Onko kellään tietoa/kokemusta mitä seuraa työtehtävää suorittavan pysäköinninvalvojan virheellisestä pysäköinnistä? Onko sallittua pysäköidä väärin, vai ei?
Pysäköinninvalvojan virheellinen pysäköinti sallittua?
yyne
1187
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 1
Vanhimmat
Tietoa on! Siitä seuraa yleensä aina pysäköintivirhemaksu väärin pysäköidyn auton tuulilasiin.
Pysäköinninvalvojahan itse saa pysäköidä autonsa tehtävän vaatimalla tavalla, edellyttäen ettei liikennettä ilmeisesti vaarannetta TLL 48 § 4 mom.