miten helvetissä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

suuttunut ja paljon

miten voi lasten jalkapallossa VALMENTAJAT OLLA NIIN PÖSiLÖITÄ,että vievät viimmeisenkin motivaation pelajilta,panemalla poikajoukkueeseen tyttöjä,jotka eivät ole edes harjotelleet/pelanneet poikien kanssa,,,tytöt saa peliaikaa,pojat ei ,ollaan vaan vaidossa
Me vanhemmat olemme maksut maksaneet,,kuinka korvata tämä?????sekä pelaajat ei ole huonoja vaan hyviä pelaajia HULLUJAKO TE VALMENTAJAT OLETTE??????????????????????TE VAAN KEHUTTE TYTTÖJÄ ETTE OMAA JOUKKUETTA SIIS POIKIA,ja taas tyttöjen ansiosta hävittiin mitä aiotte tehdä tai mitä tässä tilanteessa voisi tehdä????

10

2256

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vanhempia

      Ikävä kyllä on kentän laidalla joskus liikaakin. Tuollaisen aggression omaavana epäilen kuka vie sinun lapsesi motivaation pelaamiseen?

      Totta että reilun pelin henkeä pitäisi noudattaa mutta vieläkin se voittaminen on pääasia.

      Rauhoituttuasi voit varmaan saada joukkueeseen enemmän ryhmähenkeä kun fiksusti juttelet valmentajan kanssa. Täällä ei kukaan valitse kentällisiä joukkueessa.

    • Mitä tehdä?

      Tässä ihan valmentajan näkökannasta vinkkejä, mitä voit tehdä: Säästä valmentajaa ja vie lapsesi jonnekin muualle harrastamaan.

      Valmentajat noudattavat niitä sääntöjä ja ohjeita, joita palloliitto antaa koulutuksissa, joihin valmentajat uhraavat suunnattomasti omaa aikaa.

      Jos valmentajat eivät ota porukkaan mukaan kaikkia, niin sitten siitä huutaa joku muu. Tai sitten sinä huudat siitäkin.

      • pikku myy

        Mielenkiinnolla luin keskustelun,ja ottasin kantaa
        Pelattu on 15 vuotta palloo,eikä tosiaan se valmentaja kaikkea päätä,,,joukkue ja yhteishenki pitää olla
        jos porukkaa on tarpeeksi ,osaavia pelaajia ,niin silloinhan lisäys on turhaa,,ja tytöilläkin on varmaan oma joukkue??missä pelata,
        aivan hyvä kun joskus epäoikeuden mukaisuudesta puhutaan,eikä vaan aatella että valmentaja/t ovat aina oikeassa,,riipuu tilanteesta ,,
        ja mitkä sisäiset säännöt ovat laadittu oman pelaajaporukan kesken,,peliaika ,tasapuolinen kohtelu,???kyllä valmentajan pitää näitä noudattaa!!
        teitä valmentajiakin kun on kaikenmoisia tullut nähtyä/kuulltua,,


      • asiaan on
        pikku myy kirjoitti:

        Mielenkiinnolla luin keskustelun,ja ottasin kantaa
        Pelattu on 15 vuotta palloo,eikä tosiaan se valmentaja kaikkea päätä,,,joukkue ja yhteishenki pitää olla
        jos porukkaa on tarpeeksi ,osaavia pelaajia ,niin silloinhan lisäys on turhaa,,ja tytöilläkin on varmaan oma joukkue??missä pelata,
        aivan hyvä kun joskus epäoikeuden mukaisuudesta puhutaan,eikä vaan aatella että valmentaja/t ovat aina oikeassa,,riipuu tilanteesta ,,
        ja mitkä sisäiset säännöt ovat laadittu oman pelaajaporukan kesken,,peliaika ,tasapuolinen kohtelu,???kyllä valmentajan pitää näitä noudattaa!!
        teitä valmentajiakin kun on kaikenmoisia tullut nähtyä/kuulltua,,

        Koska on selvää että edellinen kirjoittaja on sama kuin ensimmäinen ( kaikki samat, ja runsaat kirjoitusvirheet ) jota hän muka kommentoi, jätän viimeisen kirjoituksen huomiotta.

        Valmentajia on tietysti moneksi, mutta uskoakseni kaikilla on kuitenkin sama päämäärä: saada lapset nauttimaan urheilusta. Kirjoituksesi perusteella sinulla ei ole samat päämäärät.

        Olen itsekin törmännyt näihin huutajiin joilla ei yleensä ole kovinkaan kummoisia omia ajatuksia miten asiat tulisi hoitaa, mutta aina ollaan kuitenkin eri mieltä. Yleensä entiset oikeat urheilijat antavat valmentajan hoitaa hommansa, nämä wanna-be urheilijat ne eniten riehuvat.

        Nuori Suomi idea on tosin ymmärretty väärin joissain seuroissa. Se ei tarkoita sitä etteikö kilpailtaisi tai haluttaisi voittaa. Tottakai halutaan ja pitääkin haluta. keinot vain pitää valita niin että kaikilla on mahdollisuus osallistua jollain tapaa. Kaikki kun kuitenkin haluavat keskimäärin mieluummin voittaa kun hävitä, eikä siinä ole mitään Kaikki Pelaa- periaatteen vastaista.

        No sen verran kajoan viimeiseen pikku myyn kirjoitukseen jossa hän ikäänkuin komppaa itseään eri henkilönä, että jo se osoittaa ettei hän ole kovinkaan hyvin sisäistänyt mistä nuorten ja lasten urheilussa ja liikunnassa on kysymys.


    • joku

      on voinut mahduttaa jo otsikkoon noin monta huutomerkkiä? Ja mistä muka löytyisi mies/nainen joka tuon kanssa lisääntyisisi?

      Trolli? Ehkä niin.

    • kandipaatti

      1. Opettele netikettiä, välimerkkien käyttöä ja lakkaa huutamasta.

      2. Miksi kuvittelet, että asia muuttuu mihinkään sillä, että mesot siitä netissä? Rauhoita, ja keskustele seuran edustajien ja valmentajan kanssa.

      3. Ei voitto ole pääasia, vaan yhdessä tekeminen. On todella tärkeä opetus monelle macho-penkkiurheilijaisän pojalle nähdä, että tytötkin pystyvät ja osaavat.

    • se..........

      ..voittohan on tärkeintä..?? hohhoijakkaa. Tee valitus, mitä täällä meuhkaat?

    • deodoranttus

      Kysymys ei ole taidosta vaan siitämitä löytyy housuista, tai löytyykö mitään.
      Siiohen ollaan menty.

    • sorretaan.

      Anna kun arvaan; olet mies. Saattaa olla, etti ne tytöt osaa pelata, ja pienempien lasten (minkä ikäinen lapsi??) joukkueissa on yleensä tyttöjä ja poikia, koska halutaan välttää ajattelutapaa: tytöt ei osaa pelata mitään. Ja saatavathan nuo olla ihan hviäkin, päähäsi on vaan pinttynyt ajatus siitä, ettei tytöt osaa, jolloin omaa poikaasikin paremmat tytöt ovat silmissäsi surkeita fudareita.
      Itse olen aina pelannut poikien kanssa säbää ja joskus fudistakin. Muutama vuosi sitten katsoivat vähän kierosti, mutta nyt ovat jo tottuneet minuun, ja pitävät hyvänä pelaajana. Itse haistatan paskat niille, jotka sanovat, että "ei tytöt osaa pelata". Ja jos kehtaat sanoa jotain sen tapaista, että "kunhan kehuskelet" niin olen kyllä sitä mieltä, että:
      1. Et osaa myöntää olevasi väärässä.
      2. Suomiko tasa-arvoinen maa??
      3. On tainnut kusi nousta päähän. "Pojat on parhaita kaikessa" jne.
      4. Ei siinä sitten muuta.

    • Totuus on vaikea nie

      Valmentaja ei vie motivaatiota vaan kaikki jotka ovat asennoituneet kuten SINÄ! Niillä tytöillä on täysi oikeus olla joukkueessa mukana ja pelaamassa. Jos kukaan ei pääse mihinkään joukkueeseen ei opi. Mitä sinä olisit tuumannut jos sinun poikasi ei pääsisi joukkueeseen koska joukkueessa on kokeneita! Ei ihme että valmentaja kehuu tyttöjä enemmän! Pojat osaavat homman. Tytöt vasta aloittivat ja heihin suhtaudutaan noin. Ilman kehuja he tuskin jatkaisivat. Voit tunkea rahas hanuriis, niillä ei ihmisarvot muutu. Jos et kestä sitä, että joukkueessa ollaan tasa-arvoisia voit lopettaa itse! Paraneepahan joukkuehenki!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      437
      3226
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      397
      2724
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      117
      2719
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      163
      2123
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1947
    6. 175
      1365
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1327
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1206
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      75
      1160
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1020
    Aihe