Kokemuksia Vaa'oista

Vaaka1993

Moro ihmiset. Kysyisin teiltä mitä kokemuksia teillä on Vaaka-ihmisistä. Minä olen itse Vaaka ja täytyy tunnustaa että en ole tavannut kuin kaksi Vaakaa elämäni aikana. Molemmat oli samanlaisia. Rauhallisia, suhkot fiksuja, puheliaita, optimistisia ja hieman kateellisia. Mulle noi kuvaukset sopivat myös hyvin :D . Mutta nyt kysyn teiltä miten ootte pärjännyt Vaakojen kanssa :)

13

1366

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • korppari

      on ainakin ihan pyllystä. Saa naisen kiinnostumaan ja sitten ei osaa päättää enää mitä tekisi.
      vaakanainen luulee olevansa kaiken napa ja ihana sellainen.

      • suolesta

        ei muuta sanottavaa heistä. Ei hyviä kokemuksia vaaoista. Kaikki neljätoista vaakaa elämäni aikana jotka olen tavannut ovat olleet kusipäitä.


    • vaakamieheen

      sillä hän oli niin mielettömän puoleensavetävä. Ne katseet ja kauniit sanat... mutta siihen se sitten jäikin. Kusipää ei edes soittanut, vaikka aikoi. Minäkö katkera???

    • IHANIA!

      Kaikessa harmoniaan pyrkivä Vaaka kaipaa tasapainoa aivan kaikkeen, eikä hän tunne olevansa tasapainossa ilman vakituista ihmissuhdetta. Vaaka rakastaa - rakastaa. Hänen sisällään on syvälle istutettu tarve olla parisuhteessa, ja sellaisen löytäessään hän yrittää kaikkensa välttääkseen ne ristiriidat, joihin hän jatkuvasti lapsuudenkodissaan törmäsi.

      Mutta jos haluaa, että suhde romanttiseen Vaakaan kestää, ei pidä jäädä sohvalle makaamaan ja odottamaan hänen hemmotteluaan. Vaaka on hurmaava kumppani seurusteluaikana, hän hukuttaa sinut hellyyteen, huomioon ja lahjoihin - mutta jos et ymmärrä, että kaikki tämä on itse asiassa teeskentelyä, rituaali jonka hän suorittaa estääkseen konfliktien syntymisen, et ehkä koskaan opi tuntemaan sitä syvällistä ja herkkää ihmistä, joka kantaa sisällään aivan aiheetonta syyllisyyden taakkaa.


      Itse olen vaaka, ja mielestäni ylläoleva on totta.

    • tähtisiina

      Mä itse seurustelen Vaakamiehen kanssa (olen Jousiakka). Mies on pääsääntöisesti oikein mukava, erittäin fiksu, rauhallinen, mutta kuitenkin tosi huumorintajuinen ja leikkimielisyyttä riittää - yhdessä me hassutellaan tosi paljon :D Kuitenkin mies on syvällinen ja tykkää pohtia syntyjä syviä (kuten jouskarit myös) ja keskustella tunneasioista jne. Mies tulee hyvin juttuun ihmisten kanssa, ei halua haastaa kenenkään kanssa riitaa ja koittaa olla reilu ja tasapuolinen kaikille, ei tosissaan juurikaan huuda tai rähjää, vaan antaa savun laskeutua ja selvittää asiat vasta sitten, kun voidaan puhua rauhallisesti huutamisen sijaan.

      Hellä ja tunteellinen mies, joka tykkää halailla ja pussailla paljon, mutta vaatii myös oman tilansa ja haluaa viettää aikaa myös kavereiden kanssa, ei ole mustistyyppiä mua kohtaan. Aika ailahtelevainen välillä, eli hellyys- ja itsenäisyyspuuskat iskevät hyvinkin äkkiä ilman mitään varoitusta. Ailahtelevaisuus on se suurin miinuspuoli miehessä, muuten on tosi hyvä tyyppi :) Ja mun mielestä Vaa'at eivät todellakaan ole päättämättömiä, ei ainakaan tämä mies! Jos jotain haluaa, niin sen tekee/hankkii!

      Mulla on lisäksi yksi toinen Vaakamies kaverina, hyvä tyyppi, jonka kanssa on hauska keskustella, juttua piisaa ja on hyvää menoseuraa. Mies on erittäin huumorintajuinen ja leikkimielinen, kuten mun oma Vaakamies. En sanoisi tätäkään miestä varsinaisesti päättämättömäksi, mutta seurailee kavereiden perässä välillä aika paljonkin. Tietyllä tavalla vähän epäluotettava kuitenkin, koska mies juoruilee paljon, täytyy aina miettiä, mitä itsestään kertoo, ettei lähde joku juoru liikkeelle... Tuskin kuitenkaan haluaa tarkoittaa sillä pahaa, kunhan välillä tupsahtelee sammakoita suusta :)

      Tunnen vielä pari muutakin Vaakamiestä. Toinen on tosi rauhallinen ja sopuisa kaveri, toinen on taas aika terävä kommenteissaan ja yrittää välillä päteä kaikissa asioissa, vaikka ihan hauska tyyppi onkin pohjimmiltaan. Jälkimmäinen ei pahemmin ajattele, mitä muut hänestä ajattelevat, vaan on rehdisti oma itsensä terävine ajatuksineen ja mielipiteineen. On kuitenkin hyvin seurallinen, huumorintajuinen kaveri.

    • Passaa jotenki yhteen vaikka miehetki melko lepsuja ja päättämättömiä toisinaan onkin, vaakanaisista en vaan pidä, joku niissä on sellasta että olis olevinaan tai jollain tavalla kaksnaamasia.

    • rapu

      jostain syystä minulla on ollut elämäni aikana parhaina ystävinä vain Vaaka naisia. Molemmille yhteistä on kuvittelu siitä että elämäni on yhtä juhlaa ja heillä ei ole mitään. Lisäksi jatkuva Kateus ihan kaikesta mitä minulla on (ilman todellista syytä). Nämä vaa at ovat herkästi suuttuvaisia ja mykkäkoulu on ominaisuus ei vika. Lisäksi itsekeskeisyys kuuluu huonoihin ominaisuuksiin.

      ystävänä vaaka on noita asioita lukuunottamatta hyvin luotettava, rehellinen ja huumorintajuinen

      • $ini

        Vaaka on ihan ok välillä mutta tuntuu olevan hirmuisen kateellinen ja sellainen ilkeästi näpäyttävä vähän joka asiasta ja nauraa päälle joka ärsyttää aika paljon. Onkos sitten sitä kateutta. Usein saa myös oman toisen puoliskon siihen mukaan joten kait sellaista toisen ihmisen mukaan saantia. Vai onko sitten toinen niin alistuva.


    • caen78

      Minulla on kokemuksia vaa'oista sekä ystävinä että seurustelussa. Ex-miesystäväni oli älyllinen ja henkevä, tämän henkevämpää miestä en ole tavannut, ja tämä oli ehdottomasti hänen paras puolensa. Olen huomannut muissa vaaka-miehissä saman piirteen. Muuten mies oli päättämätön ja epävarma.

      Nais-vaakaystäväni on ollut petollinen selkäni takana. Hän on helposti johdateltavissa ja haluaa jonkun muun tuekseen ollakseen asioista jotakin mieltä. Hän ei osaa olla lojaali ihminen, enkä tiedä, mikä johtuu vaa'an merkistä, mikä hänen taustastaan. Vaaka-naisissa en ole huomannut, että olisivat syvällisiä keskustelijoita, pikemminkin päinvastoin. Huumorintajuinen ystäväni on, kaikki vaa'at ovat.

      Joku täällä kuvasi osuvasti vaaka-naisen "rakkauden" tarvetta ja pariutumisviettiä. Niin - vaaka ei kykene olemaan yksin. Menevät liian nuorina naimisiin - ja eroavat.

    • Niinvarmaanjoo

      Yhtenä hetkenä rakastaa,toisena ei.
      Epäluotettava.
      Mielistelevä.
      Turhamainen.
      Pinnallinen.
      Laiska.
      Lapsellinen.
      Jauhaa p....a.
      Turhia lupauksia.
      Pettää.
      Jättää.
      Tulee takaisin...yrittää tulla ja sopii yrittää :DDD

    • Kuggo

      Itselläni on kokemusta vaaka-naisesta. Lyhyesti sanottuna negatiivisia piirteitä hänessä oli päätöksen teon vaikeus ja mielipiteiden vaihtuminen lyhyen ajan sisällä. En koskaan ollut varma, mitä mieltä hän oli mistäkin asiasta. Mielialojen vaihtelu oli myös itselleni liikaa, hän saattoi välillä olla iloinen ja välillä yhtäkkiä muuttui vihaiseksi ilman syytä. Hän saattoi sanoa toista ja tehdä toista ja veti aina roolia riippuen aina kuka ihminen oli kyseessä. Hän saattoi sivullisille esittää hirveän iloista ja sitten taas kotona valitti minulle hirveästi omista asioistaan. Yksi hämmentävä piirre oli itkeminen. Jos hän oli saanut negatiivista palautetta toiminnastaan, hän aina itki ja haki sillä tavalla lohdutusta itselleen. Ristiriitaista oli, että hän oli hyvin tunnekylmä, ei välittänyt muiden tunteista mitään ja käyttäytyi huonosti ja sitten kuitenkin vaati toiselta tukea ja lohdutusta. Hän ei viihtynyt koskaan kotona, oli aina menossa, ei koskaan kehunut ja vaati kehuja muilta. Ei kestänyt, jos joku huomautti hänen käytöksestään tai asioiden huonosta hoitamisesta, vaan käänsi aina selkänsä ja meni ovien taakse piiloon. Jos loukkasi toista, ei pyytänyt anteeksi. Oli jatkuvasti kateellinen, mikäli seurassamme oli kolmas henkilö. Halusi jatkuvasti tehdä eri tavoilla kiusaa minulle. Hän saattoi olla hetkellisesti mukava ja puhelias, mutta sitten taas vähän ajan kuluttua yhtäkkiä vain kääntyy pois ja menee omiin oloihinsa. Koen, että vaaka-luonteilta puuttuu empatia kyky ja kyky asettua toisen asemaan.Vaaka-luonne suorastaan vaatii jatkuvasti kehuja ja arvostusta, mutta ei koskaan näe vaivaa toisia ihmisiä kohtaan. Koen, että vaaka-luonteet ovat itsekeskeisiä ja näkevät asiat ainoastaan omasta näkökulmasta, ei koskaan toisten. Vaakanainen ei koskaan halunnut mitään neuvoja ja loukkaantui, mikäli häntä neuvoi jossain asiassa. Sitten vielä se, että hän saattoi yhtäkkiä päättää jostakin asiasta ja seuraavana päivänä päätös olikin taas muuttunut. Pahinta oli huono käytös, esimerkiksi jos vaaka-nainen suuttui, hän oli todella aggressiivinen. Myös röyhkeys eri asioissa oli negatiivinen piirre, hän esimerkiksi jollain tavalla halusi aina hyötyä toisesta ihmisestä, esimerkiksi rahallisesti. Välillä tuntui jopa siltä, että vaaka-luonteiset valitsevat seuransa ennen kaikkea sen mukaan, kuinka paljon kustakin ihmisestä on esimerkiksi rahallista tai muuta hyötyä.

    • MrJuha82outolintu

      Mä en sano mitään mielipidettä, koska se ei oo korrektia, koska ihmisen ei määritä vain horoskooppi, vaan myös muutkin asiat, mutta koulussa oli kaksi vaakapoikaa, jotka olivat erittäin tunnekylmiä ja ilkeitä.
      Sitten tiedän youtubessa pari vaakaa, jotka ovat päinvastaisia ihmisiä.
      Toki horoskooppiasiat ovat monimutkaisia, sillä pelkkä aurinkomerkki ei merkitse yhtään mitään.
      Ja ihmisen luonteeseen kun vaikuttaa myös paljon moni muukin seikka kuin horoskooppimerkit kartalla.

    • KaksoneeeeeeN

      Mä en tunne yhtään kateuden riivaamaa vaakaa. Mun elämäni vaakaihmiset on sellaisia, ettei niitä kiinnosta mitä hienoa muilla on. Fiksuja, spontaaneja, hyviä keskustelijoita, luotettavia, innostuvia, luovia..mut sitten taas eivät ole..Kaikki tuntemani vaa'at tekevät outoja temppuja,vetäytyvät ja vaihtavat kuvioitaan kuin toiset sukkia. Vaa'at ei avaa sisintään eikä kiinnykkään helposti, niitä joihin vaaka ei ole kiintynyt, hän voi kohdella ja 'heitellä' miten tahtoo, törkeestikkin, olen huomannut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      121
      1748
    2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      150
      1117
    3. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      62
      1113
    4. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      76
      920
    5. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      97
      915
    6. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      24
      911
    7. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      37
      850
    8. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      42
      769
    9. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      61
      764
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      731
    Aihe