Maxwell-Anatolia

20.9

Onko lähtijöitä kyseiseen hotelliin? Tietoa/Vinkkejä otetaan mielellään vastaan...

49

12024

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Viimeisen kerran lähteneet

      Tultiin juuri tuosta kyseisestä hotellista kolmen viikon reissulta ja täytyy valitettavasti todeta, että kokemus ei ollut voittopuolisesti positiivinen.
      Olimme hotellissa jo toista vuotta peräkkäin, sillä edellisenä vuonna meille jäi hotellista varsin positiivinen kuva; silloin huoneet siivottiin kunnolla, henkilökunta oli pääasiassa ystävällistä ja ruoka ravintolassa hyvää. Kävimmekin siellä useamman kerran syömässäkin viime vuonna.

      Mutta tänä vuonna kaikki olikin sitten toisin. Itse oletimme, että saisimme entistäkin ystävällisemmän palvelun, kun olemme toista vuotta peräkkäin valinneet heidän hotellinsa lomakohteeksi. No menimme heti ekana iltana hotellin ravintolaan syömään kunnolla ja kalliisti. Jo silloin näytti siltä, että henkilökunta ei meitä juuri ystävällisyydellä palkinnut(hattupäistä pitkätukkabassoa lukuunottamatta,muistaakseni Ali nimeltään). Seuraavana päivänä ravintolan vanhin tarjoilija(Jörö-Jukka tai Kivikasvo lempinimeltään) pisti kaiken sharminsa peliin ja yritti puhua vaimoni grillijuhliin seuravaksi päiväksi.Kun hän sanoi ettemme varmaan ekoihin grillijuhliin tule, koska olemme täällä 3 viikkoa, niin siihen loppui ravintolahenkilökunnan ystävällisyys täysin.

      Ravintolahenkilökunnan käytös oli sitten koko loppuloman aivan käsittämätöntä. He eivät edes vastanneet tervehdyksiin vaan katsoivat poispäin mieluummin jä keskittyivät lähinnä itteensä tyrkyttäviin naisturisteihin. Kerran vielä viikon jälkeen jotain söimme hotelilla, mutta kun silloinkin meitä karsastettiin(bassoa lukuunottamatta) ja Jörö-Jukkakin sormella osotteli meitä muille tarjoilijoille, niin päätimme ettemme mene enää ollenkaan syömään sinne, jollei jotain radikaalia muutosta tapahdu. Sitten kävi vielä parin päivän päästä niin, että ravintolan sisäänheittäjä, joka ei koko aikana ollut meitä yrittänyt puhua ravintolaan, eikä edes tervehtinyt, niin hän alkoi haukkumaan, että miksette tule koskaan tänne syömään, kun viimevuonnakin kävitte? Kun sanoimme menevämme ystävällisempin ravintoloihin, niin hän huusi perään, että menkään ensi vuonna eri hotelliinkin.

      Eli ravintolahenkilökunnan käytös on jotain aivan käsittämätöntä tuossa hotellissa. En ole koskaan moista nähnyt missään muualla ja voisin jopa sanoa, että tätä on vaikea uskoa todeksi,jos en olisi itse sitä todennut.Lentokoneessa takas tullessa kyselin vieruskaverilta, että minkäslaisia kokemuksia heillä oli hotellista ja yllätys yllätys heillä oli täsmälleen samanlaiset kokemukset kuin meillä ja heidän kuulemansa mukaan Jörö-Jukka tarjoilija oli käynyt toisille suomalaisille hotelliasiakkaille vielä haukkumassa ääneen meitä jotka emme ole tulleet heidän grilli-iltaansa tai muuten vaan joka päivä syömään. Oli kuulemma tullut tuo samainen Jörö-Jukka naapuriravintolaan kyttäileen pahalla silmällä meidän hotellin asiakkaita, jotka olivat menneet sinne syömään.

      Toivottavasti paikan päällikkö Nessu saa jotakin kautta palautetta tästä ravintolajätkien touhusta. Eihän meidän asiakkaiden, jotka olemme ostaneet huoneistohotellihuoneen ole mitään velvoitetta käydä säännöllisesti hotellin ravintolassa syömässä. Meidänhän pitäisi periaatteessa kokata omat ruuat hotellihuoneessa itse. Ravintolalle olemme ihan yhtä vapaata potentiaalia kuin muillekin ravintoloille, sillä erotuksella, että tämän ravintolan ohin kuljemme useimmin, joten meissä on enemmän mahdollisuuksia. Pelkästään iloinen tervehdys aina ohi mennessä ja mahdollinen illan tarjouksen mainostaminen kerran päivässä olisi auttanut meitä tuomaan useita satoja euroja heidän ravintolaansa. Nuivan asenteen ja nyrpeiden ilmeiden ja tervehdysten lopettamisen vuoksi kiikutimme rahamme muualle. Todennäköisesti tarjoilijoiden yleisnuivuus johtuu tuosta hieman vanhemmasta Jörö-Jukka tarjoilijasta, joka haukkuu kaikki turistit, jotka eivä miellytä, työtovereilleen ja jopa toisille turisteille. Eli Nessu ota Jörö-Jukka puhutteluun tai anna vaikka kenkää, jotta saisit ravintolaan taas paremman fiiliksen. Tällä tyylillä tulee pian konkurssi, jos et pian tee mitään.

      Myös siivouksen taso oli viime vuodesta heikentynyt. Vielä viime vuonna huone luututtin parvekkeineen kunnolla joka päivä, mutta tänä jotkin paskat pysyi huoneessa koko loman ajan.

      Ja sitten vielä positiiviset asiat hotellista: Hotellin yövahti oli todella ystävällinen, samoin receptionin Turkkilainen tyttö ja joskus myös suomalainen. Myös Nessu morjesti aina kun sattui meidät näkemään.

      Eli tässä nyt tosiasiaa ens alkuun Maxwell-Anatoliasta. Jo tulee lisäkysyttävää, niin kysy ja vinkkinä vielä, että jos pystyt vielä vaihtamaan hotellia, niin vaihda esim. Metropoliin. Siellä on taatusti mukava palvelu. Myös Nessun toinen paikka Anatolia on kuulemma ystävällinen.

      • KIITOKSET : )

        Tulipa tuutin täydeltä asiaa ja näin vähän pelkäsinkin!Vielä viime kesänä kuulin ainoastaan positiivista kyseisestä paikasta,mutta nyt kun on kirjoittelua seurannut niin aika pahalta näyttää!!Hotellin vaihtoa olen yrittänyt jo jonkin aikaa-tuloksetta ja hieman arveluttaa majoittua noinkin "kuuluisaan" paikkaan 2 viikoksi.Ensimmäinen kokemus Aurinkomatkoista tulossa,joten jos huonosti käy,Deturilta olen joka kerta saanut hyvää palvelua,niin matkoilla kuin hotelleissakin!


      • Viimeisen kerran lähteneet
        KIITOKSET : ) kirjoitti:

        Tulipa tuutin täydeltä asiaa ja näin vähän pelkäsinkin!Vielä viime kesänä kuulin ainoastaan positiivista kyseisestä paikasta,mutta nyt kun on kirjoittelua seurannut niin aika pahalta näyttää!!Hotellin vaihtoa olen yrittänyt jo jonkin aikaa-tuloksetta ja hieman arveluttaa majoittua noinkin "kuuluisaan" paikkaan 2 viikoksi.Ensimmäinen kokemus Aurinkomatkoista tulossa,joten jos huonosti käy,Deturilta olen joka kerta saanut hyvää palvelua,niin matkoilla kuin hotelleissakin!

        pääasiassa pelkästään Maxwell-ravintolan henkilökunnassa ja erityisesti siinä yhdessä itseään täynnä olevassa ja muutkin myrkyttävässä persoonassa. Kaikki muuhan toimi hotellillakin ihan hyvin lievää siivouksen tason laskemista lukuunottamatta. Kyllähän me hotellille selvän viestin annoimme huonosta palvelusta olemalla antamatta yhtään tippiä, paitsi respalle ja yövahdille annoimme vähän, sillä eihän siivouksen taso ja ravintolan palvelu ollut heidänkään vikansa.

        Sinänsä oli onni onnettomuudessa ettei ollut aihetta jättää tippiä, sillä jouduimme elämämme ensimmäisen kerran maksamaan lievästä ylipainosta lentokentällä peräti 35 euroa sakkoa. Tipeiksi varaamamme rahat menivät sitten sinne.Eli meillä oli vain 2,5 kiloa per laukku yli kuormaa ja tästä räpsähti 7 euroa kilolta ylisakkoa. Ja tämä käytäntö on Dalamanin kentällä ollut käytössä kuulemma ollut koko kesän kaikkien lentoyhtiöiden kanssa. Opas kyllä lievästi varoitti meitä tuosta ylipainosakosta,mutta ei voinut sanoa suoraan, että joka kilosta menee 7 euroa, vaan sanoi hieman epäselvästi, että pienestäkin ylipainosta menee 7 euroa. Yhdellä ennen meitä oli muuten ylikuormaa 8 kiloa eli siitä tuli 56 euron pikavoitto. Aikas törkeetä rahastusta. Eli eipä kannata jatkossa enää paljon ostoksia kattella Turkista.

        Muuten Aurinkomatkojen palvelu on erinomaista ja Finnairin lennot ovat Marmariksen matkojen osalta olleet aina ajoissa. Meidän paluulentomme oli tosin puoli tuntia myöhässä, sillä moottoriin oli jouduttu tekemään rutiinitarkastus kun edellisellä lennolla moottoriin oli lentänyt varpunen. Oli oppaan mukaan ensimmäinen myöhästyminen(ja tosi lievä sekin) tänä vuonna Marmariksen matkoilla. Deturin lennot kuulemma myöhästelee joskus ihan reilustikin eli ainakin siltä osin Aurinkomatkat on turvallisempi valinta.

        Laitan kyllä hotellin palvelusta palautteen myös Aurinkomatkoille, joten saas nähdä onko hotelli enää ensi vuonna ohjelmassa niillä. Vastaavia kokemuksia on varmasti tältä kesältä sadoilla suomalaisilla tuosta hotellista ja toivoisi vaan, että mahdollisimman moni viitsisi asiasta reklamoida, sillä eihän tuommoista käytöstä saisi hyväksyä. Valitettavasti suomalaisten perisynti on mieluummin niellä kiukkunsa ja hyväksyä epäkohdat kuin alkaa antamaan rakentavaa palautetta.

        Ja saattaahan muuten olla niinkin, että moni Maxwellillakin menee usein syömään sen vuoksi, että ravintolahenkilökunta olisi tyytyväinen. Tuntuukin,että heidän ideologiansa on, että asiakkaan on ensin tehtävä tarjoilija tyytyväiseksi, jotta tarjoilijakin voi alkaa asiakkaalle ystävälliseksi. Meidän mielestämme asian tulisi olla aivan päinvastoin, varsinkin Marmariksessa, missä ystävällisiä ravintoloita on satoja.

        Toivottavasti saat hotellin vaihdettua, mutta joka tapauksessa hyvän loman voit kyllä viettää Maxwellissakin kunhan et välitä Jörö-Jukasta ja muiden tarjoilijoiden tökeröstä käytöksestä.Ja kyllä sinä sielläkin saat ihan hyvän palvelun, jos joka päivä ainakin kerran käyt siellä syömässä hyvin ja muutaman kalliin paukun tai kaljan juomassa. Nekin ovat meinaan Marmariksen kalleimmasta päästä. Jopa venerannasta löytyy huomattavasti halvempia drinkkipaikkoja ja samoin aivan lähikulmilta.

        Sijainniltaanhan tuo Maxwell on loistava. Rantaan on vain 200 metriä ja hyviin ja edullisiin kauppoihin lyhyt matka. Esim Sögutluun on vain 200 metriä ovesta oikealle(esim.vesimelooni 0,25 ytl kilo) ja jo tätä ennen on Dia ovesta oikealle ja heti valoristeyksestä oikealle 20 metriä ja tien yli. Marmariksen edullisimpia ruokakauppoja on varmasti BIM, joka sijaitsee 200-300 metriä vasemmalle Suomi-katua ja sen vasemmalla puolella.Esim. vedet, limsat ja kanapalat ovat siellä halpoja. Siitä vielä 300-400 metriä niin ollaan jo Tansasin kulmilla, joka on myös kohtuu edullinen kauppa ja siellä pystyy luotettavasti maksamaan Visalla ja kurssi näytti vieläpä olevan hieman parempi kuin rahanvaihtotoimistojen kurssi.

        HYVÄÄ MATKAA!!


      • driik
        Viimeisen kerran lähteneet kirjoitti:

        pääasiassa pelkästään Maxwell-ravintolan henkilökunnassa ja erityisesti siinä yhdessä itseään täynnä olevassa ja muutkin myrkyttävässä persoonassa. Kaikki muuhan toimi hotellillakin ihan hyvin lievää siivouksen tason laskemista lukuunottamatta. Kyllähän me hotellille selvän viestin annoimme huonosta palvelusta olemalla antamatta yhtään tippiä, paitsi respalle ja yövahdille annoimme vähän, sillä eihän siivouksen taso ja ravintolan palvelu ollut heidänkään vikansa.

        Sinänsä oli onni onnettomuudessa ettei ollut aihetta jättää tippiä, sillä jouduimme elämämme ensimmäisen kerran maksamaan lievästä ylipainosta lentokentällä peräti 35 euroa sakkoa. Tipeiksi varaamamme rahat menivät sitten sinne.Eli meillä oli vain 2,5 kiloa per laukku yli kuormaa ja tästä räpsähti 7 euroa kilolta ylisakkoa. Ja tämä käytäntö on Dalamanin kentällä ollut käytössä kuulemma ollut koko kesän kaikkien lentoyhtiöiden kanssa. Opas kyllä lievästi varoitti meitä tuosta ylipainosakosta,mutta ei voinut sanoa suoraan, että joka kilosta menee 7 euroa, vaan sanoi hieman epäselvästi, että pienestäkin ylipainosta menee 7 euroa. Yhdellä ennen meitä oli muuten ylikuormaa 8 kiloa eli siitä tuli 56 euron pikavoitto. Aikas törkeetä rahastusta. Eli eipä kannata jatkossa enää paljon ostoksia kattella Turkista.

        Muuten Aurinkomatkojen palvelu on erinomaista ja Finnairin lennot ovat Marmariksen matkojen osalta olleet aina ajoissa. Meidän paluulentomme oli tosin puoli tuntia myöhässä, sillä moottoriin oli jouduttu tekemään rutiinitarkastus kun edellisellä lennolla moottoriin oli lentänyt varpunen. Oli oppaan mukaan ensimmäinen myöhästyminen(ja tosi lievä sekin) tänä vuonna Marmariksen matkoilla. Deturin lennot kuulemma myöhästelee joskus ihan reilustikin eli ainakin siltä osin Aurinkomatkat on turvallisempi valinta.

        Laitan kyllä hotellin palvelusta palautteen myös Aurinkomatkoille, joten saas nähdä onko hotelli enää ensi vuonna ohjelmassa niillä. Vastaavia kokemuksia on varmasti tältä kesältä sadoilla suomalaisilla tuosta hotellista ja toivoisi vaan, että mahdollisimman moni viitsisi asiasta reklamoida, sillä eihän tuommoista käytöstä saisi hyväksyä. Valitettavasti suomalaisten perisynti on mieluummin niellä kiukkunsa ja hyväksyä epäkohdat kuin alkaa antamaan rakentavaa palautetta.

        Ja saattaahan muuten olla niinkin, että moni Maxwellillakin menee usein syömään sen vuoksi, että ravintolahenkilökunta olisi tyytyväinen. Tuntuukin,että heidän ideologiansa on, että asiakkaan on ensin tehtävä tarjoilija tyytyväiseksi, jotta tarjoilijakin voi alkaa asiakkaalle ystävälliseksi. Meidän mielestämme asian tulisi olla aivan päinvastoin, varsinkin Marmariksessa, missä ystävällisiä ravintoloita on satoja.

        Toivottavasti saat hotellin vaihdettua, mutta joka tapauksessa hyvän loman voit kyllä viettää Maxwellissakin kunhan et välitä Jörö-Jukasta ja muiden tarjoilijoiden tökeröstä käytöksestä.Ja kyllä sinä sielläkin saat ihan hyvän palvelun, jos joka päivä ainakin kerran käyt siellä syömässä hyvin ja muutaman kalliin paukun tai kaljan juomassa. Nekin ovat meinaan Marmariksen kalleimmasta päästä. Jopa venerannasta löytyy huomattavasti halvempia drinkkipaikkoja ja samoin aivan lähikulmilta.

        Sijainniltaanhan tuo Maxwell on loistava. Rantaan on vain 200 metriä ja hyviin ja edullisiin kauppoihin lyhyt matka. Esim Sögutluun on vain 200 metriä ovesta oikealle(esim.vesimelooni 0,25 ytl kilo) ja jo tätä ennen on Dia ovesta oikealle ja heti valoristeyksestä oikealle 20 metriä ja tien yli. Marmariksen edullisimpia ruokakauppoja on varmasti BIM, joka sijaitsee 200-300 metriä vasemmalle Suomi-katua ja sen vasemmalla puolella.Esim. vedet, limsat ja kanapalat ovat siellä halpoja. Siitä vielä 300-400 metriä niin ollaan jo Tansasin kulmilla, joka on myös kohtuu edullinen kauppa ja siellä pystyy luotettavasti maksamaan Visalla ja kurssi näytti vieläpä olevan hieman parempi kuin rahanvaihtotoimistojen kurssi.

        HYVÄÄ MATKAA!!

        Huhut on kertoneet jo pitkin kesää, että Maxwell eikä Anatolia ole Aurinkomatkojen listoilla ensi vuonna. :)


      • joka kesä

        Olimme myös kyseisessä huoneisto-hotellissa tänä kesänä. Aivan oikein, palvelu pelaa, jos jäytät paikan palveluja, ravintolaa. Mutta jos poikkeat muualla syömässä, palvelu ei enää pelaakaan. Kateus ja kilpailu on niin kovaa, että siitä turisti kärsii. Tämä oli muuten sellainen miinus myös meidän matkalla, ja päätimmekin mennä seuraavalla kerralla Metropoliin, Bekon paikkaan. Todennäköisesti Nessu antaa porttikiellon, onhan hän sanonut aiemmin jollekin kun kuuli että asuu Metropolissa, ettei ole enää mitään asiaa Maxwelliin. Olisikohan muuten sen jöröjukka tarjoilijan nimi ollut Birol?


      • valikoimassa
        driik kirjoitti:

        Huhut on kertoneet jo pitkin kesää, että Maxwell eikä Anatolia ole Aurinkomatkojen listoilla ensi vuonna. :)

        Eihän Anatolia-hotelli ole nytkään Aurinkomatkoilla ! Se on TakeOffin listalla samoin kuin Metropol !


      • *nappi
        valikoimassa kirjoitti:

        Eihän Anatolia-hotelli ole nytkään Aurinkomatkoilla ! Se on TakeOffin listalla samoin kuin Metropol !

        Metropol on ollut kevään ja tulevan syksyn Aurinkomatkoilla, kesän TakeOffilla. Ens kautena Metropol on vain Aurinkomatkoilla, TakeOff oli kokeilu.
        Kuulin myös, ettei Anatolia olisi enää kesänä suomalaisten hotelli... Sen näkee sitten.


      • Just heti mulle
        *nappi kirjoitti:

        Metropol on ollut kevään ja tulevan syksyn Aurinkomatkoilla, kesän TakeOffilla. Ens kautena Metropol on vain Aurinkomatkoilla, TakeOff oli kokeilu.
        Kuulin myös, ettei Anatolia olisi enää kesänä suomalaisten hotelli... Sen näkee sitten.

        Toivottavasti Anatolia ja Maxwell-Anatolia häipyy kokonaan Aurinkomatkojen listoilta. On ollut tänä vuonna molemmissa hotelleissa sen verran kehnoa palvelua ja käytöstä henkilökunnalta. Nessukin vain istuu ja mutristelee naamaansa vaikka näkee koko ajan mitä henkilökunta touhuaa tai siis ei tee mitään töitä vaan keskittyy ihan muuhun oheistoimintaan. Metropolissa l. Bekolla homma toimii ja nauru raikaa, siispä kannan roponi sinne.


      • ?????

        Oma kokemukseni kyseisesta hotellista on aivan toisenlain kuin nimimerkilla ‘viimeisen kerran lahteneet’, vaikka olinkin ko hotellissa heidan kanssaan samaan aikaan.
        Saamani palvelu hotellissa oli kylla hyvaa ja asiallista, enka kohdannut toykeaa kaytosta. Olisikohan omalla kayttaytymisella voinut olla vaikutusta myos poikien kaytokseen. En usko, etta ketaan pojista olisi ollut tahallaan tyly asiakkaille, koska he tekevat tosissaan toita palkkansa eteen. Poikien on saatava asiakkaita tietysti ravintolaan sisaan, silla siitahan hotelli saa rahansa ja pojat palkkansa. Taytyy muistaa, etta poikien palkka ei tule automattisesti niin kuin meılla, vaan usein myynnin mukan. Tıetysti me ihmiset olemme erilaisia ja koemme asiat erilailla, myos saamamme palvelun. İtse olen ollut hotellissa useita kertoja, ja varmasti tulen taman jalkeenkin sen verran tyytyvainen olen palveluun ollut.
        Siivous on mielestani ollut aivan riittavaa tasoa, vaikka siinakin on varmaan parantamisen varaa. Hotellissa on siivous sentaan joka paiva, mika on aika harvinaista taman tason hotelleissa. Harva meista siivoaa kotonaan sentaan joka paiva asuntoaan, saati sitten parvekettaan.Jos hotellin palvelu- ja siivouksen taso ei ole riittavaa, niin kylla Marmariksesta loytyy useita viiden tahden hotelleita, harva suomalainen on vaan valmis maksamaan palvelusta..eli rahalla saa..

        Mita henkilokuntaan tulee, niin kylla kaikki ovat asiallisia ja mukavia, mutta kaikkiahan ei voi tietysti miellyttaa, keta tykkaa kenestakin. Hauskaa lomaa jokaiselle Maxwell Anatoliaa, mielestani kenenkaan ei ole syyta vaihtaa hotellia jonkun viestin takia


      • Viimeisen kerran lähteneet
        ????? kirjoitti:

        Oma kokemukseni kyseisesta hotellista on aivan toisenlain kuin nimimerkilla ‘viimeisen kerran lahteneet’, vaikka olinkin ko hotellissa heidan kanssaan samaan aikaan.
        Saamani palvelu hotellissa oli kylla hyvaa ja asiallista, enka kohdannut toykeaa kaytosta. Olisikohan omalla kayttaytymisella voinut olla vaikutusta myos poikien kaytokseen. En usko, etta ketaan pojista olisi ollut tahallaan tyly asiakkaille, koska he tekevat tosissaan toita palkkansa eteen. Poikien on saatava asiakkaita tietysti ravintolaan sisaan, silla siitahan hotelli saa rahansa ja pojat palkkansa. Taytyy muistaa, etta poikien palkka ei tule automattisesti niin kuin meılla, vaan usein myynnin mukan. Tıetysti me ihmiset olemme erilaisia ja koemme asiat erilailla, myos saamamme palvelun. İtse olen ollut hotellissa useita kertoja, ja varmasti tulen taman jalkeenkin sen verran tyytyvainen olen palveluun ollut.
        Siivous on mielestani ollut aivan riittavaa tasoa, vaikka siinakin on varmaan parantamisen varaa. Hotellissa on siivous sentaan joka paiva, mika on aika harvinaista taman tason hotelleissa. Harva meista siivoaa kotonaan sentaan joka paiva asuntoaan, saati sitten parvekettaan.Jos hotellin palvelu- ja siivouksen taso ei ole riittavaa, niin kylla Marmariksesta loytyy useita viiden tahden hotelleita, harva suomalainen on vaan valmis maksamaan palvelusta..eli rahalla saa..

        Mita henkilokuntaan tulee, niin kylla kaikki ovat asiallisia ja mukavia, mutta kaikkiahan ei voi tietysti miellyttaa, keta tykkaa kenestakin. Hauskaa lomaa jokaiselle Maxwell Anatoliaa, mielestani kenenkaan ei ole syyta vaihtaa hotellia jonkun viestin takia

        Eli todennäköisesti käytit erittäin ahkerasti alusta asti hotellin ravintolaa ja sitä kautta sait asiallisen palvelun. Mutta eihän varmasti ole kenenkään mielestä järkevää tuollainen nyrpeä käytös heti jos et pariin päivään käy ravintolassa syömässä. Kyllä on mielestäni ravintola-alalla niin, että ravintolan tulee ensin miellyttää asiakkaita, jotta asiakas tuntee itsensä tervetulleeksi kuin että asiakkaan pitäisi ensin ostaa ravintolan ystävällisyys, jotta saisi hyvän palvelun.

        Korostaisin vielä Maxwellista edelleenkin sitä, että vain ravintolan palvelu oli ala-arvoista. Respan palvelu oli aika ajoin jopa kiitettävää ja erittäin ystävällistä ja siivouskin oli hotellin hintaan nähden ihan suht hyvä, mutta jostakin syystä kuitenkin paljon huonompi kuin viime vuonna samassa hotellissa. Sattuiko sitten vaan laiskempi siivooja tällä kertaa kohdalle. No niinkuin aiemmin jo sanoin, niin onneksi siivouksen taso ei antanut aihetta tippeihin, niin riittivät rahat sitten niihin käsittämättömiin ylipainomaksuihin kentällä:))

        Itsekin olen myyntialalla Suomessa(enkä muuten saa automaattisesti palkkaa, vaan sen eteen joutuu täällä Suomessakin tekemään töitä. Tiedä sitten missä firmassa olet itse töissä jos palkka tulee automaattisesti??), mutta en ole yhtään kauppaa saanut tuollaisella Jöröjukka tyylillä olemalla tervehtimättä asiakasta joka edellisella kerralla jätti ostamatta tarjoamani tuotteen ja olemalla tarjoamatta tuotetta aina uudelleen ja uudelleen. Miltähän asiakkaastani tuntuisi,jos hän kerran kieltäydyttyään ostamasta kävisi sen jälkeen 10 kertaa uudestaan saamatta kertaakaan edes kunnollista tervehdystä ja lopuksi haukkuisin hänet,että kuinka sää täällä aina vaan käyt ostamatta mitään vaikka sää silloin joskun ostit monena kertanakin peräkkäin? Ja huutaisin vielä perään, että seuraavan kerran kun ostat vastaavia tuotteita, niin mene kilpailjijalle. Olisin sillä tyylillä ollut entinen myyntimies jo vuosia sitten.


      • !!!!

        Olen aika sekavissa fiilarissa lukemani jälkeen. HUH! Itse olen ollut Maxwellissa perheeni tai kavereiden kanssa jo monena vuonna peräkkäin ja aina ollaan saatu hyvää palvelua kaikilta hotellin tyypeiltä. 13.9 ois taas matka edessä kyseiseen hotelliin ja odotan innolla ovatko he todella muuttuneen noin paljon. Olemme saaneet aina kulkea missä haluamme iltaisin, ehkä yhden tai 2 kertaa lomalla syömme hotellilla, eikä kukaan ole siitä ollut pahoillaan.(?) Päivisin kyllä rahaa uppoaa hotelliin, koska viihdymme hoteellin altaalla joka pvä aamusta aina niin kauan kun aurinko paistaa. Päivisin saatan ottaa lounasta hoteelin ravintolasta ja juomaa altaalle.

        Kuten sanoin; mielenkiinnolla ootan matkaa ja hotellin palvelun "muutosta". kerronpa sitten lisää matkan jälkeen. :)


      • tyttöt

        Me olemme suosineet mm. kadun toisella puolella olevaa Dragonia ja aina Anatolian ja Maxwellin väki on tästä marissut. Ei haittaa meitä - antaa poikien ja isännän marista!


      • Tiitu
        valikoimassa kirjoitti:

        Eihän Anatolia-hotelli ole nytkään Aurinkomatkoilla ! Se on TakeOffin listalla samoin kuin Metropol !

        Metropol ainakin on tämän kuun alusta jälleen Aurinkomatkoilla samoin kesällä 2009. Beko kertoi kun olin lomalla Marmariksessa heinäkuussa.


      • xxxxx
        !!!! kirjoitti:

        Olen aika sekavissa fiilarissa lukemani jälkeen. HUH! Itse olen ollut Maxwellissa perheeni tai kavereiden kanssa jo monena vuonna peräkkäin ja aina ollaan saatu hyvää palvelua kaikilta hotellin tyypeiltä. 13.9 ois taas matka edessä kyseiseen hotelliin ja odotan innolla ovatko he todella muuttuneen noin paljon. Olemme saaneet aina kulkea missä haluamme iltaisin, ehkä yhden tai 2 kertaa lomalla syömme hotellilla, eikä kukaan ole siitä ollut pahoillaan.(?) Päivisin kyllä rahaa uppoaa hotelliin, koska viihdymme hoteellin altaalla joka pvä aamusta aina niin kauan kun aurinko paistaa. Päivisin saatan ottaa lounasta hoteelin ravintolasta ja juomaa altaalle.

        Kuten sanoin; mielenkiinnolla ootan matkaa ja hotellin palvelun "muutosta". kerronpa sitten lisää matkan jälkeen. :)

        Rohkeasti vaan hotelliin, ei palvelu ole aikaisemmasta muuttunut. Pariin kertaan tana vuonna,ja useamman viikon kerralla lomailleena ko hotellissa, voin sanoa saaneeni aina asiallista palvelua.

        Tuskin palveluntaso on kovin huono, kun ilta illan jalkeen ravintolaan on tullut englantilaisia vakıoasiakkaita. Ainakin he ovat olleet kovin tyytyvaisia palveluun ja ruokaan, tuskin muuten olisivat ravintolassa istuneet niin usein!

        İtse olen jonkin verran syonyt hotellin ravintolassa, ja myos usein kaynyt muualla syomassa, minulle ei ole ainakaan asiasta keraakaan huomautettu. Luonnollisesti henkilokunta toivoo, etta joskus poikkeaa myos ravintolaan syomaan. Jokaisella on tietysti oıkeus ruokailla missa haluaa, eıhan hotellissa asuminen velvoita mihinkaan muuhun.

        Mukavaa lomaa!


      • tytöt

        kuule Teemu!
        eli muistatko mita sanoit meille,kun olit kannissa, milla tavalla saat aurinkomatkoilta rahat takaisin lomastasi?
        keksit sitten kirjoittaa tanne!!!!
        olisiko ollut parempi kertoa asiasta suoraan omistajalle. olisit saannut paljon helpommin muutosta aikaan.
        rahojasi tuskin saat takaisin aurinkomatkoilta!?
        joskus myös kannattaa katsoa peiliin hotelli kun on ollut koko meıdan aikanamme taysi,emmeka ole valituksia kuulleet (4 viikon loma)
        ja kaikki mennyt loistavasti
        jos on rahasta pulaa niin antaa vaan tilinumeroa tannepain niin kyl rahaa saat.
        seuraavan kerran kun valehtelet maksamme tuplasti!!!
        mukavaa syksyy.


      • Airan
        !!!! kirjoitti:

        Olen aika sekavissa fiilarissa lukemani jälkeen. HUH! Itse olen ollut Maxwellissa perheeni tai kavereiden kanssa jo monena vuonna peräkkäin ja aina ollaan saatu hyvää palvelua kaikilta hotellin tyypeiltä. 13.9 ois taas matka edessä kyseiseen hotelliin ja odotan innolla ovatko he todella muuttuneen noin paljon. Olemme saaneet aina kulkea missä haluamme iltaisin, ehkä yhden tai 2 kertaa lomalla syömme hotellilla, eikä kukaan ole siitä ollut pahoillaan.(?) Päivisin kyllä rahaa uppoaa hotelliin, koska viihdymme hoteellin altaalla joka pvä aamusta aina niin kauan kun aurinko paistaa. Päivisin saatan ottaa lounasta hoteelin ravintolasta ja juomaa altaalle.

        Kuten sanoin; mielenkiinnolla ootan matkaa ja hotellin palvelun "muutosta". kerronpa sitten lisää matkan jälkeen. :)

        Olemme ko.hotellissa monena vuonna käyneet sekä kaveriporukalla että lapset mukana ja aina on palvelu ollut hyvää ja ystävällistä, niin myös tänäkin vuonna. Samaan aikaan matkalla olleet hotellin ensikertalaiset perheet olivat myös kovin tyytyväisiä palveluun ja henkilökuntaan. Ja palaamassa taas ensi kaudella heidän hoiviin. Näin olemme myös itse tekemässä. Vielä on matka tälle syksyä edessä ja en usko palvelun keväästä huonontuneen. Hyvää lomaa kaikille!!!


      • Nimetön

        Olen myös juuri ollut ko. hotellissa eikä itselläni ole pahaa sanaa kenestäkään sanottavana, ainoastaan päinvastoin!


      • ja sillee...
        Viimeisen kerran lähteneet kirjoitti:

        pääasiassa pelkästään Maxwell-ravintolan henkilökunnassa ja erityisesti siinä yhdessä itseään täynnä olevassa ja muutkin myrkyttävässä persoonassa. Kaikki muuhan toimi hotellillakin ihan hyvin lievää siivouksen tason laskemista lukuunottamatta. Kyllähän me hotellille selvän viestin annoimme huonosta palvelusta olemalla antamatta yhtään tippiä, paitsi respalle ja yövahdille annoimme vähän, sillä eihän siivouksen taso ja ravintolan palvelu ollut heidänkään vikansa.

        Sinänsä oli onni onnettomuudessa ettei ollut aihetta jättää tippiä, sillä jouduimme elämämme ensimmäisen kerran maksamaan lievästä ylipainosta lentokentällä peräti 35 euroa sakkoa. Tipeiksi varaamamme rahat menivät sitten sinne.Eli meillä oli vain 2,5 kiloa per laukku yli kuormaa ja tästä räpsähti 7 euroa kilolta ylisakkoa. Ja tämä käytäntö on Dalamanin kentällä ollut käytössä kuulemma ollut koko kesän kaikkien lentoyhtiöiden kanssa. Opas kyllä lievästi varoitti meitä tuosta ylipainosakosta,mutta ei voinut sanoa suoraan, että joka kilosta menee 7 euroa, vaan sanoi hieman epäselvästi, että pienestäkin ylipainosta menee 7 euroa. Yhdellä ennen meitä oli muuten ylikuormaa 8 kiloa eli siitä tuli 56 euron pikavoitto. Aikas törkeetä rahastusta. Eli eipä kannata jatkossa enää paljon ostoksia kattella Turkista.

        Muuten Aurinkomatkojen palvelu on erinomaista ja Finnairin lennot ovat Marmariksen matkojen osalta olleet aina ajoissa. Meidän paluulentomme oli tosin puoli tuntia myöhässä, sillä moottoriin oli jouduttu tekemään rutiinitarkastus kun edellisellä lennolla moottoriin oli lentänyt varpunen. Oli oppaan mukaan ensimmäinen myöhästyminen(ja tosi lievä sekin) tänä vuonna Marmariksen matkoilla. Deturin lennot kuulemma myöhästelee joskus ihan reilustikin eli ainakin siltä osin Aurinkomatkat on turvallisempi valinta.

        Laitan kyllä hotellin palvelusta palautteen myös Aurinkomatkoille, joten saas nähdä onko hotelli enää ensi vuonna ohjelmassa niillä. Vastaavia kokemuksia on varmasti tältä kesältä sadoilla suomalaisilla tuosta hotellista ja toivoisi vaan, että mahdollisimman moni viitsisi asiasta reklamoida, sillä eihän tuommoista käytöstä saisi hyväksyä. Valitettavasti suomalaisten perisynti on mieluummin niellä kiukkunsa ja hyväksyä epäkohdat kuin alkaa antamaan rakentavaa palautetta.

        Ja saattaahan muuten olla niinkin, että moni Maxwellillakin menee usein syömään sen vuoksi, että ravintolahenkilökunta olisi tyytyväinen. Tuntuukin,että heidän ideologiansa on, että asiakkaan on ensin tehtävä tarjoilija tyytyväiseksi, jotta tarjoilijakin voi alkaa asiakkaalle ystävälliseksi. Meidän mielestämme asian tulisi olla aivan päinvastoin, varsinkin Marmariksessa, missä ystävällisiä ravintoloita on satoja.

        Toivottavasti saat hotellin vaihdettua, mutta joka tapauksessa hyvän loman voit kyllä viettää Maxwellissakin kunhan et välitä Jörö-Jukasta ja muiden tarjoilijoiden tökeröstä käytöksestä.Ja kyllä sinä sielläkin saat ihan hyvän palvelun, jos joka päivä ainakin kerran käyt siellä syömässä hyvin ja muutaman kalliin paukun tai kaljan juomassa. Nekin ovat meinaan Marmariksen kalleimmasta päästä. Jopa venerannasta löytyy huomattavasti halvempia drinkkipaikkoja ja samoin aivan lähikulmilta.

        Sijainniltaanhan tuo Maxwell on loistava. Rantaan on vain 200 metriä ja hyviin ja edullisiin kauppoihin lyhyt matka. Esim Sögutluun on vain 200 metriä ovesta oikealle(esim.vesimelooni 0,25 ytl kilo) ja jo tätä ennen on Dia ovesta oikealle ja heti valoristeyksestä oikealle 20 metriä ja tien yli. Marmariksen edullisimpia ruokakauppoja on varmasti BIM, joka sijaitsee 200-300 metriä vasemmalle Suomi-katua ja sen vasemmalla puolella.Esim. vedet, limsat ja kanapalat ovat siellä halpoja. Siitä vielä 300-400 metriä niin ollaan jo Tansasin kulmilla, joka on myös kohtuu edullinen kauppa ja siellä pystyy luotettavasti maksamaan Visalla ja kurssi näytti vieläpä olevan hieman parempi kuin rahanvaihtotoimistojen kurssi.

        HYVÄÄ MATKAA!!

        Opashan ei voi varmasti sanoa sitä että joutuu maksaa ylipainosta ,koska ei ole niinkää sanottua että kaikilta otetaan.
        Riippuu paljon koneen yleispainosta kaikkine matkatavaroineen ja toki myös virkailijasta
        ( eikä pelkästään puhuta turkin virkailijoista).

        Koska suomessa myös olen joutunut maksamaan ja en ole joutunut vaikka on reilusti ylipainoo.
        Tänä kesänä oli 25 kiloo ylipainoo kotiin tullessa,enkä joutunut maksaa dalamanis mitään.

        Eikä se ole RAHASTUSTA koska on ihan yleinen käytäntö ympäri maailmaa et ylipainosta veloitetaan.

        ASIAA VOI KATSELLA MONELTA KANTILTA...


      • Jibutsi

        En ole varma puhummeko samasta Jörö-Jukasta, mutta yksi parilta viime vuodelta tuttu vanhempi urvottaja on häipynyt Maxwellista. Valitettavasti vanhan Prestigen entinen ilopilleri Behcet on myös oppinut mököttämään jos asiakas eksyy muualle aikaansa viettämään.


      • kysyä
        ja sillee... kirjoitti:

        Opashan ei voi varmasti sanoa sitä että joutuu maksaa ylipainosta ,koska ei ole niinkää sanottua että kaikilta otetaan.
        Riippuu paljon koneen yleispainosta kaikkine matkatavaroineen ja toki myös virkailijasta
        ( eikä pelkästään puhuta turkin virkailijoista).

        Koska suomessa myös olen joutunut maksamaan ja en ole joutunut vaikka on reilusti ylipainoo.
        Tänä kesänä oli 25 kiloo ylipainoo kotiin tullessa,enkä joutunut maksaa dalamanis mitään.

        Eikä se ole RAHASTUSTA koska on ihan yleinen käytäntö ympäri maailmaa et ylipainosta veloitetaan.

        ASIAA VOI KATSELLA MONELTA KANTILTA...

        mitä ihmettä olet tuonut mukanasi?
        Matkalaukku 20 kiloa ja käsimatkatavarat 8 kiloa,niin mitä tavaraa kannattaa tuoda tullessaan 25 KILOA?????
        Saitko tuoda 2 matkalaukkua,koska yhden laukun enimmäispaino on 32 kiloa,sinun laukkusihan olisi painanut 45 kiloa....
        kuinkas sellaisen jaksaa edes nostaa läpivalaisuhihnalle?
        Olisko vähän höpönpöpöä koko juttu?????


    • vaihtajaaaaa

      Mikset vaihda matkasi hotellia. Kysy matkatstosta, missä hotellissa olisi vielä tilaa kyseisenä päivänä.

      • sitäkin

        Ainoa vapaa hotelli ensimmäiselle viikolle on icmelerissä,toiseksi viikoksi saisi jo Marmarikseen! Aurinkomatkoilta sanoivat,että voivat ottaa huoneita yli kiintiön,mutta edelliset pitäisi ensin myydä pois!Toinen vaihtoehto ottaa lennot toinen viikko ja lähteä sillä riskillä,että saa huoneen paikan päältä ensimmäiseksi viikoksi...ja taas maksaa lisää!!!


      • vaan matkaan
        sitäkin kirjoitti:

        Ainoa vapaa hotelli ensimmäiselle viikolle on icmelerissä,toiseksi viikoksi saisi jo Marmarikseen! Aurinkomatkoilta sanoivat,että voivat ottaa huoneita yli kiintiön,mutta edelliset pitäisi ensin myydä pois!Toinen vaihtoehto ottaa lennot toinen viikko ja lähteä sillä riskillä,että saa huoneen paikan päältä ensimmäiseksi viikoksi...ja taas maksaa lisää!!!

        Seikkailumielellä vaan Maxwell-Anatoliaan ! Jos palvelu p...seestä, niin ei siellä kukaan käske haukuttavana ym olla. Siitä vaan retkeilemään ja seikkailemaan päiviksi ja nukkumaan vaan hotelliin. Ja jos ihan kauhea meno hotellilla siltikin on, niin ei kun oppaalle valittamaan vaikka joka päivä, niin kyllä he jonkun muun majoituspaikan teille löytää ! Hyvää matkaa !


      • mieltä
        vaan matkaan kirjoitti:

        Seikkailumielellä vaan Maxwell-Anatoliaan ! Jos palvelu p...seestä, niin ei siellä kukaan käske haukuttavana ym olla. Siitä vaan retkeilemään ja seikkailemaan päiviksi ja nukkumaan vaan hotelliin. Ja jos ihan kauhea meno hotellilla siltikin on, niin ei kun oppaalle valittamaan vaikka joka päivä, niin kyllä he jonkun muun majoituspaikan teille löytää ! Hyvää matkaa !

        olen minäkin.
        Jos hotelli/ravintola henkilökunta rupee "määräilemään" lomalaisten menoja,niin ei muuta kun valitus Nessulle ja jos ei tehoo,oppaille.
        Tottakai lomalainen saa itse päättää käyttääkö majapaikkansa palveluita vai ei.
        Antaa tarjoilijapoikien kiukutella niin paljon kun haluavat,ei niistä tarvitse välittää.

        Lomafiilistä mukaan,hymy naamalle ja menoksi.
        Hauskaa matkaa!


    • mutta kommentti

      Hiukan outoa käyttäytymistä on ko hotellissa, mutta eihän sitä ole tarkoitus hotellissa viettää aikaa kun lähtee lomailemaan. Meillä on lomallamme tarkoitus kierrellä paikkoja ja tutustua mahdollisimman moneen kivaan paikkaan, ei mitään vaki-iltoja myöskään hotellilla. Epäkohteliasta käyttäytymistä voi olla sietämättäkin. Puhelimet kannattaa pitää siellä piilossa, ystävättäreni odotteli minua hotellin baarissa puhelin pöydällä ja siihen tuli joku vanhempi tarjoilija joka nappasi puhelimen, soitti sillä omaan kännykkäänsä ja alkoi lähetellä viestejä ystävättärelleni. No jos viestit olisivatkin loppuneet loman kanssa samaan aikaan, mutta ne jatkuvat edelleen vaikka ystävättäreni ei niihin vastaakaan. Olemme vakavissamme harkinneet tehdä asiasta ilmoituksen muillekkin kuin Nessulle.
      Ei sinun hotellia kannata vaihtaa, kunhan muistat että kyse on sinun lomastasi, eikä siihen voi vaikuttaa hotellin henkilökunta.Seuraavaa lomaamme emme itse kuitenkaan aio viettää Marmariksessa.
      Edellä mainittu heppu jotenkin "osui" usein ilta paikkoihimme, hiukan vaivaantunut olo siitä tuli. Heppu vain ilmestyi, pistäytyi juttelemaan, hipelteli ja oli olevinaan "hyväkin" tuttu, tarjoili autokyytiä ja "ilmaisia" sight seeingejä. Isompaa meteliä emme asiasta nostaneet, vaikka aihetta olisi ollut, ilmeisesti kaverilla on niin kova yritys päällä että kaikki keinot olivat sallittuja. Useimmiten kaveri häippäsikin tunnin parin sisällä takaisin työpaikalleen emmekä törmänneet enään kun aamusella kömmimme hotellille. Ystävättäreni on kieltämättä ihan mukiinmenevän näköinen vaaleine pitkine hiuksineen, enkä moiti makuvalintaa.
      Muu henkilökunta oli meitä kohtaan asiallisia, joskaan emme hotellilla kyllä paljon aikaa vietetty. Siivouksessa olisi toivomisen varaa.
      Marmaris on hieno joskin kulunut lomakohde, ensi vuoden kohdetta tässä jo suunnitellen ja unelmoiden.
      Pidä hauskaa lomallasi ja kohauta olkapäitä asioille joita et voi muuttaa. Hyvää lomaa!

      • oli kova yritys

        " ilmeisesti kaverilla on niin kova yritys päällä että kaikki keinot olivat sallittuja. "

        talvi on tulossa ja lampaat odottavat jo tallissa.


      • odotellaan matkaa!!
        oli kova yritys kirjoitti:

        " ilmeisesti kaverilla on niin kova yritys päällä että kaikki keinot olivat sallittuja. "

        talvi on tulossa ja lampaat odottavat jo tallissa.

        On se hyvä,että on tällaiset palstat olemassa,mutta kuukauden päästä ollaankin jo paljon viisaampia asian suhteen! Avoimin mielin tässä lähdetään ja jos vanhat merkit paikkansa pitää,huoneen sijainnilla ei ole paljon vaikutusta muuhun matkaan!Olisi mukava,jos vielä löytyisi "kohtalo"tovereita,jotka lähdössä samaan aikaan...3 viikon päästä makoilenkin sitten jo auringossa :) Kiitos kaikille vastanneille!!!


      • Ei lomailemaan
        oli kova yritys kirjoitti:

        " ilmeisesti kaverilla on niin kova yritys päällä että kaikki keinot olivat sallittuja. "

        talvi on tulossa ja lampaat odottavat jo tallissa.

        Tällä henkilöllä oli oman kertomansa mukaan talveksi jo useampi kutsu ulkomaille, ei siis siirry lampolaan, joskin sisäruokintaan. Ehdoittelikin josko saisi "ystävänä" majapaikan talvella kun tulee myös Suomeen käymään.


      • vai nainen ?
        odotellaan matkaa!! kirjoitti:

        On se hyvä,että on tällaiset palstat olemassa,mutta kuukauden päästä ollaankin jo paljon viisaampia asian suhteen! Avoimin mielin tässä lähdetään ja jos vanhat merkit paikkansa pitää,huoneen sijainnilla ei ole paljon vaikutusta muuhun matkaan!Olisi mukava,jos vielä löytyisi "kohtalo"tovereita,jotka lähdössä samaan aikaan...3 viikon päästä makoilenkin sitten jo auringossa :) Kiitos kaikille vastanneille!!!

        Olen mies ja lähden lomalle.


      • Isabel Horowitz

        Arvaattekos miksi en enää käy koko Marmariksessa? Kaikki mitä tässä viestissä ja koko ketjussa on kerrottu on totta, ja on alkanut siepata minua, vakinaista Turkin kävijää ihan kympillä. Mun ei tarvitse mennä sinne huijattavaksi ja perään huudettavaksi. Muissa maissa saan käydä missä tykkään, hotellien ja baarien henkilökunta on ystävällistä mutta ei ui liiveihin.


      • toinen kommentti

        Olen myös blondi ja olen joutunut samanlaiseen "tekstiviesti- terrorismiin". Kovasti hän yritti iskeä ja viedä ajelulle yms. sitkeäkin hän on. Meitä löytyy varmaan monia, joka viikolle yksi??????


      • Turkissa ensimmäistä, mutta...
        toinen kommentti kirjoitti:

        Olen myös blondi ja olen joutunut samanlaiseen "tekstiviesti- terrorismiin". Kovasti hän yritti iskeä ja viedä ajelulle yms. sitkeäkin hän on. Meitä löytyy varmaan monia, joka viikolle yksi??????

        Itse olin ensimmäistä kertaa Turkissa ja Marmariksessa elokuussa, Anatoliassa. Itselleni ei jäänyt muuta, kuin hyvää sanottavaa ja hyviä muistoja ko. paikasta ja hotellista. Palvelu oli aina todella ystävällistä ja mm. siivouskin oli huolellista. Toki alkuun hieman järkytti se turkkilaisten miesten määrä kohteessa ja se, miten kovaa se huutelu ja treffeille pyrkiminen oli. Mutta kun antoi asian mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, eikä ottanut mitään liian tosissaan, niin oikein hyvin tuli paikallistenkin kanssa toimeen. Erilainen kulttuuri se on ja se on ymmärrettävä, kun sinne menee. Ei sitä selkkauksilta itse aivan säästynyt loman aikana, mutta huumorilla kaikesta selvisi oikein hyvin. :) Tosin turkkilaisen saunan kokemus oli melko hämmentävä - kannattaa kysellä etukäteen oppailta/toisilta turisteilta paikan laadusta... mutta olipahan kokemus. :D Ja aivan varmasti ensi kesänä Anatoliaan uudestaan - tosin silloin suoraan Nessun kautta, ottavat hotellin haltuunsa itselleen ensi kaudeksi.


      • jellona84
        Turkissa ensimmäistä, mutta... kirjoitti:

        Itse olin ensimmäistä kertaa Turkissa ja Marmariksessa elokuussa, Anatoliassa. Itselleni ei jäänyt muuta, kuin hyvää sanottavaa ja hyviä muistoja ko. paikasta ja hotellista. Palvelu oli aina todella ystävällistä ja mm. siivouskin oli huolellista. Toki alkuun hieman järkytti se turkkilaisten miesten määrä kohteessa ja se, miten kovaa se huutelu ja treffeille pyrkiminen oli. Mutta kun antoi asian mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, eikä ottanut mitään liian tosissaan, niin oikein hyvin tuli paikallistenkin kanssa toimeen. Erilainen kulttuuri se on ja se on ymmärrettävä, kun sinne menee. Ei sitä selkkauksilta itse aivan säästynyt loman aikana, mutta huumorilla kaikesta selvisi oikein hyvin. :) Tosin turkkilaisen saunan kokemus oli melko hämmentävä - kannattaa kysellä etukäteen oppailta/toisilta turisteilta paikan laadusta... mutta olipahan kokemus. :D Ja aivan varmasti ensi kesänä Anatoliaan uudestaan - tosin silloin suoraan Nessun kautta, ottavat hotellin haltuunsa itselleen ensi kaudeksi.

        Itse käynyt Marmariksessa Maxwell-Anatoliassa useaan otteeseen ja ei mitään valittamista.Siivous oli liiankin hyvää,ruoka maittavaa ja pojat ystävällisiä..Ei onneksi liian tyrkkyjä vaan kohteli kuin asiakasta pitää.Respa pelitti hyvin mihin vuorokauden aikaan tahansa ja apua sai mihin tahansa.Pisteet etenkin yöpojalle..aina niin ystävällinen.Tottakai pojat pettyivät kun ei osallistuttu grilli-iltaan mutta ymmärsivät hyvin ettei kaikkiin grilli-iltoihin voi osallistua.Anatolia hotellissa vieläkin paremmat sapuskat ja palvelu välillä liiankin hyvää.Pojille iso kiitos kaikesta.Ensi vuonna taas uudelleen, tottakai.Ja tietty Nessun hotelliin.Käynyt myös Metropolissa..ihan ok paikka mutta palvelu ei pelannut niin hyvin kuin Nessun hoivissa.Beko on silti huippu. :) Anatoliassa sattuu ja tapahtuu..eli yksin matkustavan kannattaa suunnata sinne.Yksinäisyydestä ei ole tietoakaan ja etenkin yöaikaan näkee kaikkea mielenkiintoista..kyllä suomalaiset vetää kunnolla. *naur* Maxwell yöaikaan hiljainen..ehkä ihan hyvä niinkin.Nurille kiitos että jaksoi aina yöllä tilailla meille kebabia. :) Suosittelen siis kohdetta ja hotellia.Kaikkia asioita ei kannata ottaa niin tosissaan vaan toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.Ei me suomalaisetkaan varmaan aina olla niin ihania asiakkaita. :)


      • toisinpäin
        jellona84 kirjoitti:

        Itse käynyt Marmariksessa Maxwell-Anatoliassa useaan otteeseen ja ei mitään valittamista.Siivous oli liiankin hyvää,ruoka maittavaa ja pojat ystävällisiä..Ei onneksi liian tyrkkyjä vaan kohteli kuin asiakasta pitää.Respa pelitti hyvin mihin vuorokauden aikaan tahansa ja apua sai mihin tahansa.Pisteet etenkin yöpojalle..aina niin ystävällinen.Tottakai pojat pettyivät kun ei osallistuttu grilli-iltaan mutta ymmärsivät hyvin ettei kaikkiin grilli-iltoihin voi osallistua.Anatolia hotellissa vieläkin paremmat sapuskat ja palvelu välillä liiankin hyvää.Pojille iso kiitos kaikesta.Ensi vuonna taas uudelleen, tottakai.Ja tietty Nessun hotelliin.Käynyt myös Metropolissa..ihan ok paikka mutta palvelu ei pelannut niin hyvin kuin Nessun hoivissa.Beko on silti huippu. :) Anatoliassa sattuu ja tapahtuu..eli yksin matkustavan kannattaa suunnata sinne.Yksinäisyydestä ei ole tietoakaan ja etenkin yöaikaan näkee kaikkea mielenkiintoista..kyllä suomalaiset vetää kunnolla. *naur* Maxwell yöaikaan hiljainen..ehkä ihan hyvä niinkin.Nurille kiitos että jaksoi aina yöllä tilailla meille kebabia. :) Suosittelen siis kohdetta ja hotellia.Kaikkia asioita ei kannata ottaa niin tosissaan vaan toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.Ei me suomalaisetkaan varmaan aina olla niin ihania asiakkaita. :)

        ..kyllä suomalaiset vetää kunnolla"
        "

        Ja vedetään...


      • reissaaja 2
        Turkissa ensimmäistä, mutta... kirjoitti:

        Itse olin ensimmäistä kertaa Turkissa ja Marmariksessa elokuussa, Anatoliassa. Itselleni ei jäänyt muuta, kuin hyvää sanottavaa ja hyviä muistoja ko. paikasta ja hotellista. Palvelu oli aina todella ystävällistä ja mm. siivouskin oli huolellista. Toki alkuun hieman järkytti se turkkilaisten miesten määrä kohteessa ja se, miten kovaa se huutelu ja treffeille pyrkiminen oli. Mutta kun antoi asian mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, eikä ottanut mitään liian tosissaan, niin oikein hyvin tuli paikallistenkin kanssa toimeen. Erilainen kulttuuri se on ja se on ymmärrettävä, kun sinne menee. Ei sitä selkkauksilta itse aivan säästynyt loman aikana, mutta huumorilla kaikesta selvisi oikein hyvin. :) Tosin turkkilaisen saunan kokemus oli melko hämmentävä - kannattaa kysellä etukäteen oppailta/toisilta turisteilta paikan laadusta... mutta olipahan kokemus. :D Ja aivan varmasti ensi kesänä Anatoliaan uudestaan - tosin silloin suoraan Nessun kautta, ottavat hotellin haltuunsa itselleen ensi kaudeksi.

        Onko teillä tietoa paljonko sitten Nessu veloittaa viikosta? Koska pelkät lennot maksavat Dalamaniin noin 400 €.


      • lennot oo
        reissaaja 2 kirjoitti:

        Onko teillä tietoa paljonko sitten Nessu veloittaa viikosta? Koska pelkät lennot maksavat Dalamaniin noin 400 €.

        yleens noin 460 egee ja nessu sanoo ottavansa 20 egee/yö ilmastointi ja sit taksi marmarikseen dalamanista on noin 80 egee. ja kannattaa varata ajois kun nessu sanoo et melkein kaik huoneet on jo nyt varattu.


      • 12345
        reissaaja 2 kirjoitti:

        Onko teillä tietoa paljonko sitten Nessu veloittaa viikosta? Koska pelkät lennot maksavat Dalamaniin noin 400 €.

        Detur myy ainakin pelkkiä lentoja myös.
        Kannattaa ostaa sieltä samalla lentokenttä kuljetus joka on 20 €/henkilö meno-paluu.
        Tulee huomattavasti halvemmaksi kuin taksi.


      • kallista
        lennot oo kirjoitti:

        yleens noin 460 egee ja nessu sanoo ottavansa 20 egee/yö ilmastointi ja sit taksi marmarikseen dalamanista on noin 80 egee. ja kannattaa varata ajois kun nessu sanoo et melkein kaik huoneet on jo nyt varattu.

        Melko kallista. Jos nyt toiseen hotelliin maksaa 2vk 545€


      • voipi olla että useampikin
        toinen kommentti kirjoitti:

        Olen myös blondi ja olen joutunut samanlaiseen "tekstiviesti- terrorismiin". Kovasti hän yritti iskeä ja viedä ajelulle yms. sitkeäkin hän on. Meitä löytyy varmaan monia, joka viikolle yksi??????

        Epäilen että sille yksi riittää... Kyllä siellä on tullut muutamana vuonna touhua seurailtua. Samat akat vuodesta toiseen, toiset monta viikkoa reissussa. Yksinäisiä naisia aika usein, tai ainakin reissussa yksin. Jörö-Jukka sitten viihdyttää. Juteltua on tullut sekä ko. henkilön että muutaman naisen kanssa.


      • Onko hän?
        voipi olla että useampikin kirjoitti:

        Epäilen että sille yksi riittää... Kyllä siellä on tullut muutamana vuonna touhua seurailtua. Samat akat vuodesta toiseen, toiset monta viikkoa reissussa. Yksinäisiä naisia aika usein, tai ainakin reissussa yksin. Jörö-Jukka sitten viihdyttää. Juteltua on tullut sekä ko. henkilön että muutaman naisen kanssa.

        Onko hän jeepillä liikkuva tyyppi?


      • vanhempi herrasmies?
        Onko hän? kirjoitti:

        Onko hän jeepillä liikkuva tyyppi?

        En voi uskoa että hän niin olisi muuttunut ½-vuodessa. Hän on ollut hyvin miellyttävä aina ja kylläkin yli-innokas seuran tyrkyttäjä. Ymmärtänyt kyllä EI-sanan merkityksen.


      • ? ! ?
        vanhempi herrasmies? kirjoitti:

        En voi uskoa että hän niin olisi muuttunut ½-vuodessa. Hän on ollut hyvin miellyttävä aina ja kylläkin yli-innokas seuran tyrkyttäjä. Ymmärtänyt kyllä EI-sanan merkityksen.

        Minusta hyvä kun matkailijoista huolehditaan hyvin, siksihan me lahdemme matkalle. Turhaa silti on netissa ranking listaa alkaa yllapitämaan. Mieti jos vaikka Jörö laittaisi listansa tänne esille tai vaikka hotellin baarin seinalle. Mielenkiintoinen olisi myös Ichmelerin valokuvanäyttely. Terveiset taalta, vielä ei nay listaa seinälla.


      • kierelijä....
        ? ! ? kirjoitti:

        Minusta hyvä kun matkailijoista huolehditaan hyvin, siksihan me lahdemme matkalle. Turhaa silti on netissa ranking listaa alkaa yllapitämaan. Mieti jos vaikka Jörö laittaisi listansa tänne esille tai vaikka hotellin baarin seinalle. Mielenkiintoinen olisi myös Ichmelerin valokuvanäyttely. Terveiset taalta, vielä ei nay listaa seinälla.

        Minusta tuo mistä ketjun aloittaja kirjoitti on tätä nykyä ongelma monessakin Turkin hotellissa. Turismi on vähentynyt viimeisen 5-10vuoden aikana oleellisesti ja sen vuoksi yrittävät ottaa kaiken irti niistäkin jotka vielä siellä käyvät. Itse olin huhtikuussa Alanyassa ja hotellin baarin boss oli oikea maanvaiva, ikinä et päässyt hotellista tai hotelliin niin ettei se ollut jossakin huutelemassa syömään tai istumaan baariin. Minun mielestäni Minä saan määrätä missä ravintolassa syön, juon tai istun vaan muuten. Olenhan jo hotellihuoneesta maksanut kyseiselle hotellille korvauksen tilatessani sen, mutta ruokailuja en ikinä ota samaan pakettiin juuri sen takia kun haluan itse päättää missä syön ja missä en. Sehän on juuri yks osa lomaa kun kierrellään eri ravintoloita ja maistellaan eri ruokia, voisinhan minä kokata siellä huoneistohotellissa joka päivä makaroni-muna-aterian, mutta kun haluan vaihtelua. Tuota asiaa eivät läheskään kaikki hotellin henkilökunta ymmärrä, kyse ei ole siitä etteikö hotellin ravintolan ruoka olisi hyvää, mutta vaihtelu virkistää ;) Pyrin kyllä 1-2krt syömään myös hotellin ravintolassa mutta mitään pakkopullaa en siitä ota, jos en halua niin en syö. Olen niin monta kertaa lomaillut Turkissa, et ehtiäkseni käymään jokaisen ystäväni luona syömässä ei 2vkon lomalla samassa paikassa syödä kuin kerran. Muutenhan joutuisin maksamaan myös itsestäni kentällä ylipainosta sakkoa ;)


      • vettä myllyyn...
        kierelijä.... kirjoitti:

        Minusta tuo mistä ketjun aloittaja kirjoitti on tätä nykyä ongelma monessakin Turkin hotellissa. Turismi on vähentynyt viimeisen 5-10vuoden aikana oleellisesti ja sen vuoksi yrittävät ottaa kaiken irti niistäkin jotka vielä siellä käyvät. Itse olin huhtikuussa Alanyassa ja hotellin baarin boss oli oikea maanvaiva, ikinä et päässyt hotellista tai hotelliin niin ettei se ollut jossakin huutelemassa syömään tai istumaan baariin. Minun mielestäni Minä saan määrätä missä ravintolassa syön, juon tai istun vaan muuten. Olenhan jo hotellihuoneesta maksanut kyseiselle hotellille korvauksen tilatessani sen, mutta ruokailuja en ikinä ota samaan pakettiin juuri sen takia kun haluan itse päättää missä syön ja missä en. Sehän on juuri yks osa lomaa kun kierrellään eri ravintoloita ja maistellaan eri ruokia, voisinhan minä kokata siellä huoneistohotellissa joka päivä makaroni-muna-aterian, mutta kun haluan vaihtelua. Tuota asiaa eivät läheskään kaikki hotellin henkilökunta ymmärrä, kyse ei ole siitä etteikö hotellin ravintolan ruoka olisi hyvää, mutta vaihtelu virkistää ;) Pyrin kyllä 1-2krt syömään myös hotellin ravintolassa mutta mitään pakkopullaa en siitä ota, jos en halua niin en syö. Olen niin monta kertaa lomaillut Turkissa, et ehtiäkseni käymään jokaisen ystäväni luona syömässä ei 2vkon lomalla samassa paikassa syödä kuin kerran. Muutenhan joutuisin maksamaan myös itsestäni kentällä ylipainosta sakkoa ;)

        Ehkäpä noiden ravintolapoikien on vaikea käsittää,että jotkut suomalaiset haluavat lomaltaan muutakin kuin päivät hotellin altaalla ja illalla nuppi turvoksiin ja nukkumaan!! Heh..ihanaa tavata nämä Maxwell-persoonat 2 viikon päästä ja jos on kuulolla paikalla silloin olevia tai sinne lähteviä,täältä tulee aito suomi-blondi jalat jännityksestä täristen !!!


      • Kiss Kiss

        Olin juuri vko:n Maxwell hotellissa ja palvelu oli erittäin hyvää!Emme syöneet hotellilla kuin kahtena iltana eikä siitä todellakaan maristu mitään.Birol (alias Jörö-Jukka)oli myös todella mukava, pientä flirttiä toki oli mutta se on sitä normaalia jota siellä on joka puolella.
        Ainoa huono asia ko. hotellissa on todella liukkaat laatat altaan ympärillä.
        Enemmänkin minua huolettaa että millaisen kuvan Suomalaiset antavat itsestään?


      • pienten kansakuntien
        Kiss Kiss kirjoitti:

        Olin juuri vko:n Maxwell hotellissa ja palvelu oli erittäin hyvää!Emme syöneet hotellilla kuin kahtena iltana eikä siitä todellakaan maristu mitään.Birol (alias Jörö-Jukka)oli myös todella mukava, pientä flirttiä toki oli mutta se on sitä normaalia jota siellä on joka puolella.
        Ainoa huono asia ko. hotellissa on todella liukkaat laatat altaan ympärillä.
        Enemmänkin minua huolettaa että millaisen kuvan Suomalaiset antavat itsestään?

        ongelma.

        "Enemmänkin minua huolettaa että millaisen kuvan Suomalaiset antavat itsestään"

        Suomalainen häpeää aina, selvin päin, kännissä ollaankin sitten kun ellun kanat. Niin miehet kuin naisetkin. Katajainen kansa ja itäinen geeni...


    • Viestiketjun lukenut

      Mikä on tämän vuoden tilanne Maxwellissä? Miten Jörö-Jukka muut pojat ovat oppineet käyttäytymään? Muita kuulumisia?

      • kokemuksia...

        "Jörö-Jukka" eli Birol ei ollut enää Maxwellissa vaan tien toisella puolella olevassa George & Dragon ravintolassa. Baarimikkokin oli vaihtunut. Ali oli töissä edelleen kuten myös Messi. Uutena oli ainakin Ali G joka oli "vähän outo" tapaus... Yövahti Nuri oli Anatolian puolella tarjoilemassa kuten myös Mysli joka ei enää ensi vuonna ole siellä.
        Sen enempää en tehnyt tuttavuutta henkilökuntaan mutta hyvin nuo palvelivat vaikka käytiin toki muuallakin syömässä iltaisin ja liikuttiin muutenkin paljon muuallakin mutta aina oli mukava hotellille palata eikä kukaan nyrpistellyt nokkaansa.
        Joku mainitsi liukkaasta allas-alueesta mutta se oli nyt korjattu ja siinä oli matto eli kelpas lasten juoksennella...
        Suomalaisten käytöksessä ei mitään vikaa, ihan ok porukkaa mutta ne Britit... Juoruja kuulin että ens kesä olis taas toinenkin talo suomalaisilla, eli nyt vaan ootellaan aurinkomatkojen myynninaloitusta...
        Eli tässä mun mielipiteitä, meillä kaikilla on tietysti erilaisia kokemuksia, mutta minä ja perheeni ollaan nyt kahtena vuonna oltu ja ollaan tykätty. Ehkäpä ensi kesänä taas...?


      • Hippasen pettynyt
        kokemuksia... kirjoitti:

        "Jörö-Jukka" eli Birol ei ollut enää Maxwellissa vaan tien toisella puolella olevassa George & Dragon ravintolassa. Baarimikkokin oli vaihtunut. Ali oli töissä edelleen kuten myös Messi. Uutena oli ainakin Ali G joka oli "vähän outo" tapaus... Yövahti Nuri oli Anatolian puolella tarjoilemassa kuten myös Mysli joka ei enää ensi vuonna ole siellä.
        Sen enempää en tehnyt tuttavuutta henkilökuntaan mutta hyvin nuo palvelivat vaikka käytiin toki muuallakin syömässä iltaisin ja liikuttiin muutenkin paljon muuallakin mutta aina oli mukava hotellille palata eikä kukaan nyrpistellyt nokkaansa.
        Joku mainitsi liukkaasta allas-alueesta mutta se oli nyt korjattu ja siinä oli matto eli kelpas lasten juoksennella...
        Suomalaisten käytöksessä ei mitään vikaa, ihan ok porukkaa mutta ne Britit... Juoruja kuulin että ens kesä olis taas toinenkin talo suomalaisilla, eli nyt vaan ootellaan aurinkomatkojen myynninaloitusta...
        Eli tässä mun mielipiteitä, meillä kaikilla on tietysti erilaisia kokemuksia, mutta minä ja perheeni ollaan nyt kahtena vuonna oltu ja ollaan tykätty. Ehkäpä ensi kesänä taas...?

        Olimme syyskuun alussa pari viikkoa, eikä silloin ollut allasalueella mattoa ts. sama liukkaus mikä ennenkin oli muistettava ottaa huomioon. Näimme pari todella pahan näköistä liukastumista, mutta onneksi ei sattunut pahemmin. Hotellin taso oli tippunut huimasti. Vähän oli riipin raapin kaikki. Lamput saattoivat sammua yöllä yhtäkkiä. Pyyhkeet ja liinavaatteet olivat puhtaita, mutta ripusia. Siivous pelasi hyvin. Huonolla omallatunnolla meni muualle syömään tai iltaa istumaan kun Nessu oikein erikseen moitti siitä, ettemme olleet lojaaleja omalle hotellille vaan vietimme aikaa muuallakin. Samoin eräs tarjoilija ihmetteli, miksi emme tule "turkki-iltaan" vaan menemme toiseen ravintolaan. Kuka sitä samaa ohjelmaa jaksaa katsella kymmeniä kertoja. Kun on kerran Leilan (napatanssijan) hetkutukset nähnyt se riittää. Porukka oli kivaa ja saimme toki etupäässä hyvää palvelua ja ymmärrän turistikadon aiheuttaman "tuskan ja hädän", koska tippiä ei tule. Itse jätän tippiä oman hotellin henkilökunnalle riippumatta siitä, missä aikaani vietän. Totuus on kuitenkin se, että AM:n luokitus/hinta on liian korkea tällä hetkellä. Itse katson tarjonnan ensi kesälle tarkkaan.


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5778
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3535
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1895
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1730
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1576
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1483
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1378
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1366
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1317
    Aihe