Baarimestaria panemassa

panopoi

Baarimestaria panemassa

80-luvulla olin töissä yöportierina eräässä pienessä hotellissa Etelä-Suomessa. Hotellissa oli myös paikkakunnan suosituin tanssiravintola. Maanantaisin paikkakunnan tanssikansa kokoontui naistentansseihin.

Hotellissa oli öisin hiljaista ja toimenkuvaani kuului autella ravintolan vahtimestaria joutoaikoina. Olin taas sinäkin maanantaina ollut avustavana vahtimestarina. Ravintolan henkilökunnalla oli tapana jäädä istuskelemaan sulkemisajan jälkeen baaritiskille. Heti kun hovimestari oli saatu kotimatkalle aukesi henkilökunnan baari. Kaikki kaljat ja drinkit markalla, lisäksi oli ilmaiseksi jotain ihme sotkua, mihin oli kerätty kaikkien viinapullojen pohjalle jääneitä viimeisiä tippoja. Vaikka oli työvuoro hotellissa menossa ei se aina estänyt muutaman paukun ottamista, varsinkin jos hotellissa ei sattunut olemaan asiakkaita.

Ravintolassa oli baarimestarina näpsäkkä Sipe-niminen neitokainen. Sipellä oli mies töissä toisessa paikkakunnan ravintolassa, joka oli yökerho ja siten auki neljään asti. Olimme Sipen kanssa katselleet toisiamme jo pitkään sillä silmällä. Parin paukun jälkeen päätin kertoa hänelle, miltä minusta tuntui. Ja kas kummaa samanlaiset oli neitokaisenkin ajatukset. Kumpikin oli tykönänsä miettinyt, että miltähän se seksi tuon kanssa tuntuis.

Yhteisymmärrykseen päästyämme päätimme pikkuhiljaa liueta porukasta hotellin puolelle. Kävin respasta hakemassa kahden hengen huoneen avaimen. Menimme hissillä ylimpään kerrokseen ja äkkiä huoneeseen. Oven sisäpuolelle päästyämme vaatteet alko vähentyä molemmilta huimaa vauhtia, oli nimittäin vähän kiire. Sipen piti ehtiä kotiin ennen aviomiehen kotiutumista.

Mulkkuni odotteli kalsareissa jo innosta jäykkänä, vihdoinkin pääsisin kokeilemaan Sipen paikkoja. Tästä olin haaveillut jo viikkokausia. En ollut vielä ehtinyt riisua housujani kun Sipe oli jo hoitanut itsensä alasti ja tuli polvillaan eteeni, kaivoi kullini esiin ja aloitti nuoleskelun. Olin aina ihaillut hänen terhakoita rintojaan ja nyt näin ne eka kertaa paljaana, ne oli taivaalliset.

Menin nojatuoliin istumaan, mulkku koko ajan Sipen suussa. Istuin puoliksi makuuasennossa unelmieni nainen jalkojeni välissä nuolemassa kivikovaa kulliani. Samalla hän hyväili kädellään reiden sisäpintaa ja pallejani, välillä sormet eksyivät myös silittelemään anusaukon ympärystää. Kaikki tämä oli minulle liikaa, syke mulkussani kiihtyi. Sipe huomasi, että laukeamiseni ei ollut kuin hetken kysymys. Hän kiihdytti imemisen tahtia ja työnsi samalla kaksi sormeaan peräaukkooni, se riitti, spermat lähti kuin haulikon piipusta suoraan naisen kurkkuun. Ja sitä tuli paljon, mutta Sipe nieli kaiken ja nuoleskeli päälle vielä huuliaan.

Meillä oli vielä puolisen tuntia aikaa ennenkuin hänen täytyisi lähteä. Uskokaa tai älkää, viiden minuutin päästä mulkku oli taas valmiina taistoon. Sipe hyppäsi päälleni istumaan ja imaisi kivikovan kullini ihanan tiukan pillunsa syvyyksiin. Ratsastus alkoi, hän oli jo todella kuumana, hyppi, pomppi, vääntelehti ja vaikeroi sylissäni kuin viimeistä päivää. Yhtäkkiä hänen kroppansa alkoi jännittyä kaarella, suusta kuului vaimeata ulinaa, nännit nöpöttivät, orgasmi tuli rajuna, ulina vaihtui huudoksi. Onneksi hotellissa ei ollut asukkaita, olisivat varmaan heränneet. Villi ratsastus päättyi vihdoin raukeamiseen. Minä en kuitenkaan vielä tullut. Nostin Sipen sängylle nelinkontin ja työnnyin takaapäin hänen märkänä litisevään vittuunsa. Työntelin muutaman kerran ja vaihdoin sitten vielä ahtaampaan reikään. Aloitin hurjan nainnin hänen kuumaan anusaukkoonsa. Niin tiukka ja hekumallinen se oli, ettei tarvittu kuin hetki ja lasti lensi jälleen, tällä kertaa ruskean reiän perille.

Kello olikin jo niin paljon, että oli aika lähteä. Sipe kävi äkkiä suihkussa ja sitten vaatteet päälle ja menoksi. Kiire olikin jo kova. Sipe valitteli vielä, että kotona joutuu ottamaan kaiken uusiksi, ukko kun tahtoo aina töistä tullessaan paneskella tunnin pari.

Olin töissä koko talven samassa hotellissa ja Sipen kanssa otettiin uusiksi monta kertaa, kerrankin mentiin hänen kotiinsa alkuillasta kun mies oli töissä ja ….. kerronkin siitä toisella kertaa enemmän.

Lisää juttuja: http://seksi.sensualwriter.com

0

18345

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Mielessäni vieläkin T

        Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
        Ikävä
        43
        2240
      2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

        Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
        Jyväskylä
        52
        1759
      3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

        Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
        Maailman menoa
        41
        1563
      4. Ei luottoa lakko maahan

        Patria menetti sovitun ksupan.
        Suomen Keskusta
        44
        1520
      5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

        Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
        Ikävä
        4
        1475
      6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

        Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
        Isovanhempien jutut
        8
        1454
      7. Sinäkö se olit...

        Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
        Ikävä
        5
        1451
      8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

        Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
        Vaipat
        4
        1375
      9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

        Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
        Tunteet
        6
        1294
      10. Lepakot ja lepakkopönttö

        Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
        9
        1253
      Aihe