mina soovitan

kõigil

eestlastel siit foorumilt jalga lasta. Nii idiootseid inimesi kui siin kirjutavad ei leia vist kusagilt mujalt. Mina ei leia sõnu kuidas neid peaks nimetama. Tahaks näöst näkku näha neid värdjaid kes siin kirjutavad ja teada saada mis rahvusest nad on.Mingi aju kahjustus neil peab kindlasti olema ja väga kahju et tänapäeval sellised saavad vabalt ringi liikuda.
Kusagil varem keegi kirjutas koha kus käivad inimesed soomest ja eestist rääkimas. Jätame need loomad siia röökima sest neid parandab ainult haud.

9

604

Vastaukset

Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyvähyvä

tervemenoa. jos ei kestä hermot totuuden kuulemista, niin toivotan -

HYVÄÄ MATKAA TAKAISIN NEUVOSTOLIITTOON!!!
      :)))))))

• Anonyymi

Kuule aina joodik värdjas kai minema. Oot kyl ihme vatipää ;) ja vielä henkisesti läski

• kädet ylös tai karkuun?

OK. Tämä ilmeisesti tapahtuu vuoden 1939 muistoa kunnioittaen? Kädet ylös ja tovereille toivotetaan "Tere tulemast"!
      ?

• made in finland

Ega sellistest mielenterveysongelmista kärsiväista tuleb tõesti kaugemale hoida, sest nende käitumine võib olla ettearvamatu. Las arstid tegelevad nendega.

Ma millegi pärast kaldun arvama, et paljud siinsed eestivastased teevad propagandatööd ka eesti kommentaariumides.

Kuskilgi eespool küsiti hullude arvu Soomes, aga see on ilmselt suur saladus...

• Põhjanael

Mina olen tõesti nõus. Meie Soomlased kes siin käivad oleme ka sunnitud siit kolima sest sellist foorumid näiteks mina enam ei kannata.Ma arvan et need kes siin uluvad peaks arstile saatma või kuskile kontrolli.Ma olen veendunud sellest et ka Eestis on samasugusi foorumitel mitte ainult siin. Lollide arv on umbes sama sõltumata rahvusest.

• ..ükslugeja

Sul on õigus – ei saa selle foorumi põhjal hakata rahvuse hulgas lolle otsima.
        Aga ilmselt oli selle foorumi mõte algselt selles, et võõrsil elavatel eestlastel oleks koht, kus oma asju arutada ja teretulnud oleksid olnud ka soomlaste soovitused ja osalemine.

Kui nüüd teha analüüs ja vaadata teemaalgatajaid, siis torkab küll silma, et mingi pahatahtliku kommentaari on kõigepealt kirjutanud kas soomlane või siis mõne muu Soomes elava rahvuse liige, kes ei oska eesti keelt (lause ehitus ja kirjavead siiski reedavad sellise inimese).

Muidugi - soomlasel on Soomes tuhandeid keskustelu palstasid, kus oma asju arutada. Aga Soomes elavad eestlased ei lähe ju suurematesse EESTIMAA foorumitesse oma kohalikke asju arutama. Seepärast tuleb rumalustele lihtsalt vilistada ja olukorraga leppida.

Kujuta ette, kui ise elad kusagil mujal ja tahad Soome foorumis kaasmaalastega suhelda, aga pead kogu aeg lugema kohalike halvustavaid kommentaare sinu maa ja rahva kohta. Mis tunne oleks? Kas ei tekiks soovi pori vastu pilduda?

Siinsed eestlased ei ole vastutavad Eesti poliitikute ütlemiste ja tegude eest.
        Siinsed eestlased pole süüdi, kui keegi kuhugile valesti pargib.
        Siinsed eestlased pole ka kõik vargad, pätid, prostituudid, narkokullerid, aidsihaiged.

Võiks olla veidi lugupidamist teise rahvuse suhtes ja austada ennast nii palju, et veebiruumis viisakaks jääda.

• ühe lugejaga
        ..ükslugeja kirjoitti:

Sul on õigus – ei saa selle foorumi põhjal hakata rahvuse hulgas lolle otsima.
        Aga ilmselt oli selle foorumi mõte algselt selles, et võõrsil elavatel eestlastel oleks koht, kus oma asju arutada ja teretulnud oleksid olnud ka soomlaste soovitused ja osalemine.

Kui nüüd teha analüüs ja vaadata teemaalgatajaid, siis torkab küll silma, et mingi pahatahtliku kommentaari on kõigepealt kirjutanud kas soomlane või siis mõne muu Soomes elava rahvuse liige, kes ei oska eesti keelt (lause ehitus ja kirjavead siiski reedavad sellise inimese).

Muidugi - soomlasel on Soomes tuhandeid keskustelu palstasid, kus oma asju arutada. Aga Soomes elavad eestlased ei lähe ju suurematesse EESTIMAA foorumitesse oma kohalikke asju arutama. Seepärast tuleb rumalustele lihtsalt vilistada ja olukorraga leppida.

Kujuta ette, kui ise elad kusagil mujal ja tahad Soome foorumis kaasmaalastega suhelda, aga pead kogu aeg lugema kohalike halvustavaid kommentaare sinu maa ja rahva kohta. Mis tunne oleks? Kas ei tekiks soovi pori vastu pilduda?

Siinsed eestlased ei ole vastutavad Eesti poliitikute ütlemiste ja tegude eest.
        Siinsed eestlased pole süüdi, kui keegi kuhugile valesti pargib.
        Siinsed eestlased pole ka kõik vargad, pätid, prostituudid, narkokullerid, aidsihaiged.

Võiks olla veidi lugupidamist teise rahvuse suhtes ja austada ennast nii palju, et veebiruumis viisakaks jääda.

Siinsed negatiivsed vahutajad (ja kaldun arvama, et vene rahvuse esindajad) ei tule selle peale, et eestlased ei ole agressiivne rahvas ja me ei tule enda elu sellistesse foorumitesse laiali laotama. Sellevôrra tunnen ka hästi soomlasi, et ka nende loomuses on rohkem jätta ütlematta kui inetult riielda.

Siinsetele rumalustele tuleb lihtsalt selg keerata ja oma eluga edasi minna.

• link...

soome erinevatest vestlusfoorumitest, kus allpool on soomlaste ja eestlaste ühine vestlusfoorum finestglobe.

http://www.james.pp.fi/foorumit.htm

Ravi vajavatele on nad loodetavasti suletud...

• soomlaste kultuuriga

Siin toimub euroopalikkuse esitlemine nii nagu soomlased sellest aru saavad. Meenutab kangesti veinikultuuri toomist Soome - peenete kommete asemel avaldusid hoopis alkoholiseerinud p..dra kombed. Nyyd on neil käsil s6navabaduse käsitlemine aga välja tuleb ikka vaid vastavalt v6imetele. Ei grammigi enamat. P6lastamistväärt seltskond, niiv6rd madalad inimesed.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

1. Aivosyöpää sairastava Olga Temonen TV:ssä - Viimeinen Perjantai-keskusteluohjelma ulos

Näyttelijä-yrittäjä Olga Temonen sairastaa neljännen asteen glioomaa eli aivosyöpää, jota ei ole mahdollista leikata. Hä
      Maailman menoa
      52
      1916
    2. Jos ottaisit yhteyttä, näyttäisin viestin kaikille

Yhdessä naurettaisiin sulle. Ymmärräthän tämän?
      Ikävä
      165
      1668
    3. Heikki Silvennoinen ( Kummeli)

Kuollut 70-vuotiaana. Kiitos Heikille hauskoista hetkistä. Joskus olen hymyillyt kyynelten läpi. Sellaista se elämä on
      Kotimaiset julkkisjuorut
      70
      1398
    4. Mikä saa ihmisen tekemään tällaista?

Onko se huomatuksi tulemisen tarve tosiaan niin iso tarve, että nuoruuttaan ja tietämättömyyttään pilataan loppuelämä?
      Sinkut
      241
      1347
    5. Pelotelkaa niin paljon kuin sielu sietää.

Mutta ei mene perille asti. Miksi Venäjä hyökkäisi Suomeen? No, tottahan se tietenkin on jos Suomi joka ei ole edes soda
      Maailman menoa
      219
      1278
    6. Kauanko valitatte yöpäivystyksestä?

Miks tosta Oulaisten yöpäivystyksen lopettamisesta tuli nii kova myrsky? Kai kaikki sen ymmärtää että raha on nyt tiuk
      Pyhäjärvi
      338
      1163
    7. Mitä toivot

ensi vuodelta? :)
      Ikävä
      128
      1155
    8. Minkä merkkisellä

Autolla kaivattusi ajaa? Mies jota kaipaan ajaa Mersulla.
      Ikävä
      78
      1106
    9. Nyt kun Pride on ohi 3.0

Edelliset kaksi ketjua tuli täyteen. Pidetään siis edelleen tämä asia esillä. Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että
      Luterilaisuus
      315
      1075
    10. Hyvää huomenta 18. luukku

Hyvää keskiviikkoa. Vielä pari päivää ja sitten on talvipäivänseisokki. 🎄🌌❄️😊❤️
      Ikävä
      227
      1067
    Aihe