Ovatko muslimit suvaitsemattomia?

ja pitääkö sitä suvaita

Onko mielestäsi kyse suvaitsemattomuudesta kun muslimi ei salli tyttärensä menevän naimisiin ei-muslimin kanssa vain siitä syystä että kyseinen henkilö on ei-muslimi, henkilön luonteesta ja persoonallisuudesta piittaamatta?

Entä onko mielestäsi suvaitsematonta jos suomalainen kristitty ei salli tyttärensä menevän naimisiin esim. muslimin (tai esim. mustan tai romanin tai turkkilaisen) kanssa riippumatta henkilön muista ominaisuuksista?

Onko muslimi mielestäsi suvaitsematon jos hän ei hyväksy sitä että hänen muslimiystävänsä luopuu islaminuskosta koska pitää sitä orjuuttavana ja alistavana keskiaikaisena uskontona joka ei sovi nykyaikaiseen yhteiskuntaan joka tunnustaa YK:n ihmisoikeusjulistuksen kaikki artiklat, myöskin uskonnonvapausartiklan (sisältäen oikeuden vaihtaa uskontoa)?

8

473

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ghbrttrtntnrt

      mitä islam ei suvaitse: tasa-arvo, seksuaaliset vähemmistöt, sananvapaus, naisen oikeudesta päättää elämästään ja omasta ruumiistaan, eriuskoiset jne.

      • muslimit eivat kuuntele Jum...

        pari esimerkkia joita he tekevat juri painvastoin. Ja ne ovat itse koraanista!

        Sura 17,100-105
        Sura 14,4

        -ja ainoastaan taman vuoksi, Sura 8,17

        -joko nyt raksuttaaa etteivat he voi kaantaa suuntaansa?

        -asiat ei hokemalla ja kuolaamalla muutu todeksi!


    • Abdullah Ali Hassan

      "Onko mielestäsi kyse suvaitsemattomuudesta kun muslimi ei salli tyttärensä menevän naimisiin ei-muslimin kanssa vain siitä syystä että kyseinen henkilö on ei-muslimi, henkilön luonteesta ja persoonallisuudesta piittaamatta?"

      Ei ole. Paljon voidaan päätellä täläisen miehen luonteesta ja persoonallisuudesta, jos hän ei ole suostunut palaamaan islamiin. Lähtökohta kuitenkin on, että isä valitsee tyttärensä puolison.


      "Entä onko mielestäsi suvaitsematonta jos suomalainen kristitty ei salli tyttärensä menevän naimisiin esim. muslimin (tai esim. mustan tai romanin tai turkkilaisen) kanssa riippumatta henkilön muista ominaisuuksista?"

      En sinänsä halua ottaa kantaa vääräuskoisten avioliittoihin, mutta jos kristitty isä ei salli tyttärensä menevän naimisiin muslimin kanssa, kyse on suvaitsemattomuudesta.


      "Onko muslimi mielestäsi suvaitsematon jos hän ei hyväksy sitä että hänen muslimiystävänsä luopuu islaminuskosta koska pitää sitä orjuuttavana ja alistavana keskiaikaisena uskontona joka ei sovi nykyaikaiseen yhteiskuntaan joka tunnustaa YK:n ihmisoikeusjulistuksen kaikki artiklat, myöskin uskonnonvapausartiklan (sisältäen oikeuden vaihtaa uskontoa)?"

      Ei ole. Miksi joku haluaisi luopua islamista? Onko YK:n "ihmisoikeukseien" julistus arvokkaampi kuin pyhä koraani? Islam on uskonnonvapautta puhtaimmillaan.

      • Magdalena86

        "Paljon voidaan päätellä tällaisen miehen luonteesta ja persoonallisuudesta, jos hän ei ole suostunut palaamaan islamiin". Huomio huomio, islamiin ei "palata" vaan "käännytään". Ei ihminen ole syntyessään sen enempää muslimi kuin kristittykään. Ja piste.

        Ja miksi sanot että kristityt ovat suvaitsemattomia jos eivät anna tytärtään muslimille vaimoksi? Eiväthän muslimitkaan anna tyttäriään kristityille vaimoiksi. Ja silti muslimit eivät ole suvaitsemattomia? Tässä on nyt ristiriita. Voit varmaan selittää miksi kristityn isän pitäisi hyväksyä tyttärensä avioliitto muslimin kanssa, jos muslimin ei tarvitse hyväksyä tyttärensä avioliittoa kristityn kanssa.

        Odotan innolla vastausta :)


    • Jake "Kafir" Waits

      Tässä selkokieliset vastukset helppoihin kysymyksiisi.

      >>Onko mielestäsi kyse suvaitsemattomuudesta kun muslimi ei salli tyttärensä menevän naimisiin ei-muslimin kanssa vain siitä syystä että kyseinen henkilö on ei-muslimi, henkilön luonteesta ja persoonallisuudesta piittaamatta?>>

      Kyllä.


      >>Entä onko mielestäsi suvaitsematonta jos suomalainen kristitty ei salli tyttärensä menevän naimisiin esim. muslimin (tai esim. mustan tai romanin tai turkkilaisen) kanssa riippumatta henkilön muista ominaisuuksista?>>>


      Kyllä.


      >>Onko muslimi mielestäsi suvaitsematon jos hän ei hyväksy sitä että hänen muslimiystävänsä luopuu islaminuskosta koska pitää sitä orjuuttavana ja alistavana keskiaikaisena uskontona joka ei sovi nykyaikaiseen yhteiskuntaan joka tunnustaa YK:n ihmisoikeusjulistuksen kaikki artiklat, myöskin uskonnonvapausartiklan (sisältäen oikeuden vaihtaa uskontoa)?>>

      Kyllä.

    • Totuudenpuhuja

      Kasvaako ruoho maassa? Onko vesi märkää? Polttaako tuli?

      Kyllä.

      Uskonnot ovat muutenkin sen tasoista pelleilyä, että ainoa syy minkä takia ne ansaitsevat olla olemassa on se, että ne antavat ihmisille toivoa. Mutta jos niillä ei ole muuta tarjottavaa kuin ihmisten vapaan tahdon tukahduttaminen, niin silloin ne ansaitsevat ainoastaan halveksuntamme ja pilkkamme. (Jumalanpilkan pitäisi olla laillisesti suojeltu oikeus.)

      Sitäpaitsi mitä pirua se muille ihmisille kuuluu mihin mielikuvitusystävään kukin uskoo?

      Eli kyllä, kaikki keskustelun aloittajan kuvaamat "suvaitsemattomat muslimit" ovat minun mielestäni ahdasmielisiä tolloja, joiden päähän ei mahdu paria aivosolua enempää, koska kallo on jo valmiiksi täynnä kusta ja koraaninlauseita.

      Järkeviä ja rentoja muslimeita vastaan minulla ei ole mitään ongelmia. Uskokoot minun puolestani vaikka joulupukkiin, niin kauan kun siitä ei koidu minulle tai muille mitään ongelmia niin mikäs siinä.

    • Kochera

      Muslimit eivät kunnioita muihin uskontoihin kuuluvia ihmisiä. Muslimit vaativat ettei ketään saa kritisoida heidän uskontoa tai profeetta Muhammedia. Jos joku nain tekee, he hyppäävät heihin kimppuun. Muslimien uskonnon mukaan, on sallittu alistaa muita uskontoihin kuluvia ihmisiä. Muslimien terroriteot ovat uskonsa puolustamista tai sen mukaan toimimista. Terroriteot uskontonsa perusteella on sankariteot jotka arvostetaan. Monista syistä, muslimit ovat hyvin suvaitsemattomia ja vaarallista muille kansalaisille. Miksi sivistyneessä maissa muslimeilla on uskontonsa harjoittamisoikeus kun se on mitä se on?

    • Mehmetti7

      Islam on uskonto, jonka takia kaikki muslimivaltiot ovat kehitysmaita. Rikkaissa öljymaissakin kansa on lukutaidotonta ja erittäin sivistymätöntä. Muslimaissa ei juurikaan käännetä ulkomaista kirjallisuutta niiden kielille. Siitäkin takapajuisuus johtuu. Yleinen älykkyysosamäärän alhaisuus taas johtuu vuosisatoja jatkuneesta sukurutsasta. Kuvottavaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1449
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe