kalusteasennuksen hinta!

Kipirä

Urakoitsija tulee 9.45 apumiehen kanssa työmaalle ja lähtevät syömään 11.30. Tulevat takaisin 13.00 ja tekevät töitä klo 15.30 asti. Laskutus 8-16, 2x8h. Keittiömme asennus yli 120 h. Tämä kalusteasentaja-urakoitsija heppu on Kuopiossa.

11

4793

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Normi keittiö

      Meillä meni pari päivää asennuksessa puolisoni kanssa. Jos 120 h menee asennukseen, niin kaverit varmaan pitää pidennetyt tauot. Tuolla tuntimäärällä työ maksaa varmaan 2500€. Tekisin het samaan hintaan.

      • selkeestihän

        viestissä luki kuinka kova työtahti kavereilla on ollut. meinaatko että joku asennusfirma laskuttaa vain 20e/h. ennemmin 50e/h.


      • lokapoksu
        selkeestihän kirjoitti:

        viestissä luki kuinka kova työtahti kavereilla on ollut. meinaatko että joku asennusfirma laskuttaa vain 20e/h. ennemmin 50e/h.

        Keittiön asennuksessa menee laajudesta riippuen 1pv-1vko, ihan peruskeittiö...Hiljaa hyvää tulee , hutiloiden sitä tehdään monta vuotta!
        Tuosta työtahdista, jokainen taaplaa tyylillään mutta ei tuo kovin rankka tahti ole!


    • asennuksesta

      Juuri kasasin itse oman keittiön ja pelkkiin kalusteasennuksiin (jos ei lasketa lattia, seinä ja katto sekä putki- ja sähkötöitä) ei voi mennä enempää kuin 1-5 pv. Jos sulla on ollut asentajia kaksi, niin menee puolet vähemmän aikaa. Eli suurenkin keittiön asentaa (siis vain kalusteet) yksi mies vähintään viikossa (40 h). Jos kalusteet on ollut valmiiksi koottuna, homma toimii huomattavasti nopeammin.

      Älä maksa tekemättömistä tunneista (sun asentajat on ollut ihan pellejä, ei voi olla 120 h = 15 pv = 3 vk!). Yhden työpäivän (8 h) aikana pitäs tulla vähintään (jos kalusteet valmiiksi koottuna) alakaapistot valmiiksi. Toisena työpäivänä yläkaapistot ja kolmas-neljäs päivä kodinkoneet ja pöytälevyt asennettu sekä viidentenä päivänä kaappien ovet valmiiksi kiinnitettynä. Tämä oli mulla itsellä rentoa kasaamista (kalusteet valmiiksi koottuna), mutta jos ammattiasentaja (siis tehnyt ennenkin kalusteasennuksia) homma tulee valmiiksi puolet nopeammin. Keittiön koolla on tietysti merkitystä ja sillä onko kalusteet valmiiksi koottuna sekä kuinka paljon on integroituja kodinkoneita yms. erikoisuuksia, jotka kuuluvat asennukseen.

    • oudolta tuntuu..

      Asensivatko he vain kaappeja?
      Näistä asennuksista kannattaa aina tehdä urakkatarjous ja jos on muita hommia, niin maksaa sitten niistä sitten sopimuksen mukaan...

      Ruokatunneista en maksaisi urakoitsijalle mitään. Eivät he ole sinulla palkkalistoilla, ei ole velvollisuutta maksaa tauoista..

    • jani218

      rakennutin kastellitalon vuosi sitten ja otin kaikki kalusteasennuspalvelut sellaisesta yrityksestä kuin www.vu-tek.fi ...asentajat tulivat silloin kuin sovittiin ja tekivät työnsä hyvin ja laskuttivat tietääkseni vain tehdyistä tunneista, ainakin hinta oli huomattavasti huokeampi kuin talopaketissa tarjottu asennus.

    • kaapittaja

      Itse mietin tuota samaa laskuusperustetta kun vien auton huoltoon....
      Siellä voidaan laskuttaa ihan älyttömiä summia älyttömistä asioista etkä saa edes nähdä mitä autolle tehdään...
      Sitten kun yrittää elättää itseään ja perhettään kalusteita asentamalla niin saa vaan haukut että ompa hirvittävä tunti"palkka" kun 30€ tunnilta laskuttaa.
      Virheitä haetaan ja etsitään suurennuslasilla jos ei ole niin niitä tehdään että saa reklamoida....
      ...pitänee vaihtaa alaa.....

    • PIENI ASENTAJA VAIN

      Jos asentajan silmillä katsoo, unelma asennus menisi näin.

      Tulet maanantaina klo 8 kohteelle. Saat auton n. 3 metrin päähän ulko-ovesta.
      Huomaat, sisälle tullessa, että talonväki on tehnyt hyvät pohjatyöt. On uutta lattiaa, seinäpintaa ja onpa vielä kriittisiltä paikoilta suojatukin. Sähkötyöt on teetätetty ammattilaisella ja rasian paikat näyttäisi olevan oikeilla paikoilla.

      Avaat auton takaluukun ja nappaat työkalupakin sisälle, asettelet sirkkelipöydän pihalle.
      Tässä tapauksessa tavaroita ei ole etukäteen tuotu paikalle, vaan ne on pakattu autoon loogisesti, niin että alarungot on autossa siinä järjestyksessä kun niiden on kuviteltu asennettavan. Tasot ja levytavara sivulla ja ylärungot aivan auton tavaratilan etuosassa.

      Alat asentamaan alarunkoja järjestyksessä ja teet tarvittavat läpiviennit. Mitään ylimääräistä tavaraa ei ole edessä, vaan saat asennus käy kuin tanssi. Kulmat on 90 asteessa ja seinät on suorat, Uusi lattia menee sopivan mitan verran alakaappien alle, eikä jää vajaaksi mistään.

      Alakaapit on paikalla nykyisellä säätöjalkasysteemillä paikallaan parissa tunnissa. Jospa joisi kahvit ja rupattelisi niitä näitä asukkaiden kanssa.

      Kahvit juotu ja seuraavaksi voisi nostaa tasot paikalleen. Suunnittelija olikin sen verran särmä että oli ottnut tasot määrämittaisena, eli ei tarvitse leikata mitään vaan nostetaan vain paikalleen. Kiinnitetään tasot.

      Tasot suojataan laittamalla kovalevyn palasia päälle.
      Kohteelle tulee välitilalaminaatti, joka on korkeudeltaan määrämitassa, hiukan tarvitsee ottaa pituudesta pois. myös liesituulettimen taakse tulee laminaatti, se on valmiiksi oikean mittainen. Liimataan välitila laminaatti seinälle tason päälle.

      Käydään syömässä.
      Lounaan jälkeen asennetaan yläkaapit ja liesituulettimen välitila.

      Kello alkaa lähentelemään kolmea ja tavaraa on vielä autossa. Tyhjentelet autoa ja tarkista vielä että kaikki tarvittava tavara on seuraavaa päivää varten mukana. Ovet, mekanismit, altaan, hanan sokkelitavara ym. täytetavarat.

      Tiistai aamuna tuot tullessa uuden pesukoneen, uunin, mikron, liesitason ja huuvan. Asennat integroitavan pesukoneen ovineen ja vetimellä paikalleen. Vierähtää tunti-pari.

      Juot kahvit, jonka jälkeen mittaat ja leikkaat ja asennat tarvittavat sokkelit ja täytepalat.
      Lounaalle.

      Lounas syöty ja seuraavaksi olisi Liesituulettimen asennus. Tarkkuutta ja oikeita työkaluja tarvitaan. Kaikilla valmistajilla on hiukan eri asennus systeemit ja asennusohjeisiin on syytä tutustua. Muutaman hikipisaran kanssa tästä selvitään kytkentöineen reilussa tunnissa. Huomioitavaa, että sähkömies on tehnyt pistorasian oikeaan paikkaan huuvan taakse ja pystyt kytkemään liesituulettimen pistotulpan paikalleen. Näin ei tarvitse rst teleskooppia ottaa enää pois sähkötöiden takia.

      Päivää jäljellä pari tuntia ja käytät tämän ajan altaan ja lieden aukkojen tekemiseen. Asennat altaan oikeaoppisesti paikalleen. Siivoat purut pois kaapeista ja lattialta. Avaat myös loput kodinkoneet paketeistaan ja viet pahvit ja tyroxit pois. Päivä vierähti lähelle viittä. Ei haittaa, kun paikat on huomista varten siistit ja isot työt on tehty.
      Soitat vielä tutulle putkimiehelle, että keskiviikko aamuna tulee klo 8 kytkemään viemäröinnin ja hanan.

      Putkimies tulee sovitusti keskiviikkona klo 8 tekee tarvittavat kytkennät. Laitat samalla hyllyt paikalleen. Uuni ja mikrokin sujahtaa omaan koloonsa. Siinä vierähti kahvipaussiin saakka paskaa puhuessa. Asiakaskin siinä on seisoskellut ja ihastellut uusia kodinkoneita, allasta ja hanaa. Työn jälkikin miellyttää silmää.
      Soittelet sähkömiehelle ja sovitaan että hän tulee torstaina tekemään omat työnsä. Eli valaistuksen ja pistorasiat. Minun ei tarvitse tässä kohteessa välittää valaistuksesta mitään vaan tämä on sähkömiehen myymä oma tuote.

      Keskiviikkoa on vielä jäljellä sen verran että sinulla on ruhtinaallisesti aikaa asentaa mekanismit, ovet ja vetimet. Loppusiivous ja silikoonin vedot ja keittiö on valmis. Päivän päätteeksi vielä isäntäväen kanssa kannetaan pari vuotta vanha jääkaappi omalle paikalleen.

      Mitään ei puuttunut ja ajatusta asennukseen on käytetty jo ennenkuin kohdetta on edes asentaja nähnyt. Palaute asentajalle on kiitettävä ja puskaradio soi. Tilauksia satelee ja kauppa käy.

      TÄMÄ ON YKSI ESIMERKKI JOSSA KAIKKI MENEE OIKEIN.
      TOTUUS ON 90% JOTAIN AIVAN MUUTA.
      ENSI JAKSOSSA ESIMERKKI TAPAUKSESSA, SE TOINEN ÄÄRIPÄÄ, NÄIN ASENTAJAN SILMIN.

    • kalusteasentajana

      voin yhtyä yllä olevan asentajan kirjoitukseen täysin. teen itsekin asennuksia paljon ja kohteet on mitä on, mutta aina ne olen saanut valmiiksi ja asiakkaat tyytyväisenä olleet.

    • villejj

      Pienen tai keskikokoisen keittiön asennuksessa ilman ongelmia pitäisi pystyä tekemään yksin 2:ssa päivässä.
      Itse tehnyt keittiöasennuksia 15vuotta ja tiedän mistä puhun.
      Minun kautta on mahdollista tilata asennuksia/kasauksia eri kalusteille/ liukuovikaapeille.

      www.tahtiremontti.fi käykää ihmeessä katsomassa kotisivujani!

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      311
      3700
    2. 208
      3019
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2574
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2034
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1465
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      171
      1355
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1347
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1328
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1277
    Aihe