Kohtaloni yö

Mika

Kuulin, kuin hän aukaisi ulko-oven. Olin valvonut tätä hetkeä odottaen. Tunsin kuinka jännitys valtasi ruumiini ja hengitykseni muuttui raskaammaksi. Tunustelin kädelläni penistäni, joka oli kivikova. Hieraisin hellästi kiveksiäni, jotka olivat vielä karvoituksesta paljaat. Penikseni yläpuolelle oli jo alkanut hieman tulla karvoja.

Kuulin, kun hän kolisteli hieman matkalla huoneeseensa. Kurkistin huoneeni ovenraosta, ja näin kun hän sammutti valot huoneestaan. Hetkenpäästä äänet kaikkosivat kokonaan. Hiippailin varovasti hänen ovensa taakse ja painoin korvani ovea vasten. Kuulin raskaan ja tasaisen hengityksen. Aukaisin oven varovasti ja pujahdin sisään.

Tunsin vahvan alkoholin ja parfyymin tuoksun nenässäni. Katsoin häntä kohti. Hän makasi vatsallaan, peitto puoliksi päällään ja hengitti raskaasti. Näin ettei hänellä ollut päällään kuin alushousut. Tunsin kouraisun vatsanpohjassani. Siirryin varovaisesti lähemmäksi.

Tartuin hänen peittoonsa ja vedin sen pikkuhiljaa pois hänen päältään. Katsoin hänen takapuoltaan, jota vain ohut kankaanpala verhosi. Kuuntelin taas hänen hengitystään ja minusta se kävi entistä raskaammaksi. Vein nenäni lähelle hänen suutaan ja haistoin vahvan alkoholin hajun.

Tartuin häneen varovaisella otteella ja käänsin hänet selälleen. Katsoin hänen rintojaan, jotka levisivät laajoiksi kuin pullataikina tuossa asennossa. Tunnustelin niitä varovasti ja ne vaikuttivat ihanan pehmeiltä. Lipaisin hieman kielelläni hänen nänniään ja sitten suutelin sitä pitkään. Tunsin kuinka väreet kulkivat selkäpiissäni.

Siiryin sängyn jalkopäähän ja katsoin hänen haarojenväliään. Valkoisten ohuiden pikkuhousujen läpi paistoi selvästi tumma laaja kolmio. Tartuin hänen pikkuhoisuihiinsa ja vedin ne varovasti pois. Asetuin makaamaan sängyn päähän niin, että jalkani olivat sängyn takana ja pääni oli hänen haarojenvälissään. Näin tummanpunaisen vaon karvojan alapuolella.

Nostin hänen jalkojaan niin, että ne olivat polvista koukussa noin yhdeksänkymmenen asteen kulmassa. Päästin ne varovasti kallistumaan omalla painollaan sivuille. Näin kuinka hänen haarojenvälinsä tuntui raottuvan hieman.

Siirsin kasvoni lähelle henen raarojenväliä. Laskin huuleni varovasti hänen häpyhuulille. Tunsin hieman suolaisen, minulle uuden maun huulillani ja kielelläni. Vedin kielelläni pitkän ja hartaan nuolaisun hänen vossaan. Maku tuntui entistä voimakkaampana. Haistelin läheltä tätä ihmeellistä ilmestystä joka oli niin monina öinä pyörinyt mielessäni käteni samalla työskennellessä nuoruuden innolla haarojenvälissäni. Haistoin lähes huumaavan kiihottavan tuoksun, jota aivoni eivät kyenneet erittelemään. Tunsin kuinka tippa penikseni päässä tipahti lattialle.

Raotin etusormellani hänen häpyhuuliaan ja näin pienen nystyrän hänen rakonsa yläpäässä. Tunnustelin sitä hetken kielelläni. Kuulin kuinka hän inahti hieman. Pelko kouraisi vatsaani ja hengitykseni salpaantui. Terästin kuuloni pimeässä huoneessa ja kuulin kuinka hän jatkoi pikkuhiljaa tasaista hengitystä. Odottelin pitkänaikaa. Vetelin esinahkaani eteen ja taakse tuntien kuinka penikseni kasvoi taas täyteen mittaansa. Katsoin hänen haarojenväliään ja tunsin kuinka penikseni muuttuin lähes kivikovaksi. Sitä särki hieman, niin paljon siinä oli painetta.

Katsoin jälleen hänen haarojen väliään. Tunnustelin sormellani sitä ja tunsin kuinka sormeni liukuin sisään vaon alapäästä. Lämmin ja kostea seinämä ympäröi sormeani. Työnsin sen ihan pohjaan saakka ja se meni sinne aika helposti. Vedin sormen ulos ja pistin sen suuhuni. Maku oli voimakas ja parempi kuin vaon pinnalla. Imin sormeani sulkien samalla silmäni ja tunsin kuinka nautinnon tunne täytti mieleni. Hengitykseni kävi kiihkeämmäksi ja sykkeeni kohosi. Rinnassani jyskytti ja koko keho oli jännittyneessä tilassa. Penikseni tuntui sykkivän sydämen tahdissa ja sen päästä tuli tippa tahmeaa nestettä. Nostin katseeni ylöspäin kohti hänen rintojaan.

Nousin ylös ja kävin hajareisiin hänen päällensä. Laitoin käteni hänen sivuilleen. Hänen rintansa koskivat miltei omaani. Kuulin hänen hengittävän raskaasti. Tartuin toisella kädellä penikseeni ja ohjasin sen kohti hänen haarojen väliään. Tunsin kuinka peniksen pää osui kosteaan seinämään. Etsin kohdan missä se antoi hieman periksi ja painoin penistäni sitä vasten. Tunsin kuinka terskani joutui kostean ja lämpimän seinämän ihanaan puristukseen. Lisäsin hieman työntövoimaa ja tunsin kuinka penikseni liukui sisään tähän nautintojen pesään seinämien puristaessa ja hyväillessä samalla ihanasti koko penistäni. Tämä uusi ihmeellinen ja ihana tunne nosti minut nautinnon huipulle.

Tunsin kuinka päässäni humisi ja vatsanpohjassa väreili. Ruumiini jännittyi voimakkaasti. Tunsin lihasten ja jänteiden kiristyvän, hengityksen pysähtyvän ja samalla aivoihin virtaavan puhdasta nautinnon tunnetta. Silmissäni sumeni, ja tunsin kuinka penikseni alkoi sykähtelemään rajusti. Purkauduin hänen sisäänsä sellaisen orgasmin voimalla, että olin lysähtää hänen päällensä samantien. Vain vaivoin sain hallittua tilanteen ja kiepsahdin hänen viereensä sängylle. Hengitin siinä pitkään ja raskaasti sydämmen jyskyttäessä rajusti rinnassani koittaen samalla olla pitämättä suurta ääntä.

Kun sykkeeni oli vihdoin tasaantunut ja pystyin taas ajattelemaan selkeästi, siirsin huomioni taas häneen ja terästin kuuloani. Pelko kouraisi vatsaani. En kuullut enää hänen hengittävän tasaisesti. Sydämmeni alkoi jyskyttämään vimmatusti ja paniikin tunteet valtasivat ruumiini. Tunsin kuinka ruumiini kangistui paikalleen, enkä pystynyt tekemään mitään. Ruumiini jännittyi pelosta.

Yhtäkkiä tunsin voimakkaan puristuksen kiveksissäni. Koitin huudahtaa, mutta jokin tukki suuni. Tunsin jonkin työntyvän agressiivisesti hamapaideni välistä kuin hyökäten kieleni kimppuun.

4

8379

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyvä

      juttu. Jatkappa toki (sukurutsa?)tarinaasi.

    • Brave

      luettava...maukas!!

    • Mika

      Tässä tarinassa on se hyvä puoli, että lukija voi kuvitella naisen tilalle sen henkilön, josta juuri hän on ehkä joskus fantasioinnut. Joillekin se on oma äiti, toisille sisko, täti, serkku, äidin ystävätär jne. Kuka pitää kenestäkin.

      Lisäksi en liian yksityiskohtaisesti kuvaillut naisen mutotoja ja ulkonäköä, enkä edes ikää. Kaikki voivat kuvitella lukiessaa sen näyn mikä antaa heille eniten mielihyvää.

      Käyttäkää mielikuvitustanne t: Mika! =)

    • keke

      Mulle kävi oman äitini kanssa hieman vastaavanlainen tapaus. Hyvin kuvailtu tilanne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      161
      2746
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe