Ohjeita Riian yöelämään

Asuja

Riian yöelämä on parhaimmillaan viihdyttävää ja sykkivää. Mutta valitettavasti myös vaaroja täynnä. Koko latvialainen yhteiskunta tuntuu perustuvan kusetukseen, ainakin turismin kohdalla.

Yritin listailla pari seikkaa, mitä kannattaa pitää mielessä yöelämän koukeroissa liikkuessa.

1. Liikkukaa aina porukassa, ja pitäkää huolta. Turhan usein kuulee juttua, jolloin yksi ryhmäläisitä on lähtenyt sooloilemaan ja palaa hotellille silmä ummessa tai ainakin rahattomana.

2. Välttäkää tissibaareja. Pahimpia huijauspaikkoja. Erityisesti ne paikat, jolla on sisäänheittäjiä. Sisäänheittäjät lupaavat vaikka kuun taivaalta, mutta oven sisäpuolella totuus on toinen.

3. Käykää paikoissa, jossa paikallisetkin käyvät, silloin kusetetuksi joutuminen on epätodennäköisempää. Osa ravintoloista, esim . Coyoter Fly päästää sisään vain latvialaisia, kts. kohta 4.

4. Latviassa miehen mennessä ravintolassa juttelemaan naiselle, tämä tulkitaan vain ja ainoastaan pillun vonkaukseksi. Ja näitä turistivonkaajia on kuulemma ihan tarpeeksi. Suosittelen bongaamaan muita turisteja ja iskemään heitä. Mikäli paikallinen nainen tulee juttelemaan kanssasi, ole äärimmäisen varovainen. Muna ei välttämättä ole hänen tarkoitusperä.

5. Maksa aina käteisellä, kaikki ovat lukeneet juttuja ylilaskutuksista ja korttien kopioinnista. Kanna mukanasi vain tarvitsemasi määrä rahaa.

6. Drinkkeihin kaadetaan vodkaa suomalaisiin ravintola-annoksiin nähden kolminkertaisia määriä. Varo humaltumasta liikaa !

7. Älä yritä neuvotella portsarien kanssa, mikäli he pyytävät sinua poistumaan. Nyrkinantokynnys on yllättävän matalalla.

8. Käykää vessassa porukalla. Naisillehan tämä on ihan luonnollista.

9. Venäläisten hallussa olevia ravntoloita kannattaa välttää loppuun saakka. Mafian hallussa.

10. Pitäkää hauskaa. Suurin osa paikallisista on täysin rehellistä väkeä. Valitettavasti paha kello kuuluu kauas.

Muita neuvoja saa antaa.

2

1854

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neuvoista

      lienee juuri tuo,että varo humaltumasta liikaa,sillä silloin saattaa itse jättää lompakkonsa mihin sattuu yms.Drinkkien hinta ja vahvuus on tosiaan sitä luokkaa,että kun hauskaa on ei huomaakaan kuinka kännissä sitä loppujen lopuksi on.Minullekin kävi niin etten muistanut aamulla miten hotellille tulin,mutta onneksi vaimo muisti enkä ollut möhlöillyt mitään yhden kaljalasin kaadon lisäksi.Viimeisen ravintolan laskun olimme maksaneet minun luottokortilla,jolloin olin vielä osannut näppäillä oman tunnuslukunikin oikein.Katselin ensimmäiseksi herättyäni,että kaikki on tallella.Korttiani ei myöskään ollut ylilaskutettu.Mutta tosiaan.Riski on suuri,että muisti pätkii noilla reissuilla.

    • Kertoo

      vaikkapa tämä uutisointi jonka mukaan pelkästään suomalaisilta turisteilta on väkivallalla uhkailemalla tai muuten huijaamalla kusetettu jo yli 100 000 euroa.

      http://www.baltictimes.com/news/articles/21110/

      Ei siis ehkä kannata käyttää sitä luottokorttia siellä tai lähteä näiden naispuolisten "sisäänheittäjien" mukaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3729
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2327
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2039
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1924
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      402
      1350
    6. 79
      1221
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      136
      1118
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1040
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1000
    Aihe