Onko antikristus/peto ihminen?

Omen

Jos oletettaisiin että ennustukset antikristuksessta olisivat täyttä totta, niin...

Onko antikristus siis tavallinen kuolevainen ihminen vai onko se/hän jonkinlainen yliluonnollinen olento tai demoni joka on ottanut ihmisen muodon?

Voisiko kuka tahansa meistä tavallisista pulliaisista olla ns. antikristus/peto?

9

687

  Vastaukset

  • se on demoni ihmisen hahmossa, koska tavallinen "pulliainen" ei voi mitenkään pystyä siihen mitä antikristus tekee...

   • Ehei. Tekniikan ihmeiden maailmaa tarvitaan vain. Se riittää.


  • Kyllä vain. Ihminen itse on oikea PIRU ja PASKPAPÄÄ!!!!!!!

   Jonkin asteen saatana löytyy taatusti meistä jokaisesta...eihän kukaan ole täydellinen. Muuten me oltaisiin enkeleitä...

  • Jos ennustukset olisivat täyttä totta, olettaisin antikristuksen ottavan mahdollisimman kunniaa ja pelkoa herättävän ulkomuodon. Tarkoittaako se sitten petoa tai jonkinlaista demonia, en tiedä enkä osaa sanoa.

   Filosofisemalle linjalle mennään tosin siinä, kuka voisi olla antikristus/peto. Minusta maailmamme sellaisena kuin se on, muodostaa kiistämätöntä pahuutta. Jokainen on itsessään Saatana kulttuuriin, uskontoon tai rotuun katsomatta.

   Median aloittamaan huhuun Saatanan riivaamista ihmisistä on vain sanonta arkikielessä mahdollisimman kusipäisistä ihmisistä ja siitä se on kehittynyt uskomukseksi.

  • Antikristus voit olla sinäkin, mutta ei sinun "paha" tarvitse olla. Jeesus oli myös joidenkin ihmisten mielestä "paha". Hän villitsi kansaa ja sai heidät kulkemaan kuin zombit perässään ja sitten vielä riehui kirkossa.

   Satanismiin perus suuntaus on mielestäni valtaa kohti. Antikristus siis hallitsisi valtavaa aluetta yhteisönsä kanssa. Minusta Antikristus on jokaisessa meissä, jokainen meistä haluaa pitää ratista kinni ja ohjata siten itseään ja muita kyydissä olevia. Mitä isompi joukkoe sitä isompi antikristus.

   Anti-"Jeppe-teot" perustuivat kostoon murhaajien ja typerysten murskaamiseen. Oikeutta siis. Antikristus voisi olla joukko lakimiehiä.

  • Antikristus ja hänestä alkava aikakausi tekee tyhjäksi Jeesuksen vallan, joten kristinuskon näkökulmasta hän on toki 'paha'. Kristityt kieltävät hänet samoin kuin juutalaiset kielsivät Jeesuksen oman aikansa lopussa.

   Jos 'tavallisella pulliaisella' tarkoitat hengetöntä ja alistuvaa ihmisraatoa joiden seasta itsetietoisia yksilöitä saa nykyään hakea, niin - ei. Antikristus on henkisiltä lahjoiltaan kehittyneempi kuin yksikään häntä ennen elänyt, mutta kuitenkin ruumiltaan kuolevainen. Keinoja joilla hän vahvistaa valtansa on turha arvailla, mutta ainakin perinteinen henkilökultti tuntuisi kovin elähtäneeltä tässä ajassa. Hän kykenee kyllä löytämään aseman josta ohjailla näennäisiä vallanpitäjiä ja siten ihmismassojen käyttäytymistä.

   Voit sitten itseksesi oletella kuinka varmaa tietoa tuo oli ja uskonko esimerkiksi minä omiin sanomisiini.

  • Ei, en käyttäisi sitä sanaa kenestäkään, tehtiinpä havainto millä tahansa aisteilla. Mieli loi ja heijasti vain omat pelkonsa ja näkee ne ulkopuolellaan. Yrittäessään päästä syyllisyydestä eroon, ihmismieli keksi syyttämisen ja syyllistämisen.

   Mutta onko maailma ulkopuolella? Sitä on hyvä lähteä miettimään, vai onko se oman mielen tunkkaisuus poksahtanut näkyväksi. Ja miksei joku toinen aisti ja koe tapahtumia ja kokemuksia samalla tavalla? Miksei se toinen näytä kärsivän samalla tavalla?

   Olisiko syytä kääntää katse sisäänpäin ja etsiä vastauksia sieltä? Tehdä vähän sisäistä suursiivousta ja muuttaa käsityksiä muista ja samalla itsestä? Kun yksi sormi osoittaa syyttävästi toista, 3 sormea osoittaa itseen päin. Joka kerta, kun tekee tuomiota toisesta, näkee myös itsensä sellaisena. Voiko ihminen enää olla onneton, kun muuttaa mielensä muista?

  • No kyllä on, mutta se aika meni jo :-o Antikristuksia eli sieluttomia ja tuon vittu ROOLIN haluavia oli vittu satoja saatana...

  • Se sai Jeesus Kristus Nasaretilaiselta TURPAAN ja ihan lähihistoriassa....

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleisuus onkin kääntynyt päinvastoin laskuun korona kriisissä

   Kokonaiskuolleisuus kääntyikin koronan vuoksi kovaan laskuun USA:ssa USA:n kokonaiskuolleisuuteen koronaviruksella on sen sijaan ollut päinvastainen
   Pandemiat
   32
   2821
  2. Korona: Kunta jätti sairaat vanhukset heitteille TAAS!!!

   Kuusamon kunta on ilmeisesti päättänyt jättää koronakriisissä riskiryhmään kuuluvat liikuntarajoitteiset vanhukset ilman ruokaa. Kunta on sopinut ett
   Kuusamo
   47
   2378
  3. Ihmisjahti Kotkassa

   Mitä ammuskelua enkeleiden kerholla oli? Villikka ja Kasila etsinnässä?
   Kotka
   34
   1447
  4. Stockmann konkurssiin ?

   Korona vei asiakkaat. Ensin kuitenkin hakeudutaan yrityssaneeraukseen. Viimeinen sammuttaa valot.
   Maailman menoa
   43
   681