Superhyvä Flamingo

Tuoreita kokemuksia

Palasimme juuri Albenan Flamingo hotellista ja tässä havaintoja:

Plussia:
1) Kuusi allasta, joten tilaa riitti. Valvojat olivat paikalla koko ajan, mutta eivät mm. estäneet altaaseen hyppelyä, mikä oli hyvä lapsille. Isossa altaassa vesiputous, joka hieroi hyvin selkää. Lasten liukumäki/puuha-allas myös hyvä, mutta pienempiä vesisaaviin kaatuminen hieman pelotti.

2) Allasbaarista sai hyvää ruokaa kohtuuhintaan (mm. pitsat 5-6 euroa) ja ruuan sai viedä myös aurinkopedille.

3) Minimarketti oli auki 24 H! Hinnat toki korkeammat kuin muualla mutta valikoima ok. Minimarketista ostettuja juomia pystyi huoletta nauttimaan allasalueella.

4) Respa tehokas ja ystävällinen. Aulassa paljon nettipäätteitä, tunti maksoi 3,5 euroa.

5) Aamiainen tarjoiltiin Flamingon Grand-laajennuksessa (ei siis enää kadun toisella puolella Slavinka-ravintolassa) ja tarjoilu oli viiden tähden luokkaa: pekonia, makkaroita, kokkelia, ohukaisia, kalaa, leikkeleitä, juustoa, leipiä, kakkuja, mysliä, muroja ym. klo 7.30-10.30.

6) Meillä oli kaksio, joka oli tosi tilava: erillinen vessa, kylppäri, jossa vessa, suihkukaappi amme sekä pesuallasta, ilmastointi tehokas ja helppo käyttää, astianpesuainetta valmiina ja pesusieni. Siivojaat kävi kuusi kertaa viikossa ja tiskasivat myös (vaikka se ei kuulunutkaan hintaan). Äänieristys oli kohtalainen. Kaksioiden sijainti oli kehnohko ainakin meillä: rakennuksen päädyssä respan, minimarketin ja allasravintolan yläpuolella. Näköalat olivat just ja just altaille, mistä maksoimme erikseen.

7) Hotelli sijaitsi aivan Albenan kävelykadun varrella, joten lyhyt matka ostoksille ja rannalle (n. 200 metriä). Kadun äänet eivät kuuluneet ainakaan meille.

8) Lasten leikkihuonessa piirrettyjä ja muuta ohjelmaa. Hotellin parturissa tukanleikkuu 9 euroa. Pelihuoneessa mm. ilmakiekko.

9) Sun Garden -oppaat tosi ystävällisiä.

Miinuksia:

1) Parisänkyn patkat kivikovia! Vaativat ehdottomasti petauspatjat, joista laitoimmekin palautetta. Aikuiset nukkuivat olohuoneen pehmeämmillä sohvilla (mahtui hyvin) ja lapset makkarissa.

2) Hotellin iltaviihde esitettiin baarin "nurkalla" ja oli kovin "junttimaista". Möykkä kesti puolille öin.

3) Aurinkopedin sai haluamastaan paikasta, kun meni altaille viimeistään kahdeksalta. Ennenkin piti mennä, jos mieli saada pehmusteen, joita oli vain ehkä joka viidennelle pedille.

Vastaan mielelläni, jos jotain jäi kertomatta.

Albeenaan alueena en ehkä enää palaisi, mutta Flamingoon kyllä. Varnan vesipuistossa kannattaa käydä, aikuiset 18 euroa ja lapset 5 euroa (alle 120 cm).

1

642

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vastaaja2

      Mekin palasimme tällä viikolla ja ihan kiva reissu oli. Pidin sekä Albenasta että Flamingosta. Minua eivät kovin helposti asiat híerrä, joten en keksi valitettavaa. Mutta en minäkään enää Albenaan enkä Bulgariaan palaa, seuraava kohde on joku muu maa.

      Reissu siis kiva, enää ei niinkään. Likka rupesi jo koneessa oksentelemaan ja nyt se on tarttunut koko poppooseen ja kaikki kipeinä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3683
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2297
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2009
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1884
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1306
    6. 80
      1215
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1104
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1030
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe