mitäs tämä nyt oikein on??!!

känkkäränkkä

Olen 25v,jonkun aikaa seurustellut 3v nuoremman miehen kanssa.Kaikki on mennyt loistavasti...mutta nyt kun ensimmäinen uskomaton huuma menossa jo ohi,olen havahtunut seksielämäämme...tai sen olemattomuuteen.
Tuntuu ettei (entisiin verrattuna ainakin)häntä niin hirveästi seksi kiinnosta,yleensä homma menee niin että asia on hoidettu jo ennen kun ollaan päästy itse asiaan..eli käsin tai suulla,näin ehkä 2 kertaa/vko..itse yhdyntää on ollut varmaan 3vk:a sitten =(
Ja kun siihen päästään,se kestää 2min ja kaikki on ohi.Hän ei koskaan katso seksin aikana minua silmiin,vaan hautaa aina kasvonsa tyynyyn tms..minusta tämä on aika ikävää,tai tuntuu jotenkin "kylmältä"suoritukselta.
Itse olen ihan nättinä pidetty nainen ja minulla on aina ollut aktiivinen seksielämä,eli olen hyvin innokas ja halukas.
Tämä häiritsee minua paljon,joskus olen yrittänyt varovasti asiaa häneltä kysyä,mutta vastauksena tulee : Ai no onko se seksi suhteen tärkein asia vai?!
Ja tätä en tosiaan tarkoita,vaan minusta hänen käytöskensä on vain erikoista.
Hän on muuten ihana ja huomaavainen,mutta itse kyllä kaipaisin kunnon ihanaa seksiäkin,ja pidän sitä suhteessa melko tärkeänä asiana.

Ollaanko tässä tuhoon tuomittuja?Vai tyydynkö vain itseni kanssa leikkimiseen??

3

1392

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NuoriNainen22

      Minulla on saman tyylinen ongelma. Avopuolisoni pitää seksin aikana silmiään aina kiinni eikä koskaan katso minuun. Häntä ei myöskään näytä kiinnostavan saanko orgasmin, koska hommat loppuu aina häneen (ja todella lyhyeen)Olemme seurustelleet vähän n.2,5 vuotta. Hänen kokonainen haluttomuus on ollut seurustelu suhteemme ongelmana kohta noin 3 kuukautta. En tiedä mitä tehdä, kun yritän vihjailla niin hän vastaa huumoristisella äänellä "en oikein tiedä mikä minun on, kun ei oikein haluta". Ymmärrän kyllä sen että sellaisia aikoja tulee, mutta hän ei enää sano minua kauniiksi, seksikkääksi tai muutenkaan paljon halaile tai suutele. Minä taas yritän osoittaa rakkauttani aina vain kun on mahdollisuus. Hän vannoo rakastavansa minua mutta silti lähtee joka viikonloppu kavereidensa luokse vaikka voisi viettää romanttista iltaa minun kanssa. Viimeksi kun järjestin romanttisen illan makuuhuoneeseemme (kynttilöitä, romanttista musiikkia, ruusun terälehtiä) hän makoili sängyllä kuin kuollut lahna, suuteli silmät kiinni, ja lopuksi sanoi ettei oikein jaksanut "hommailla" koska oli syönyt liikaa... Olin todella surullinen ja loukattu. En tiedä onko tässä enää mitään taistelemisen arvoista jos toinen osapuoli on näin passiivinen. Itse yritän olla toiveikas, mutta ei tälläin voi ikuisuuksia jatkua. Olen nuori ja TIEDÄN että joku tuolla jossain tekisi mitä tahansa vuokseni...mutta tahtoisin että tuo henkilö olisi hän. Uskon että suhteemme voisi parantua, jos hän sitä todella haluaisi...mutta en tiedä haluaako hän.

      Mitä tällaisessa tilanteessa voi tehdä... odottaa?

    • mies/ongelma?

      Surullista lukea noita viestejä. Toisaalta naurattaa, kun miehistä aina valitetaan, että ne on kaikki samanlaisia ja haluaa vain yhtä. Teille tuntuu osuneen äijät, jotka eivät pidä täreänä a) seksiä b) naisen tyydyttämistä.

      Kun nyt kaiken lisäksi tämä ilmenee noinkin nuorella iällä, niin on aika vaikea kuvitella, että asia muuttuisi mihinkään.

      Vaikea sanoa kuinka paljon tuota kannattaa harmitella, kai niitä on suurempiakin ongelmia. Tragikoomista näin maanisen tyydyttäjän silmin katsottuna. Toisaalta halu tyydyttää naisia tuo aika hion monta ongelmaa elämään sekin. Mutta myös orgasmeja :-)))

      • Suosittelen

        Miksi imeskelet äijän mulkkua, niin että hän ei enää halua yhdyntää kanssasi. Nuoret naiset ovat tyhmiä kun opettavat jannut tuollaisille tavoille.

        Pitäkää seksissä tauko ja palatkaa siihen sitten kun häntä kiinnostaa. Hellyyttä kehiin eikä pornovideoilta opittuja metkuja!

        Ja tälle toiselle kirjoittajalle: mies ehkä piti hieman lapsellisena näitä ruusunlehti-kynttilä-sessioita, mutta osoitti silti huomattavaa tilannetajun puutetta. Hänen olisi pitänyt mukautua, sillä olit panostanut iltaan.

        Onko teillä keskenänne mielekästä puhumista ja tekemistä. Ei miehet jaksa olla loputtomasti paapottavina pehmoleluinakaan. Tai sitten hän on kypsymätön kun karkaailee aina kavereilleen. Tilanne ei ole hyvä, jos se on joka viikonloppuista.
        Keksikää joku yhteinen harrastus!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4519
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1423
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. SOSIALI DEMOKRATIA

      AATE , JOKA ETENEE.
      22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe