akvaarion sisustus

Emilia

Mistä sais ohjeita tai missä ois hyviä kuvia millai akvaario kannattaa sisustaa? Mun akvaario on ihan karsee ja muilla aina hienoja! Se on sekava eikä sellainen hieno vaikka mitä tekisin. Kasvit kyllä kasvaa mutta mihin sattuu.

5

395

  Vastaukset

  • www.aqua-web.org ja sieltä ylälaidasta kilpailut.

   Siellä on viime kevään sisustuskilpailun altaat, niiden pohjapiirrokset ja kommentit tuomareilta.
   Siinä mielessä hyvä sivu, että kukaan kisaan osallistuneista ei ole mikään huippuammattilainen, vaan ihan tavallinen harrastaja.

   • Kiitokset! Sitten tuli sellainen vaan mieleen että häiriintyykö monniset jos koko etulalan peittää sellainen ruohomainen kasvi, kun silloinhan monniset eivät vapaasti saa tonkia hiekkaa. Muutenkin jos on paljon kasveja, niin tuntuu ettei monnisille jää pohjalle tilaa ollenkaan!


   • Emilia kirjoitti:

    Kiitokset! Sitten tuli sellainen vaan mieleen että häiriintyykö monniset jos koko etulalan peittää sellainen ruohomainen kasvi, kun silloinhan monniset eivät vapaasti saa tonkia hiekkaa. Muutenkin jos on paljon kasveja, niin tuntuu ettei monnisille jää pohjalle tilaa ollenkaan!

    sittenhän laitat toki myös sellaisia kasveja, joiden alle jää kivasti sitä töngittavaa hiekkatilaa. :) Harvoin sitä niin täyteen akvaariotaan kasveilta saa, etteivät kalat enää viihtyisi.


  • Onkos kellään kokemusta näistä biOrb sisustusakvaarioista? Kalojen pitäminen ei ole se juttu minulle, joten sisustus painotteisesti. Nimenomaan kenellä on kokemusta näistä. Kiitos.
   https://vesilahde.fi/sisustusakvaariot

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefu taas sekoilee instassa.

   Nyt on taas viesti kaikille luettavissa. Onko vieläkin kännissä, vai sekaisin?
   72
   1502