Tankkaus Lappeenranta- Venäjä

benzoo

Kertokaapas kokeneet esim. lappeenrantalaiset, mistä ja milloin on nopeinta käydä tekemässä auton tankkaus rajan takana. Lappeenrannasta Nuijamaalle on kohtuu lyhyt matka mutta mitä huoltoasemia siellä on? Vai olisiko Svetogorskissa nopeampi asioida vaikka Suomen puolella ajoa on hieman enemmän, siellähän on se uusi asema aivan rajan tuntumassa?

Ei olisi mielekästä jonotella kovin paljoa.

Viisumi on jo vetämässä ja tuttavapiirissä ei ole bensarallia harrastavia.

Kiitoksia!

27

5461

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuula
      • benzoo

        Tuo tiesinkin mutta masentava kartta ja halusin tietää vähän noita kokemus-pohjalta olevia tietoja.


      • Beoscan Oy

        Moi! Soitapa 0400-045 290 ja saat VIELÄ PAREMPAA
        INFOA SEKÄ 'PALVELUA!


      • Yksi 10 tuhannesta

        Moi klikkaappa sitten vielä parempaa http:// www.beoscan.fi/ ja oletkin asian äärellä!


    • ja Rättijärvelle

      Kissakaupungista on lyhin matka käydä Rättijärvellä tankkaamassa. Puolenyön ja aamuviiden aikoihin pääset jonottamatta. Imatra-Sveto sama juttu mutta kauempana.

      • benzoo

        Kiitoksia tästä! Tulee varmaan myöhemmällä lähdettyä ku ei kehtaa noin aikaisin ajella.


      • Niiralastakin

        moni käy, vaan nyt jo ilmeisesti liiankin moni on valinnut tämän kikan, ja taas klo 9 aikaan ollut hiljaisempaa, tai sitten ei.
        Marjanpoimijat ja lomalaiset lisää tietysti pyrkijämääriä.


    • 95 tai 92

      LPRsta kantsii ajaa vielä pitemmälle kuin Rättikselle, Rättijärvellä jos maksaa ekuilla niin tulee takkiin jo vaihtokurssissa. kantsii ajella vanhalle tullille (venäjän) ja vaihtaa Viborg bankin pisteessä rublia. Samassa pihassa on myös bensa-asema... en ole koskaan tankannut. Jonkin matkaa etiäppäin saa kaupasta ettania. Sitten seuraava stoppi niin bensa on n. pari ekua halvempaa kuin Rättiksellä. Kannattaa muistaa että uutta autoa suositellaan tankattavaksi vain Nesteellä, joka lähin on viipuríssa.

      • suosituksia???

        Venäjällä Nesteen huoltoasemille tulee bensa ja diesel ihan samalta jalostamolta kuin muillekin asemille ja ihan samalla tavalla jalostettua. Nuo kauhutarinat 10 vuoden takaa jossa katalysaattorit savusivat ovat historiaa. Viime vuosina ei "itäbensan" laadussa ole ollut enää sellaisia ongelmia kuin vuonna miekka ja kypärä.

        Toisaalta jos raaka-aineessa on suurin ongelma niin ihan samsta raakaöljystähän Nesteen Kilpilahden jalostamokin jalostaa aineensa.

        Viime viikolla en Juustilan mäen päällä huomannut että 2 euron eroa litrahinnassa ajettaessa 15 15 km enemmän Rättijärveltä. Ruplan kurssi tosin ei ole siinä entisen Irlantilaisen kohdallakaan järin hyvä, eli jos Viipuriin asti ajaa niin kannattaa asemalla tai Karusellissä käydä vaihtamassa ruplansa, vaan kannattaako ajaa monenkymmenen kilomertin lisäreissu ja lähteä hajoittamaan matalan profiilin renkaat Viipuriin?

        Jos menet Vaalimaalta yli niin Säkkijärveltä löytyy Neste niille "Nestlen" etsijöille.


    • Beoscan-toimija

      Moi!

      Soita 0400-945 290 niin saat asiantuntijan neuvot!
      Vuosien kokemus! BEOSCAN-luottotankkaus..

    • Tankille

      Käy www.saimaanseutu.info kurkkaa tai seuraa rajatilanne molemmilla puolilla! Sitten osaat arvioida milloin menet! Sveto toimii myös ja plussana että huoltsikka heti rajan takana. Nuijamaa toimii hyvin! Nopeimmillaan tankkausreissu 2 tuntia Lappeenrannasta!

    • Bensaa

      Ota Eastoilin kortti se toimii kyllä, ollut jo vuosia.
      Beoscan kortit ei välillä toiminut!

      • Yksi 10 tuhannesta

        Eastoil-kortti toimii joten kuten, mutta BEOSCAN-kortti on varmatoiminen ja sillä saa TAATUSTI tankata, jos asemalla vain on mitä tankata!!! Ja Beoscanin palevlu on ylivertaista EastOiliin verrattuna. Kokeile vaikka!


    • Yksi 10 tuhannesta

      Ota BEOSCAN-kortti, niin saat vermuutta tankkausmatkoillesi Venäjällä ja palvelu pelaa myös täällä kotimaassa.. Klikkaa www.beoscan.fi ja tilaa korttisi! Saat 20 ltr hyvityksenä 1. laskuusi. Muistathan, että BEOSCAN-kortin omistajana saat myös virallisen 1 v:n monikertaviisumin (liikeviisumi) 100:lla €:lla!!

    • Yksi 10 tuhannesta

      Klikkaapa www.beoscan.fi ja saat kaiken tarvittavan tiedon ja kartat on tosi makeet Google Maps-pohjaiset, joten ei paremmasta väliä!! Ja muutenkin BEOSCAN Oy:llä om verrattomasti parempi palevlu East Oiliin verrattuna! Kokeile vaikka!

    • sokee manta

      Ompa makeet. .??? ja vitut sano vat....nen kartta ei oo kummoinen googlessa joten älä höpötä pas...aaaaaaa. Jos miehellä ei oo käteistä mukana niin ei se oo mies vaan hame sille pitää ostaa tankkausreissulla....

    • ???

      Vähitellen rupee vituttaa tää BeoScanin tehomainonta! Ootko niin v...n tyhmä ettet tajuu jotta kyllä se yks viestikin riittää jos ketä kiinnostaa?

    • Yksi 10 tuhannesta

      PARASTA INFOA VENÄJÄN TANKKAUKSISTA SAAT KLIKKAAMALLA www.beoscan.fi JA OLET KURSSISSA!
      BEOSCAN-kortilla saat seuraavat edut: 20 ltr tankkaaamaasi polttoainetta hyvitetään 1. laskussasi, Saat virallisen vuosiviisumin 100 €:lla ja takuun tankkauksillesi! Puhumattakaan nopesata ja joustavasta palvelusta Beoscanilla!
      Eikä ole hinnalla pilattu!

      • Reino75463

        Vai olet kusessa? Kortti ei ennakkotiedoista poiketen käykkään asemalla, väärin perustein myönnetty viisumi perutaan ja kotiinviemisiksi saa sakot?


    • siankorvaa ja kraana

      Höpö höpö.... vuosivisan perutttavat muutaman käynnin jälkeen kun huomaavat että busines visa ei vastaa käyttötarkoitusta koska sulla ei ole oikeasti bisneksiä venäjällä , sakkojakin joudut vielä maksamaan että siinhen meni ne "alennukset" Mikäs on tämä takuu tankkauksesta, ennenkuulumatonta huijausta että ihan takuu kun tankkaat ja jos et tankkaa niin ei takuuta , mitä vi....ua ,entäs tuleeko kraanasta vettä vai bentsiiniä ???

    • 10+1

      Beoscannin voi tunkea perseeseen. Hölmöläisen hommaa lähteä tankkaamaan halpaa bensaa ja maksaa siitä monta senttiä litralta välikädelle.

    • Tanx

      Joo ilmaisia lounaita ei ole Beoscan mainonta on.....sieltä! " Virallinen viisumi Beoscanilta" ihme käsite ihan kuin tunnustaisivat että heidän monikerta viisumi on joppari viisumi eli kutsuva bisness organisaatio on ostettu joka tehtailee kutsuja!

      Eastoil on toiminut jo vuosia ja laskut oikein kurssi noin keskuspankin mukaan ehkä! Mutta käytän sitä jos ei ole ruplia käteisenä!

      • Yksi 10 thuannesta

        Beoscan Oy tarjoaa Venäjän sisäministeriön viisumiosaston (ns. Oviir)puoltaman vuoden monikertaisen LIIKEVIISUMIN 100 €:lla! Beoscan Oy EI ole millään tavalla osallisena Venäjällä kutsujaan vaan välittää em. hintaan ko. viisumin asiakkailleen. Suomessa viisumit hankkii viisumitoimisto VISATOR Imatralta.
        East Oil on tosiaan toiminut jo vuosia, mutta niiden viisumit maksaa paljon enemmän eikä heidän kutsutouhut varmaankaan ole ihan sieltä puhtaimmaasta päästä.


    • nice matkustaja

      Hmm, johan keskustelu toimii, mutta mites Svetossa kannattaisi menetellä? Hetikö lähimpään pistooliin kiinni vai ajeltaisko Antreaan?

    • tyytyväinen tankkaaj

      Miten saan käytyä tankkaamassa jonkun toisen auton? Millainen valtakirja pitää olla, että voin viedä toisen omistaman auton tankille Venäjälle?

    • 16+3

      Valmiita valtakirjapohjia saa pyytämällä vakuutusyhtiöstä, tai suoraan niiden nettisvuilta. Täytä itse ja lyö joku leima jos jostain saat lisäämään uskottavuutta. Toimii kyllä ilmankin.

    • naapurinautontankkaa

      Tarviiko auto muuten eri leimaa, jos aikoo käydä sillä pitemmällä kuin vain tankilla? Esim. paikallisen miliisivirkailijan leiman?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      67
      5331
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      57
      3565
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      150
      2651
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      105
      2136
    5. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      89
      1822
    6. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1277
    7. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      21
      1269
    8. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      96
      1228
    9. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      195
      1202
    10. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      173
      1136
    Aihe