Mainos, purjehtimaan muille saarille!

lottal

Tässäpä täysin puhdas mainos, oman, upean kokemuksen perusteella. Etsin vastaavaa palveluntarjoajaa jo vuonna 2006 mutta en löytänyt. Nyt se on vihdoin tarjolla!

Olimme viikon verran purjehtimassa upouudella Fuga 1 purjeveneellä elokuun alkupuolella!
Päätimme itse reitin kapteenin avustuksella ja lähdimme yötä myöten São Miguelilta kohti keskiryhmän saaria Faialia, Picoa ja São Jorgea!

Viikko oli aivan upea, rento ja rauhallinen. Meistä kahdesta, nuoresta naisesta, pidettiin uskomattoman hyvää huolta ja kaikki toiveemme toteutettiin!
Matka kesti 24h huonossa tuulessa ja osittain moottorilla.

Fuga 1 on marraskuussa valmistunut 8 hengen majoittava, upouusi, iso purjevene (en ole merenkävijä joten tuumista tai jaloista tai muista mitoista minulla ei ole hajuakaan!).

Kahden hengen makuuhyteissä on omat, aina toimivat suihkut (lämmin vesi) ja wc:t, peitot, tyynyt, pyyhkeet, lakanat..
Keittiö täysin toimiva, upea ja tilava, ja uusimmat navigointilaitteet, tv, dvd soitin.. Ihan kaikki! Kannella oli reilusti auringonotto tilaa, sekä pöytä ja tuolit ruokailuja varten (kuten sisälläkin) sekä äänentoistolaitteet lempi musiikille ja tilaa laittaa jalalla koreaksi jos siltä tuntuu.
Veneen peräosaan aukesi uima- tasanne, mistä mereen oli helppo laskeutua/hypätä uimaan sekä LÄMMIN SUIHKU!

Faialin saarella ankkuroimme kuuluisaan Hortan satamaan, josta kävimme Peter's Cafe Sportissa drinksuilla ja kapteenin hankkiman oppaan mukana jeepillä kiertämässä saarta ja katsomassa uutta tulivuorta (1950 luvulta) Capelinhosta. Illan mustavalkoisiin bileisiin ei kenelläkään meistä ollut energiaa.

Faialilta otimme lautan päiväksi Picon saarelle, jossa meitä odotti taksinkuljettaja Maria, joka ajelutti meitä päivn viiniviljelmillä, tuulimyllyillä, juustotehtaalla, valasmuseoon Lajekseen, perinteisiin kivikyliin ja kraaterin päälle. Pico oli ehdottomasti kaunein Azoreitten saarista! Sillävälin kapteeni ja crew olivat täyttäneet jääkaapit tuoreilla herkuilla ja tehneet upean illallisen veneessä.

Faialilta lähdimme São Jorgelle, muutaman tunnin päiväpurjehduksella aurinkoa ottaen ja uiden ja ankkuroimme illalla S.Jorgen pieneen satamaan. Seuraavana päivänä kapteenin hankkiman oppaan kyydillä ajoimme S.Jorgen fajoille, juustoa maistelemaan ja upeisiin puistoihin ja kauniille lehmilaitumille!

S.Jorgelta purjehdimme taas auringon laskiessa saaren taakse kohti S.Miguelia.

Reitti ja aktiviteetit olivat siis meidän itse toivomia ja suunnittelemia. Kapteeni, purjeveneen omistaja, oli hyvin varustautunut, puhui hyvää englantia ja täytti meidän hulluimmatkin ruoka ja juoma ja aktiviteetti toiveet. Merisairaana menomatkalla hän toi ruoan hyttiini ja huolehti juomisestani ja vilteistä, aukoi ja sulki ikkunaani pärskeitten mukaan. Ystäväni majoittautui sillävälin kapteenin makuupussiin kannelle ja sai saman kohtelun. :) Ammattilainen asiakaspalvelija ja kokenut purjehtija!

Purjehduksia Fuga 1:llä järjestetään päivittäin ja myöskin lyhyempiä aikoja. Muutamasta tunnista kokopäiväreissuihin tai useiden päivien purjehduksiin.

Purjehduksen voi varata Hispanian oppailta ja lisää tietoa saa heiltä, mutta suoraan kapteenillekin voi mailata osoitteeseen [email protected].

0

304

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

        Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
        Tv-sarjat
        128
        4856
      2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

        Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
        Ikävä
        30
        3066
      3. Haluan jutella kanssasi Nainen

        Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
        Ikävä
        16
        1777
      4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

        Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
        Seinäjoki
        22
        1740
      5. Onko mies niin,

        että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
        Tunteet
        18
        1591
      6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

        Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
        Ikävä
        71
        1461
      7. Miksi näin?

        Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
        Maailman menoa
        18
        1218
      8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

        Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
        Kotimaiset julkkisjuorut
        10
        1203
      9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

        Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
        Maailman menoa
        17
        1167
      10. Haluisin suudella ja huokailla

        ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
        Ikävä
        16
        1167
      Aihe