Qawra Palace Hotel

tietoa haluava

Millainen oli Qawra Palace hotelli?

Löysin muutaman kommentin kyseisestä hotellista touokuussa sinne matkaavilta. Nyt olen itse lähdössä Maltalle ja kyseiseen hotelliin syyskuun lopussa.
Olisi tosi kiva kuulla kommentteja hotellista ja sen lähistöllä olevista hyvistä ruokapaikoista ym.
Missä on paras uimaranta Bugibban ja Qawran lähistöllä?
Mitä muuta kaunista katseltavaa saarelta löytyy?

7

1577

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oli ihan jees

      Hyvällä paikalla. Iso hotelli. Paljon brittejä eli jos haluat altaalta hyvän paikan, kannattaa rynniä. uima-allas oli auki vain klo 17 asti, mutta sisäallas myöhempään. Tosin aina täynä meluavia brittejä. Huoneet oli ihan kiva.
      Aamiainen oli ravintolassa, joka oli jaettu kirjaimien mukaan. Onnistuimme aina änkeämään väärään paikkaan. Söimme kerran illalla, emme tykänneet. Porukkaa liikaa ja ruoka ei ollut mitenkään ihmeellistä. Dolmenissa oli hyvä buffet. Söimme myös lähellä Santana hotellia olevassa raflassa, opas suositteli, joka oli ihan kiva. Myös siinä lähellä on semmoinen brittirafla, jossa on hyvät hampurilaiset. Nimeä en muista. Ruoka Maltalla ei ole niin hyvää kuin esim. Sisiliassa. Ruoka on jotenkin mautonta.
      Uimaan pääsee bussilla esim. Mellienhaan tai Golden bayhin. Bussiasema on lähellä. Bussilla ajo halpaa ja kovaa vauhtia mennään. Gozolla kannattaa käydä. Valletta oli myös erikoinen ja kaunis. Kävimme myös Marslokissa ja Sliemassa ja St Jualinissa. Niissä on varmaan hyviä ruokapaikkoja ja nempi kauppoja. Kaikenkaikkiaan Malta oli ihan mukava paikka. Karuahan siellä on.
      Jos vielä menisin uudellleen valitsisin hotelliksi Dolmenin. Hyvää matkaa. Kerropa sitten mielipiteesi hotellista. Hotellilla oli suosittu kahvila ja varmaan nyt kesällä siellä on iltaohjelmaa. Nettiyhteys maksoi 2 euroa tunti. Kaupungilla oli kalliimpaa.

      • tietoa haluava

        noista ruokapaikkavihjeistä! Oli mukava kuulla et hotelli on ihan jees! Jos niitä brittejä ei vaikka syyskuun lopussa olisi enään niin paljon...toiveajattelua. Kyllähän se Dolmenin hintakin kertoo et vois olla laadukkaampi.
        Mikä siellä Gozossa on näkemisen arvoista? Onko siellä jotenkii vehreämpää ja kauniimpaa kuin pääsaarella?
        Kiitoksia hyvän matkan toivotteluista!
        Tässä on vielä mukavasti aikaa suunnitella matkaohjelmaa!


    • hotelli

      Hotelli oli kyllä kiva. Ehkä ollaan oltu edellisen kirjoittajan kans eri ajankohtaan (ite oli toukokuun viimenen viikko). Uima-altaat oli auki kyllä myöhempään. Allas alue oli kyllä iso mutta sai kyllä mennä aikasten paikat varaamaan.Huoneet oli tyypillisiä hotellihuoneita, normaalia tilavampia ja semmosia puhtaita. Pidin aamupalasta, oli valinnan varaa. Kahvila oli aivan loistava, käytiin lähes päivittäin siellä herkuttelemassa. Mun mielipide hotellin sijainnista ei nyt ollut mikään paras mahdollinen. Lähellä ei ollut ku yks hyvä ruoka paikka mut ku ei jäänyt nimi mieleen. Bugibbassa oli aivan loistavia ruokapaikkoja, intialainen paikka oli ehdottomasti paras.
      Uimarannoissa ei ollu kyllä kehumista, voi johtua siitä et tuuli oli niin kova että siellä ei viihtynyt ja jäi huono maku.

    • just tullut

      Syksyllä Maltalla on jo kovia tuulia ja meressä uiminen vaikeaa, no niille hiekkarannoille voi suunnata kuten edellisissä viesteissä mainittu mutta kallioilta ei enää kannata uhmata henkeään tuulispäivänä... Muuten uiminen EI ole vaikeaa kuten edellinen kirjoittaja mainistsi. Vesi on kirkasta ja puhdasta.
      Saari on niin poeji ettäsen kurvailee busseilla läpi hetekessä joten käy ajaleulla. Kaunista siellä ei ole ollenkaan vaan kivkkoa ja kuivaa ja karua, jos käsittelemme sanaa "kaunis" kuten me suomalaiset sen koemme.
      Noista altaiden aukioloista sanoisin seuraavaa: maltalasiet on omapäinen kansa ja ne ei aina noudata aikoja, altaat (ja mikä vain) voi avautua ja mennä kiinni miten sattuu, siestan kanssa sama homma...lauantaina varsinkin kun pistetään puodit kiinni klo 13 ne aukeaa vasta maanantaina. sunnuntaiksi kannattaa siis miettiä jotain tekemistä...mennä vaikka sille bussi ajelulle.
      Maltalla on ihanaa : ) sitä ei oo vielä turistit vallanneet eikä siellä ole sitä perinteistä turistitouhua, mitään ei tyrkytetä, ei ravintoloiden sisäänheittäjiä yms...no ehkä ihan pikkusen St Juliansissa...mutta se on sitten muutenkin nuorison (kielikoululaiset) valtaama paikka ja sitä kautta tulee ihan pikkusen sitä turismihössötystä mukaan, siellä on muutes kalliimpaakin.
      Ruoka on hyvää ja edullista. Ihan esimerkkejä: Olut tuoppi keskimäärin 2,50 euroa, paikalliset täytetyt leivät n 2,5 (nimeltää tfira tai jotain sinne päin) eurtoa, pizzat n 7 euroa...tää siis terassihintaa, en oo itse käynny missään hienoissa ravintoloissa.
      Ja se bussilla ajelu on tosiaankin 47 senttiä matkan pituudesta riippumatta!!! Bussit on aika vanhoja rotteloita, mutta on joukossa uudenpiakin, tosin voi kyllä todeta että matkustaminen on hauskaa.
      Suosittelen muutes uimakenkiä jos on nyt kuitenkin merivedessä vielä uintimahdollisuus. rannat on kovaa terävää kalliota ja voi olla merisiilejä,(joita paikalliset muutes syö) mutta vesi on niin syvää että ei siel tuu seisottua pohjassa, kun ei siis ylety...
      Itse käytän uimakenkiä ihan siksikin ettei jalkapohjat pala kuumilla kallioilla ja hiekkarannoilla.

      • tietoa haluava

        täytyy siis ottaa mukaan! Toivottavasti lämmintä riittää vielä syys-lokakuun vaihteessa, jos tuuli on saarella niin kovaa. Kiva kuulla et turistit ei oo vallannun vielä koko saarta.
        Kiitti vinkeistä!


      • vielä maltalta
        tietoa haluava kirjoitti:

        täytyy siis ottaa mukaan! Toivottavasti lämmintä riittää vielä syys-lokakuun vaihteessa, jos tuuli on saarella niin kovaa. Kiva kuulla et turistit ei oo vallannun vielä koko saarta.
        Kiitti vinkeistä!

        Kivana juttuna pidin Maltalla että: siellä ei ollut juoppoja-örvelöitä kaduilla.


      • toukokuun 19 pstä lähtien
        vielä maltalta kirjoitti:

        Kivana juttuna pidin Maltalla että: siellä ei ollut juoppoja-örvelöitä kaduilla.

        Eli ajattelinkin, että varmaan kesäaikana uima-allas on pitempään auki. Ilmeisesti ohjelmaakin on kesäaikaan enempi ja se yökerhokin näkyi olevan vissiin enempi auki kesällä.
        Gozolla oli vissiin joku maisemapaikka. Itse kävimme vaan siinä kaupungissa, joka ei kovin kummoinen ollut. Laivamatka oli n puolituntia.
        Meiltä jäi paljon katsomatta. Marsalokissa käytiin ja Valetassa tietysti sekä niissä turistipaikoista. Sisilian reissu oli kiva.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8176
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2519
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2233
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1899
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1469
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1435
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1153
    Aihe