silmät vuotaa!!!

NuhaNénä

Onko tavalllista että yleensä nuhan yhteydessä vuotaa silmät PALJON? Minulla vuotaa aina silmät nuhasena niin paljon etten oikeastaan näe mitään. Muutenkin silmäni ovat aika herkät valolle ja vuotaa joskus vaikka ei olisi nuhaa. Onko tietoa mikä minua vaivaa? joku allergia?

11

11543

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sinua vaivaa

      Kuulostaa ihan kuivilta silmiltä. Ei ole kovin vakavaa, ärsyttävää vain joskus.

    • ,..,.

      mulla nuhan kanssa toinen silmä alkaa aina vuotamaan ja sen puoleiseen nenäkäytävään kutittaa, josta silmä vuotaa, koko ajan.

      muutenkin silmäni ovat kuivuuteen taipuvaiset ja valoherkät.. esim. auringon paisteella alkavat helposti vuotaa..

      • NuhaNénä

        kiitti tiedosta....:) onko tähän olemassa mitään silmätippoja tai jotain?


    • Anonyymi

      Vanha keskustelu, mutta ajattelin vastata kun en löytänyt muita keskusteluja aiheesta.
      Minulla on sama vaiva. Aina flunssassa on ainakin päivä tai pari kun silmät vuotaa koko ajan, on valoherkät ja aivastuttaa. Pahimmillaan on pitäny vaan maata pimeässä huoneessa eikä ole voinu tv:täkään katsoa.
      Minulla on ollut tämä vaiva lapsesta asti enkä ole kenelläkään muulla nähny vastaavaa. Aikamoinen riesa kyllä, mutta ei siihen oikein taida olla mitään apua. Täytyy vaan hyväksyä omalla kohdalla tälläinen taipumus. Ja sairaslomaa pitää ottaa omalla kohdalla vaikkei olisi kuumettakaan, kun ei vaan voi tehdä mitään.

    • Anonyymi

      Mulla samaa, ollut lapsesta asti. Aina kun tulee nuha tai flunssa, nenä menee tukkoon ja silti vuotaa, silmätkin vuotaa päivän tai pari niin kovasti, ettei pysty tekee mitään. Joutuu jatkuvasti pyyhkiin ja räpyttelemään. Tosi ärsyttävää. Lapsellani samaa. Enkä tiedä muita, kenellä näin olisi. Voiko olla, et nenässä niin kova paine kun tukossa että sit silmistä vuotaa kovasti. Tää on aina nuhan pahin vaihe, kun silmät vuotaa. Muuten voisi tehdä mitä vaan, kurkkukivut ja kipeen olon kestää, mutta tää silmien vuotaminen häiritsee tosi paljon, ei mitään voi tehdä.

      • Anonyymi

        Sama vika itselläni. Aurinkolasit päässä voi just ja just katsoa tv:tä.


    • Anonyymi

      Koko perheelläni samaa ongelmaa. Lämpö ei ikinä nouse, mutta nenää saa niistä jatkuvasti ja silmät vuotavat. Tätä silmien vuotamista kestää yleensä 3-4 päivää. Tauti alkaa kurkkukivulla.

      Silmien vuotaminen johtuu itsellä todennäköisesti siitä, että nuhainen nenä kutiaa. Aurinkolasit päässä sisällä helpottaa hieman oloa, sekä ulkoilmassa olo. Lääkäriltä kannattaa myös pyytää Duactia tai Aerinazea lääkkeeksi. Lääke kuivattaa limakalvoja ja ainakin silmien vuotamiseen auttaa itsellä jonkun verran.

      • Anonyymi

        Mulla on kans samat oireet. Alkaa aina kurkkukivulla josta siirtyy nuhaan ja silmät vuotaa 3-4 päivää ja on helvetin tuskaista. Makaan tyyny pään päällä suunnillee kokoajan. Vaiva ollut lapsesta asti. En käytännössä ole muulla tavalla ikinä kipeä. Kuumetta ei kyseisessä taudissa ikinä ole.

        Tää on todella vittumainen vaiva kun periaatteessa on lähes terve, mutta ei voi katsoa edes elokuvia tms. Pelkästää maata. Kunnon kuumetautikin tms on helpompi kuin tää silmien mätiminen 😀


    • Anonyymi

      Pakko komme toida kun ite kärsinyt tosta silmien vuotamisesta flunssassa ihan kakarasta saakka. Aivan tajuton vaiva, ei muut sitä ymmärrä. Tuntuu kun suolaa heitettäisiin silmiin eikä mikään auta tai toki niistaminen vähän helpottaa, hetkeksi... Pimeessä kämpässä vaan nököttää sitten sen pari päivää. Ja tämä ongelma siis vain flunssan yhteydessä, ei muulloin. Viis vuotta sitten löyty lääke joka auttaa! CIRRUS, vaikka onkin tarkoitettu allergiseen nuhaa. Laskee siis nänen limakalvojen turvetusta ja näin vähentää painetta. Mulla lääkäri ultrasi poskiobtelot ja sanoi että kyynel kanava kulkee poikkeuksellisen lähellä jotain flunssan aiheuttama paine saa kyynelkanavan ärtymään ja sitä myöden alkaa vuotaa. DUACT on vastaava lääke mutta ei auta. Eli jos kärsit tästä pirulaisesta vaivasta niin pyydä lääkäriltä CIRRUS resepti! Olkaa hyvät :)

    • Anonyymi

      Just tutkin asiaa kun oon flunssassa ja taas tää tavanomainen että nuhan kanssa samaan aikaan vuotaa silmät (tai tällä hetkellä kyllä vain toinen silmä).

      Kyseessä on ilmeisesti sidekalvontulehdus, joka esiintyy yleensä juurikin flunssan tai nuhan kanssa samaan aikaan ja mene itsestään ohi.

    • Anonyymi

      Sama täällä. Lapsesta asti silmät ovat vuotaneet flunssassa, jos nenä vuotaa. Silmät vuotavat vielä nelikymppisenäkin niin kovasti, että kyyneleet vain valuvat pitkin poskia. Varsinkin aina sen puolen sieraimesta, mistä sitä räkää valuu ja usein sekin valuu ihan kirkkaana nesteenä yhtenään.

      Olen itsekin ajatellut, että tämä taitaa olla aika harvinaista, mutta eipä taida ollakaan. Jokainen meistä sairastaa kotona piilossa muilta niin eipä nähdä toisiamme silmät kyynelehtien usein missään.

      Case solved. Se onkin aika normaalia, joskaan ei todella yleistä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6390
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2614
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2170
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1847
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1651
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1437
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe