astma ja alkoholi

punkku maistuis kyl

Mites se on? Ootteko astmaatikot joutuneet luopumaan jostain alkoholipitoisesta lempijuomasta? Mulla menee nenä valitettavasti tukkoon punaviinistä. Keväällä rupes naama punoittamaan ja kutiamaan, kun join punkkua. Tai join ja join, siis vajaan lasillisen ruoan kans. Enpä o viime aikoina halunnut edes testata kuin ämmän käy. Entäpä miten lääkkeet ja alkoholi? Oma lekurini ei ainakaan maininnut erikseen alkoholin käytöstä. Täytyypi kysellä.

7

7094

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • danieeli

      ei taida olla kovin vakava astma kun noin paljon viinan juonti kiinnostaa,jos kunnon tauti päällä niin viina on silloin aikalailla toisarvoinen juttu. ja sitäpaitsi tuntemani ihmiset joille "soppa" maittaa ovat naamaltaan melko punakan värisiä.

      • haloo beibe

        en, kahden pienen lapsen äitinä, ole alkoholin suurkuluttaja, jos voi kuluttajaksi lainkaan sanoa. Kunnon pihviaterian kera vaan joskus nautitaan lasillinen punkkua ja ehkä näin kesähelteellä pullollinen siideriä.
        Olenkin huomannut näillä sivustoilla, että joillakin on tapana purkaa pahaa oloaan kärkkäillä kommenteilla...Piste.


      • Poitsu vm61
        haloo beibe kirjoitti:

        en, kahden pienen lapsen äitinä, ole alkoholin suurkuluttaja, jos voi kuluttajaksi lainkaan sanoa. Kunnon pihviaterian kera vaan joskus nautitaan lasillinen punkkua ja ehkä näin kesähelteellä pullollinen siideriä.
        Olenkin huomannut näillä sivustoilla, että joillakin on tapana purkaa pahaa oloaan kärkkäillä kommenteilla...Piste.

        Joopa, kirjoittelin tuonne toisaalle omasta astmastani. On punaviinejä,jotka laukaisee oireet,toiset ei,liekö tanniini,tai rikki. Samoin rommikola,vodkapaukut(vodkaa en voi juoda ollenkaan) ,nyt jo tuntuu,ettei enää kola paukkujakaan. Kun iltaa istuu seurassa, sen kyllä tuntee,kun alkaa poskipäitä kuumottaa,seuraavaksi alkaa hengitystä ahdistaa.(Teille molopäille,jotka kommentoitte kuitenkin asian sivusta! Tämä reaktio saattaa tulla yhdestä ainoasta drinksusta.)Ei muuta kuin vähäksi aikaa istumaan jonnekin rauhalliseen,raittiiseen nurkkaan,kahvikupposen kans,niin mennee ohi. Täällä lässyttää paljon semmoisia,joilla on ihan eri lääkitys(tai ainakin kuuluis olla!)


    • viinarulez

      Hei.Alkon lonkero (ei käymisteitse valmistettu), olut, russian standard platinum. Kaikki saa hengityksen vaikeutumaan. 10v sitten kaikki uppposi kaksin käsin. Nykyään onkin sitten hiljaisempaa.

    • Isollasuuttimella

      On tullut otettua. Vaan ei enää - kiitos astman. Nykyään saa katsoa mitä juo ja mitä enemmän, ihan mitä tahansa alkoholipitoista, sen varmemmin on hengitys vaikeampaa.

    • astmakaskaskas

      Monille viinien sulfaatit aiheuttavat oireita. Ja eräs tuttuni saa oireita kaikista lisäaineista mitä alkoholijuomatkin monesti sisältävät, eli ihan perus olutta voi juoda ei mitään muuta. Itse en saa mistään alkoholeista tietääkseni oireita, mutta toisaalta juonkin tosi harvoin.

    • pum pum pum

      Ainoat oireet mitä saan alkoholista ja vain silloin jos on tullut juotua ehkä hiukka enemmän, on pulssin nouseminen. Tämä siis käsittääkseni johtuu siitä että käytän Seretideä missä on pitkävaikutteinen avaava ja otan sen aina iltaisin ja aamuisin. Avaava muutenkin nostaa hiukka pulssia ja alkoholi lisänä saa sen sitten yöllä nousemaan aika korkeaksi. Eli yöunet menee silloin vähän pieleen kun sydän hakkaa tuhatta sataa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4540
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1423
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe