viherpeukalot

multasormi08

Onko muilla kokemuksia viherpeukaloilta tilatuista tuotteista? Ovatko lähteneet hyvin kasvuun??Tilasin itse sieltä juuri tuotteita ja kun avasin paketin hämmästyin. Aikaste riutuneen näköisiä kasveja/kukkia olivat, Kannattaako lähettää takaisin vai innostuvatko ensi vuonna kasvuun kun ovat kukkapenkkiin päässeet?

7

2729

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jiiiipeeee

      Olen itse tilannut viherpeukaloista useampaankin otteeseen. Joka kerta oikeastaan on ollut pettymys kun olen paketit avannut. Pensaat ovat olleet tosiaankin riutuneen näköisiä risuja, ja aina olen epäillyt että mitähän näistä tulee. MUTTA, lähes kaikki ovat lähteneet hyvin kasvamaan. Ja ne mitkä eivät ole lähteneet - syy ennemminkin maaperässä kuin taimissa. Luulisin ainakin. Eli ei muuta kuin istuttele ohjeiden mukaan, lannoitukset ym. myös ja eiköhän ne siitä kasvamaan lähde.
      Olen toki monesti huomannut että lähimmästä puutarhaliikkeestä saa samat taimet huomattavasti isompana ja lähes samaan hintaan. Montaa euroa ei välttämättä hintaeroa ole, joten siinä sitten miettii että mikä kannattaa.
      Mutta ei minulla valittamista kuitenkaan viherpeukaloista ole. :)

    • kokeillut

      En suosittele!

    • kokenut tämän

      Surkeita reppanoita, ja kun laskee postikulut päälle ja toimitusmaksun, niin saman mutta suuremman saa puutarhaliikkeestä.
      Samasta paikasta voi myös varmistaa k.o kasvin soveltuvuuden aiottuun paikkaan, sekä kotimaisuuden, joka taas varmistaa talvenkestävyyden.

      Viherpeukalon taimet ovat ulkolaisia, yleensä hollantilaisia.
      Monet kasveista olivat huonoja.

      P.S Puutarhaliike antaa kasvuunlähtötakuun, jolla saat uuden taimen , jos kasvi ei kasvanutkaan. Kuitti vaan talteen.

    • juu ei kiitos

      Todella onnettomia taimia olivat. Juuri saapui lähetys. Kesäkukka-amppeli ei ollutkaan amppeli, vaan yksi onneton kukkavarsi muovipussissa. Taimet pelkkiä risuja ja vielä kärsineet matkalla kun ilmoitus saapumisesta ei tullut perille. En suosittele.

      • Huijattu

        Tosi surkeita ovat. En ikinä enää tilaa. Itse en olisi valinnut noin huonoja taimia edes alennuskopasta. Juurakot eivät lähteneet kasvamaan ollenkaan eivätkä suostuneet palauttamaan rahoja. Huijarifirma. Kannattaa hakea puutarhalta mistä saa itse valita hyvät taimet ja palvelu pelaa.


      • viherpeukalo
        Huijattu kirjoitti:

        Tosi surkeita ovat. En ikinä enää tilaa. Itse en olisi valinnut noin huonoja taimia edes alennuskopasta. Juurakot eivät lähteneet kasvamaan ollenkaan eivätkä suostuneet palauttamaan rahoja. Huijarifirma. Kannattaa hakea puutarhalta mistä saa itse valita hyvät taimet ja palvelu pelaa.

        Tilasin (valitettavasti) useammat paketit ko. firmasta. Osa oli ok kunnossa, 1/4 homeessa ja 1/4 täysin kuivuneita. Ei mitään hyvityksiä tms. Ei tarvitse toiste tilata!!


    • Anonyymi

      Kokemuksia v 2024?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2943
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      265
      1229
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1221
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1041
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      1003
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      980
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      936
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      897
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      41
      877
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      43
      789
    Aihe