vaakamies masensi mieleni

skopun

Kolme vuotta sitten tapasin lähistöllä asuvan vaakamiehen. kerran tavatessamme katsoimme toisiimme piiiiitkään ja siitä alkoi tää kyttäily. Mies alkoi ilmaantua samoihin kauppoihin, postiin ym aina yht'aikaa. Teki itsestään kiinnostavan ja minä hupsu menin ihastumaan.
Olin ollut varma tunteista ja yhteydestä joka meillä oli pysynyt flirttitasolla melkein vuoden. Yhtäkkiä kiinnostus loppui hänen osaltaan. Olin laihduttanut, pidin huolta ulkonäöstäni ym. Hän ei vaan enää kertakaikkiaan edes katsonut kunnolla päinkään.
Mies teki näitä hänelle ominaisia erakoitumisia jolloin ei näyttäytynyt kenellekään ja jos tuon näkikin, hän oli kiireinen ja kiukkuisen oloinen.
Ketään toista hänellä ei ollut, eikä ole vieläkään. Ilmeisesti ostaa rakkautta silloin tällöin. Yksi tuttu sanoi, että hän on kaikille tutuilleen tuollainen mököttäjä kun on "kiukuttelupäivät" ja että tuo mies masentuu n. kerran vuodessa. Ilmeisesti kesällä...

Haluaisin auttaa häntä ja olla olkapäänä kun sellainen tarve on. Mutta ilmeisesti hän haluaa silloin olla yksin.
Nyt olen pari vuotta yrittänyt unohtaa miehen. Mutta joka kerta kun näen hänet, palaan takaisin siihen mitä oli. Hymyjä, flirttiä, selvää mielenkiintoa. Tulen surulliseksi kaikkea tuota ajatellessani. Mitään syytä en keksi miksi tuo hänen kiinnostus lopahti.
En aikoinaan uskaltanut olla liian tyrkyllä, sillä pelkäsin hänen pelästyvän sellaista käytöstä. Nyt harmittaa miksen ollut oma itseni ja tehnyt asiaa selväksi. Mietin tätä varmaan vielä vuosienkin päästä. Ikää meillä molemmilla on jo -40v, joten mikään teinijuttu ei ollut kyseessä. Tässä jutussa jäi nyt mielestäni joku kesken ennen kuin edes alkoi kunnolla. Skorpparina menen normaalisti eteenpäin enkä jää tuollaisia ukkoja edes miettimään, mutta tämä mies teki jonkin ihme vaikutuksen kun on päivittäin mielessäni. ketään muuta en edes katso sillä silmällä, tunnen pettäväni tuon vaakamiehen muuten.

9

1868

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      Mikset jo alussa kysynyt kahville tms. Miksi jäit odottamaan. Olisi selvinnyt joskus sekin aikanaan kiinnostaako mahdollisesti vai ei ja onko varattu vai vapaa. Nytkin voisi kysyä kahville, mutta vastauksesta ei voi kukaan tietää... kiukkupäivien pahimpana ajankohtana ei ehkä kannata eikä maanantaina. Olisiko loppuviikko helpompaa esim. ke tai to?

      Jos ei mitään tapahdu niin ei kai loputtomiin jaksa flirtata. Mitä se sellainen peli on=) Ja yli 40 jos olette. Mies ehkä luuli ettei kiinnostaa kun flirtataan vaan eikä mitään tapahdu ja aikaa kuluu.

      No nyt sitten houkuttelemaan mies poloa... tai sitten muuta ? Mistä tiedät oliko vapaa vai varattu aikanaan.

      Toimit miten oikeaksi näit ei siinä mitään. Hyvä. Aina voi yrittää saada uuden yhteyden ja mielummin puhumallakin -ihan normaalisti, miehille ei mikään ole selvää paitsi selkeä. Eihän sitä aina liikoja uskalla miehiltä odottaa, mutta voi yrittää tai olle yritämättä

      Ehkä olen väärässä tai oikeassa, mutta mielipiteeni oli tässä

      • skopun

        Pyysin kahville ja tää meni ihan hiljaiseksi. Liekö puntaroinut mitä voisi tapahtua. Kunnon vastausta en muuten tuohon saanut =)
        Mies se oli joka ei tehnyt liikettäkään mihinkään suuntaan. Minä olisin toki vaikka kädestä pitäen taluttanut peräkamariin asti, mutta päätin edetä sivistyneesti ja hiljakseen ettei mies pelästyisi.
        Nyt kun tilanne jäi auki ja skorppari sai ikään kuin pakit, suunnittelen miten saisin tuon niin koukkuun ettei koskaan voisi minua unohtaa. Tää on kyllä eka mies joka ei ole syöttiini tarttunut siinä mielessä että ei pääse muka irti. Onko se sitten tämä asia joka tekee miehestä mielenkiintoisen, sillä oikeasti en tuollaista kitisijää edes haluaisi elämääni.


    • nautiskelija

      "Elä laakase, naatitaan!" Tuo on tuttu lause kuopiolaisesta jalkapallosta. Tuttu se on myös vaakojen käyttäytymisestä viime aikoina. Heillä on ollut melkoista sähläämistä ja se meno jatkuu edelleenkin. Keväällä hajotettiin entinen ja nyt etsitään uutta oikein epätoivoisesti. Vaaka hamuaa loputtamasti aina vain parempaa usein kuitenkaan siinä onnistumatta. Moni hyvä tilaisuus menee sivu suun.

    • vaakaa

      Olet ilmiselvästi joutunut narsistin kohteeksi. Ellet käänny se tekee sinusta uhrin. Vaaoissa on paljon narsisteja. Niitä on aina varottava niiden kelmeän ulkokuoren vuoksi. Olen tavannut vain itsekkäuitä, itselleen omistauneita vaakoja. Se on paskamaista, sillä toisaalta niissä on paljon hyvääkin.

      • skopun

        Ei ole ollu mitään seurustelusuhteita vuosiin. Tää on varmaa tietoa.
        Mua vaan vaivaa, että mitä se kaikki oli ja miksi tuosta ei pääse yli??
        Sen mitä olen oppinut tätä miestä tuntemaan, niin on sellainen "kaikkea kaunista ihaileva, hiukan erakko, kitisijä ja hiukan vainoharhainenkin. Eli todennäköisesti todella rasittava tyyppi, mutta jonkin vaikutuksen se minuun ilmeisesti teki =(


    • Vaagen, vaagen

      Minulle on käynyt vastaava juttu ja tosiaan kukaan muu merkki ei ole koskaan ennen tehnyt samanlaista vaikutusta.
      Vaakamies näköjään hallitsee naisia tai sitten se on pahuksen narsisti.Paha narsisti...

      Vetää jalat alta, häviää, ilmestyy uudestaan ja sama juttu toistuu :( ikävää mutta on vaan pakko jatkaa ja yrittää taistella eteenpäin.

      Pahuksen vaakamies minkä teit ! :)

      • Rapu

        Älä ikinä koske vaakamieheen,he osaavat vain särkeä sydämen.
        Antavat ymmärtää olevansa kiinnostuneita ,sitten yllättäin ei olekkaan enään mitää, eikä koskaan ole hänen mukaansa ollutkaan.


      • JaVaaka
        Rapu kirjoitti:

        Älä ikinä koske vaakamieheen,he osaavat vain särkeä sydämen.
        Antavat ymmärtää olevansa kiinnostuneita ,sitten yllättäin ei olekkaan enään mitää, eikä koskaan ole hänen mukaansa ollutkaan.

        Vähän tähän tyyliin, miesvaaka liuhottelee tiehensä eikä kuulu eikä näykään, ja sitten taas ilmestyy kun itseänsä huvittaa. Yksi kokemus liuhottelijasta, lyhyt sellainen.


      • marina87
        Rapu kirjoitti:

        Älä ikinä koske vaakamieheen,he osaavat vain särkeä sydämen.
        Antavat ymmärtää olevansa kiinnostuneita ,sitten yllättäin ei olekkaan enään mitää, eikä koskaan ole hänen mukaansa ollutkaan.

        "Älä ikinä koske vaakamieheen,he osaavat vain särkeä sydämen.
        Antavat ymmärtää olevansa kiinnostuneita ,sitten yllättäin ei olekkaan enään mitää, eikä koskaan ole hänen mukaansa ollutkaan."


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5275
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3287
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1415
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe