Oikkunainen

-Oikkunainen-

Useimmat naispuoliset Oinaat ovat hoikkia eikä heillä aktiivisen elämäntapansa vuoksi ole aikaa lihoa. Oinas on yleensä notkea ja elinvoimaisen oloinen. Oinasmiehen tavoin myös Oinasnainen kävelee ripeästi - usein askeleen tai kaksi ystäviensä edellä. Oinasnaisessa on ripaus poikamaisuutta, mikä heijastuu hänen pukeutumisessaan.
Oinasnainen on hyvin puhelias, eikä hän pelkää puolustaa oikeuksiaan. Suorasukainen käytös voi kuitenkin joskus aiheuttaa hänelle vaikeuksia, ja toisinaan muiden reaktiot saavat hänet yllättymään.
Oinasnainen on idealisti ja hän pitää aina sorrettujen puolta. Asialleen omistautuneena hän on valmis taistelemaan viimeiseen asti. Hän on ikuinen optimisti, joka uskoo voivansa saavuttaa mahdottomatkin tavoitteet.
Vaikka Oinasnainen on erittäin naisellinen, hän tulee hyvin toimeen miesten kanssa ja viihtyy usein paremmin miesseurassa. Hän on hyvin itsenäinen eikä pane pahakseen yksin asumista. Oinasnaista pidetään yleensä kovana, mutta salaa hän haaveilee löytävänsä miehen, joka olisi henkisesti tarpeeksi vahva.


Vähänkö innostuin kirjoittamaan. Mutta Oinaathan innostuu helposti asioista ;)

Nastaa kesää lukijoille!

18

3097

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -Oikkunainen-

      teistä juuri tällainen Oinas, kun on kuvailtu? Ihan kiinnostaa tietää. Itse olen juuri tuonlainen. Yksi hyvä juttu oli, kun yks mies sanoi mulle kerran, että "Sinä se mennä viilelit jaloin kauheeta vauhtia kaupungilla". Minä siihen vaan, että ihan oikeen näit! =)

      • oinastyttö

        ite en oo laisinkaa tommonen


      • Venku

        Olen juuri tuollainen kuin tuossa oli oinasnaista kuvattu!


      • -Oikkunainen-
        Venku kirjoitti:

        Olen juuri tuollainen kuin tuossa oli oinasnaista kuvattu!

        Mukava kuulla =) Olenkin tässä sitten miettinyt, että olen senverran aktiiviliikkuja, ettei mulle varmaan täti-iässäkään kerry liikakiloja. Pysyn varmaan hoikkana koko elämäni. Tiukka itsekuri kun on mukana niin taitaa onnistua ;)


    • ..N

      Itselleni on kyllä kertynyt ylipainoa. Vähän liiaksikin. Mutta silti olen kyllä todella notkea. Ihmiset jopa hämmästelevät ja lyövät vetoa, etten saa esim. varpailla kosketettua nenääni, tai pysty istumaan risti-istunnassa 'väärinpäin' ylipainoni takia, vaikka pystyn todella hyvin. Painoa kuitenkin ylimääräistä melkein 20 kg. Mutta kuitenkin naisellinen ja miesseurassa viihtyvä ;)

    • Jaa

      Oon saanu sen käsityksen oinaista että hyö ovat vähän yli-innokkaita.

    • -Oikkunainen-

      On sanottu, että oinaan onnen väri on punainen. Pitääkö paikkaa teillä toisilla? Itselläni ei. Olen syksyihminen väritykseltään. Vaikka olenkin "hurjapäinen huiskuliini" ;), niin pidän enemmän maanläheisistä lämpimistä sävyistä. Punaista on mulla ainoastaan hivenen sisustuksessa, muttei vaatetuksessa. Tunnen, että lämpimäruskean eri sävyt tasapainottavat mieltäni.

    • Nimetön

      Olipas nappiin mennyt luonnehdinta minusta, juuri tuollainen olen ja punainen väri löytyy aina joskus myös vaatetuksesta,tosin vain vähäsen.

    • Oinas Lady

      Hei, minusta tuntuu, että olen vähän aikaisempia kirjoittajia iäkkäämpi oinasnainen. Silti voin sanoa, että vauhti voi vain kiihtyä, mitä enemmän mittari näyttää. Edelleen sattuu onnettomuuksia kohelluksen ym. merkeissä (siis selvin päin). Minulle on tullut vauhdin ja touhotuksen lisäksi skaalaan lisää lämpöä; olen tullut sydämellisemmäksi vanhemmiten. Aina olen ollut vastuuntuntoinen ja sanani pitävä totuuden torvi, mutta nyt vähän funtsaan, missä ja miten mielipiteeni ilmaisen (niin että sen saisi myös perille). Oli sitten kyseessä perhe-, suhde- tai työasiat. Armoa en edelleenkään osaa antaa itselleni (enkä partnereille), en pääse enkä päästä muitakaan helpolla. Punainen väri on tullut tärkeäksi - tuli yht äkkiä tarve remontin yhteydessä käyttää punaista paljon entisen oranssin ja kullan sijasta.

      Minulle yksi puolituttu mies,jota aikaisemmin en ollut pannut merkille, huusi viereisestä ravintolapöydästä kesken illan että "sinä olet taatusti oinas". Voitte kuvitella, että sai minulta huomiota loppuillan. Aiemmin olen kuvitellut, että miehet eivät niin kovasti ole kiinnostuneita merkeistä. Omat parhaat mieheni ovat olleet oinaita - siinä tuli rätisee sytytyslangassa, voin sanoa!

      Hauskaa kuumaa kesää kaikille meille Oinaille (ja meihin ihastuneille)!

      • -Oikkunainen-

        varmaan tehdä jotain todella repäsevää, siis huomiota herättävää kun tuntematon mies sanoi ravintolassa sinulle noin ;)


      • Oinas Lady
        -Oikkunainen- kirjoitti:

        varmaan tehdä jotain todella repäsevää, siis huomiota herättävää kun tuntematon mies sanoi ravintolassa sinulle noin ;)

        En mielestäni käyttäytynyt kovin erilailla, meillä oli seurue ja johdin juttua kirjaimellisesti, eli kädet heiluvat ja huikkailen jokaiselle jotain (ainakin omasta mielestäni) mukavaa. Ja koska olin äänessä ja peppu irti penkistä, minuun sai myös helposti kontaktia viereisestä pöydästä. Jäin vain suu auki siitä, että joku osaa käyttää horoskooppia syöttinä..

        MINUSTA mukavinta ravintolaoissa ja juhlissa kun itse viihdyn, samalla viihdytän siinä ohessa muita. Kuulostaa karmen itsekkäältä, eikö vain, mutta se on totta.


      • -Oikkunainen-
        Oinas Lady kirjoitti:

        En mielestäni käyttäytynyt kovin erilailla, meillä oli seurue ja johdin juttua kirjaimellisesti, eli kädet heiluvat ja huikkailen jokaiselle jotain (ainakin omasta mielestäni) mukavaa. Ja koska olin äänessä ja peppu irti penkistä, minuun sai myös helposti kontaktia viereisestä pöydästä. Jäin vain suu auki siitä, että joku osaa käyttää horoskooppia syöttinä..

        MINUSTA mukavinta ravintolaoissa ja juhlissa kun itse viihdyn, samalla viihdytän siinä ohessa muita. Kuulostaa karmen itsekkäältä, eikö vain, mutta se on totta.

        eleet ja ilmeet ovat yleensä hyvin näkyviä. Itse olen ihan samanlainen. Olen huomannut, että jos joukkoon tulee hieman hiljaista sortti oleva ihminen, niin hän saattaa säikähtää spontaanista olemustani. Minua se toki naurattaa, minkäs sille nyt mahtaa.


    • Piikkihäntä

      Mun mies ja yks parhaimpia naisystäviä on oinaita. Voi että mä viihdyn heidän seurassaan. Se suroasanaisuus on niin piristävää tässä kieroilun ja takanapuhumisen maailmassa; on hyvä kun ei tarvi miettiä, mitähän se OIKEASTI tarkoitti kun sanoo aina sen mitä tarkoittaa. Sitä mä arvostan kun oon itsekin aikamoinen suorasuu.

      • -Oikkunainen-

        on hyvä luonteenpiirre. Itse tykkään sanoa asiat suoraan. En ala kiertelemään. En pidä ihmisistä jotka eivät uskalla sanoa asioita suoraan, esim jos on kyse nahistelusta. Inhoan sitä, että eripurasta aletaan vielä viikkon/viikkojen jälkeen napisemaan, tyyliin; "Muistan kun sanoit niin suoraan mulle". Välillä saatan ehkä sanoillani toista satuttaa, mutta osaan kyllä pyytää anteeksikin jos on tarve.


      • sanaisuudesta

        On tosiaan hyvä kun tietää mitä mieltä oinas on.
        Toisinaan kuitenkin oinaiden itsekeskeisyys huvittaa. He ovat kuin pieniä lapsia jotka ovat täysin lumoutuneita omasta erinomaisuudestaan.
        Oinaat kertovat täysin vilpittömästi muille kuinka kauniita, terveitä, eteviä ja päteviä he ovat. Työpaikallani on yksi oinasnainen, jonka itsekehua pitää kuunnella joka ikinen päivä. Mutta jostain syystä se ei pahemmin ärsytä. Ihmettelen vain voiko joku vielä lähes kuusikymppisenä olla niin "lapsenmielinen" ja haltioitunut omasta itsestään.


    • ja ei

      toisaalta väittämät ovat oikeita, painoa on hiukkasen yli mut normaalipainossa silti, notkea olen kuin rautakanki... Vauhtia riittää vaikka muille, ja kävellessä en varmasti jää jälkeen.. ;) juu ja loput osittain sopii toiset ei lähellekään... Ja punaista väriä vältän loppuun asti, mielummin niitä maanläheisiä ja tummia värejä....

    • oinasN22

      Oinasmiehen tavoin myös Oinasnainen kävelee ripeästi - usein askeleen tai kaksi ystäviensä edellä.
      - Totta, olen aina muita edellä ja johdan joukkoa/seuruetta.Viimeisempänä en ainakaan kävele!

      Oinasnaisessa on ripaus poikamaisuutta, mikä heijastuu hänen pukeutumisessaan.
      -Juuri näin.Pinkin prinsessamekot- ei kiitos!

      Oinasnainen on hyvin puhelias, eikä hän pelkää puolustaa oikeuksiaan.
      -Tismalleen! Aina äänessä ja pidän muiden puolta, kiihkeästikin.


      tulee hyvin toimeen miesten kanssa ja viihtyy usein paremmin miesseurassa.
      -Kyllä. Minulla mahtavia miespuolisia ystäviä joiden kanssa vietän mieluummin aikaa.

      Hän on hyvin itsenäinen
      - Niin olen .

      Oinasnaista pidetään yleensä kovana, mutta salaa hän haaveilee löytävänsä miehen, joka olisi henkisesti tarpeeksi vahva.
      -Amen!! Sellaisen miehen kun löytäisi niin vois lopettaa etsimisen...

    • 7.4

      Niin täydellisesti kuvattu meikäläinen! :) vauhti aina sata! ;))

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      118
      1690
    2. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      61
      1086
    3. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      143
      1031
    4. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      97
      885
    5. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      74
      877
    6. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      23
      851
    7. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      36
      822
    8. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      42
      749
    9. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      60
      735
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      711
    Aihe