Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

hihhii

härkä

Naurattaa lukea näitä juttuja täällä.
Oon itse huhtikuun Härkänainen. Olen ollut aiemmin suhteessa härkämiehen kanssa ja nyt orastaa( toivottavasti) toisen kanssa.

Nyt on käsilä just vissiin tuo mysteerimies. häipyi juuri työreissulle ..tai minnehän se oli.
luulen että sillä jokin säätö siellä on mut toisaalta tavattiin vasta muutama päivä sitten joten en voi vielä odottaakaan muuta.
mut just tää lirkutus on kyllä uskomatonta. oon partaani nauranu kun hän sopertelee aina pikkuvaimoksi tms.. avioliittoon ja vähän lapsiinkin liittyvää. ja retostelee rahoillaan..? ehkä toimii joihinkin naisiin mut ite en haluu avioon ja ensisijaisesti toivoisin häneltäkin vain seksiä. siks on ollu helppo hohotella sen juttuloille. mut sopii juurikin kuvauksiin härkämiehestä mitä muutkin ootte kirjotelleet.

mut se eaiempi ei kyllä ollu mikn tulisielu, itsepäinen se oli kyllä mut enemmän mä sitä vedin perässä kuitenki. eikä sillä ollu katoamistemppuja.
kyllä tässä enemmän munaa on nykyisessä.
ehkä se tosiaan on niinkuin eräs härkäystävättäreni tokaisi että vain härkä voi ymmärtää härkää, heidän ei kuuluisi seukata ristiin muihin merkkeihin.:)

jään mielenkiinnolla odottamaan millaista kyytiä saan tältä piruparalta jos siitä ny vielä kuulen.. ja myös näkemään hänen ilmeensä kun mä jäänkin kynsistäni seinään sähisemään ku se alkaa pauhata! hih. munaa on meinaaan mussakin!

4

949

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yökyök

      Kaikki tapaamani härkämiehet ovat olleet kamalia. Mielenvikaisia, juntteja, itserakkaita, sopeutumiskyvyttömiä, väkivaltaisia, ihmishirviöitä. Härkänaiset olleet ok. Eikö olekkin outoa.

      • hengissä vielä

        On se hyvä että muutkin ovat huomanneet minkälaisia paskoja ja kieroilijoita useimmat härät on,mun elämässä on ollut 2toukokuun 12.05ja19.05syntyneet mitä lähemmäs kaksosen merkkiä mennään sen kierompia hyi ja valheellisia ne on loppupelissä.Alussa ne kyllä osaavat panna viisaammankin naisen vipuun,mutta muutaman vuoden jälkeen kun luottamus on mieheen ja rupeet selvittelee niitä juttuja mitä se mies on selän takana touhunnut tulee"yrjöt"ja siksi toisetkin miehet joutuvat kärsimään härkien tekojen vuoksi,mon nainen on menettänyt luottonsa jotkut jopa terveytensä ja henkensä näiden paskojen takia.mun nais-ystävä piiri on melkein kaikki härkiä,ja ovat ihania ystäviä...


      • eikä lehmää, kiitos

        Mainitsemasi luonteenpiirteet kyllä sopivat useimpiin härkänaisiinkin, ja tunnen niitä monia. Työskentelen alalla jossa on paljon meitä naisia ja tunnistan härkänaisen mennen tullen... itserakkaita, soputumiskyvyttömiä, mielenvikaisia.. Todellakin outoa. Voivatko he kaikki olla yhtä kamalia??


    • kukkuu

      Sulla on ainakin hyvä huumorintaju, lipsahti itelläkin härkämies nautintoaineena. En kyllä kadu mukavaa oli!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe