Parasiitit

-M-

Onko kukaan saanut lois-eliö diagnoosia lääkäriltä? Tietävätkö edes niistä kaikista parasiiteistä mitä maailmalla pyörii ja reissuilla tarttuu ihmisiin? Mulla ja kaverillani hämäriä oireita vatsassa, ihossa ja mulla maksassa kipuja ja ympäri kroppaa jotain patteja. Yhessä vaiheessa oli polvet aivan järkyttävän kipeät. Röntgeneistä, verikokeista ja virtsakokeista ei mitään apua. Patteja on vaan sormittuntumalla lääkärit tunnustelleet.

Homeopaatti päätteli että ovat parasiitin aiheuttamia koska olen syönyt luultavasti saastuneita simpukoita reissuillani ja myös älyämättäni raakaa lihaa!!! Mun kaveri oli sairaalatutkimuksissa puol vuotta vissiin yhteensä ja mitään ei löytynyt. Lääkärit kyllä tiesivät että reissulta on palattu ja vielä tulvan keskeltä mutta eivät silti osaneet tutkia sitä ilmeisintä syytä. Molemmat ollaan reissattu Turkissa ja Tunisiassa.

Eli kun tässä maassa patteja diagnosoidaan ultralla ja sanotaan et ei o syöpä ja ihminen saa ihme kipu ja turvotus ja tunnottomuus oireita niin kyse on loisivista eliöistä kropassamme??? Pahimmassa tapauksessa hymyillään vinosti lääkärin vastaanotolla ja kohdellaan kun ääliötä...soo soo, syöhän tyttö Buranaa, kyllä se siitä-asenteella. Siihenkin olen törmännyt.

10

5578

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yksi vain

      Ei tavallisella lääkärillä ole mitään käsitystä trooppisista loistaudeista.

      Tuollainen patti pitäisi ottaa esille ja katsoa oikeasti mitä siellä on ja määrittää otus.

      • levinnyt loisimato

        vihanneksista ja marjoista, jotka kasvavat maassa tai aina 80 cm korkeuteen asti. Se ötökkä levittää echinokki-sairautta. Loisen nimi on ketun
        nauhamato=suora käännös Fuchsbandwurm ista saksaksi tai rävbandmask ruotsiksi. Se tulee esille vasta 5-15 vuoden kuluttua tarttumisesta, on aika harvinainen, ainakin todetut tapaukset.
        Siis vihannekset ja marjat pitäisi pestä erittäin hyvin, mieluummin keittää.


      • -M-
        levinnyt loisimato kirjoitti:

        vihanneksista ja marjoista, jotka kasvavat maassa tai aina 80 cm korkeuteen asti. Se ötökkä levittää echinokki-sairautta. Loisen nimi on ketun
        nauhamato=suora käännös Fuchsbandwurm ista saksaksi tai rävbandmask ruotsiksi. Se tulee esille vasta 5-15 vuoden kuluttua tarttumisesta, on aika harvinainen, ainakin todetut tapaukset.
        Siis vihannekset ja marjat pitäisi pestä erittäin hyvin, mieluummin keittää.

        ...vinkistä :)
        Milläköhän testillä mahdetaan tuo selvittää. Täällä Turussa tarjoavat vain kakkapurkkeja käteen, muttakun oireet ovat imusuoniston tietämillä niin aika turhaa niitä kakkapurkkeja on roudailla eeestaas, sanoo oma järki. Täällä kyllä huomaa miten vanhoillisuus on lääkäreihin iskostunut. Luin että Auroran sairaalassa olisi tietotaitoa. Tylsää kun omassa kaupungissa sitä ei ole...


      • -M-
        -M- kirjoitti:

        ...vinkistä :)
        Milläköhän testillä mahdetaan tuo selvittää. Täällä Turussa tarjoavat vain kakkapurkkeja käteen, muttakun oireet ovat imusuoniston tietämillä niin aika turhaa niitä kakkapurkkeja on roudailla eeestaas, sanoo oma järki. Täällä kyllä huomaa miten vanhoillisuus on lääkäreihin iskostunut. Luin että Auroran sairaalassa olisi tietotaitoa. Tylsää kun omassa kaupungissa sitä ei ole...

        Niin vielä siitä harvinaisuudesta. Johtuiskohan se siitä ettei ole osattu/viitsitty tutkia lääkäripiireissä? Tunnen monia ihmisiä jotka eivät ole saaneet vaivoihinsa selitystä. Eihän tuo lääketiede todellakaan ole mikään kaikkivoipa, vaikka siihen monet sokeasti luottavatkin.


      • tapahtunut mitään uutta?

        Hei!

        Mielenkiinnolla kyselen, onko alkuperäiselle kirjoittajalle selvinnyt mitään uutta näiden kuukausien aikana tai onko tullut uusia oireita yms. ? Meillä nimittäin sairastetaan myös parasiitteihin liittyviä oireita, mutta lääkärit eivät löydä mitään- vika kuulema korvien välissä :( Oireina mm. patteja keholla, kipuja ja paikoitellen turvotusta.


    • ja ota kylmä uinti tai kieri lumessa saunan jälkeen ja pysyttele pari vuotta Suomessa.

      Kyllä ne lekurit jotain löytää jossain vaiheessa.

    • Minullakin lienee

      Sun pitäs löytää infektiolääkäri tai saada lähete
      Auroran infektiopolille.
      Mulla on ollut kans ihmeellisiä oireita, vaikka
      en ole ollut ulkomailla, mutta erityisissä
      olosuhteissa kylläkin.
      Kukaan lääkäri ei usko minua, kerran vaadin tutkimuksia, niin lääkäri heitti minut ulos!
      Ei lääkärien koulutuksessa ole tällaisia tauteja
      mainittuna.
      Helsingin Postitalon lääkärikeskuksessa on yksi
      trooppisten tautien tuntija, Heli Siikamäki.
      Uskon kyllä että sinulla on jotain.
      Se on kumma kun lääkärit eivät usko, vaan
      rupevat puhumaan psykiatriasta, kun eivät itse osaa tehdä mitään!

      • matkailulääketiede

        matkailulääketiede

        löytyy paljon tietoa eriskummallisuuksista, joihin meillä ei suhtauduta vakavasti.


      • FAKTAA!

        Siskollani ja ystävilläni on ollut outoja mahakipuja ihan nuoruudesta asti. Mm. esim. akne-ongelmia, alapää-ongelmia(hiivaa yms) sun muita jatkuvia kroonisia sairauksia. "Tavallisia" ongelmia muka...ainakin lääkärien mielestä.Eräs kaverini on tutkituttanut asiaa perinpohjin ja KAUAN, koska syitä ei löydetä eikä lääkärit osaa tehdä mitään.
        MUTTA: Asiaan on löytynyt vihdoinkin ratkaisu. Tiesittekö että ihmis-kehossa on valtavia määriä erilaisia bakteereja/viruksia/MATOJA? Joillakin on niitä enemmän, joillakin vähemmän. Ihmiset, jotka sairastelevat, on niillä liikaa matoja ym parasiitteja kehossa!!
        Nämä kaikki aiheuttavat mm. flunssaa, polyyppeja kehoon, väsymystä, liikalihavuutta... Ainoa ongelma vain on, että varsinkin Suomessa lääkärit KIELTÄÄ tämän asian!!! Esimerkiksi kraanavedessä on paljon matoja ja niiden munia. Eikö kukaan ihmettele muka ikinä että miksi Suomessa ja muissa pohjoismaissa on muka täysin ok juoda sitä, kun muissa maissa ei? Meillä täällä on muka niiiin puhdasta vertä! Ihan samanlailla muuallakin puhdistetaan vesi! Mutta täälä ihmiset on vain jotenki uskovaisia asiaan, että kraanavesi olisi täysin puhdasta. En yritä pelotella ketään, tämä on vain faktaa.
        Ennen vanhaan ihmiset torjui matoja paremmin, ja lääkäritkin paransi niitä. Nykyään niihin ei USKOTA. Kannattaisi alkaa uskomaan, jotta kaikkien terveys paranisi!
        Siskoni aloitti matokuurit, joiden kanssa syödään 12pvän ajan mm. joka päivä maha täyteen ananasta, papaijaa ja omenaviinietikkaa. Alkaa ensimmäisestä pvästä tepsimään! Matolääkkeitä saa ilman reseptiä apteekista, ja niitä aluksi syödään aika isoja eriä. Mutta ne tappaa madot ja parasiitit. Aluksi voit tuntea ihan konkreettisesti kun Madot kuolevat! Tottakai ne mahassa pistää vastaan, kun ovat siellä leveästi tottuneet elämään. Ulosteen mukana voit myös nähdä kun ne tulevat kuolleina ulos. Aika ällöttävää, mutta ei tietenkään tee muuta kuin hyvää! Painoa tippuu, kun elimistö alkaa toimia paremmin sisäelimiä myöten. Tiesittekö että loiset aiheuttavat kehossa KASVAIMET myös?
        Korsossa Vantaalla on esimerkiksi yksi vastaanotto, jonne voi mennä juttelemaan ja tutkimaan asiaa... Suosittelen! Terveysongelmanne luultavasti johtuu juuri näistä faktoista!
        Aion itsekin aloittaa mahd.pian kuurin jatkuvan flunssan sekä hiiva-ongelmien vuoksi. Olen myös jatkuvasti väsynyt ja voimaton.
        Suosittelen! Niin paljon on ollut monille jo apua tästä hoidosta.


    • Anonyymi

      Ainoastaan ihmis-parasiitteja on tullut vastaan? Nekin ovat kovin ovelia olevinaan ne narsistit!

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1658
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe