Bon Jovin tulevaisuus

Bonkka81

Tiedossahan on ainakin MSG:n keikoilta nauhoitettu dvd, joka ilmeisesti julkaistaan vielä tämän vuoden puolella ja Richien suunnitelmiin kuuluu soolomateriaalin nauhoittamista jossain vaiheessa. Jossain epävirallisissa lähteissä on pohdittu lisäksi mahdollista kokoelma-albumia muutamalla uudella biisillä lisättynä, mutta mitään varmaa tietoa aiheesta ei ole.

Mikä olisi teidän mielestänne oikea askel tässä vaiheessa uraa? Uutta studioalbumia yhtye tuskin alkaa ihan heti väsäämään ja raskaan kiertueen jälkeen on todennäköisesti odotettavissa lomailua jonkun aikaa.

En näkisi ollenkaan huonona vaihtoehtona muutaman vuoden taukoa ja paluuta kovan studioalbumin kera. These Daysin jälkeen yhtyeen levyt ovat olleet mielestäni enemmän tai vähemmän pettymyksiä, joten seuraavalta toivoisin parempaa otetta. Lost Highway oli silti suunta kohti parempaa, sillä Crush->Have A Nice Day levyjen välillä yhtyeen musiikki oli melko ponnetonta ja väkisin yrittämisen maku paistoi reippasti läpi.

2

860

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • just older

      Bändiltä puuttuu vielä kunnon keikka dvd, joten sellasen julkaiseminen olisi fiksu teko ja mitä nopeammin, sitä parempi. Myös kokoelman julkaisu olisi otollista. Sellanen tyyliin 28 hittiä ja pari uutta kappaletta! Ensvuonna ois kiva nähdä vaikka joku dokumentti bändistä ja kiertueesta. Kirjaa olen odottanut jo pitkään! Varmasti olisi matskua kunnon kirjaan, joka sais julkaista suomennettuna. Uuteen pitkäsoittoon en ihan heti usko ja tuskin sitä tulee 3-4vuoteen. Richie kait on parin vuoden sisällä julkaisemassa 3. soolonsa ja Jonpasta ei koskaan tiedä, mutta workholic se mies on, joten moneen kerkeen mukaan...Bändi on 25v ollut kasassa ja eiköhän soittele vielä n.15v, kunnes Jonppa hyppää politiikkaan mukaan. Äijä on itse sanonut, että tuskin hän enää 64v tekee bändihommia, että sillon politiikkaa tai jotain ihan muuta!

    • gfh

      Näillä näkymin on ensi vuonna tiedossa Greatest hits vol. 2, joka sisältää joko MSG:n kahdelta keikalta koostetun live-dvd:n tai koko Lost Highway kiertueelta koostetun live-dvd:n. Voi toki olla, että nämä 2 (GH ja dvd) julkaistaan erillisinä julkaisuina mikä on epätodennäköistä, koska bändistä julkaistaan joka tapauksessa dokumentti ensi vuoden aikana. 3 erillistä julkaisua yhden vuoden aikana on melko epätodennäköistä?

      BTW: Jon sanoi haastatteluissa muutava vuosi takaperin, että ei enää koskaan julkaise GH levyä, joka sisältää uusia biisejä vaan haluaa GH levyn aidosti olevan hittikokoelma...Richien mukaan taas uusia biisejä on jo tekeillä uutta kokoelmaa varten...

      Richie tuskin on julkaisemassa omaa soololevyänsä vieläkään, sillä hän on mukana useissa eri ei joviin liittyvissä projekteissa. Lisäksi Richie on haastatteluissa maininnut, että he ovat Jonin kanssa alkaneet väsäämään materiaalia jovin seuraavaa levyä ja Greatest hits-kokoelmaa varten. Uusi levy ei hänen sanojensa mukaan tule olemaan ainakaan Lost Highwayn kaltaista p***aa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2001
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1908
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1495
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1163
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe