mina soovitan

kõigil

eestlastel siit foorumilt jalga lasta. Nii idiootseid inimesi kui siin kirjutavad ei leia vist kusagilt mujalt. Mina ei leia sõnu kuidas neid peaks nimetama. Tahaks näöst näkku näha neid värdjaid kes siin kirjutavad ja teada saada mis rahvusest nad on.Mingi aju kahjustus neil peab kindlasti olema ja väga kahju et tänapäeval sellised saavad vabalt ringi liikuda.
Kusagil varem keegi kirjutas koha kus käivad inimesed soomest ja eestist rääkimas. Jätame need loomad siia röökima sest neid parandab ainult haud.

9

655

Vastaukset

Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyvähyvä

tervemenoa. jos ei kestä hermot totuuden kuulemista, niin toivotan -

HYVÄÄ MATKAA TAKAISIN NEUVOSTOLIITTOON!!!
      :)))))))

• Anonyymi

Kuule aina joodik värdjas kai minema. Oot kyl ihme vatipää ;) ja vielä henkisesti läski

• kädet ylös tai karkuun?

OK. Tämä ilmeisesti tapahtuu vuoden 1939 muistoa kunnioittaen? Kädet ylös ja tovereille toivotetaan "Tere tulemast"!
      ?

• made in finland

Ega sellistest mielenterveysongelmista kärsiväista tuleb tõesti kaugemale hoida, sest nende käitumine võib olla ettearvamatu. Las arstid tegelevad nendega.

Ma millegi pärast kaldun arvama, et paljud siinsed eestivastased teevad propagandatööd ka eesti kommentaariumides.

Kuskilgi eespool küsiti hullude arvu Soomes, aga see on ilmselt suur saladus...

• Põhjanael

Mina olen tõesti nõus. Meie Soomlased kes siin käivad oleme ka sunnitud siit kolima sest sellist foorumid näiteks mina enam ei kannata.Ma arvan et need kes siin uluvad peaks arstile saatma või kuskile kontrolli.Ma olen veendunud sellest et ka Eestis on samasugusi foorumitel mitte ainult siin. Lollide arv on umbes sama sõltumata rahvusest.

• ..ükslugeja

Sul on õigus – ei saa selle foorumi põhjal hakata rahvuse hulgas lolle otsima.
        Aga ilmselt oli selle foorumi mõte algselt selles, et võõrsil elavatel eestlastel oleks koht, kus oma asju arutada ja teretulnud oleksid olnud ka soomlaste soovitused ja osalemine.

Kui nüüd teha analüüs ja vaadata teemaalgatajaid, siis torkab küll silma, et mingi pahatahtliku kommentaari on kõigepealt kirjutanud kas soomlane või siis mõne muu Soomes elava rahvuse liige, kes ei oska eesti keelt (lause ehitus ja kirjavead siiski reedavad sellise inimese).

Muidugi - soomlasel on Soomes tuhandeid keskustelu palstasid, kus oma asju arutada. Aga Soomes elavad eestlased ei lähe ju suurematesse EESTIMAA foorumitesse oma kohalikke asju arutama. Seepärast tuleb rumalustele lihtsalt vilistada ja olukorraga leppida.

Kujuta ette, kui ise elad kusagil mujal ja tahad Soome foorumis kaasmaalastega suhelda, aga pead kogu aeg lugema kohalike halvustavaid kommentaare sinu maa ja rahva kohta. Mis tunne oleks? Kas ei tekiks soovi pori vastu pilduda?

Siinsed eestlased ei ole vastutavad Eesti poliitikute ütlemiste ja tegude eest.
        Siinsed eestlased pole süüdi, kui keegi kuhugile valesti pargib.
        Siinsed eestlased pole ka kõik vargad, pätid, prostituudid, narkokullerid, aidsihaiged.

Võiks olla veidi lugupidamist teise rahvuse suhtes ja austada ennast nii palju, et veebiruumis viisakaks jääda.

• ühe lugejaga
        ..ükslugeja kirjoitti:

Sul on õigus – ei saa selle foorumi põhjal hakata rahvuse hulgas lolle otsima.
        Aga ilmselt oli selle foorumi mõte algselt selles, et võõrsil elavatel eestlastel oleks koht, kus oma asju arutada ja teretulnud oleksid olnud ka soomlaste soovitused ja osalemine.

Kui nüüd teha analüüs ja vaadata teemaalgatajaid, siis torkab küll silma, et mingi pahatahtliku kommentaari on kõigepealt kirjutanud kas soomlane või siis mõne muu Soomes elava rahvuse liige, kes ei oska eesti keelt (lause ehitus ja kirjavead siiski reedavad sellise inimese).

Muidugi - soomlasel on Soomes tuhandeid keskustelu palstasid, kus oma asju arutada. Aga Soomes elavad eestlased ei lähe ju suurematesse EESTIMAA foorumitesse oma kohalikke asju arutama. Seepärast tuleb rumalustele lihtsalt vilistada ja olukorraga leppida.

Kujuta ette, kui ise elad kusagil mujal ja tahad Soome foorumis kaasmaalastega suhelda, aga pead kogu aeg lugema kohalike halvustavaid kommentaare sinu maa ja rahva kohta. Mis tunne oleks? Kas ei tekiks soovi pori vastu pilduda?

Siinsed eestlased ei ole vastutavad Eesti poliitikute ütlemiste ja tegude eest.
        Siinsed eestlased pole süüdi, kui keegi kuhugile valesti pargib.
        Siinsed eestlased pole ka kõik vargad, pätid, prostituudid, narkokullerid, aidsihaiged.

Võiks olla veidi lugupidamist teise rahvuse suhtes ja austada ennast nii palju, et veebiruumis viisakaks jääda.

Siinsed negatiivsed vahutajad (ja kaldun arvama, et vene rahvuse esindajad) ei tule selle peale, et eestlased ei ole agressiivne rahvas ja me ei tule enda elu sellistesse foorumitesse laiali laotama. Sellevôrra tunnen ka hästi soomlasi, et ka nende loomuses on rohkem jätta ütlematta kui inetult riielda.

Siinsetele rumalustele tuleb lihtsalt selg keerata ja oma eluga edasi minna.

• link...

soome erinevatest vestlusfoorumitest, kus allpool on soomlaste ja eestlaste ühine vestlusfoorum finestglobe.

http://www.james.pp.fi/foorumit.htm

Ravi vajavatele on nad loodetavasti suletud...

• soomlaste kultuuriga

Siin toimub euroopalikkuse esitlemine nii nagu soomlased sellest aru saavad. Meenutab kangesti veinikultuuri toomist Soome - peenete kommete asemel avaldusid hoopis alkoholiseerinud p..dra kombed. Nyyd on neil käsil s6navabaduse käsitlemine aga välja tuleb ikka vaid vastavalt v6imetele. Ei grammigi enamat. P6lastamistväärt seltskond, niiv6rd madalad inimesed.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

1. Marja sulkee liikkeen

Nyt lähtee kylän ainoa kello ja kultaliike ja kenkäkauppa
      Oulainen
      30
      5627
    2. Oulaisen vaalitulos: Vahva alku, mutta lisää toimia tarvitaan

Hallituksen toimet rikollisuutta vastaan alkavat tuottaa tulosta. Puolueväriin katsomatta demokratian valtaa ja perustus
      Oulainen
      11
      2921
    3. Pääsiäisen terveiset kaivatullesi

kaivatullesi tähän alas 💕💕
      Ikävä
      186
      2219
    4. Olen rakastunut sinuun mies edelleen

Meidän yhteys on jossain ihan muualla kuin netissä, muistetaan se. Kaunista päivää sinulle 😍
      Ikävä
      163
      1703
    5. Yh:n pihalla aina eri auto

Ompa jännä seurata ohiajaessa, että millainen auto on nyt erään yksinhuoltajan pihassa. Näyttääpä siellä taaskin olevan
      Suomussalmi
      73
      1517
    6. Kyläyhdistyksen tuho, kiitos sääntöukon

Hyrynsalmen kyläyhdistyksen yleinen keskustelutilaisuus ja ylimääräinen kokous alkoi hyvin. Siellähän keskusteltiin oike
      Hyrynsalmi
      32
      1404
    7. Sun ajatttelu tuo vaan julmuutta mut kukaan muu nainen ei voi korvaa sua

Mut sun ajattelu saa mut itsetuhoseks ja uhmaan lakiakin😭😭💀 Se väärinymmärryksen määrä on käsittämätöntä. Helpottais
      Ikävä
      14
      1354
    8. En vittujakaan enää välitä sinusta nainen

Toivottavasti en näe sinua enää koskaan. Jos näen, niin en ole näkevinäni. Et merkitse minulle enää mitään.
      Ikävä
      73
      1287
    9. Oletko loukannut

Oletko loukannut tarkoituksella kaivattuasi?
      Ikävä
      94
      1185
    10. viekää miehet naiset kunnon treffeille

Ja käyttäytykää hyvin. Niin tehdään vaikutus. Miehen kuuluu tarjota naiselle.
      Ikävä
      220
      1162
    Aihe