liukuvoiteet

mikä hyvä??

Ei tuo seksin harrastaminen näemmä onnistu raskausaikana ilman liukkaria.vuodan verta,ilmeisesti kuivista,verekkäistä limakalvoista aina yhdynnän jälkeen. Eli mikä olis hyvää? Luin että ihan Aqualan L-vois käyttää? entä tietoa ceridal intime-tuotteesta? Porno-kauppaan en ole huomenna menossa,mutta apteekki ja isompi marketti löytyy läheltä,joten niitten valikoimia katselemaan :) Vinkkejä kiitos!

13

3015

  Vastaukset

  • ruokaöljy edullinen ja kehtaat ostaa, ei aiheuta varmasti elimistölle mitään haittaa ja on oikeasti lääkärien suosittelemaa

   • Ei kuule kiinnosta markettien halvimmasta halvin HALPIS-voide. Onko naisesi niin halpa että ostat halvinta mitä löytyy?


  • tota saa apteekista, täällä ainakin oli siellä intiimituote osastolla. On hoitava ja kosteuttava vaihtoehto. Sitten toinen jota voi kokeilla on Ceridal lipolotion. Samaa ainetta voi käyttää melkein mihin vain. Tuotetta kai saa jonain intim versiona, mutta kuulin että on järkevämpi ostaa tuo lipolotion koska se on niin monikäyttöinen. Käy esim. välilihan hierontaan ennen synnytystä, vauvan hoitoon, rintojen hoitoon imettäessä yms.

  • liukuvoidetta osta, ne menee ihan tahmeeks.

  • Varmasti on tutkittua ja turvallista. Ja baby oilin kanssa voi antaa vaikka eroottisen hieronnan lämmittelyksi;) Löytyy joka kaupan hyllyltä.

   • Baby Oil on
    1) VAUVOJEN iholle. Aikuinen = eri asia.
    2) ULKOISEEN käyttöön optimoitu, ei emättimen liukuvoiteeksi.

    Lisäksi niitäkin on varmasti ERI merkkejä joten neuvosi oli 100% epämääräinen.


  • Kyllä tuo aqualan L on ollu parasta siihe hommaa!! Klick ym liukuvoiteet menee iha tahmeeks ja kuivuu aika pian. Apteekkiin mars mars ostaan Aqualan L!!!!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   174
   9052
  2. Tietäisittepä

   Mitä meidänkin työpaikalla varatut touhaavat työpäivän aikana... Kesken työpäivän ottavat vapaata pari tuntia että puolisot luulevat olevan töissä ja
   Uskottomuus
   118
   3843
  3. Marin: Meillä on kaksi ongelmaa keskusta ja vihreät

   Hallituksella oli tiukka tammikuu, Marin kiteytti jo omilleen: ”Meillä on kaksi ongelmaa: keskusta ja vihreät” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b
   Maailman menoa
   130
   3632
  4. Sara Siepin "työt" ?

   Sieppi on lomalla noin kolmen viikon välein. Koska hän tekee töitä ? Mitä työtä? Miten voi siis olla koko ajan lomamatkoilla, ja ei mitää las palmas h
   56
   847
  5. Johanna Tukiainen viety hoitoon?

   Vuosien sekakäyttö ja perintönä kulkeva mielisairaus johti lopulta hullujen huoneelle. Siellä on hyvä harhaisen hoitaa päänsä kuntoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   717