Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

OINAS n,SKORPPARI m!

daisyyy

Nyt sitä tietoa kehiin!(kiitos)

Minä olen itse oinasnainen,ja seurustelen skorppionimiehen kanssa.Voin kertoa,että skorpionimieheni on erittäin mustasukkainen! Olimme hetki sitten ABC:llä syömässä,joku jätkä vain vahtasi minua,ja rintojani.Skorppionimieheni huomasi tämän,ja sanoi että menee pian hakkaamaan kyseisen jätkän joka minua oli vahdannut.

Tuosta huomaa kuinka mustasukkainen skorppionimies on.Hän myös lukee viestini aina kun nähdään,katsoo valokuvani kännykästäni ja muuta vastaavaa..

Mutta muuten on erittäin huomaavainen,kehuu koko ajan,kertoo kuinka paljon tykkää,tarjoutuu maksamaan jos haluan jotain,mikä on mielestäni typerää,jokainen maksakoon omat ostoksena! :D

Skorpionimieheni on myös hyvin riippuvainen,tai ainakin oli,alkuvaiheessa.Halusi nähdä joka päivä,soitteli ja laittoi viestiä,nyt on jäänyt vähän vähemmälle meidän näkeminen,mutta riippuvainen kylläkin.

Miltä kuulostaa,sopiiko tulinen Oinasnainen ja Skorppionimies yhteen? Onko oinas liian vauhdikas ja halukas kulkemaan maailmalla!? Onko teillä kokemuksia,olisi kiva lukea ja katsoa löytyykö samoja piirteitä teidän suhteesta,kuin meidän.. :)


Kiitos ny niille jokka jakso lukee tänne asti :D

5

1336

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dellabella

      Meillä samoin, minä oinas ja hän skorppari. Mustasukkaisuutta löytyy,, menneisyydessä lyömiseen asti, mutta jotenkin vaan olen edelleen hänen luonaan. Kavereita ei tosin enää juurikaan ole, koska en saanut heihin yhteyttä pitää.

      Miten saisin oman elämäni takaisin ja irrottauduttua tästä tukahduttavasta suhteesta. Oma kämppä tosin jo on, mutta enpä saa sielläkään aikaani viettää..

      Sukulaisenikin ovat jo monesti huomautelleet äijästäni ja ihmettelevätkin, miks vielä olen hänen kanssaan, mutta kun tuo osaa niin syyllistää ja muutenkin "alistaa" ettei tunnu hyvältä jättää toista yksin.

      Apu olisi tervetullutta. Psykologillekin jutellut, yms..

      • Itse oinas

        Ei todellakaan hyvä hankkiudu äkkiä eroon siitä skorpionista. Nyt sinun on aika olla julma ja jättää hänet, tuo syyllistäminen ja alistaminen on osa hänen peliään jota hän yrittää sinuun pelata. Laita vain kylmästi viesti ettet halua enää yhteyttä häneen pitää ja että välinne ovat ohitse ja sano että et ole onnellinen hänen kanssaan. Kyllä se siitä, uskon että pääset hänestä eroon. =)
        Raskas suhde mutta kerran se kirpasee, vähemmän sattuu kun laitat kerrasta poikki ja porskutat eteenpäin kuin se että jäät hänen kanssaan vielä ja tilanne vain pahenee.


    • on*

      päinvastoin. Oikku mies ja Skorppari nainen.
      Oikku pitää huolen omistaan ja skorppari varmistaa. Ja varmistaa huolella kun on niin mustis. Jos ei saa varmistusta mieheltä niin varmana hakee sen sitten jostain muualta.

      Mutta teidän ongelma tässä on se ettette ole tutustuneet toistenne syntymäkarttoihin? Siinä on avain jolla saatte ainakin jonku lukon auki :)

      • dellabella

        olen lukenut tähtikartat eikä sieltä mitään apuja löytynyt..tai sit et osannut lukee oikein.. :)


      • dellabella
        dellabella kirjoitti:

        olen lukenut tähtikartat eikä sieltä mitään apuja löytynyt..tai sit et osannut lukee oikein.. :)

        ei siinä mitkään tähtikartat nyt auta, pitäs vaan saada tuo tyttö omillaan asuu ja elään, tyttö on 28, ukko 50,kyl haluaisin lapselleni jotain parempaa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      63
      1355
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      71
      1241
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe