Mainos, purjehtimaan muille saarille!

lottal

Tässäpä täysin puhdas mainos, oman, upean kokemuksen perusteella. Etsin vastaavaa palveluntarjoajaa jo vuonna 2006 mutta en löytänyt. Nyt se on vihdoin tarjolla!

Olimme viikon verran purjehtimassa upouudella Fuga 1 purjeveneellä elokuun alkupuolella!
Päätimme itse reitin kapteenin avustuksella ja lähdimme yötä myöten São Miguelilta kohti keskiryhmän saaria Faialia, Picoa ja São Jorgea!

Viikko oli aivan upea, rento ja rauhallinen. Meistä kahdesta, nuoresta naisesta, pidettiin uskomattoman hyvää huolta ja kaikki toiveemme toteutettiin!
Matka kesti 24h huonossa tuulessa ja osittain moottorilla.

Fuga 1 on marraskuussa valmistunut 8 hengen majoittava, upouusi, iso purjevene (en ole merenkävijä joten tuumista tai jaloista tai muista mitoista minulla ei ole hajuakaan!).

Kahden hengen makuuhyteissä on omat, aina toimivat suihkut (lämmin vesi) ja wc:t, peitot, tyynyt, pyyhkeet, lakanat..
Keittiö täysin toimiva, upea ja tilava, ja uusimmat navigointilaitteet, tv, dvd soitin.. Ihan kaikki! Kannella oli reilusti auringonotto tilaa, sekä pöytä ja tuolit ruokailuja varten (kuten sisälläkin) sekä äänentoistolaitteet lempi musiikille ja tilaa laittaa jalalla koreaksi jos siltä tuntuu.
Veneen peräosaan aukesi uima- tasanne, mistä mereen oli helppo laskeutua/hypätä uimaan sekä LÄMMIN SUIHKU!

Faialin saarella ankkuroimme kuuluisaan Hortan satamaan, josta kävimme Peter's Cafe Sportissa drinksuilla ja kapteenin hankkiman oppaan mukana jeepillä kiertämässä saarta ja katsomassa uutta tulivuorta (1950 luvulta) Capelinhosta. Illan mustavalkoisiin bileisiin ei kenelläkään meistä ollut energiaa.

Faialilta otimme lautan päiväksi Picon saarelle, jossa meitä odotti taksinkuljettaja Maria, joka ajelutti meitä päivn viiniviljelmillä, tuulimyllyillä, juustotehtaalla, valasmuseoon Lajekseen, perinteisiin kivikyliin ja kraaterin päälle. Pico oli ehdottomasti kaunein Azoreitten saarista! Sillävälin kapteeni ja crew olivat täyttäneet jääkaapit tuoreilla herkuilla ja tehneet upean illallisen veneessä.

Faialilta lähdimme São Jorgelle, muutaman tunnin päiväpurjehduksella aurinkoa ottaen ja uiden ja ankkuroimme illalla S.Jorgen pieneen satamaan. Seuraavana päivänä kapteenin hankkiman oppaan kyydillä ajoimme S.Jorgen fajoille, juustoa maistelemaan ja upeisiin puistoihin ja kauniille lehmilaitumille!

S.Jorgelta purjehdimme taas auringon laskiessa saaren taakse kohti S.Miguelia.

Reitti ja aktiviteetit olivat siis meidän itse toivomia ja suunnittelemia. Kapteeni, purjeveneen omistaja, oli hyvin varustautunut, puhui hyvää englantia ja täytti meidän hulluimmatkin ruoka ja juoma ja aktiviteetti toiveet. Merisairaana menomatkalla hän toi ruoan hyttiini ja huolehti juomisestani ja vilteistä, aukoi ja sulki ikkunaani pärskeitten mukaan. Ystäväni majoittautui sillävälin kapteenin makuupussiin kannelle ja sai saman kohtelun. :) Ammattilainen asiakaspalvelija ja kokenut purjehtija!

Purjehduksia Fuga 1:llä järjestetään päivittäin ja myöskin lyhyempiä aikoja. Muutamasta tunnista kokopäiväreissuihin tai useiden päivien purjehduksiin.

Purjehduksen voi varata Hispanian oppailta ja lisää tietoa saa heiltä, mutta suoraan kapteenillekin voi mailata osoitteeseen [email protected].

0

314

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

        tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
        Ikävä
        140
        4255
      2. Melkein lähetin viestin.

        Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
        Ikävä
        125
        1661
      3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

        Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
        Ikävä
        71
        1477
      4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

        "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
        Maailman menoa
        283
        1422
      5. Kalateltta fiasko

        Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
        Kuhmo
        18
        1294
      6. Ikävöimäsi henkilön ikä

        Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
        Ikävä
        49
        1185
      7. Nainen voi rakastaa

        Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
        Ikävä
        79
        1141
      8. Rakastan sinua

        Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
        Ikävä
        30
        1116
      9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

        Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
        Sanaristikot
        60
        1091
      10. Liikenne onnettomuus

        Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
        Orimattila
        63
        1071
      Aihe