rapumies ja leijonanainen

kukka

Onko kellään kokemusta tälläisestä yhdistelmästä, onnistuuko suhde? Olen tuntenut yhden rapumiehen jo 7 v ja suhde on ollu tosi ailahtelevainen koko ajan. Nyt olen ollu reilun puoli vuotta erossa tästä miehestä ja nyt hän on niin rakastunutta ja ei voi olla ilman minua ollenkaan. Haluaisi olla minun kanssa, mutta kun minä en oikein pysty luottamaan häneen yhtään. Sanoin hänelle, että annetaanhan ajan kulua vielä eteenpäin, niin hän sanoi, että älä anna liian kauan kulua. Kysyin, että miksi, niin hän sanoi, että hän ei mene eteen eikä taakse päin sitten. Mitähän mahtoi tällä tarkoittaa?

7

5733

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kiwakiwa

   Sama tilanne,yhtä soutamista ja huopaamista.Ravun mieli muuttuu minuutin välein,välillä rakastaa enemmän kuin mitään ikinä ja kohta kaikki on taas ihansama.Nyt sitten ollaan siinä pisteessä,että vihelsin pelin vähäksi aikaa poikki.Mies kyllä on taas niiiiiiiiin rakastunut,mutta miten pitkään.Mietin itsekin,että pystyykö tuohon nyt enää luottamaan ja jaksaako tuota jatkuvaa erolla uhkailua enää kuunnella.Että samassa veneessä ollaan.

  • Sävelet

   4 vuotta olen Leijona naista kesyttänyt..vaikea on, hän ei tahdo läheisempää suhdetta, mutta ei halua Ravusta eroonkaa..Leijona on se joka ailahtelee suuntaan jos toiseen..Loppu häämöttää minun jaksamisessani..vaikka kaikkeni olen antanut..Ei ole Leijona naisessa sanojensa ja lupaustensa takana seisojaksi..

  • rapumiehen leijonanainen

   Olen ollut naimisissa rapumiehen kanssa yli kymmenen vuotta ja omasta kokemuksestani sanoisin että sellainen se rapumies on: välillä romanttinen ja huomaavainen ja toisella hetkellä kuoreen vetäytyvä piikittelijä. Nyt näen jo meidän suhteessa ollaanko menossa ylös vai alas, mutta kyllähän se rassaa hermoa kun rapu on kolossaan ja täysin kykenemätön kommunikoimaan. Toisaalta hän on perheestään huolta kantava ja mielestäni nimenomaan vastuuntuntoinen ja luotettava, tosin päätökset saattaa muuttua tuon muun tunnerallin mukana. Romanttisena kautenaan rapumies on mitä hurmaavin!
   Leijonana kaipaisin hiukan leppoisampaa elämää ja kova koulu on ollut oppia että ainakin rapumiehen kanssa tulee yksinäisiä kausia. Ja juuri kun on valmis heittämään pyyhkeen kehään, tulee rapumies hurmaavana ja vie polvet alta.
   Tahdon asia jaksaako vai ei.

   • Leijonatar

    ja tahdoin uskoa, että rapumies olisi tällä kertaa tosissaan. 3 vuotta olimme tunteneet ja viimeiset 3 kuukautta olimme tiiviisti yhdessä, kunnes hän päättikin palata exän luokse. Nyt olen päättänyt, että se oli viimeinen kerta, en enää halua kuulla rapumiehestä yhtään mitään. En edes kehtaisi hänen rinnalla seistä. Pohja on kaikelta pois.


  • rea2

   Itse olen rapunainen ja olin yhdessä leijonamiehen kanssa 15 vuotta... Viimeisen 5 vuotta herra petti mua suurinpiirtein kaikkien kanssa; enpä tiedä sitten, kuka on ailahtelevainen...Kyllä sen suhteen saa pelaamaan, jos muistaa, että rapu ei aina niin anna sitä ihailua, mitä leijona kaipaa...

  • kummeksun

   Mun (leijonanainen) ja rapumiehen etäsuhde päättyi 15 v. sitten. Ottipa vuosi sitten yhteyttä jälleen etsittyään puh.numeroni kissojen ja koirien kanssa. Mukavaa oli aikansa,kunnes todellisuus taas palasi. Kovasti lupailee kaikkea, mutta lupausten pitäminen onkin toinen juttu. Voimat on aivan loppu kyseisen oikuttelijan takia. Onko niin, että suhteen aloittaminen on ravulle helppoa, mutta siitä eteenpäin homman hoitaminen jää täysin toisen osapuolen vastuulle? Onneksi tämä parisuhteen irvikuva päättyy kun en pidä yhteyttä. Kuvittelin hullussa mielessäni että 50 vuotias kokenut mies tietää miten parisuhteessa toimitaan. Väärin luulin, jälleen.

  • The Moon

   Kyllä toimii, vähintään yhtä hyvin kuin mikä tahansa muu suhde. Leijonan ihailunkaipuu on loppumaton, ja Ravun rooli on olla vastuunkantajana kaikesta, mutta niin kauan kuin Rapu jaksaa ihailla ja kantaa, niin kaikki toimii.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   138
   1638
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   102
   1208
  3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1182
  4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   85
   1083
  5. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   188
   892
  6. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   39
   819
  7. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   82
   812
  8. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   89
   788
  9. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   73
   724
  10. Naantalissa kohahtaa

   Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
   Naantali
   137
   682
  Aihe