Alasti hierojalla

outoako

Käyn aika säännöllisesti hierojalla ja olen aina riisunut alasti (kokovartalohieronta). En ole sitä pitänyt kummallisena, vaikka hieroja on vastakkaista sukupuolta (mies). Asia tuli puheeksi tuttavani kanssa ja hän kauhisteli sitä. Ei kuulemma koskaan ota alusasuja pois. Onko tämä riisuminen normaalia, vai olenko nyt jotenkin mokannut.

34

12275

Vastaukset

 • Mulle on ainakin hierojat ja fysioterapeutit yms. aina erikseen sanoneet mitä kaikkea pitää ottaa pois.

  Normaalisti on saanut jättää pitkätkin housut jalkaan. Pusero vaan pois ja liivin hakaset on irrottanut hoitaja, silloin, kun olen jo maannut vatsallani hoitopöydällä ja siirtänyt liivin liepeitä vähän tieltä pois.
  Hoidon lopussa, kun olen vielä maannut hoitopöydällä vatsallani, niin hoitaja on laittanut ensin liivit kiinni ja sitten vasta olen noussut/kääntynyt.
  Tämä on ollut kaikilla ihan normaali käytäntö, oli hoitaja mies tai nainen.
  Yksi kiropraktikko vaati kerran hoidon ajaksi myös päällyshousut pois, mutta alkkarit (ja sukkahousutkin) sai toki jättää.

  • haluasin tietää onko mahdollista Tampereella saada hierontaa ilman pitkiä aikavarauksia.....
   kun joskus extempree lähdemme käymään koti konnuilla niin mieheni valittaa niska hartia seutua olisi kiva jos vaan joku tietäis paikan missä olisi mahdollista nopeaan hierontaan ...joskus se olisi itsellenikin aiheellista ...kiitos


 • Hei,

  Kuulut pieneen vähemmistöön, mutta et mitenkään ole mokannut. (Varmasti on olemassa hierojia jotka toivovat että asiakas pitää alushousut jaloissa ja he kyllä asiallisesti sanovat sen.)

 • Olen käynyt vakihierojallani (nainen) iät ja ajat, ja aina olen siinä ilman vaatteita. Eikä mitään ylimääräisiä peittoja tarvita. Hän ei niitä tarvitse (on nähnyt jo kaiken moneen kertaan) enkä minä tarvi. Voi olla, että yleensä hieroja luulee, että hierottava tarvii suojaa ja hierottava, että hieroja ei kestä katsella alastonta vartaloa. Tästä asiasta kannattaa keskustella, varsinkin vakituisessa asiakassuhteessa.

 • niin silloin ok :) Toki ei ole välttämätöntä riisua alastomaksi. Pikkareissa (ja liiveissä) useammat asiakkaat tuntevat itsensä levollisemmiksi ja se on tärkeää.

  t: "töissä"

  • Hieronassa, kosmetologilla myös.


 • Joskus on minullekin sattunut, että asiakas riipaisee kaikki vaatteensa pois.

  Eihän siinä sen kummempaa ajattele, että kuin: ai jaa, no mennään sitten näin tämä juttu.
  Pyyhe peittää kuitenkin kriittisemmät paikat itse hierontatapahtumassa.

  Henk.koht. pidän mieluummin siitä, että ne pikkuhousut olisi jalassa.
  Eipä sitten hierojan tarvitse varoa, että tulee katsahtaneeksi vahingossa "väärään" paikkaan. Ei itsensä, vaan asiakkaan takia, kun ei halua nolostuttaa ketään.

  Mutta rauhoitu, et sinä mitään mokaa ole tehnyt, olet toiminut vain omalla luontevalla tavallasi.

 • jo alushousut jalassaan? Eli hänen tottumuksensa on synnynnäistä.Suurinnosa syntyy kuitenkin alasti,ja se olomuoto on ihanteellinen.Vain kaupan ja olosuhteiden saamat sivuvaikutukset ovat tehneet vaatteista kauppatavaraa,jolloin pienimmätkin vaatekerrat tietävät hintansa.Matalaotsaisuus kerskailee myös vaatteillaan.Vielläkin on löydetty alkukantaisia rotuja,jotka ovat pärjänneet yhdessä aivan hyvin ilman vaatteita.Mutta jos sitä sanotaan sivistykseksi että piiloudutaan vaatteisiin,kehtaamatta muuten näyttäytyä,niin sivistyksensä kullakin.Kannattaisi katsoa samalla,mitä muuta hyvää ihminen sivistyksellään on maapallolla aikaan saannut?

 • Itse olen törmännyt hierojiin, jotka fiksusti menevät "pesemään kätensä" siksi aikaa kun riisuudun/pukeudun. Olen ottanut rintsikatkin pois, helpompi olla kun ei kaarituet paina. Selkää vain hierottu niin housut on ollu jalassa.

  • no höh, kyllä oikea hieroja käy OIKEASTI pesemässä kätensä ennen ja jälkeen joka ikisen asiakkaan. Kuvittelitko tosiaan että niillä samoilla rasvakäsillä hierotaan jokainen asiakas. Johan siinä taudit leviäisi niin hierottaviin kuin hierojaankin. Itse olen pannut merkille, että en edes flunssiin sairastu, kun käsihygienia on kohdallaan.


 • hieronta tilanteelta: seksiä,erotiikkaa, muuta säpinää elämääsi?

 • Minä olen aina alasti hieronnoissa, kysyn asiasta aina etukäteen oli hieroja sitten mies tai nainen että sopiiko se. Hieronassa on mukava rentoutua ja antaa kehon tuntea kosketus.

 • fysioterapeutille asiakkaan tutkiminen vähissä vaatteissa on helpompaa. Eivät he asiakasta turhaan pyydä riisumaan.

  Fysioterapeutin tehtävä on arvioida asiakkaan liikkumiskykyä ja auttaa asiakasta saamaan itselleen optimaalinen toimintakyky. Liiat vaatteet estävät liikeratojen tarkan analysoinnin. Kun ylimääräiset vaatteet otetaan pois se helpottaa työskentelyä.

  Muistakaa aina, että fysioterapeuttia sekä hierojaa sitoo salassapitovelvollisuus.
  He näkevät asiakkaitaan päivittäin alusvaatteissa.

 • Olen kuullut siitä huolimatta, että fyssarit ja hierojat puhuvat kylillä asiakkaidensa penisten koosta. Kovasti tuntuu joitain alan toimijoita tämä kiinnostavan.

  Minä olenkin aina näyttänyt juhlakunnossa ja puhetta on piisannut.

 • Samaa olen minäkin kuullut, ärsyttävintä on se jos joutuu homolle hierottavaksi se on todella kiusallista ja ahdistavaa.

 • No joo. Joku oli käyny Äijä2 vastaanottolla ollut todella tyrmistynyt meiningistä siellä. Suosittelen moisten välttämistä. Sehän saattaa vielä kehuskella kavereilleen nähneensä asiakkaan lerssin.

 • jos vahingossa pierasee se on noloa

 • Olen käynyt Virossa kylpylässä useammalla hierojalla. Hierojalle mentiin kylpytakissa. Jätin alle hyvin pienet housut. Takki heitettiin pois hierojan nähden ja asetuttiin mahalleen hierontapöydälle. Hieroja asetteli peittoja selkään ja veti melkein heti housut jalkoihin. Lopuksi hän kuivasi öljyn pois, veti housut takaisin, peitteli pyyhkeillä ja poistui. Sain jäädä hetkeksi pöydälle ja poistua omaan tahtiin. Kaikki hierojat toimivat samalla tavalla.

 • alastomuuteenkin silmä tottuu kun päivät sitä näkee.

 • mitäs outoa alastomuudessa on? luonnollinen asia periaatteessa. joillekin ihmisille tullut vain kumma ajatus olla nakuna olis jotenkin outoa. ymmärrän ujouden kyllä, mutta olisi hyvä kysyä hierojalta miten parempi olla hierottavana-alasti vai kalsarit jalassa.
  itselleni aiva sama onko asiakas alasti vai ei, ja aina voi laittaa vaikka pyyhkeen kehon suojaksi.

 • kyllä hieronta voidaan tehdä pikkarit päällä ja rintsikat alla. normi hieroja käyttää mys pyyhettä osin peittona. ettei sulla ollut takaa.ajatuksia?

 • Olimme mieheni kanssa alkukesästä kylpyläviikonlopulla ja vietimme minun 50-vuotis juhlia. Mieheni oli tilannut jo etukäteen meille hieronnat ja tietenkin mieshierojan. En ole koskaan ennen ollut miespuolisen hierojan käsittelyssä ja tämä tuntui nyt jotenkin oudolta. Olin oikein tätä tarkoitusta varten ostanut uudet hienot tissiliivit, sekä pienet alushousut, Oikein hyvin istuvat ja sellaiset, mistä kaikki näkyy lävitse. Siinä hierojan edessä ollessani, jonkunverran ujostutti, kun en sellaista ollut ennen tehnyt. Kuitenkin homma alkoi hyvin ja sitten, kun olin mahallani, niin hän aukaisi hakaset ja antoi tissien olla vapaana. Kääntyessä selälleni, en edes huomannut, kun olin siinä hänen edessään tissit paljaana ja liivit poissa päältäni. Hän vain jatkoi hieromista ja kuin huomaamatta kysyi, että hieroaisiko myös rintojani? Vastasin vain, että kun jo tässä olen niin siitä vain. Olen kolmen lapsen äiti ja tissini ovat oikein mukiinmenevät ja kolmioni oikein tuuhea pystyssä oleva. Ei kestänyt kauaakaan, kun jo alushousutkin saivat vauhtia ja hierominen jatkui. Hieroja kehui minun paikkojani ja totesi, että ei ole näitä tissejä tarvinnut silikoneilla pilata. Hieronnan lopussa sovimme, että tulen vielä sunnuntaina ennen lähtöäni käymään. Mieheni oli samalla hierojalla ja tämä oli myös kehunut minua miehelleni. Hieroja oli suunnilleen saman ikäinen kuin minä ja siitä hieronnasta nautin täysin. Nyt en enään halua mennäkään, kuin mieshierojalle ja olla aina alasti.

 • no saitko munaa?

 • Varmasti olisin saanut, mutta annoin sen olla Sunnuntainakin, kun olin paikalla oli hänkin laittanut päällensä vähän väljemmät housut, mutta kyllä niistä hyvin huomasi, että siellä alapäässä oli jotain liikettä housujen sisällä. Hän sai hieroa minua oman mielensä mukaan ja minä nautin tilanteesta kokorahan edestä. Molemmat olimme session jälkeen varmasti tyytyväisiä ja minä puin päälleni hienot alusvaatteeni, vaikka olin joka paikasta aivan märkä ja niin olivat kyllä hänen sormensakin, sillä olivat kuin huomaamattomasti asioineet minun sisälläni sieltä kohdasta. Tissini olivat aivan turvoksissa ja nännit kivikovana. Huoneessamme mieheni sai sitten tehdä sen homman valmiiksi.

 • Ei tuo ole oikeaa hierontaa.Tuollaisesta kannattaa tehdä rikosilmoitus.

 • On oikein,että Kukkulalla on nauttinut täysin siemauksinhieronnasta. Se on hänen oikeutensa.
  Painukaa hiiteen te Ilmianto "poliisit", jotka vaan sähläätte kateudessanne täällä.
  Minä nautin myös aina hierojalla alasti ollessani ja hierojani hieroo mut aina kokonaan ja on myös tyytyväinen.

 • On väärin että kukkulalla on ollut tuollaisissa pervon touhuissa mukana.Se ei todellakaan ole hän oikeutensa.

  Hittoon voitte painua te kaikki pervoilija "poliisit",te vaan sähläätte hierojalla ja
  täällä.

  Minä nautin aina hierojalla onneksi pyyhe ympärillä ja hierojani hieroo minut
  asiallisella tavalla kokonaan,kuten kuuluukin ja olen myös tyytyväinen.
  Onneksi ei mitään pervoilua,josta en välitä.

  Mielestäni seksiä ja pervoilua haluavien ei tarvitse käydä hierojalla,koska
  hierojat eivät ole sitä varten,jos seksiä ja pervoilua haluaa niin sitä varten
  kannattaa hommata oma ukko tai akka ja touhuta sen kanssa niitä hommia.

  Enkä ole kateellinen,vaan säälin tuollaisia pervoilija ihmisiä ja ihan turha
  vetää kenenkään herneitä nenäänsä,jos asiasta sanotaan miten se on.

 • Eipä kai kukaan halua vaikuttaa kenekään työtä.Siksipä tulllaan hierojalle,ja riisutaan vaateet pois,silloin ei vaikeuteta hieojan työtä.Ja itseläkin on rennoppi olo ,kun mikään ei purista eikä kiristä.Olen vuosia tehnyt hierojan työtä,ja näin ollen puhun kokemuksesta.Hierotavat eivät ole koskaan kysenalaitaneet alastamuutta.On jotekin turhaa keksiä pyörää uudeleen.Niipä jatkan työtäni ja hieron kuten tähäkin asti asiakas alasti ..

  • tossa alempana on se yleisin käytäntö. jos asikas haluu paljastaa hieroja ei yleensä kiellä. näin harvemmin., tarviiko näitä kysymyksiä aina kysellä uudestaan


 • Selkää hierottaessa päälihousut jalassa. Paitsi jos hierotaan myös pakarat . Silloin piksut ja sukkahousut jalassa. Hieronnan aikana pyyhe jalkojen peittona, ja ahterinkin

 • Aina alasti naishierojalla, kun alkaa seistä niin laittaa vähän pyyhettä päälle, toisinaan ei.

 • Mun mielestä se on ihan oma asia miten siellä hierojalla on. Jos tykkää olla alasti niin ok. Hierojat tekee työtään. Olis eri asia jos siitä seurais jotain intiimimpää.

 • nehän tunkee alasti aina jotka kuvittelee joitain alfoja olevansa siinä toivossa että pääsis jatkoillle tai misu laittas viestiä perjantai iltana "ikävoin sun isoa"

 • Hierontaan vaikka tänään Espoossa, saat itse valita miten pukeudut hierontaan.
  Tiedustelut: apu@jippii.fi
  Nimim. Taitavatkädet

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.