OINAS n,SKORPPARI m!

daisyyy

Nyt sitä tietoa kehiin!(kiitos)

Minä olen itse oinasnainen,ja seurustelen skorppionimiehen kanssa.Voin kertoa,että skorpionimieheni on erittäin mustasukkainen! Olimme hetki sitten ABC:llä syömässä,joku jätkä vain vahtasi minua,ja rintojani.Skorppionimieheni huomasi tämän,ja sanoi että menee pian hakkaamaan kyseisen jätkän joka minua oli vahdannut.

Tuosta huomaa kuinka mustasukkainen skorppionimies on.Hän myös lukee viestini aina kun nähdään,katsoo valokuvani kännykästäni ja muuta vastaavaa..

Mutta muuten on erittäin huomaavainen,kehuu koko ajan,kertoo kuinka paljon tykkää,tarjoutuu maksamaan jos haluan jotain,mikä on mielestäni typerää,jokainen maksakoon omat ostoksena! :D

Skorpionimieheni on myös hyvin riippuvainen,tai ainakin oli,alkuvaiheessa.Halusi nähdä joka päivä,soitteli ja laittoi viestiä,nyt on jäänyt vähän vähemmälle meidän näkeminen,mutta riippuvainen kylläkin.

Miltä kuulostaa,sopiiko tulinen Oinasnainen ja Skorppionimies yhteen? Onko oinas liian vauhdikas ja halukas kulkemaan maailmalla!? Onko teillä kokemuksia,olisi kiva lukea ja katsoa löytyykö samoja piirteitä teidän suhteesta,kuin meidän.. :)


Kiitos ny niille jokka jakso lukee tänne asti :D

5

1345

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dellabella

      Meillä samoin, minä oinas ja hän skorppari. Mustasukkaisuutta löytyy,, menneisyydessä lyömiseen asti, mutta jotenkin vaan olen edelleen hänen luonaan. Kavereita ei tosin enää juurikaan ole, koska en saanut heihin yhteyttä pitää.

      Miten saisin oman elämäni takaisin ja irrottauduttua tästä tukahduttavasta suhteesta. Oma kämppä tosin jo on, mutta enpä saa sielläkään aikaani viettää..

      Sukulaisenikin ovat jo monesti huomautelleet äijästäni ja ihmettelevätkin, miks vielä olen hänen kanssaan, mutta kun tuo osaa niin syyllistää ja muutenkin "alistaa" ettei tunnu hyvältä jättää toista yksin.

      Apu olisi tervetullutta. Psykologillekin jutellut, yms..

      • Itse oinas

        Ei todellakaan hyvä hankkiudu äkkiä eroon siitä skorpionista. Nyt sinun on aika olla julma ja jättää hänet, tuo syyllistäminen ja alistaminen on osa hänen peliään jota hän yrittää sinuun pelata. Laita vain kylmästi viesti ettet halua enää yhteyttä häneen pitää ja että välinne ovat ohitse ja sano että et ole onnellinen hänen kanssaan. Kyllä se siitä, uskon että pääset hänestä eroon. =)
        Raskas suhde mutta kerran se kirpasee, vähemmän sattuu kun laitat kerrasta poikki ja porskutat eteenpäin kuin se että jäät hänen kanssaan vielä ja tilanne vain pahenee.


    • on*

      päinvastoin. Oikku mies ja Skorppari nainen.
      Oikku pitää huolen omistaan ja skorppari varmistaa. Ja varmistaa huolella kun on niin mustis. Jos ei saa varmistusta mieheltä niin varmana hakee sen sitten jostain muualta.

      Mutta teidän ongelma tässä on se ettette ole tutustuneet toistenne syntymäkarttoihin? Siinä on avain jolla saatte ainakin jonku lukon auki :)

      • dellabella

        olen lukenut tähtikartat eikä sieltä mitään apuja löytynyt..tai sit et osannut lukee oikein.. :)


      • dellabella
        dellabella kirjoitti:

        olen lukenut tähtikartat eikä sieltä mitään apuja löytynyt..tai sit et osannut lukee oikein.. :)

        ei siinä mitkään tähtikartat nyt auta, pitäs vaan saada tuo tyttö omillaan asuu ja elään, tyttö on 28, ukko 50,kyl haluaisin lapselleni jotain parempaa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3108
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1265
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1251
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1056
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      52
      947
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      914
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      826
    Aihe