Grindaus

pokerrrr

Moro! Löysin netistä pari päivää sitten tällaset ohjeet grindaukseen:

'Grindausohjeet viidestäkympistä miljoonaan'

Pokeri on siitä loistelias peli, että sen voi aloittaa lähes olemattoman pienellä summalla, ja päätyä multimiljonääriksi. Tässä kirjoitan alkuohjeet, kuinka oletettavasti varaton henkilö kykenisi taidoillaan päätymään miljonääriksi.

'Tärkein ohje: Älä koskaan maksa buy-iniä joka on yli 5% pelikassasta'

Vaihe 0: Viidenkympin kerääminen tavalla tai toisella, (ja netin käyttömahdollisuuden hankinta). Jokainen voi hoitaa tämän tyylillään, mainittakoon että kesäisin tuon summan kasaa kun kuukauden ajan käy aamuvarhaisella keräämässä jalkapallokentälle edellispäivänä jätetyt pullot.

Vaihe 1: Pokerin perusvoimiin tutustuminen. Tässä kirjat, ja kaverit antavat ensiarvoista tietoa. Kun tiedät mitkä ovat 1. Positio 2. pot-odds 3. slowplay niin voit avata pelitilin itsellesi.

Vaihe 2: Freeroll-harjoittelua, pelataan vain turnauksia joiden osanotto on ilmainen.

Vaihe 3: Pelataan pienimpiä Sit and go turnauksia (ei turboja), sisäänosto on yleensä 1€ tai 1$. Tärkeintä on pysyä rauhallisena ja odottaa hyvää hetkeä, sekä uskaltaa panostaa, eikä foldata itseään kuiviin. Näitä pelataan niin kauan, että pelitililtä löytyy vähintään lukema 75.

Vaihe 4: Pelataan pienimpiä multitable-turnauksia, ja 3€/$ sit and go turnauksia. Mikäli pelitilin lukema menee alle 60:n palataan vaiheeseen 3. Nelosvaihetta jatketaan kunnes pelitilillä on vähintään 150.

Vaihe 5: Siirrytään vitosen sitgoihin, ja korkeintaan 3€/$ maksaviin turnauksiin (edelleen tulee muistaa ettei pelata turboja). Tässä jatketaan verrattain pitkään. Tililtä tulisi löytyä 400 ennenkuin jatketaan eteenpäin.

Vaihe 6: Nyt voi pelata jo kympin sitgoja sekä turnauksia. Mikäli lukema painuu alle 300, painutaan takaisin vitosvaiheeseen. Tässä edetään kunnes tililtä löytyy tonni, kuitenkin niin, että aina kun ylitetään satalukema väliltä 600-1000 otetaan shotti kahdenkympin sitgossa. Kun tililtä löytyy tonni, jatketaan käteispeleihin.

Vaihe 7: Pelataan turnauksia ja sitgoja tasolla 20-30€/$. Lisäksi otetaan mukaan 20€/$ sisäänostot käteispeleihin. Jos pelitilin lukema menee alle 850, palataan kutosvaiheeseen. Tässä vaiheessa pelaajalle valkenee jo hänen ikioma tapansa grindata, ja seuraavat vaiheet ovat henkilön itsensä muodostettavissa.

Jatkuva vaihe: Pelaajan on jatkuvasti kehityttävä. Keinoina voi olla vaikka minkälaiset opiskelumetodit, meditaatio tai yksinkertainen pelirutiinin lisääminen tahansa.

Eniten oppii pelaamalla. Kaikki vastukset pelaavat niin kovaa kuin pystyvät, ja haluavat voittaa niin paljon kuin pystyvät. Tämä pakottaa ihmisen parantamaan tuloksiaan jatkuvasti.

Lopputulos: Miljoona tulee jokaiselle hyvälle pelaajalle joka tekee sen eteen tarpeeksi hyvää työtä. Aikaa voi tosin mennä vuosiakin. Ja riski on vain se viiskybää hauskanpitoa.


Laitoin eilen ihan kokeilumielessä 50 dollaria pokerstarsille, koska päätin koettaa tätä. Noh, nyt olen pelannut noin 10 yhden dollarin sittaria, ja saldo näyttää tällä hetkellä 50 dollaria 30 senttiä, eli rolli kasvanut mahtavat 30c. Mitä mieltä te ootte tästä strategiasta? Oon kyllä sitä mieltä, että tää on suht riskitön tapa, koska ennen tätä oon jo kaks kertaa menny viidelläkympillä katki kun olen liian nopeesti kiirehtinyt isoihin käteispöytiin. Ja eihän mulla tietenkään oikeesti oo miljoona tavoitteena, mutta jos vaikka tonniin pääsis. Kärsivällisyyttä tää ainakin vaatii... tossa vielä osote tolle sivulle: http://www.hkallio.net/grindaus.htm

5

2947

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • repeilijä

      "Lopputulos: Miljoona tulee jokaiselle hyvälle pelaajalle joka tekee sen eteen tarpeeksi hyvää työtä. Aikaa voi tosin mennä vuosiakin. Ja riski on vain se viiskybää hauskanpitoa."

      Voi widdu! Siis voi tosin mennä vuosiakin miljoonan tienaamiseen? Äääh, emmä jaksa venaa kahta-kolmee vuotta jonkun hikisen miltsin takii :)

    • nopeammin nousua

      Ei ole erityisen hyvä srategia... tai no siinä mielessä hyvä että ainakin opit pelaamaan tuolla strategialla... Siltikin jos haluat nopeammin nousta siihen tonniin niin kannattaisi pelata pienempiä käteispelejä... 1$/1€ Sit & Go turnauksista kun et hirveästi sitä rollia kasvata ja aika paljon pitää pelata mikäli haluat siihen 75$/€... Toki sekin jo vaatii "osaavaa pelaajaa"...

      Kannatta opetella samalla aikaa pelamaaan esim. nl5 nl10 pöytää (nl10 esim. puolella buyinilla) jne. Niissä limiiteissä voit saada nopeammin katetta ja tuota 1$ sittareita lähinnä "opetuksen" vuoksi...

    • valuebettingIII

      Minun vinkit pokeri-miljonääriksi.


      1. Opettele peli kunnolla!

      Tähän menee vähintään pari-kolme vuotta jos pelaat vähintään 20 h/vko.
      Opetteluvaiheessa se kassanhallinta on he-le-ve-tin tärkeetä! Muuten sinusta voi helposti tulla masentunut tilttaava peliriippuvainen tuhansien muiden kaltaisiesi joukossa.
      Budjetoi pokeri menot harrastus -ja huvi menoksi. Esim. jos sulla on viikonloppuisin tapana käydä ravintelissa kittaamassa 150e, niin jatkossa otat vain 5-kympillä kalsarikännit lähiräkälässä muutaman stoben ja nyt sinulle jää 100x4=400 euroa kuukaudessa pokerirollia.
      2 vuoden harjoittelupelin jälkeen tasosi on jo pakko olla hyvää keskitasoa ja olet jo voittanut turnauksia ja olet varmasti tasaisesti pienimpien turnausten finaalipöydissä. Olet lukenut tärkeimmät pokeriraamatut ja seurannut pokerifoorumeiden käsianalyyseja sekä nähnyt isojen poikien pelejä juutupesta ja telkasta.

      Nyt on se vaihe jossa onni tsäkä eivät enään kuulu sun peliin tai edes toivelistalle. Todennäköisyydet, kertoimet, positiot, EV ja ranget tekee nyt sulle duunia.
      Nyt on ihan sama pelaatko $2 buy inia vai $ 250 buy ineja. Päivän kortit ja sattuma tulee sanelemaan voitatko seuraavan puolen vuoden aikana miljoona euroa pokerista vai 1000 dollaria. Kaikki on sattumaa kun oma pää on laitettu kuntoon. Se vaatii isoja kippejä ja rohkeita all ineja. Mutta lopulta kiitos seisoo..tai sitten häviö

    • Näin meillä

      Sinällään toki kyllä että tuossa on yritetty kiteyttää opetteluvaihetta ja sopivan pelitason löytymistä. Sittarit sinällään ovat ihan tuottoisia esim 10 taalan sittarista voittaja ottaa sen 50 taalaa (starsilla taitaa olla vähemmän kun siellä 9 hengen sittareita). 10Nl pöydässä saat aika hyvin tahkota jos meinaat nousta samassa pöydässä tunnin aikana tuohon 50 taalaan. Mut sittareilla on suht koht edullista opetella ja yksi virhe nyt ei alussa maksa kuin sen yhden taalan. Periaatteessa siinäkin mielessä hyvä taktiikka että 50 taalaa ei riitä kassana Nl10 neenkään. Varsinkaan aloittelijalla jolla tulee väkisin basic mokia.

      Sen vielä lisäisin tuohon että aina kun pääset hieman rollissa ylöspäin siirrä osa rahoista jemmaan esim moneybookersiin jolloin sulla on siellä sitten peruskassaa estämään poikkimeno. Eli nyt kun nouset 100 korville niin ota edes muutama kymppi jemmaan moneybookersiin tai vastaavaan. Elä siirrä Suomeen asti vaan pyri pitämään pokeri rahat täysin erillään. Sitten kun saat vähän kerättyä kassaa jemmaan ota rinnalle joku toinen saitti ja huoraa bonukset. Saitin vaihdossa monesti terveellinen tapa on ottaa yksi taso alaspäin ihan vain sen takia että pelaajat eri saiteilla ovat hieman erillaisia ja esim noi sittarit eri pituisia. Eli siis se tuosta puuttuu että kassan hallinta on tärkeä asia ei pelkästään tuon yhden saitin vaan kaikkien.

      Ei käteispelit kyllä peikkoja ole kunhan aloittelija vain ymmärtää mennä niistä pienimpiin. Aivan liian usein tulee NL100/NL200 tasoilla vastaan Suomalaisia joilla ei vielä ole edes käsitystä aloituskorteista eli aivan aloittelijoita jotka aivan varmasti häviävät kaikki ja tuolla tasolla kun saa selkään niin se jo vähän tuntuu.

    • eräs floppailija

      Tuo teksti on kuin salaliittoteoria.... Sisältää hyviä kohtia ja pointteja, mutta niistä vedetään sitten hyvin epärealistisia ja epätodennäköisiä päätelmiä... tässä tapuksessa lupauksia.... lupauksia miljoonasta.

      Vaikka tässä ei lähdetäkkään nollasta, vaan viidestä kympistä, niin suosittelen tutustumaan seuraavaan Fergusonin projektiin missä mentiin nollasta (vain) kymmppitonniin.

      http://www.fulltiltpoker.com/chris-ferguson-challenge

      Eritoten kannattaa ajatella että tuossa oli ehta ammattilainen asialla ja miettiä kuinka "helposti" lähes nollataidoilla aloittava tavis pääsisi miljonääriksi.

      Suurinta ihmetystä tuossa alkuperäisessä "ohjeessa" aiheutti se että siinä ei käteispelihin, bonushuorauksiin tai rakeback:eihin tms viitata.

      Ja kaikkein eniten (positiivisesti) yllätyin että linkistä ei löytynyt "paina mun affi / referer $$$" linkkiä.

      Innostuneet aloittelijat on ihq:ja :-)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      189
      7506
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4342
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2135
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2069
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1889
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1706
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      36
      1695
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1639
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1613
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1428
    Aihe