvin lyhyeksi. Jarmon lihaksikas hiestä ja kosteudesta kiiltelevä vartalo sai oloni tukalaksi. Kun olin juonut puolipulloa olutta Jarmo tarttui reidestäni kiinni ja alkoi hieroa sitä hieman. En sanonut mitään. Tunsin veren pakkautuvan penikseeni joka alkoi osoittaa heräämisen merkkejä. Jarmo sanoi arvanneensa heti että olen homo. Änkytin vastaukseksi jotain kieltävää, johon Jarmo tokaisi, että jos en muka vielä ole homo, niin kohta olen ja tulen pitämään siitä.

Jarmo tarttui samalla kädestäni kiinni ja veti minut reisiensä päälle mahalleni ja alkoi piiskata kämmenellä peppuani. Olin jotenkin veltto ja tahdoton. Iskuja alkoi sadella. Voihkin avuttomana. Jarmo jatkoi kunnes uikutin kivusta. Sitten hän lopetti ja raahasi minut pois saunasta ja kantoi huoneeseensa. Hän heitti minut sängylle, tuli päälleni ja alkoi nuolla ja pureskella kaulaani. Hän siirtyi alemmas ja otti rintani käsittelyynsä. Aikansa hän niitä puri, venytteli ja nuoli, kunnes ne olivat arat ja täynnä fritusuja. Voihkin kuumissani. Minulla seisoi. Jarmo imi hetken suutani ja siirtyi alemmaksi imeskellen alavatsaani pari mustelmaa, mutta varoi koskemasta penikseeni. Sitten hän käänsi minut vatsalleni, levitti haarojani ja alkoi näykkiä ja nuolla pakaroitani. Kehui persettäni naitavaksi. Tunsin kielen lipovan reikääni. Huohotin. Jarmo työnsi sormen reikääni ja seuraavaksi upposi jotain muuta. Jarmo sanoi kaatavansa öljyä sisään, jotta saadaan lutkan pillu tottelemaan. Minua alkoi pelottamaan.

Jarmo painautui päälleni ja toisella kädellä piti käsiäni paikallaan. Tunsin hänen kuuman ison kyrvän reijälläni. Se painui sisään. Vihlova kipu valtasi minut ja rupesin nyyhkyttämään. Hetken kyrpä pysyi paikallaan, mutta sitten se painui vieläkin syvemmälle, pohjaa saakka. Olin täynnä. Kipu hellitti hieman ja penikseni värähti. Jarmo nuoli korvaani ja kuiski rivouksia. "Oot aina halunnu tätä", "Kyrpää sun homopilluun", "puen sut tytöksi, niin saat tuntea mitä on olla lutkana", "naisiahan sä et enää kaipaakkaan" "sä oot nyt mun".

Jarmo liikkui hitaasti sisälläni, jolloin yhtäkkiä nautintoni kasvoi. Hän kietoi kätensä vyötäröni ympäri ja käänsi meidät ympäri. Nyt makasin selälläni hänen päällään kyrpä syvällä homopillussani. Jarmo alkoi taas liikkua nopeampaa ja penikseni huojui kovana kohti kattoa, silloin tunsin lämmön vatsassa. Jarmo pani minua armotta kovempaa. Suustani purkautui pitkiä huokauksia ja yhtäkkiä räjähädin. Penikseni roiski monta lastia vatsalleni ja rinalleni. Olin saanut elämäni ensimmäisen peppuorgasmin. Jarmo rupesi huohottamaan ja murahduksen saattelemana tunsin lämpimän kosteuden leviävän sisälläni. Toisella kädellään Jarmo pyyhki spermaista vatsaani ja siirsi sormet suuhuni ja käski imemään. Imin voipuneena, sitten nukahdin.

Kun heräsin seuraavana aamuna vartaloani aristi joka paikasta ja olin täynnä pikkumustelmia. Tunsin pepussa kosteutta ja sieltä valui töhnää. Olikohan Jarmo kauankin raiskannut minua. Kokeilin sormella ja se tuntui aralta ja löysältä. Nännit olivat arat. Oloni oli käytetty. Jarmo tuli huoneeseen ja sanoi huumanneensa minut eilen jotta minua olisi helpompi käsitellä. Hän ilmoitti, että jäisin asumaan hänen luokseen, sillä turha kuulemma mitään asuntoa hommata, kun meidän yhteiselo luonnistuu niin hyvin. Suostuin. Jarmo antoi kireän pinkin topin ja pinkit stringit, joissa luki girlie. Sain myös trendikkäät valkoiset matalavyötäriset housut. Puin ne päälleni. Oloni oli tyttömäinen. Stringini vilkkuivat aina kumartuessani. Jarmo sanoi, että tästä lähtien mun nimi on Jonna ja aina kotona ollessani pukeudun teinityttöjen vaatteisiin. Tosin ulkona liikkuessani ja koulussa saisin pukeutua farkkuihin ja kireähköön paitaan. Ainoana vaatimuksena oli tyttöjen alusvaatteet.Suostuin siihenkin. Olin alistettu, mutta jotenkin onnellinen. Minun piti antaa tukkani kasvaa ja opetella meikkaamaan ja ajelemaan kaikki karvani. Opinkin taidot nopeasti pienellä painostuksella. Jarmo pakotti minut käyttäytymäänkin tyttömäisesti.


Toimin Jarmon henkilökohaisena leluna. Sain imeä hänen kyrpäänsä useasti, nuolla hänen peppuaan ja niellä kaikki spermat. Välillä hän kaappasi minut takaapäin syyliinsä ja pakotti antautumaan kyrvälleen. Totuin käsittelyyn pikkuhiljaa ja aloinkin kaivata rajuja omistuksenhaluisia otteita. Penikseeni Jarmo ei koskenut ja kielsi minuakin koskemasta, joten yritin oppia samaan orgasmeja persepanoista. Siinä onnistuessani koin ylpeyttä.

Uusi elämäni panoleluna oli alkanut.

9

10768

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yks ihmettelijä

      tosiasia?

      • poika_nuori

        tai tosiasia. Ihan miten haluat!


    • fanisi

      pyydän lisää! Ei! vaadin lisää jatkoa tarinalle. Se on loistava.

    • Hintelä serkku

      TOSISSAAN VAI LEIKILLÄ?

      Olin kerran 16-vuotiaana saman ikäisen serkun kanssa kotimiehenä heidän maatilallaan. Hän oli minulle monessa suhteessa idoli: liikunnallinen, tumma kikkarapää, harteikas, suosittu, kaiken osaava konemies. Luonteessa hänellä olisi minusta ollut hieman viilaamista.

      Hän ei aina ollut kovin tahdikas, nytkin hän alkoi naureskellen kertomaan minun saamistani selkäsaunoista. Siitä se sananvaihto yltyi. Minä intin kovana, etten ollut ainakaan kuuteen vuoteen saanut saparolleni. Hän oli tietenkin toista mieltä ja minä todistelin, että ei sellainen ollut edes mahdollista enää.

      Yllätys oli melkoinen, kun hän astui kuoneeseen notkean piiskan kanssa. Muistan vieläkin elävästi kuinka hän oli pukeutunut ja missä asennossa hän seisoi ovella.

      Pitihän sitä sitten koittaa, että onnistuuko piiskaaminen. En ollut tilanteesta huolestunut. Vaikka minulle tilanne oli tosi, ihan ajolähtö. Serkku taisi olla enemmän leikkimielellä, tosin hänellä ei ollut niin paljon menetettävänä, pikemminkin vain pelkkää voittoa tulossa.

      Melko kauan se kamppailu kesti ja serkku oli selvästi vahvempi ja ja oli tietenkin niin mahtavaa kun onnistui minut piiskaaman. Sain ihan kunnon löylytyksen ja taatusti hävetti. Hymy ei noussut millään kasvoille vaan kirvelyn aiheuttama irvistys pukkasi pintaan.

      Serkun piiskatessa ei ollut minkäänlaista eroottista oireilua, mutta jälkeenpäin olen monesti miettinyt asiaa ja silloin on kyllä ollut värinää. Vanhempana olisin kernaasti halunnut hänen piiskattavakseen, mutta en ole kehdannut ottaa asiaa puheeksi. Harmittaa, kun tuollainen riski kaveri, on ollut vuosikaudet ihan tyhjän panttina.

      Tosiasia varmaan on, että serkku houkutteli minut ansaa ja toteutti seksifantasioitaan vitsomalla paljaat pakarani. Hän oli siinäkin suhteessa edellä minua kehityksessä.

    • ihailijasi

      Todella hyvä, jäi mieleen kun tuli joku vuosi aikaisemmin....

    • tosi hyvä

      Lisää tälläisiä....

    • Tyttöpoika

      Todella hyvä

    • Nautinnollinen juttu...

    • Tyttöpoika

      Tahtoo oman Jarmon...

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      353
      4006
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1749
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1520
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1497
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1328
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1305
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      199
      1268
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1177
    Aihe