kauanko kesti tulla raskaaksi?

Liisa V.

Kuinka kauan teillä kesti tulla raskaaksi, siitä kun lopetitte ehkäisyn ja päätitte alkaa yrittää raskaaksi tulemista? Voisitteko myös kertoa ikänne, ylipainon, tms. mikä ehkä vaikeutti raskaaksi tulemista? Ja vaikka raskaaksi tulemisen nopeus riippuu kovasti yksilöstä, niin jos joku tietää jotain yleisempiä tilastoja, niin nekin kiinnostavat.

26

8782

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • molemmat..

   nuoria, terveitä ja normaalipainoisia. Kumpikaan ei tupakoi ja alkoholin käyttö vähäistä. Meillä kesti kuitenkin ehkäisyn lopettamisen jälkeen lähes 2 vuotta tämän raskauden alkamiseen. Nyt rv 12 2.

   • vielä..

    olemme tällä hetkellä minä 23v ja mies 24v.


  • mamma06ja09

   No itse lopetin minulet pillereiden syömisen toukokuussa, viimeisen pillerin otin 6.5 ( söin siis liuskan normaalisti loppuun ) ja kuukautiset alkoivat sitten 9.5 ja kestivät noin 5 päivää (normaalit siis). Sen jälkeen ei kuukautisia enää tullut ja raskaustesti näytti sit positiivista 17.6 ja nyt mennään tosiaan viikoilla 14 6. Pituutta on 157cm ja lähtöpaino oli 51kg ja sanotaan nyt ikäkin viel, eli 27v;)

  • kEnkuli

   Minä 19v ja mies 24v.. Minulla jonkin verran ylipainoa oli, kun jätettiin ehkäisy pois ja heti ensimmäisestä kierrosta tärppäsi! Nyt rv 28.

  • hiihaa

   TAAS..kuukautiset heinäkuussa ja muutama pv hedelmöityksestä jo arvasin että raskaana,oireilut alkoi jo yli 1,5vkoa ennen kuukautisia...

   ikä 35
   pituus 174cm
   paino56

  • meillä!

   Jätin pillerit -04, tärppäsi puoli vuotta myöhemmin ja esikoinen syntyi -05. (painoa oli silloin 97kg)
   Ei edes alettu käyttämään ehkäisyä sen jälkeen ja -07 heinäkuussa tärppäsi toisen kerran ja kuopus syntyi -08 (painoa 112kg) ja kun poitsu oli 4 kk huomasin olevani jälleen raskaana!
   Näin meillä!

  • -nakke-

   Meillä mieheni kanssa 11v ikäeroa (minä nuorempi). "Yritys" alkoi kesäkuun alussa, pillerit siis jäi toukokuun lopussa pois. Epäsäännöllinen kierto, kahdet menkat ehti oleen ja sitten tärppäs. Nyt rv 6 2 (kai). Molemmat ollaan sopusuhtaisia ja tupakoitiin vielä yrityksenkin aikoihin.

  • näin......

   minä 22v, mies 26.
   meillä kesti vuoden, molemmat ok painoiset, ei juodaan eikä poltetaan..

  • tammimami

   Esikoista toivottiin vuosi ja 2kk ennen ku tulin raskaaksi,siis pilsut pois sillon. Paino normaali ja tupakoiva ennen raskautta. Pikku kakkonen sit tuli yhdestä ainoasta kerrasta kun ehkäisy pääsi unohtumaan.. Tervetullut silti kun kerran omaa pöljyyttä ei huolehdittu ehkäisystä =) Nyt 18 3

  • meillä ;)

   Lopetin pillerit kesäkuun alussa, ei kuitenkaan mitään erityistä yritystä lapsen suhteen (jätettiin asia herran haltuun). Yhdet kuukautiset ehti tulla ja elokuun alussa tein positiivisen raskaustestin.

   Olin järkyttynyt, mutta tokenin nopeasti ;)

   Olen 27-vuotias, takana yksi abortti 20-vuotiaana, pituus 178, paino 64 kg. En tupakoi ja juon todella harvoin, nyt vielä harvemmin ;)

  • kauaa

   synnytin maaliskuussa, raskaana jo huhti-toukokuun vaihteessa.

   ylipainoa aika paljon: bmi 40, ikää 30v.

  • ehkäisy...

   vuonna 95.. sen jälkeen en käyttänyt mitään ehkäisyä..nyt siis eka kertaa raskaana,ja ikää 36,mies 28.. :) mun paino 66 ennen raskautta..mies n.90..minä poltin ennen raskautta paljonkin,en enää.lopetin heti kun plussasin..mies tupakoi.

  • Mie vaan

   Ehkäisyn lopetin (evra) toukokuun lopulla. Annoin tulla yhdet luomumenkat ja sen jälkeen aloitettiin yritys. Tai yritys ja yritys.. Ajateltiin, että vauva saa tulla jos on tullakseen. Toisesta kierrosta kuitenkin jo tärppäs. :)

   Ikää 30v, ehkä vähäsen ylipainoa. En tupakoi.

   Oisin luullut, että menee kauemmin ennen kuin tärppää koska olen syönyt e-pillereitä 8 vuotta ja käyttänyt evroja yli 2 vuotta. Ja sit mulle on myös tehty 20-vuotiaana abortti.. Onneksi eivät vaikuttaneet raskaaksituloon.

  • mennä...

   puoli vuotta kun lopetin pillerit. Ikää oli 19-20 hujakoilla ja ylipainoa jonkun verran. housukoko oli siis 42-44 hujakoil, vaikka ois pitäny olla 38..

  • ------------------

   Kuinka kauan teillä kesti tulla raskaaksi, siitä kun lopetitte ehkäisyn ja päätitte alkaa yrittää raskaaksi tulemista? öö kahden kohdalla meni 1kk kolmas ja tää neljäs ihan suunnittelematta ilman ehkäisyä.

   Voisitteko myös kertoa ikänne: 25 joulukuussa 26v
   ylipainon: paremminkin ollu ainainen alipaino joka vaikuttanut kiertoon jolloin oli clomifen ja terolut-hoidot tämä oli tilanne kun alettiin kolmatta haaveilla mutta ei kuulunut 3v yrittämisen jälkeen, lopetin hoidot kunnes alkasinkin yhtäkkiä suunnittelematta odottaa lasta kesken koulun, nyt tämä neljäs tulossa ja vieläkin samassa koulussa ollaan.

   • ---------------

    mieheni 30v ja tutkimuksissa todettiin hänellä silloin että ei oikein hyvin liikkuvia siittiöitä ole tarpeeksi.

    alkoholia otamme korkeintaan 1x vuodessa ja
    tupakointi ollut säännöllistä joskin ei itsekllä odotusten aikana. mieheni 172cm 65kg
    itse ennen raskautta 172cm ja 53kg


  • Minimiii

   Tänään tossa illalla raskaustestin tein ja positiivistä näytti.
   Tulin laakista raskaaksi ovulaation aikana. Minä normaalipainoinen, tupakoiva 26-vuotias ja mies normaalipainoinen 22-vuotias.
   Ehkäsynä käytimme aikaisemmin kondomia ainoastaan.

  • lkwsfj

   eli minä 28 ja mies 34, kumpikin tupakoi ja alkoholiakin tuli käytettyä. normi painosia ja urheilullisia. jätin pilsut pois 2000 ja nyt esikoista ootelaan viikolla 33.

  • Odotaja85

   Hei!

   Meillä ei tosiaan yrittäminen kaua kestänyt. Eli toisella kierrolla jo tulin raskaaksi, kun lopetettiin ehkäisy. Tulevan isän ensimmäiset sanat uutisen kuultua olivatkin "no tulipa se nopeasti" :)

   Itselläni on ikää siis 23v ja tulevalla isukilla 28, itse ole hieman ylipainoinen, en polta enk' pahemmin käytä alkoholia. Tuleva isukki tosin polttaa, minkä arvelin vaikuttavan hedelmöittymiseen, mutta eipä meillä ainakaan vaikuttanut, ilmeisesti...

  • meni

   Tammikuusta - Elokuuhun.

  • tais suurinpiirtein mennä

   Meillä meni reilu vuosi, että ensimmäisen kerran tärppäsi.
   Itse olen 20, mies 30. Itse en tupakoi ja juonkin todella harvoin, eikä ole ylipainoa. Mies tupakoi ja jonkin verran juo. On ollut myös muutama vuosi sitten aika paha huumeongelma josta selvitty.
   Ensimmäinen raskaus meni kesken, mutta toinen tärppäsi heti yksien kuukautisten jälkeen.
   Nyt ollaan viikolla 19 2, sydänäänet kuuluu hyvin ja vauva todella aktiivinen. Nyt sitten mietitään kannattaisiko mennä yksityiselle rakenneultraan kun meillä ei kunta sitä tarjoa. :)

  • näin:

   Tulin ekasta kierrosta raskaaksi. olin syönyt pillereitä melkein kymmenisen vuotta, mutta lopettanut ne n. puoli vuotta aiemmin, sen jälkeen käytimme kondomia. Mä olen 29 ja mies 32.

   • äityli0888

    Meillä lopetettiin pillerit heinäkuussu 07 mutta "vakinainen" ehkäisy pois lokakuussa. tammikuussa tuli vikat menkat että siinä meni sellanen 3 kk kun tulin raskaaks... ylipainoa on vähän, miehellä ei... mutta ihan normi vauhdissa tulin vaikka ei kyllä olis ehkä uskonu. Ikää mulla 22 ja mies pian 24.v.


  • Vaikeasti_raskaaksi

   Aika Wanha ketju mutta kerronpa kokemukseni. Kun aloitettiin vaimoni raskautumisen yritys niin vaimoni oli 27 ja minä 36, molemmat normaalipainoisia. Minä poltan tupakkaa ja juon alkoholia normaalisti, en ylikäytä. Ehkäisyä emme käyttäneet koskaan. Yritimme vuosikausia kunnes sitten viimein vuosia myöhemmin vaimo tuli raskaaksi vieraan naisen munasolulla ja minun spermallani. Ennen sitä yritettiin häntä raskaaksi keinohedelmöittämällä vieraan miehen spermalla. Syytä ei kukaan ei tiennyt miksi hän ei tullut minun spermallani raskaaksi. Todettiin vaan että kummassakaan ei ole mitään vikaa eli emme kuulemma vaan sopineet toisillemme sillä tavalla. Mutta nyt kuitenkin olemme onnellisia 4-vuotiaan maailman ihanimman pojan vanhempia enkä häntä vaihtaisi mihinkään mistään hinnasta.

  • Anonyymi

   Täällä kaksi lasta ennestään ja kolmatta odotetaan :)
   Ekaa yrittäessä meni 7kk, molemmat tupakoivat ennen sitä, ylipainoa vähän, alkoholia kohtuudella.
   Tokaa yrittäessä meni 1kk, silloin painoin vähemmän, en polttanut enkä juonut alkoholia juuri yhtään.
   Kolmatta tehtiin 8kk, ylipainoa vähän enemmän, ei tupakointia, alkoholia kohtuudella.

   Raskaudet alkaneet 29v-36v. :)

  • Anonyymi

   Puoli vuotta kesti, ja loppua kohden kahdet menkat oli sellaiset mitä ennen, eli vuoti melkein 5päivää kuin seula, ja joka paikka hellänä oli. Ei uskaltanut kuin yösiteitä käyttää, muuten oli lakanat ym. Likaiset.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mika Muranen juttu tänään

   Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
   Sananvapaus
   28
   2518
  2. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

   Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
   Tv-sarjat
   28
   2321
  3. Millaisessa tilanteessa näit hänet

   viimeksi? Saitko sanottua mitään vai jähmetyitkö ja vaan katselit?
   Ikävä
   75
   1291
  4. M miehelle

   Piristät aina päivääni. Olet niin lähellä, mutta niin kaukana. Silti aina läsnä. En tiedä mihin tämä kaikki johtaa, mutt
   Ikävä
   7
   1223
  5. Alas on vajonnut arkkipiispa Luoma!

   Tämä on nyt luterilaisuuden suunta. Arkkipiispakin valehtelee! https://www.kotimaa.fi/arkkipiispa-tapio-luoma-meita-yhd
   Luterilaisuus
   355
   1148
  6. Mitä haluaisit

   Tehdä kaivattusi kanssa tänään?
   Ikävä
   88
   1014
  7. Kukka kuoli Koivuhaassa

   Tuommonen nimi oli tuolla murhapalstalla syyllisestä pallas puro jukka antero mutta kukka oli se toinen?
   Kokkola
   11
   968
  8. Mitä tai ketä

   etsitte täältä?
   Ikävä
   97
   962
  9. Olet nainen premium

   Minuun verrattuna. Yksi päivä kävin suihkussa ja hetken sen jälkeen katsoin itseä peilistä ja tulin siihen tulokseen ett
   Ikävä
   33
   951
  10. Näin sinut tänään

   Pitkään on ollut helpompaa. Olen hyväksynyt sen, ettei meitä ikinä tule. Olet käynyt mielessäni enää harvemmin, en ajatt
   Ikävä
   34
   916
  Aihe