Garmisch-Partenkirchen

Tseik

Olisi ensi kesänä tarkoitus mennä ko. kaupunkiin ja varsinkin ympäristöön tutustumaan perheen kanssa. Junalla ajateltiin matkustaa Munchenistä kätevästi. Mutta, voisiko joku kokenut kertoa, onko turvallista ja luotettavaa varata netin kautta loma-asunto ko. paikasta? Eli vastaavatko hinnat, kuvat ja muut ilmoitetut asiat todellisuutta? Ja voiko Garmischista vuokrata autoa, jos vaikka Innsbruckissa haluaisi käydä?

5

833

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • automatkailija

      Olen vuokrannut netistä loma-asuntoja ja -hotelleja. Kaikki on toiminut ihan hyvin ja luotettavasti. Saksaan kannattaa varata saksalaiselta välittäjältä. Katso seuraavia:
      www.its.de
      www.interchalet.de
      www.sonnenklar.tv
      Näiden kautta varaamiini majoituksiin emme ole pettyneet kertaakaan.

    • eu01

      Matkustettiin tänä vuonna junalla lentoasemalta suoraan Garmisch-Partenkicheniin ja hyvin meni. Kumpikin S-Bahnin linja kentältä käy, vaihdetaan joko Hauptbahnhofissa tai jopa kätevämmin Pasingin asemalla (pienempi), sieltä junat Garmischiin kulkee tunnin välein. Bayern-Ticket kelpaa molemmissa.

      Ja kylläkin Garmischista autovuokraamoja löytyy, mutta esim. Innsbruckia varten se ei ehkä kannatakaan, Garmischin asemalta lähtee suorat junat sinne (klo 6:30, 8:04, 10:04, 12:04 jne) ja lippu maksaa vaatimattomat 13,70 €.

      Toinen mukava junaretki olisi seuraavanlainen: aamulla klo 9:04 Murnauhun (Staffeljärven rannalla), tulo sinne klo 9:30, tutustuminen kaupunkiin ja uintiretki ja sitten toisella junalla laaksoa pitkin Oberammegauhun (lähdöt noin tunnin välein). Oberammergausta takaisin Garmisch-Partenkircheniin bussilla (useita). Bayern-Ticket kelpaa junissa ja busseissakin.

      Omaa luokkaansa on sitten vuoristorataretki Zugspitzeen.

      Jos aikaa riittää voi tehdä myös pidemmän matkan Itävallan kautta takaisin Baijeriin (mahtavat näköalat, upeat vuoristomaisemat). Esim. klo 10:04 lähtee juna Reutte in Tiroliin Itävallassa. Sieltä voi jatkaa eteenpäin Schönbichlin kautta Kempteniä kohti (lähdöt Reuttesta 11:05, 13:17, 15:17 ,...) Tässä tapauksessa Bayern-Ticket kelpaa myös Itävallan alueella.

      Jos ette tiedä mikä Bayern-Ticket on, niin kerron. Vuorokauden ajan voimassa lippu, jolla 5 henkilöä voi matkustaa rajoituksitta koko päivän kaikissa junissa ja lähes kaikissa busseissa koko Baijerin osavaltion alueella. Lippu joka on voimassa arkisin klo 9 jälkeen seuraavan päivän aamukolmeen asti (lauantaisin ja sunnuntaisin klo 0:00 alkaen) ja maksaa 27 euroa per 5 henkilöä. Iltalippu Bayern Ticket Nacht on voimassa klo 18 alkaen ja maksaa 19 euroa/ koko porukka. Junalla matkustaminen vuoristossa on minulle aina suuri elämys, sen takia junamatkoista tässä mainitsinkin.

      • Tseik

        Hyviä vinkkejä molemmissa vastauksissa. Tuo auton vuokraaminen näyttää olevan aika tyyristä pelkästään Seefeldissä tai Insbruckissa käyntiä varten. Junalla pääsee vaivattomammin ja edullisemmin.


      • automatkailuja
        Tseik kirjoitti:

        Hyviä vinkkejä molemmissa vastauksissa. Tuo auton vuokraaminen näyttää olevan aika tyyristä pelkästään Seefeldissä tai Insbruckissa käyntiä varten. Junalla pääsee vaivattomammin ja edullisemmin.

        Kun teitä on useampi matkalla, kannattaa harkita omalla autolla menemistä Ruotsin kautta, jos lapset malttaa istua autossa ja aikaa on tuhlata tähän muutama päivä.


      • mutta turha
        automatkailuja kirjoitti:

        Kun teitä on useampi matkalla, kannattaa harkita omalla autolla menemistä Ruotsin kautta, jos lapset malttaa istua autossa ja aikaa on tuhlata tähän muutama päivä.

        Kun lennot on niin edullisia nykyään (esim. Müncheniin pääsee satasella, menopaluutarjous Lufthansalta), niin mitä varten autolla? Uuvuttava ja tylsää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2615
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1937
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1665
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1626
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      35
      1599
    8. 91
      1543
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      117
      1408
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe