PK eli päiväkahvit

Matti

PK eli PÄIVÄKAHVEILLA

Arin tekee mieli nauttia päiväkahvit silmäruoan kera ja pitkällä kaavalla. Siksi hän soittaa Aulin ovikelloa sydän pamppaillen. Kiva kopina tulee avaamaan oven. Upealla blondilla kullankeltainen tukka hulmuaa vapaasti, kun hän iloisesti tervehtii tulijaa. Muhkeat korvarenkaat, suorastaan vanteet, kilahtavat kultaiseen kaulapantaan, huolella meikatut sinisilmät levähtävät nauramaan, hoikat käsivarret kietoutuvat kaulalle, kun voimakkaat punahuulet moiskauttavat suudelmansa poskelle ja valkoiselle paidankaulukselle. Romanttinen tuoksu Aulista ja hänen kodistaan huumaa tulijan. "Tervetuloa", miltei kuiskaa pehmeän seksikäs ääni. Samalla ajatuksissaan Auli jo mittaa, kuinkahan kuuma vieras jo on, päästää otteensa ja kääntyy kohti keittiötä. "En viitsi näin kotioloihin paljoa pukea", Auli mukamas anteeksipyytelee: Hänellä on yllään vain 2 vaatekappaletta ja kengät: Ruskettunutta ihoa peittää - sikäli kuin peittää - minilyhyt punainen silkkimekko. Sen väljä kaula-aukko melkein paljastaa rinnat, olkapäät kokonaan ja selän vyötärölle asti. Ohut kangas pönköttää nännien kohdalta, 10-5 cm leveä vako rintojen välistä navan kohdalle on nyöritetty silkkinauhalla, samoin selkäaukko rintojen tasalta aina vyötärön tasalle ja tiukka helma peittää tosiniukasti pepun. Kullankiiltävät sukkahousut, 5 denierin, - tietysti ilman vahvikkeita - korostavat täydellisiä reisiä, polvia, sääriä ja tosihoikkia nilkkoja. Se kopina aiheutui piikkikorkoavokkaista: Punaisissa avokkaissa on 14,5 cm korkeat ja äärimmäisen ohuet alumiinikorot, jotka eivät sääli parkettilattioita, eivät niiden päällä keimailijaa eivätkä katsojaansa. Kun Auli peppu keinahdellen astelee keittiöön tosilyhyin askelin, Arin on vaikeata totella pyyntöä:"Istuudus vaikka olohuoneeseen odottamaan." Sillä silmät tuntuvat karkaavan perässä keittiöön.
Kohta Ari hiipiikin keittiön ovelle ihailemaan kahvinkeittäjäänsä. Tämän notkeat ja seksikkäät liikkeet näkyvät hyvin edestä ja takaa, koska keittiön kaapinovet ovat peilejä. Auli käännähtää katsomaan hiipijää jo lähellä takanaan. - "Sinullahän on kuuma vaiko kuumetta! Voi, hyvä ystävä!", huomauttaa Auli:"Käyhän siistimässä poskesi ja kauluksesi! Voit samalla ottaa virkistävän suihkun, pukeutua pyyhkeeseen ja mennä olohuoneen ruskeaan nojatuoliin, kunnes laitan kahvin valmiiksi." Vastahakoisesti Ari poistuu pesulleen. Tällä välin Auli salaa istuutuu lepuuttamaan jalkojaan. Sillä kahvitarjotin on valmiina kaapissa.
Pian Ari asettuu pyyhkeessä määrätylle tuolille ja Auli keimailee hänen luokseen kahvitarjottimineen. Hän astuu kahareisin Arin ja sohvapöydän väliin ja lantiota taivuttaen laskee tarjottimen pöydälle suoden Arin nähdä minin alle. Tämä ei voi välttää kiusausta hipaista varpaillaan Aulin korkoja ja nilkkoja samalla, kun levottomat kädet hyväilevät sääriä ja reisiä. "Sinähän olet viriili", kehaisee Auli, ".. ja taas lämmin. Otanpas pyyhkeen pois.... Onpas ´prinssisikin´ valpas." Sillä se alkaa pyrkiä pystyyn.
"Viriilit uroot pitää tehdä vaarattomiksi", ilmoittaa Auli, sujauttaa nojatuolin alta ketjukahleet, jotka nopsasti tarttuvat miehen nilkkoihin. Samoin ketjukahleet hän kiinnittää tämän ranteisiin niin, etteivät kädet aivan yllä hiplaamaan prinssiä - Aulia kohta kylläkin. Ari pysyy paikoillaan 1 pisteen turvavyöllä ja ketjukahle selän takaa kaulaan rajoittaa kumartumista. Näin kahlittuna mies pääsee hipelöimään ja suutelemaan naista juuri sen verran ja sieltä kuin tämä tahtoo - sekä käyttämään suuta muutenkin, ellei suukapula sitäkin estä. - Toisinaan Auli joutuu ja innostuukin kapulaa käyttämään, kun mies hurjasti tai hurjia huutaa kiimoissaan tai kivuissaan. Kipuhuudot tukahdutettiin silloin kerran, kun kaksi miestä kävi vuorollaan kilpailemassa, kumman kalusta Auli saa enemmän karvoja irti.
"Kyllä minä sinulle kahvit tarjoilen ihan suuhun saakka", lohduttelee Auli istuutuessaan kahlekuninkaansa syliin: Hän laskee peppunsa kiristyvän minin alta Arin oikealle reidelle, kietoo vasemman kätensä tämän kaulalle, sujauttaa vastahakoisen kalun vasemman reitensä alle piiloon ja ojentaa vasemman säärensä ja nilkkansa niiin piiitkäksi ja suoraksi, että ihan värisevät. Sekös litistyvää prinssiä riipoo! Oikean jalkansa hän heittää vasemman yli, työntää nilkan ja koron miehen vasemman käden hyväiltäväksi ja ojentelee sitä niin, että hiplaaja ulottuu puolireiteen muttei harmikseen yhtään ylemmäs. Oikealla kädellään hän tarjoilee suoraan suuhun vuoroin kahvia, snapsia ja keksiä. Sohvapöydän sivulla on myös peili, josta mies näkee toisintona koko nautintonsa. Viereiseen huoneeseen johtaa huomaamaton reikä, josta Aulin mies kenenkään asiakkaan tietämättä videoi kaiken haluamansa - milloin tahansa.
Kahvihan tässä on vain nimenä sekä snapsi, tunnelmamusiikki, tuoksut ja muu vain rekvisiittana. Pääasia on miehen täydellinen ja moninkertainen kiihottaminen ja tyydyttäminen: Nyt, kun kahvi on juotu, kalulla tuntuu ahtaalta ja kun Auliakin asentonsa väsyttää, tämä ojentautuu seisomaan miehen eteen ja nostaa napista painaen hydraulijalalla miehen tuolia hiukan ylemmäs. Auli asettuu seisomaan jalat tiukasti yhdessä ja tikkusuorina sekä peppu hiukan pystyssä ja sivuttain Ariin päin, kohti pöydän peiliä. Hän kumartuu sen verran, että Arin katse pääsee kurottumaan rintojen väliin, ja heittää valtaisat hiuksensa taakse, jotta korvavanteet tulevat paremmin esille. Sitten hän tuo hitaasti hoikat sormensa ja punaisiksi lakatut haukankyntensä vastustamattomasti kohti täysimittaista ja ryhdikästä prinssiä. Nämä sormet ja kynnet päättävät, lentääkö sieltä sperma, hiki vai veri ja lentääkö muutaman minuutin vai kenties vasta tunnin-parin kuluttua, kerran vaiko useammin vai eikö kertaakaan. Näin kävi kerran, kun mies rivouksia huudellessaan sai lähtöpassit kesken kaiken.
Tähän saakka Aulia on tympäissyt siivoilla lentänyttä latinkia milloin hiuksistaan, mekoltaan, iholtaan tai matolta, tuolilta, pöydältä ja jopa vastakkaiselta seinältä. Nyt hän on päättänyt kokeilla sen "ehkäisyä": Hän hieroo hellin sormin prinssin vartaloa ja erityisen hellästi punertavaa ja kostuvaa päätä. Kivespussia hän painelee, ja venyttelee estottomasti myös kynsin - raapiikin. Juuri hän löytää siemenjohtimen, jota hän selvästi inhoaa tämän likaisen työn takia. Toisella kädellään hän sieppaa tuolin alta vahvan muovitetun metallinipistimen, jonka hän kiinnittää puristamaan peniksen tyveä ala- ja yläpuolelta. "Ouh", parahtaa Ari tietämättä, pelätäkö puristusta vai nauttiako Aulin päättäväisyydestä. "Nyt tuli prinssistä sisäsiisti", kehaisee hän seksikkäästi kihertäen ja ojentautuen suoraksi. Koroillaan kääntyen miehen ihailevien katseiden edessä Auli oikoo mekkoaan, kohottelee rintojaan ja tuulettelee hiuksiaan vilkkain käsin ja sormin. Kultakorut välkkyvät Aulin tähtisilmien keralla, kun hän kelmeästi hymyilee ajatukselleen:"Oletpahan vankini ja kiimasi orja."
Kun Aulin pohkeet alkavat jännittyä, nilkat täristä ja varpaita puristaa lähes tunnin piikkikorkopiina, hän lähtee hitaasti ja himokkaasti peppuaan notkuttaen kohti kampauspöytää, jonka eteen hän kumartuu mukamas meikkiä tarkistamaan. Vangittu mies seuraa harmaalla kiimakatseellaan, kun nainen istuutuu matalalle tuolilleen, ojentaa vasemman nilkkansa suorastaan kaarelle piikki kohti parkettia ja nostaa oikean säärensä yli vasemman polven ojentaen varpaat kohti lattiaa ja hyväillen taaksepäin sojottavaa piikkia. Auli näet aerobikkaa paljolti siksi, että kykenisi löytämään säärilleen ja nilkoilleen aina vain seksikkäitä asentoja. Tässä asennossa hän korjailee meikkiään ja hyväilee hellin sormin raskaiden korvisten painamia ja punottavia korvalehtiään mukamas tarkistaen, ovathan ne kunnolla kiinni.
"Ei kaikkia herkkuja kerrallaan", oli Auli ajatellut jättäessään rannerenkaiden pukemisen tähän vaiheeseen. Molempiin käsiinsä hän pujottaa pienten käsiensä läpi 7 kultarengasta, halkaisijaltaan 8 cm, 1½ cm leveitä ja 5 cm:n ketjuilla kiinni toisissaan. Viimeisiksi pujotettavista renkaista menevät ketjut sormuksiin, jotka hän pujottaa keskisormiinsa. Tämä ratkaisu pitää viimeiset renkaat napakasti ranteen etupuolella ja muut ketjut päästävät muut renkaat valahtamaan 5 cm:n matkalle toisistaan nostettaessa kättä ylös. Kättä alaslaskettaessa renkaat laskeutuvat vierekkäin ja kaikki ketjut roikkuvat alaspäin niiden välistä. Nuo ihanat renkaat säväyttävät seksikkäästi muuten paljaita ja hoikkia käsivarsia - helisevätkin kivasti.
Ehostettuna Auli nousee koko komeudessaan kääntyilemään ja keimailemaan kokovartalopeilin eteen Arin taukoamattoman katseen vanginneena. "Mitäh, enkö minä ole muistanut nilkkaketjuja pukea", hän huomauttaa muka unohtaneena. Niinpä hän kumartuu ottamaan ne kampauspöydän laatikosta ja päättää pukea kiihottavimmalla tavalla. Nilkkaketjut kädessään hän kääntyy peiliin selin, ottaa vasemmalla piikkikorolla voimistelijan tasapainon, ojentaa oikean jalan peilin hyllytasolle ja kääntyy näpräämään ketjun kiinni. Samaten tasapainoa vaalien ja jalkaa vaihtaen hän hitaasti pukee myös toisen ketjun.
"Voih, kun tuo ´Sessan´ on sitten märkä ja kuuma", Auli tuumailee puoliääneen, nostaa oikean jalan tuolilleen, levittää haaroväliään, ottaa valkoisen pyyhkeen ja kuivailee rakoaan ja reisiensä sisäpuolta hyväilevin liikkein. Viimeisimmäksi hän kääntyy puolittain selin peiliin ja Ariin, hyväilee mekoltaan pikkurypyt pois ja nykäisee sitä vyötäröstä sentin ylöspäin niin, että tiukka helma on tismalleen "vesirajassa".
Nyt Auli lantiota notkuttaen astelee Arin ohi stereoiden luo, jotka ovat soineet hempeää taustamusiikkia koko ajan. Auli vaihtaa CD-levyn, joka täräyttää ilmoille samban väkevät rytmit. Kohta hän nostaa korutetut käsivarret ja pitkät sormet upeisiin liikkeisiin. Pian koko vartalo aaltoilee hemaisevasti, lantio notkuu ja korot käyvät ylös-lattiaan-oikealle-vasemmalle kivasti kopisten parketille. Piukat reidet tärisevät ja pohkeet pingottuvat äärimmilleen, kun maailman seksikkäimmät sambakengät pääsevät vauhtiin. Auli tietää vartalonsa, sääriensä ja nilkkojensa kestävän tätä korkeintaan parikymmentä minuuttia. Siksi hän panee parastaan nähdessään Arin kekäleenpunaisena kiimasta rimpuilevan kahleissaan. Hänen silmänsä sumenevat ylikuumasta kiimasta ja metallinipistimen kivusta äärimmilleen paisuneen pampun tyvessä. Verisuonet paisuvat sen varressa ja kiiltävä terska kurottautuu armoa anomaan. Viimeisillä voimillaan Auli keimailee kumartumaan pamppua kohti. Pitkin sormin ja kynsin hän hellästi hyväilee punapäätä uroon rimpuillessa ja karjuessa kiimassaan. Näkemästään ja kuulemastaan mukamas piittaamatta Auli jatkaa hyväilyä, kunnes Ari aivankuin sähköiskun saaneena saa kivuliaan orgasmin. Terska muuttuu suorastaan siniseksi ja valtava latinki patoutuu siemenjohtimeen nipistimen taakse.
Kohta Auli irrottaa Arin kahleistaan ja lupaa mennä pesulle. Tässä vaiheessa Ari päättää tämän olleen viimeisen kerran, pukeutuu, maksaa 500 mk ja lähtee. Jo viikon kuluttua herää kuitenkin uusi himo rääkättäväksi.

Auli tarvitsee monenlaista huoltoa ja huolenpitoa pysyäkseen trimmissä: 2 päivänä viikossa hänelle tulee hieroja, mies, hieromaan koko vartalonsa pientä karvakolmiota lukuunottamatta. Tällöin Auli käy suihkussa ja asettautuu ilkosen alasti hierontapöydälle. Sen sivuilla ovat ketjut ja kahleet, joilla Auli saadaan sidotuksi leveään haara-asentoon selin tai vatsalleen tarpeen mukaan. Kotiapulainen sitoo hierojan silmät ja saattaa tämän Aulin luo. Yleensä Alex valmistaa Aulin hierontaan edellisiltana järjestämällä tälle tyydyttävän, suorastaan rentouttavan seksi-illan, jonka jälkeen ei 1 vuorokauteen tee mieli seksiä. Nytpä kuitenkin Alex on ollut muutaman päivän matkoilla ja saapunut kotiin juuri ennen Aulin hieronnan alkua. Kun Aulilla sattuu olemaan kuukauden parhaat päivät, hän asettuu selvästi vavisten hierontapöydälle. Tovin hieronnan jälkeen Auli alkaakin kuumua ja kostua. Hän yrittää epäonnistuneesti vaientaa seksiä tihkuvan huohontansa, mutta sekös hierojaa vain innostaa. Kohta hänen häpynsä alkaa turvota, punertaa ja kiiltää kosteana. Siitäkös hieroja innostuu härnäämään erogeenisia paikkoja, ja Auli alkaa ääneen voihkia seksinkäheällä äänellä:"Ooouuuh, Alex aaauta. Tuuuo ´Petteri´ tänne, kulta, auttamaan." Kotiapulaisen velvollisuus on kertoa pyyntö Alexille: Hän menee herransa luo ilmoittaen:"Kulta ja kullannuppu tarvitsevat apua", riisuu herransa housut, tarttuu nuokkuvaan kaluun, vetää sitä hyväillen kylpyhuoneeseen, hieroo sen nopeasti pystyyn, pesee ja kuivaa hellästi. Kun Alex astuu hierontahuoneeseen, hieroja livahtaa viereiseen huoneeseen tauolle. Nopeasti Alex ryntää Petteri tanassa irrottamaan Aulin siteet, ja samassa Auli voihkien tarttuu kaksin käsin penikseen kuin hirmunälkäinen banaaniin ja työntää sen suoraan kosteaan, kuumaan ja ahtaaseen vaginaan. Samalla hän istuutuu sen varaan, kietoo säärensä Alexin ympärille ja käsivartensa tämän kaulan ympärille. Hento nainen takertuneena uljaaseen mieheensä ei ole raskaskaan jykevälle Petterille, joka on aivan innoissaan tarpeellisuudestaan.
....Jatkanko juttua?

3

5580

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aulis

      Jatkappa vaan, oikeen hyvä!

    • masa

      Muista kappalejako!!!! Lukeminen on nyt hyvin vaikeaa.

    • timppa

      haluan nussia sinut kun sinut on juuri nussittu

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      214
      3419
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2171
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      75
      1617
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe