Alasti hierojalla

outoako

Käyn aika säännöllisesti hierojalla ja olen aina riisunut alasti (kokovartalohieronta). En ole sitä pitänyt kummallisena, vaikka hieroja on vastakkaista sukupuolta (mies). Asia tuli puheeksi tuttavani kanssa ja hän kauhisteli sitä. Ei kuulemma koskaan ota alusasuja pois. Onko tämä riisuminen normaalia, vai olenko nyt jotenkin mokannut.

55

21817

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • koskaan

      Mulle on ainakin hierojat ja fysioterapeutit yms. aina erikseen sanoneet mitä kaikkea pitää ottaa pois.

      Normaalisti on saanut jättää pitkätkin housut jalkaan. Pusero vaan pois ja liivin hakaset on irrottanut hoitaja, silloin, kun olen jo maannut vatsallani hoitopöydällä ja siirtänyt liivin liepeitä vähän tieltä pois.
      Hoidon lopussa, kun olen vielä maannut hoitopöydällä vatsallani, niin hoitaja on laittanut ensin liivit kiinni ja sitten vasta olen noussut/kääntynyt.
      Tämä on ollut kaikilla ihan normaali käytäntö, oli hoitaja mies tai nainen.
      Yksi kiropraktikko vaati kerran hoidon ajaksi myös päällyshousut pois, mutta alkkarit (ja sukkahousutkin) sai toki jättää.

      • hierontaa??

        haluasin tietää onko mahdollista Tampereella saada hierontaa ilman pitkiä aikavarauksia.....
        kun joskus extempree lähdemme käymään koti konnuilla niin mieheni valittaa niska hartia seutua olisi kiva jos vaan joku tietäis paikan missä olisi mahdollista nopeaan hierontaan ...joskus se olisi itsellenikin aiheellista ...kiitos


    • ...........

      Hei,

      Kuulut pieneen vähemmistöön, mutta et mitenkään ole mokannut. (Varmasti on olemassa hierojia jotka toivovat että asiakas pitää alushousut jaloissa ja he kyllä asiallisesti sanovat sen.)

    • miesasiakas

      Olen käynyt vakihierojallani (nainen) iät ja ajat, ja aina olen siinä ilman vaatteita. Eikä mitään ylimääräisiä peittoja tarvita. Hän ei niitä tarvitse (on nähnyt jo kaiken moneen kertaan) enkä minä tarvi. Voi olla, että yleensä hieroja luulee, että hierottava tarvii suojaa ja hierottava, että hieroja ei kestä katsella alastonta vartaloa. Tästä asiasta kannattaa keskustella, varsinkin vakituisessa asiakassuhteessa.

      • Anonyymi

        missä hierojalla käyt


    • se on luontevaa

      niin silloin ok :) Toki ei ole välttämätöntä riisua alastomaksi. Pikkareissa (ja liiveissä) useammat asiakkaat tuntevat itsensä levollisemmiksi ja se on tärkeää.

      t: "töissä"

      • tulee oltua

        Hieronassa, kosmetologilla myös.


      • Anonyymi

        Pikkareissa ?
        Miksi nykyään muunnellan kaikki suomenkielen sanat niin kummalliseksi, luulin että se on ainoastaan murrosikäisten touhua, vaan näyttää vanhempikin väki käyttävän näitä ihmeellisiä muunnoksia . Miksi ? Suomen kieli on tärkeä oppia nuorille ,ja moni heistä luulee tosissaan ettei pikkareilla ole mitään muuta nimeä


    • eräs hierovatäti

      Joskus on minullekin sattunut, että asiakas riipaisee kaikki vaatteensa pois.

      Eihän siinä sen kummempaa ajattele, että kuin: ai jaa, no mennään sitten näin tämä juttu.
      Pyyhe peittää kuitenkin kriittisemmät paikat itse hierontatapahtumassa.

      Henk.koht. pidän mieluummin siitä, että ne pikkuhousut olisi jalassa.
      Eipä sitten hierojan tarvitse varoa, että tulee katsahtaneeksi vahingossa "väärään" paikkaan. Ei itsensä, vaan asiakkaan takia, kun ei halua nolostuttaa ketään.

      Mutta rauhoitu, et sinä mitään mokaa ole tehnyt, olet toiminut vain omalla luontevalla tavallasi.

      • Anonyymi

        Katsahtaneeksi ?
        Kyllähän hierojat ovat nähneet kaikenlaisia ihmisiä joten eivät katsahtele vahingossa minnekkään. Tekevät ainoastaan työnsä köaillään jotka ovat heisän työvälineet.
        Niin että enuako että mitään katsahtelua edes ajattelevat,
        Pane ajattelemaan kuinka monella onhieman väärä käsitys tästä ammattiryhmästä ja odotukset sen mukaiset


    • syntynyt ilmeisesti

      jo alushousut jalassaan? Eli hänen tottumuksensa on synnynnäistä.Suurinnosa syntyy kuitenkin alasti,ja se olomuoto on ihanteellinen.Vain kaupan ja olosuhteiden saamat sivuvaikutukset ovat tehneet vaatteista kauppatavaraa,jolloin pienimmätkin vaatekerrat tietävät hintansa.Matalaotsaisuus kerskailee myös vaatteillaan.Vielläkin on löydetty alkukantaisia rotuja,jotka ovat pärjänneet yhdessä aivan hyvin ilman vaatteita.Mutta jos sitä sanotaan sivistykseksi että piiloudutaan vaatteisiin,kehtaamatta muuten näyttäytyä,niin sivistyksensä kullakin.Kannattaisi katsoa samalla,mitä muuta hyvää ihminen sivistyksellään on maapallolla aikaan saannut?

    • minä80

      Itse olen törmännyt hierojiin, jotka fiksusti menevät "pesemään kätensä" siksi aikaa kun riisuudun/pukeudun. Olen ottanut rintsikatkin pois, helpompi olla kun ei kaarituet paina. Selkää vain hierottu niin housut on ollu jalassa.

      • Ei sikailua

        no höh, kyllä oikea hieroja käy OIKEASTI pesemässä kätensä ennen ja jälkeen joka ikisen asiakkaan. Kuvittelitko tosiaan että niillä samoilla rasvakäsillä hierotaan jokainen asiakas. Johan siinä taudit leviäisi niin hierottaviin kuin hierojaankin. Itse olen pannut merkille, että en edes flunssiin sairastu, kun käsihygienia on kohdallaan.


      • Anonyymi

        Joka kerta kun tulee uusi asiakas niin kädetkin pestään hygieenistä syistä eikä siksi että sinä riisut


    • mitä haet

      hieronta tilanteelta: seksiä,erotiikkaa, muuta säpinää elämääsi?

      • Anonyymi

        Jylländska siitä on seksit kaukana kun kipeää niskaa hierotaan


    • Sumatrankuningatar

      Minä olen aina alasti hieronnoissa, kysyn asiasta aina etukäteen oli hieroja sitten mies tai nainen että sopiiko se. Hieronassa on mukava rentoutua ja antaa kehon tuntea kosketus.

    • --

      fysioterapeutille asiakkaan tutkiminen vähissä vaatteissa on helpompaa. Eivät he asiakasta turhaan pyydä riisumaan.

      Fysioterapeutin tehtävä on arvioida asiakkaan liikkumiskykyä ja auttaa asiakasta saamaan itselleen optimaalinen toimintakyky. Liiat vaatteet estävät liikeratojen tarkan analysoinnin. Kun ylimääräiset vaatteet otetaan pois se helpottaa työskentelyä.

      Muistakaa aina, että fysioterapeuttia sekä hierojaa sitoo salassapitovelvollisuus.
      He näkevät asiakkaitaan päivittäin alusvaatteissa.

    • fyjrsjrt

      Olen kuullut siitä huolimatta, että fyssarit ja hierojat puhuvat kylillä asiakkaidensa penisten koosta. Kovasti tuntuu joitain alan toimijoita tämä kiinnostavan.

      Minä olenkin aina näyttänyt juhlakunnossa ja puhetta on piisannut.

    • NonPulse

      Samaa olen minäkin kuullut, ärsyttävintä on se jos joutuu homolle hierottavaksi se on todella kiusallista ja ahdistavaa.

      • Anonyymi

        No voihan nenä , homo i ole sinusta kiinnostunut mitenkään. Ainoastaan omasta partneristaan ja jos ei sellaista ole niin älä mitenkään kuvittele että he haluaisivat heterolta mitään. Ennakkoluulot näyttää olevan valtavat ja istuu lujassa


    • letkujenkka

      No joo. Joku oli käyny Äijä2 vastaanottolla ollut todella tyrmistynyt meiningistä siellä. Suosittelen moisten välttämistä. Sehän saattaa vielä kehuskella kavereilleen nähneensä asiakkaan lerssin.

    • aaasi1

      jos vahingossa pierasee se on noloa

    • Iskiaspotilas

      Olen käynyt Virossa kylpylässä useammalla hierojalla. Hierojalle mentiin kylpytakissa. Jätin alle hyvin pienet housut. Takki heitettiin pois hierojan nähden ja asetuttiin mahalleen hierontapöydälle. Hieroja asetteli peittoja selkään ja veti melkein heti housut jalkoihin. Lopuksi hän kuivasi öljyn pois, veti housut takaisin, peitteli pyyhkeillä ja poistui. Sain jäädä hetkeksi pöydälle ja poistua omaan tahtiin. Kaikki hierojat toimivat samalla tavalla.

    • hierjaa

      alastomuuteenkin silmä tottuu kun päivät sitä näkee.

    • mitäs outoa alastomuudessa on? luonnollinen asia periaatteessa. joillekin ihmisille tullut vain kumma ajatus olla nakuna olis jotenkin outoa. ymmärrän ujouden kyllä, mutta olisi hyvä kysyä hierojalta miten parempi olla hierottavana-alasti vai kalsarit jalassa.
      itselleni aiva sama onko asiakas alasti vai ei, ja aina voi laittaa vaikka pyyhkeen kehon suojaksi.

    • ei mikää kukkahattu

      kyllä hieronta voidaan tehdä pikkarit päällä ja rintsikat alla. normi hieroja käyttää mys pyyhettä osin peittona. ettei sulla ollut takaa.ajatuksia?

    • Kukkulalla

      Olimme mieheni kanssa alkukesästä kylpyläviikonlopulla ja vietimme minun 50-vuotis juhlia. Mieheni oli tilannut jo etukäteen meille hieronnat ja tietenkin mieshierojan. En ole koskaan ennen ollut miespuolisen hierojan käsittelyssä ja tämä tuntui nyt jotenkin oudolta. Olin oikein tätä tarkoitusta varten ostanut uudet hienot tissiliivit, sekä pienet alushousut, Oikein hyvin istuvat ja sellaiset, mistä kaikki näkyy lävitse. Siinä hierojan edessä ollessani, jonkunverran ujostutti, kun en sellaista ollut ennen tehnyt. Kuitenkin homma alkoi hyvin ja sitten, kun olin mahallani, niin hän aukaisi hakaset ja antoi tissien olla vapaana. Kääntyessä selälleni, en edes huomannut, kun olin siinä hänen edessään tissit paljaana ja liivit poissa päältäni. Hän vain jatkoi hieromista ja kuin huomaamatta kysyi, että hieroaisiko myös rintojani? Vastasin vain, että kun jo tässä olen niin siitä vain. Olen kolmen lapsen äiti ja tissini ovat oikein mukiinmenevät ja kolmioni oikein tuuhea pystyssä oleva. Ei kestänyt kauaakaan, kun jo alushousutkin saivat vauhtia ja hierominen jatkui. Hieroja kehui minun paikkojani ja totesi, että ei ole näitä tissejä tarvinnut silikoneilla pilata. Hieronnan lopussa sovimme, että tulen vielä sunnuntaina ennen lähtöäni käymään. Mieheni oli samalla hierojalla ja tämä oli myös kehunut minua miehelleni. Hieroja oli suunnilleen saman ikäinen kuin minä ja siitä hieronnasta nautin täysin. Nyt en enään halua mennäkään, kuin mieshierojalle ja olla aina alasti.

    • iltakäynnillä

      no saitko munaa?

    • Kukkulalla

      Varmasti olisin saanut, mutta annoin sen olla Sunnuntainakin, kun olin paikalla oli hänkin laittanut päällensä vähän väljemmät housut, mutta kyllä niistä hyvin huomasi, että siellä alapäässä oli jotain liikettä housujen sisällä. Hän sai hieroa minua oman mielensä mukaan ja minä nautin tilanteesta kokorahan edestä. Molemmat olimme session jälkeen varmasti tyytyväisiä ja minä puin päälleni hienot alusvaatteeni, vaikka olin joka paikasta aivan märkä ja niin olivat kyllä hänen sormensakin, sillä olivat kuin huomaamattomasti asioineet minun sisälläni sieltä kohdasta. Tissini olivat aivan turvoksissa ja nännit kivikovana. Huoneessamme mieheni sai sitten tehdä sen homman valmiiksi.

      • Anonyymi

        Ainahan ne kylpyläsaä kehuvat kuinka hieno kroppa on, se kuuluu markkinointiin että asiakas tulee takaisin . Raha on elinehto myös hierojalle.
        Niin että sinä näytit uskovan että se oli henkilökohtaista ihailua tämä markkinointi. Itsekkin kehuja saanut mutta kun tunnen kehoni niin sillä kehulla ei ole mitään vaikutusta kuinka paljon kehuvat rahan vuoksi, ainoastaan että asiakas saapuu takaisin toisenkin kerran .
        Jossain oli menty hieman pidemmälle kun mieshieroja oli kehunut ja sai täten vakituisen asiakkaan , että kukahan auttoi ketä


    • Ilmianto

      Ei tuo ole oikeaa hierontaa.Tuollaisesta kannattaa tehdä rikosilmoitus.

    • nautinnollistakin

      On oikein,että Kukkulalla on nauttinut täysin siemauksinhieronnasta. Se on hänen oikeutensa.
      Painukaa hiiteen te Ilmianto "poliisit", jotka vaan sähläätte kateudessanne täällä.
      Minä nautin myös aina hierojalla alasti ollessani ja hierojani hieroo mut aina kokonaan ja on myös tyytyväinen.

      • Anonyymi

        Miste pitäisi olla kateellinen , siitäkös kun jostain syystä olit tyytyväinen sehän on juuri tyytyväisyyden tunne kun sieltä haetaan. Mutta että alkaa kuvittelemaan asioita jota eräät hierojat harrastaa niin pitää muistaa että ae tekee niin kaikkien muidenkin kanssa .


    • Rikollistakin

      On väärin että kukkulalla on ollut tuollaisissa pervon touhuissa mukana.Se ei todellakaan ole hän oikeutensa.

      Hittoon voitte painua te kaikki pervoilija "poliisit",te vaan sähläätte hierojalla ja
      täällä.

      Minä nautin aina hierojalla onneksi pyyhe ympärillä ja hierojani hieroo minut
      asiallisella tavalla kokonaan,kuten kuuluukin ja olen myös tyytyväinen.
      Onneksi ei mitään pervoilua,josta en välitä.

      Mielestäni seksiä ja pervoilua haluavien ei tarvitse käydä hierojalla,koska
      hierojat eivät ole sitä varten,jos seksiä ja pervoilua haluaa niin sitä varten
      kannattaa hommata oma ukko tai akka ja touhuta sen kanssa niitä hommia.

      Enkä ole kateellinen,vaan säälin tuollaisia pervoilija ihmisiä ja ihan turha
      vetää kenenkään herneitä nenäänsä,jos asiasta sanotaan miten se on.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä


    • kunnonhieroja

      Eipä kai kukaan halua vaikuttaa kenekään työtä.Siksipä tulllaan hierojalle,ja riisutaan vaateet pois,silloin ei vaikeuteta hieojan työtä.Ja itseläkin on rennoppi olo ,kun mikään ei purista eikä kiristä.Olen vuosia tehnyt hierojan työtä,ja näin ollen puhun kokemuksesta.Hierotavat eivät ole koskaan kysenalaitaneet alastamuutta.On jotekin turhaa keksiä pyörää uudeleen.Niipä jatkan työtäni ja hieron kuten tähäkin asti asiakas alasti ..

      • Anonyymi

        tossa alempana on se yleisin käytäntö. jos asikas haluu paljastaa hieroja ei yleensä kiellä. näin harvemmin., tarviiko näitä kysymyksiä aina kysellä uudestaan


    • Anonyymi

      Selkää hierottaessa päälihousut jalassa. Paitsi jos hierotaan myös pakarat . Silloin piksut ja sukkahousut jalassa. Hieronnan aikana pyyhe jalkojen peittona, ja ahterinkin

    • Anonyymi

      Aina alasti naishierojalla, kun alkaa seistä niin laittaa vähän pyyhettä päälle, toisinaan ei.

    • Anonyymi

      Mun mielestä se on ihan oma asia miten siellä hierojalla on. Jos tykkää olla alasti niin ok. Hierojat tekee työtään. Olis eri asia jos siitä seurais jotain intiimimpää.

    • Anonyymi

      nehän tunkee alasti aina jotka kuvittelee joitain alfoja olevansa siinä toivossa että pääsis jatkoillle tai misu laittas viestiä perjantai iltana "ikävoin sun isoa"

    • Anonyymi

      Hierontaan vaikka tänään Espoossa, saat itse valita miten pukeudut hierontaan.
      Tiedustelut: [email protected]
      Nimim. Taitavatkädet

      • Anonyymi

        Olen käynyt hieronnassa pukeutuneena boxereihin. Pakaroita ei ole hierottu mutta olen tiedostanut sen että pakarat tarvitsisivat myös käsittelyn. Pitää mennä hierontaan ja pyytää se hieronta myös.


    • Anonyymi

      Alastomuus on aivan luonnollista!
      Alastomuushäpeä on kulttuurin luoma harha!
      Ystäväsi on kulttuurin luoman ansan häpeässä, eikä ymmärrä sitä itse.!
      Selitä hänelle!

      Luonnollisesti naturisti.

      • Anonyymi

        Alastomuus ei ole kaikille niin luonnollinen asia kun sinulle, itse en menis edes saunaqn vastakkaista sukupuolta olevan kanssa.
        Voi olla millainen kasvatuksen on saanut. Jos on ollut estoiset vanhemmat niin lapsestakintulee helposti estoinen . Ei sit
        Ujoudelleen mitään voi .
        Ja pohjoisessa ilmapiirissä ei ole myöskään edellytyksiä kulkea alaata kuten muissa lömpimiaaä maissa voi


    • Anonyymi

      Olen tehnyt vuosisa hierojan työtä .Ja olen myös koulutatunut ,on se kumma kun pitää minusta selvää asiaa veivata.Kädet ja sormmet on hirojan työkalut ja niillä pitää tuntea lihakset,ei siitä mitään tule jos esteenä on vaateet. Öljyllä hierottaissa vaateet sotkeetuvat.Että alasti vaan ja hierottavaksi.Teen myös kotikäyntejä siellä se on asiakaale luonnolisempaa. [email protected]

    • Anonyymi

      osaako joku kertoa, miksi jotkut hierojat hierovat pakarat paljaana jotku alkkareiden tai pyyhkeen läpi jotku eivät ollenkaan, kokovartalo hieronnassa siis

      • Anonyymi

        En osaa sanoa muiden hierojien käytännöstä, mutta itse hieron pakarat aina paljaana ilman bokserita tai pyyhkeit, silloin saa oikean kotaktin lihaksiin mitä käsittelee. Meis hieroja


    • Anonyymi

      en tiedä mutta kun sanoo reidet niin kysytään että etureidetki, mikä tabu se on

    • Anonyymi

      Olen vuosia hieronut ja koulutkin käyty.On se ihme että pitää väitellä selvästä asiasta ,kun hieron öljyillä niin on selvää ettei vaattee ole sotkentumassa,niin hierottava on alasti.Intiimi aluella on pyyhe.Hierojakin tuntee lihakset ja jumikohdat paremmin .Myös hierotavalla on rennopi olo kun mikään ei kiristä eikä purista. Teen hierontoja myös hierottavan kotona.On kunnon hirotapöytä ja muut välineet. PS [email protected]

    • Anonyymi

      Yleensä minulla hierotaan alaselästä -niska-hartia seutua. Joskus pohkeet ja pakarat. Kyllä minulla on pikkuhousut ja sukkahousut jalassa. Niitä voi laskea alemmas tarvittaessa , mutta pyyhe on kuitenkin alavartalon suojana.

    • Anonyymi

      Tavallisesti hienoja sanoo että housut voi jättää ylle, Eestissä oli myös pikkuhousut yllä kun kävi hierojalla

    • Anonyymi

      lopulta hierojat kiinnitä huomiota yksilöön koska näkevät paljasta pintaa joka päivä,

    • Anonyymi

      onko vanhemmat naiset nussituttaneet ihtiään nuorella hierojamiehellä?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe