Onko antikristus/peto ihminen?

Omen

Jos oletettaisiin että ennustukset antikristuksessta olisivat täyttä totta, niin...

Onko antikristus siis tavallinen kuolevainen ihminen vai onko se/hän jonkinlainen yliluonnollinen olento tai demoni joka on ottanut ihmisen muodon?

Voisiko kuka tahansa meistä tavallisista pulliaisista olla ns. antikristus/peto?

9

847

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • angel of death (f)

   se on demoni ihmisen hahmossa, koska tavallinen "pulliainen" ei voi mitenkään pystyä siihen mitä antikristus tekee...

   • normityyppiseon

    Ehei. Tekniikan ihmeiden maailmaa tarvitaan vain. Se riittää.


  • Piru

   Kyllä vain. Ihminen itse on oikea PIRU ja PASKPAPÄÄ!!!!!!!

   Jonkin asteen saatana löytyy taatusti meistä jokaisesta...eihän kukaan ole täydellinen. Muuten me oltaisiin enkeleitä...

  • Typhon

   Jos ennustukset olisivat täyttä totta, olettaisin antikristuksen ottavan mahdollisimman kunniaa ja pelkoa herättävän ulkomuodon. Tarkoittaako se sitten petoa tai jonkinlaista demonia, en tiedä enkä osaa sanoa.

   Filosofisemalle linjalle mennään tosin siinä, kuka voisi olla antikristus/peto. Minusta maailmamme sellaisena kuin se on, muodostaa kiistämätöntä pahuutta. Jokainen on itsessään Saatana kulttuuriin, uskontoon tai rotuun katsomatta.

   Median aloittamaan huhuun Saatanan riivaamista ihmisistä on vain sanonta arkikielessä mahdollisimman kusipäisistä ihmisistä ja siitä se on kehittynyt uskomukseksi.

  • Tarinoiden halveksia!

   Antikristus voit olla sinäkin, mutta ei sinun "paha" tarvitse olla. Jeesus oli myös joidenkin ihmisten mielestä "paha". Hän villitsi kansaa ja sai heidät kulkemaan kuin zombit perässään ja sitten vielä riehui kirkossa.

   Satanismiin perus suuntaus on mielestäni valtaa kohti. Antikristus siis hallitsisi valtavaa aluetta yhteisönsä kanssa. Minusta Antikristus on jokaisessa meissä, jokainen meistä haluaa pitää ratista kinni ja ohjata siten itseään ja muita kyydissä olevia. Mitä isompi joukkoe sitä isompi antikristus.

   Anti-"Jeppe-teot" perustuivat kostoon murhaajien ja typerysten murskaamiseen. Oikeutta siis. Antikristus voisi olla joukko lakimiehiä.

  • Tyhjyys

   Antikristus ja hänestä alkava aikakausi tekee tyhjäksi Jeesuksen vallan, joten kristinuskon näkökulmasta hän on toki 'paha'. Kristityt kieltävät hänet samoin kuin juutalaiset kielsivät Jeesuksen oman aikansa lopussa.

   Jos 'tavallisella pulliaisella' tarkoitat hengetöntä ja alistuvaa ihmisraatoa joiden seasta itsetietoisia yksilöitä saa nykyään hakea, niin - ei. Antikristus on henkisiltä lahjoiltaan kehittyneempi kuin yksikään häntä ennen elänyt, mutta kuitenkin ruumiltaan kuolevainen. Keinoja joilla hän vahvistaa valtansa on turha arvailla, mutta ainakin perinteinen henkilökultti tuntuisi kovin elähtäneeltä tässä ajassa. Hän kykenee kyllä löytämään aseman josta ohjailla näennäisiä vallanpitäjiä ja siten ihmismassojen käyttäytymistä.

   Voit sitten itseksesi oletella kuinka varmaa tietoa tuo oli ja uskonko esimerkiksi minä omiin sanomisiini.

  • HavaintoVirhe

   Ei, en käyttäisi sitä sanaa kenestäkään, tehtiinpä havainto millä tahansa aisteilla. Mieli loi ja heijasti vain omat pelkonsa ja näkee ne ulkopuolellaan. Yrittäessään päästä syyllisyydestä eroon, ihmismieli keksi syyttämisen ja syyllistämisen.

   Mutta onko maailma ulkopuolella? Sitä on hyvä lähteä miettimään, vai onko se oman mielen tunkkaisuus poksahtanut näkyväksi. Ja miksei joku toinen aisti ja koe tapahtumia ja kokemuksia samalla tavalla? Miksei se toinen näytä kärsivän samalla tavalla?

   Olisiko syytä kääntää katse sisäänpäin ja etsiä vastauksia sieltä? Tehdä vähän sisäistä suursiivousta ja muuttaa käsityksiä muista ja samalla itsestä? Kun yksi sormi osoittaa syyttävästi toista, 3 sormea osoittaa itseen päin. Joka kerta, kun tekee tuomiota toisesta, näkee myös itsensä sellaisena. Voiko ihminen enää olla onneton, kun muuttaa mielensä muista?

  • Anonyymi

   No kyllä on, mutta se aika meni jo :-o Antikristuksia eli sieluttomia ja tuon vittu ROOLIN haluavia oli vittu satoja saatana...

  • Anonyymi

   Se sai Jeesus Kristus Nasaretilaiselta TURPAAN ja ihan lähihistoriassa....

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   202
   4120
  2. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   160
   2447
  3. Kirja: Martina Aitolehti näki narkomaani-siskonsa piikitetyn käsivarren: "Sillä hetkellä tajusin..."

   Hyvinvointiyrittäjä ja triatlonisti Martina Aitolehti avautuu rehellisesti mm. pikkusiskonsa-Steffin huumehöyryisestä elämästä uudessa elämäkertakirja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   28
   1766
  4. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   128
   1352
  5. Törkeä ryöstö Hyrynsalmella

   Törkeä ryöstö Hyrynsalmella – miehet tunkeutuivat aamuyöllä taloon, otsikoivat lehdet. Kenen sakkija ovat tunkeutujat olleet ja missä??
   Hyrynsalmi
   40
   1188
  6. Martinan vastenmielinen menneisyys

   Martinan kirjasta julkaistujen otteiden perusteella hän on vastenmielinen sarjapettäjä ja epävakaa persoona. Kukaan normaali ihminen ei huuda kuutta t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   1002
  7. Joko kadonnut?

   Onko löytynyt jo?
   Hyrynsalmi
   6
   864
  8. Miksi Martina puhuu kirjassaan

   …muunneltua totuutta. Hän ei ole ollut apuvalmentajana hevostallilla nuoruudessaan. Hän on ollut ihan tavallinen tallityttö muiden tallityttöjen jouko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   827
  9. Käynköhän mä vielä siellä

   lähiaikoina.. 🤔 Jaa-a, siinäpä mietittävää meille molemmille.
   Tunteet
   64
   773
  10. Kiinasta taas uusi virus maailman iloksi

   Kiinassa on tunnistettu uusi Langya henipavirus (LayV), johon on sairastunut jo kymmeniä ihmisiä. Tutkijoiden mukaan virus on todennäköisesti tarttun
   Maailman menoa
   34
   766
  Aihe