Oulun kummitustalot

kuka tietää

Hei,

aika listata Oulun kummitustalot ;)

20

13633

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • YoanaRock
      • polla--.-.

      • vecimies
        polla--.-. kirjoitti:

        Tännekkin voi kertoa, on henkikohtaamis aihe jo valmiina porukkaa.

        http://www.s8.createphpbb.com/mielenvoima/viewtopic.php?t=14&mforum=mielenvoima

        liitelehdessä oli isojuttu... Muistellaampa. Ainakin "sininen talo" rakoittaa muistaakseni sitä Tuirassa sijaitsevaa ihanaa sinistä vanhaa taloa Valintatalon lähellä. Siinä lukee jotain että divari. Sitten oli se lääniherrantalo vai virastoko se on? Siitä oli että se joku mies kummittelee siellä ja laittelee verhoja kiinni yms. Sitten eraat talot, joissa olen lapsena asunut. En voi kertoa netissä missä ovat... Nämä siis Oulussa.


      • keskustelua !?

        Miksi kukaan kuvittelee, että kummitustalot, ovat aina vanhoja ja hylättyjä ? Itse asuin kerrostalossa, oulussa, jossa kummitteli, ehkä vain meillä, ja tiedän monia muitakin ihmisiä joilla on kummitellut, suhteellisen uusissakin asunnoissa/taloissa. Toisin meidän talo ei ollut ihan uusi muttei mikään älyttömän vanhakaan. Ja eivät kaikki näe niitä kummituksia, vaikka olisi ihan yleisessä tiedossa että talossa kummittelee.


    • lizardi

      Kaarlenholvin alakerrassa Jumprussa kummittelee ;) Siitä on baarin sivuillakin juttua.

    • Maisteri

      Maakunta-arkiston entisen johtajan mukaan sielläkin makasiineissa eli varastoissa tapahtuu selittämättömiä. Toisaalta sinnehän on säilöttynä koko ihmiselämän kirjo.

    • asdaasdasdas

      N 7209253 E 3429658

    • PELKOA MAIKKULASSA

      Maikkulan vanha huoltola kartano itse olen ollut kyseisellä paikalla täydenkuun aikaan yöllä.Näin ihmis hahmon tuli kylmät väreet oli pakko lähteä paikalta pois TOSI TARINA HYVÄÄ KUMMITUS JAHTIA

    • oululainen aikuinen

      En tiedä kuka kummituksia näkee tai niitä kokee,mutta mielikuvitus voi tehdä pimeällä kepposen.Onhan täällä oulussa monessakin talossa, asunnossa,tapettu ihmisiä,joten luulis levottomien sielujen niissä vierailevan.Joskus aikoinaan oulussa oli hirttomäkikin,missä ihmisiä hirtettiin.Oliskohan ollut nykyisen heinäpään seudulla(nyt en jaksa tarkistaa historiikkia),mut mene sinne viattomasti surmattujen paikalle etsimään niin ehkä löydät haluamasi.TV:stä tulevat ohjelmat vähän haiskahtaa tehtyiltä.Kerrohan kokemuksista jos jotain löytyy,ite en uskalla.

    • OSITutkimusseura

      Onhan noita paikkoja vaikka kuinka paljon. Tahtoo vaan olla, että kyseiset paikat ovat joko asuinkäytössä, tai muuten kokoajan toiminnan alla, eli tutkimuslupia niihin on suht vaikea saada.
      Hyvinä esimerkkeinä esim. tuo Sininen talo ja Jumpru. Toinen toimii antikvariaattina/asuintalona ja toinen baarina joka on auki melkein joka päivä aamun pikkutunneille saakka, eli harvemmin niitä rauhoitetaan tutkimukselle sopivaan aikaan.

    • asd

      krauh

    • nähnyt

      jalohaukantiellä kummittelee...onko muilla havaintoja? monessa eri asuunnossa ainakin jalohaukantie 5 öisin liikkuu joku...

    • sininentalo

      Tuttuni asuu sen tuiran sinisen talon naapurissa. Itse kävellyt sen vierestä ja näin kun ikkunan ohi vilahti jokun. En tiedä, talossa varmaan asuu joitain, mutta ikkunasta vilahtanut hahmo ei näyttänyt aidolta ihmiseltä.

    • brappulainen

      Oulussa kulmatalossa kummittelee. Siellä kellarissa kaikki tavarat kasaantunut outoihin paikkoihin ja siellä kuuluu voihkintaa ja valitusta. Tuossa pihakoivun luona muistaakseni hirtettiin aikanaan talon ilkeä johtaja ja siitä lähtien levoton sielu vaeltanut talossa. Linnut ja muut eläimet pelkää kulmatalon pihaa. Ne aistivat.

    • kauppurilainen

      Kulmatalossa kummittelee todella. Se pihakoivu nähnyt monta levotonta sielua. Olen kuullut että joku oli tapettu tai jonkun ruumiita säilytetty talossa vintillä aivan talon alkuvaiheilla eli 1920-luvulla. Vintillä ilmeisesti se kummitus on?

    • Kallekenkku

      Kulmatalossa?..siitä löytyi jokin juttu. Markus H korhonen selvittänyt asiaa jossain kirjassa. Raitatienkadun ja Kauppurienkadun risteyksessä. Pelottavan näköinen talo. Onko joku murhattu siellä?

      • Hwjwjwwjw

        Kulmatalossa oli kerran outo juttu ..siinä niinkuin jokin hahmo leijui siinä pihalla. Sellainen muodoton mutta ihan niinkuik joku olento. Onkohan kukaan nähnyt vastaavaa?


    • Terttisi

      Merikartanon koulun asuntolassa kummittelee vanha saksalaissotilas.

    • Mummiska

      Lue kirjasta Eero Ojanen Suuri Suomalainen kummituskirja. Siinä on Oulunkin kummitusjutut listattuna.

    • Anonyymi

      Lasaretti hotellissa

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1585
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1414
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1315
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1258
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1198
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe