Löytyykö homeopatiasta apua paniikkiin?

??????

Onko kukaan kokeillut homeopatiaa paniikkikohtausten ja jännityksen hoidossa? Olisin kiinnostunut kokeilemaan, ennen kuin aloitan psyykenlääkkeet, niillä kun taipumusta aiheuttaa riippuvuutta ja erilaisia sivuoireita. Toivoisin kuulevani muiden kokemuksia, että onko ollut apua vai aivan turhaa?

6

1066

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • itse täytyy opetella

      Ssri-lääkkeet eivät aiheuta riippuvuutta eikä niillä ole erityisiä sivuvaikutuksia, mutta ne eivät ole ensisijainen paniikkihäiriön hoito.

      Paniikkihäiriökohtauksissa hankaluutena on, että kohtauksen pelko ruokkii uutta kohtausta. Usein ehkäisyksi riittää, että hoidettavalle uskotellaan, että kohtausta ei tule. Tätä varten ei välttämättä kannata antaa rahaa huuhaahoitajille vaan elämänhallintaa voi opetella ihan itse. Jos itseluottamus on heikko, niin hakeudu ammattilaiselle. Oikea termi on kognitiivinen psykoterapia. Se tarkoittaa, että opetellaan hallitsemaan jännittäviä tilanteita.

    • Dinanna

      Lapseni kärsi paniikkihäiriön tyyppisistä oireista ja lisäksi hänellä oli joitakin pahoja pelon aiheita ilman, että ainakaan tietääksemme mitään pelkoa aiheuttavaa oli sattunut.

      Käytimme häntä homeopaatilla muiden oireiden takia, ja yllätys yllätys, pelot katosivatkin ensimmäisinä!

      • yllätys**

        hyvin harvoin paniikkikohtaukset ovat varsinaisesti aivojen fysiologisia ongelmia.

        Joten tässä sinun tapauksessa homeopaattinen lääke ei ole aiheuttanut mitään muuta lapsessasi kuin placebovaikutuksen, eli lapsesi on uskonut että lääke auttaa käsittelemään ahdistusta ja pelkoja ja vähentämään paniikkokohtausriskiä.

        Lapsi on saanut itsevarmuutta ja samantien ongelmat ovat tipotiessään.

        Hyvä että lapsesi sai avun, mutta homeopaattinen lääke ei ole vaikuttanut millään tavalla aivojen kemialliseen tasapainoon.

        Uskolla on hyvin vahva voima silloin kun käsitellään juuri tuollaisia asioita ja varsinkin kun hoidetaan lapsia.

        Siinä on myös se syy miksi lapsen psykiatrisissa hoidoissa pyritään kaikin tavoin välttämään sitä että lapsi jotenkin lokeroitaisiin, tai sanottaisiin että lapsi ON jotakin.


      • ihmeellistä

        Monet biokemiallisen tason häiriöt tuovat omat erikoislaatuiset ongelmansa myös mielen puolelle. Niinkin yksinkertaisella biokemiallisella parannusmenetelmällä kuin Schüsslerin kudossuoloilla (alun perin 12) oikein hoidettaessa saa havaita, kuinka elimistössä kaikki muuttuu ja samalla myös mielessä. Koska homeopaattisiin lääkeaineisiin on mahdollista reagoida myös rajuin kääntein, hoidossa on aina noudatettava asianmukaista varovaisuutta ja huolellisuutta.

        Homeopatiasta avun saaneet tietävät tarkalleen, miten voimaperäisen hoidon kanssa ollaan tekemisissä. Aivan yhtä hyvin kuin pienet sokerirakeet voivat muutamassa minuutissa poistaa siististi ikävän hammaskiven, ne voivat tehokkaasti saada mielen seesteiseksi biokemialliseen tasapainoon vaikuttamalla.

        Homeopatia ei ole helppo hoitotapa. Se on mielestäni hyvin vaikea ja vaatii suurta kärsivällisyyttä opiskella sitä niin, ettei anna vastoinkäymisten liiaksi viedä. Kun vastustajien taholta niin kovasti painotetaan sokeriraeuskoa, niin joskus valmisteita tutkiessani olisin kovasti toivonut sellaista uskoa, joka olisi kyennyt voittamaan homeopaattisen rakeen murskavaikutuksen. Lääkitsipä asiantuntijan ohjeiden mukaan tai omin päin, kuten monet joka tapauksessa tekevät, homeopatia on syytä ottaa vakavasti.


    • homeopaattien mielestä

      Homeopaattien omassa tieteellisessä lehdessä julkaistun katsauksen tekijät päätyivät siihen, että homeopatian ei ole näytetty auttavan paniikkihäiriöihin. Aiheesta on jonkun verran tutkimusta, mutta ne ovat heikkotasoisia, tulokset ristiriitaisia ja koko tutkimusasetelmaa vaivasi kontrolliryhmien puuttuminen.

      Homeopathy. 2006 Jul;95(3):151-62.
      Pilkington K, Kirkwood G, Rampes H, Fisher P, Richardson J.
      Homeopathy for anxiety and anxiety disorders: a systematic review of the research.

    • välittämättä

      kyllä olen saanut apua,on lyhyt ja yksinkertainen vastaus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5209
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4686
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2986
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1747
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      109
      1735
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1730
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1571
    Aihe