the TERAPIA bar...

x-X-x....kusemee

Millainen paikka tämä kyseinen baari on?Vieläkö sama kööri pyörii siellä kuin hamletissa?

52

6569

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kävin

      Täysin ilman mitään syytä uhattiin tappaa sekä minut ja kaverini että koko viereisen pöydän väki. Uhkaus oli tosiaan sen verran vahva, että en epäillyt hetkeäkään miehen olevan tosissaan. Toiste en varmasti mene, kun näitä potilaita ei kerran saada jätettyä oven ulkopuolelle. Veikkaisin kuitenkin tuovani baarille enemmän rahaa kuin pilleripäissään pyörivä yhden tuopin kumoava "asiakas". Jos baarin pitäjä ottaa sen kannan, että kaikki häirikötkin lasketaan sisään ja sen takia sitten menettää asiakaskuntaa, on jotain pahasti pielessä. Muualla saa istua rauhassa eikä tarvitse istua selkä seinää vasten, kun hullut käännytetään surutta ulos jo ovelta.

      • on parasta

        paikassa. mä en pieksämäellä käydessä muihin baareihin vaivaudu. kun terapiassa saa olla rauhassa sellanen ku on. ikävä hamlettia, mutta kiitos terapian :) kyllä sen kestää. Kiitokset myös uskolliseslle asiakas kunnalle, jotka varmasti pitää paikan pystyssä paremmin kun yksittäinen lauantai illan amatööri joka käy ottaa pari valkovenäläistä ennen "yökerhoo" :DDD


    • sama hörhöjengi

      edelleen pyöri..

    • nti**

      Kävimme kaverin kanssa yhdellä perjantaina alkuillasta ja hiljaista oli. Meidän lisäksi oli neljä asiakasta plus 2 baarimikkoa, portsari ja karaokevastaava. Huvittavaa oli kun työntekijöitä oli yksi yhteen :) Ihan ok paikka ja palvelu, mutta paikka hieman tylsästi sisustettu. Toivoin/luulin että siellä alkaisi käymään nuorta porukkaa ennen yökerhoon siirtymistä, mutta turha toivo kai :/ Uudestaan en heti muuten menisi, jos ovella ei seisoisi komea poke ;)

    • MENE SINNE

      Paikkakunnan ainut GAY baari. Kerran vahingossa erehdyin käymään siellä. Kyllä tuli nopeasti kumottua tuoppi ku oli joku rekkamies homo kiehnäämässä kylkeen. Ja saniteettitiloissa miehet yhdynnässä aivan häpeilemättä.

      • gayfani

        älä valehtele!


    • miuluummin muualle

      joo tosiaan aika tylsä sisustus. aika vähän asiakaspaikkoja minusta ja pieni se tila. pöytiä kauhia vähän. ja niitä hörhöjä taitaa pyöriä. ei ollu paljon porukkaa sillo kun minä kävin..ja nekin niitä hörhöjä. näytti vähän tylsää olevan niin tarjoilijoilla kun pokella ja mitään dj:tä/karaokea tms. ei näkynytkään. mestarissakin viihtyy paremmin. ainut hyvä puoli on kaupungin parhaalla paikalla oleva terassi, muttei sekään paljon lohduta jos muuten on viihtyvyys vähän niin ja näin. omistjien olisi kannattanut panostaa enemmän viihtyvyyteen esim. sisustuksella (jotain uutta ja erilaista kiitos joskus) ja asiakaskunnan tarkemmalla syynillä..
      tai sit jotain muuta vetonaulaa nyt..halpaa juomaa tai tapahtumaa tms.

      • paskaa!!

        Siellä mitään homomeininkejä ole! Samat tyypit tuntuu istuvan siellä kun ennenkin, mutta joukossa myös uusia naamoja. Meininki rauhoittunut huomattavasti Hamletin ajoista. En usko että uudet työntekijät ovat niin sokeita, eivät todellakaan kato sormien läpi mitään nappikauppoja sun muita toimintoja!
        Sisustusta vois kyllä tosiaan hieman muuttaa viihtyisämmäks, mutta ymmärtäähän sen, että paikka on vielä nuori, ja menee aikansa ennen kun sekin löytää oman juttunsa..


      • Ei vaki-asiakas!!!
        paskaa!! kirjoitti:

        Siellä mitään homomeininkejä ole! Samat tyypit tuntuu istuvan siellä kun ennenkin, mutta joukossa myös uusia naamoja. Meininki rauhoittunut huomattavasti Hamletin ajoista. En usko että uudet työntekijät ovat niin sokeita, eivät todellakaan kato sormien läpi mitään nappikauppoja sun muita toimintoja!
        Sisustusta vois kyllä tosiaan hieman muuttaa viihtyisämmäks, mutta ymmärtäähän sen, että paikka on vielä nuori, ja menee aikansa ennen kun sekin löytää oman juttunsa..

        Turha on muuta väittää,kun samat (homot) ym vaki-asiakkaat siellä pyörii ja uusiakin on onneksi tullut.Ja tosi on että miesten veskistä kyllä kuulee mitä siellä joskus touhutaan,turha puolustella,mutta jokainen taaplaa tyylillään!!!


    • bar

      Hyvä baari,pahimmat hörhöt,narkit ja sekopäät on ensimmäisen kuukauden aikana saanu porttikiellot.Eli niitä ei ainakaan näy enää. Hinnat on normaalitasoo,paitsi iso tuoppi ja kossu halpaa viikolla päivällä.Terassi tarviais vähän jotain ja sisällekin vois jotain pientä rekvisiittaa kehitellä. Muuten kyllä hieno,avara ja valoisa paikka.Siistiä on ainakin verrattuna entiseen paikkaan!Vessat on siistit,lattiat ja pöydät jne. Karaokee keskiviikkona ja perjantaina,live esiintymisiäkin on luvassa.Tänää oli Chris Paton mut jostain syystä ei ollu paljoo porukkaa,tosi hyvä rokkimeininki.Toivottavasti porukka löytää paikan.Asiakkaille on tulossa käyttöön ilmanen nettikone jne. Ei pahaa sanottavaa paikasta kyllä oo,käykää ihmeessä:)

    • potkukelkka.

      lyhyessä ajassa pystytetyksi varsin siisti. esiintyjät ja ihan mukava henkilökunta. kannattaa huikata sisustustoiveita heille ja antaa muutenkin palautetta nuoren baarin kehittämiseksi. kukin voi muodostaa mielipiteensä parilla paikanpäällä pyörähtämisellä. oman kokemukseni mukaan hörhöt on kyllä passitettu tiehensä ja poliisitkin kehottaneet soittamaan jos ilmestyykään hörhöilijöitä kulmille. itse jos asuisin p-mäellä, kävisin kyllä mieluusti varsinkin bändi-iltoina.

    • palleromaksa
      • uuvestaan

      • NuppiVika
        uuvestaan kirjoitti:

        mut ovella joku sano, et leivälläkki ellää

        http://www.google.fi/images?um=1&hl=fi&tbs=isch:1&sa=1&q=sirkka rytkönen pieksämäki&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

        Saako sieltä lääkitykset kuntoon??? Vai jutustellaanko siellä vain alkoholia nauttien?? Ja kukin syö vain omat ryynit??


    • WankerLoserDaddy

      Kuvauksia siellä olevista pimuista??

    • tietoinen aiheesta

      terapia on kunnon nistimesta. siellä on turha yrittää löytää naiskauneutta. ainut mitä löytyy ihan ilman etsimistä on xanoripäissään eläviä mieshuoria!! ))))

      • palvelu-pelaa

        40 ekellä saat heittää mällin sisään ilman kumii ja 10 ekee kaverilla joka päivystää paskahuussin ovella sen aikaa ja antaa työ rauhan


      • irtoo

        Onha siel se mustatukkane akka jolla aina valkoset vaatteet siltä irtoo ilimasix .


      • senkötakia

        Senkö takia VR miehet on siirtyneet irkkubaarista terapiaan kyttäämään entistä työkaveriaan.


      • rollaattori
        senkötakia kirjoitti:

        Senkö takia VR miehet on siirtyneet irkkubaarista terapiaan kyttäämään entistä työkaveriaan.

        Onkse hullu ollu töissä joskus .


      • Kakonamivakipano

        Varikonservisystem


      • yökk

        Ihme harakka


      • tiiänkö
        Kakonamivakipano kirjoitti:

        Varikonservisystem

        Kuka akka


    • Kierrän kaukaa

      Vanhoja juoppoakkoja ja nuorempia jakorasioita, joista hyvää vauhtia on tulossa ensiksi mainittuja vanhoja juoppoakkoja, jotka käheine äänineen rykii röökipaikalla tuoppi kädessä ja syljeksii pitkin terassia virttyneisiin vaatteisiin pukeutuneina. Toisin sanoen jätkämäistä porukkaa tai muuten vaan päässä vikaa. Ei kukaan normaaliälyllä varustettu ja itseään kunnioittava nainen käy missään Terapian, Rikalinnan tai Saunalampun tapaisissa räkälöissä, missä asiakaskunta koostuu lähinnä eläikäisistä elämäntapajuopoista tai autokorjaamolle haisevista "neidoista". Mutta mikäs siinä jos haluaa alkaa elättämään ja juottamaan miesmäistä yksinhuoltajaa tai läskiä siiderivalasta, joka ei osaa edes ulkonäöstään pitää huolta. Onneks on muutto edessä pois Pieksämäeltä. Niin paska kaupunki että toista saa ettiä.

      • Satujem

        Jopas sulla on kompleksia.Taitaa HUONO ITSETUNTO vaivata.


      • Anonyymi

        Heh heh.


    • Antropologi

      Cetacea goldencappus, eli siiderivalas on 18-30-vuotias naisihminen, joka pesii pääsääntöisesti suurien kaupunkien alueilla, ja jota esiintyy pääasiassa perjantai- ja lauantai-iltaisin halvoissa, trendikkäissä ja keski-iältään nuorehkoissa baareissa ja yökerhoissa. Siiderivalas on laumaeläin, joskin sillä saattaa usein olla mukana itseään huomattavasti hoikempia ystäviä. Cetacea goldencappuksen käytös on yksilöstä riippumatta hyvin samanlaista: baareissa lajin edustajat kärkkyvät usein miesporukoiden lähistöllä, ja yrittävät saada näitä ostamaan itselleen juomia, ja myöhemmin päästä parittelemaan. Yrityksen epäonnituessa, siiderivalas kytkee päälle suojamekanisminsa, ja levittää valonnopeudella juoruja siitä, miten epäonnistuneen iskemisyrityksen kohde yritti iskeä hänet, mutta korkeasta tasostaan johtuen mies ei siiderivalaalle kelvannut. Toinen tyypillinen suojautumismekanismi on vähä-älyisen näköisten mieshenkilöiden (ns. valkoritareiden) värvääminen lähistöltä pieksemään iskentäyrityksen torjuja.

      Siiderivalaille on tyypillistä katkeruus, viha ja kateus kaikkia hoikkia ja kauniita naisia kohtaan, vaikka nämä olisivat heidän ystäviään. Usein nähdään, kuinka cetacea goldencappus tekee kaikkensa estääkseen komeita miehiä iskemästä heidän hoikkia ystäviään, varsinkin jos siiderivalas itse ei ole saamassa seuraa. Tätä kutsutaan michelin-efektiksi.

      Siiderivalaiden lauma-aktiviteetteihin kuuluu mm. siiderin juominen, hoikkien naisten huorittelu, arvostelu ja turhamaisuudesta syyttäminen, hampurilaisravintoloissa istuminen ja kollektiivinen itsepetos jossakin trendikkäässä jumpassa, jota järjestetään kerran viikossa, ja jonka siiderivalas jättää stressin vuoksi joka toinen kerta väliin.

      Siiderivalaille on tyypillistä syyttää kaikista ongelmistaan jotain muuta kuin itseään; ylipainon syy on lähes poikkeuksetta isoissa luissa, huonoissa geeneissä ja salaattiallergiassa, lattajalat ja umpisuoli estävät liikunnan jne. Myös vääristyneet kauneusihanteet ovat usein cetacea goldencappuksen tuskailulistalla. Suomen 18-30-vuotiaisya naisista noin 30 prosenttia voidaan lukea johonkin cetacea goldencappuksen heimoon.

    • TiinaTigeri

      Kyl mää olin terapian kaunistus yks iltana.
      Oikea terassiruusu:)

      • jk

        Kyllä se tiedetään, mitä sinä siellä olit tekemässä.


    • Nomen est omen

      Kaikki tapaamani Tiina-nimiset henkilöt ovat olleet yleisiä jakorasioita. Mistähän johtuu? Samoin kaikilla Sannoilla on tapana jaella kovinkin anteliaasti. Vieläpä rumia ja junttimaisia nimiä molemmat.

    • tyytyväine

      Mukava henkilökunta. Samaa ei voi sanoa Coronasta tai Rikalinnasta.

    • gentlepmk

      miusta on niin uppee ettei sanat riitä.

      • Jugrewe

        Ok mitä


    • janne

      "Kaikki tapaamani Tiina-nimiset henkilöt ovat olleet yleisiä jakorasioita. Mistähän johtuu? Samoin kaikilla Sannoilla on tapana jaella kovinkin anteliaasti. Vieläpä rumia ja junttimaisia nimiä molemmat".

      Tiina maistuskos viina. Jos et silti anna ni onhan tossa toi Sanna. Tehdään kimppa, mulle kelpais molempien pimppa.

    • Peppu67

      Ihana åekka

      • parasta.mitä.voit.kokea

        Paras ravintola pieksämäellä jos menee myöhään niin kannattaa soitta ja varata paikka paikan varanneilla aina etu päästä sisää muista järjestys numero minkä antaa


      • HIUKSET-PONNARILLA

        TÄNÄÄ TAAS RADALLE JOSPA NAPPAIS TAAS


      • takatukka.fi

        Eikun baariin.


    • Tapitykki

      Erinomainen paikka jos haluaa mies seuraa miehelle. Pari-kolme kaljaa tarjoaa niin jo alakerran wc tiloissa saa kyydit. Ja kalja laatikolla saa kotiinsa raahattua reikää koko yöksi.

      • miehet.miehelle

        Tulkaa terapiaan panettaa helvetisti kun sais jonkun miehen matkaan jos ei ennen ole ollu niin kantsii kokeilla


    • buutsimies

      Sama poppoo,monella on sentään oma polkupyörä...

      • fillari.fi

        Sen minkä nuorena varastaa sen vanhana omistaa


    • nappikauppaa

      Onko nappeja kaupan terapiassa? Pamit tekis terää

      • pilvee

        Pilivee löytyy ! Jengi ravaa nurkan takana koko ajan pössyttelee välil siinä eeskin hyvää mainosta ketää kiinnosta ei edes ???


      • nistipisti
        pilvee kirjoitti:

        Pilivee löytyy ! Jengi ravaa nurkan takana koko ajan pössyttelee välil siinä eeskin hyvää mainosta ketää kiinnosta ei edes ???

        Kylän uus NARKKIPARKKI


    • OnkoFrankpäässytlinnasta

      Liikkuu kaupungilla niin että ovet paukkuu. Viina ja pamit on kova gogtail pikku samillekin. Ei siinä muutamutta kesänmittaan voi joltain taas henki lähteä.

    • Ettenpäinpäässyteesvähän

      Siel käy näitä "kovia"jätkiä, ikää kyl jo on, sama kerrostalokämppä kuin jo olvarin aikaan, fillari alla,autokorttia joko ei ole tai ei varaa autoon. Äiti käy tuomassa hätäapua. Tappelujutut kopsattu vanhoista dammen leffoista. Ennen oli tämä konttarinpubin poppoo, jäljelle jääneet siirtyi olvariin/hamlettiin/terapiaan. En tiedä vieläkö buutsit ja lewikset tekee kovan jätkän, silloin teki,ja joku huppari siihen, minkä varmaan äiti osti,ku ei ne työttömyyskorvaukset riitä, tai sit ei ole rahaa istua kaiket päivät baarissa....:))

    • Rambollkantapaikka

      Narsistin unelmapaikka tavata kunnossapito orjia.

    • HämisAnne

      Eihän näillä terapia baarin jätkillä edes seiso kun ne laskee paljaan pillun päälle. Toimivat kuin esinahka. Vetäytyy taakse kun pitäs alkaa hommiin naisen kanssa.

      • Anonyymi

        Volta Anne.


    • Anonyymi

      Toisiltaan ottaavat hömöt poskeen

    • Anonyymi

      Mätähampaiden peruskuppila, samoin luottokelvottomien hampuusien jotka yrittää sössöttää yön päiväksi ja velat saataviksi. Kauhea fragley - luola. Viimeksi käväissyt siellä ehkä 2004.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      2295
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      73
      1940
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1735
    4. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      160
      1678
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1641
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1619
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1524
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1357
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1321
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1218
    Aihe